Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
46
Πόντοι
0
Παιδιά πιστεύω θα βοηθήσει πολλους… εάν κάποιος θα μπορούσε να πει τα κολομπαρα με ονόματα και οδό που υπαρχουν τώρα… πχ εγώ πάω μέχρι σελίδα 375 πίσω για να διαβάσω που πήγατε και πωσ Ήταν… αλλά πολλά μαγαζιά δεν υπάρχουν άλλο… και τζάμπα κάνω βολτεσ…
επίσης άκουσα για ένα καινούργιο μαγαζί συγρού 16 αρχές ιουλιου…

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
249
Πόντοι
21
Παιδιά πιστεύω θα βοηθήσει πολλους… εάν κάποιος θα μπορούσε να πει τα κολομπαρα με ονόματα και οδό που υπαρχουν τώρα… πχ εγώ πάω μέχρι σελίδα 375 πίσω για να διαβάσω που πήγατε και πωσ Ήταν… αλλά πολλά μαγαζιά δεν υπάρχουν άλλο… και τζάμπα κάνω βολτεσ…
επίσης άκουσα για ένα καινούργιο μαγαζί συγρού 16 αρχές ιουλιου…
Εσυ που είχες την ιδέα, γιατι δεν το ξεκινάς ? Δεν ειναι και τόσο δύσκολο

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
165
Πόντοι
0
Η Αμαλία δουλεύει ακόμα στο καραμέλα ή έχει πάρει μεταγραφή αλλού;

bowler88

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2025
Like
36
Πόντοι
0
Πέρασμα από Metro. Τρομακτικά τα πράγματα, μεγάλο κοπέλες γενικά, κλίμα παρακμής. Πέρασμα με Κατερίνα, καλή διάθεση όσο μπορεί ,με όρεξη να εξυπηρετήσει αλλά δεν για εμένα. Με 60-70 πάντως από ότι συζητήθηκε γίνεται δουλίτσα αλλά ξαναλέω ότι είναι θέμα γούστου

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
481
Πόντοι
21
Πέρασμα από Metro. Τρομακτικά τα πράγματα, μεγάλο κοπέλες γενικά, κλίμα παρακμής. Πέρασμα με Κατερίνα, καλή διάθεση όσο μπορεί ,με όρεξη να εξυπηρετήσει αλλά δεν για εμένα. Με 60-70 πάντως από ότι συζητήθηκε γίνεται δουλίτσα αλλά ξαναλέω ότι είναι θέμα γούστου
Παρακμή δεν λες τίποτα..Σταμάτησε και η Ελενη που ήταν στο bar λόγω ότι δεν είχε ψυχή κ ήταν η μόνη ασφαλισμένη εκει μέσα που ήξερε ν κανει κ ποτα γιατί οι άλλες γαμησετα..Η Κατερίνα άνω των 60 γούστα είναι αυτά βέβαια..Η Χριστίνα η ξανθιά κρατιέται καλα κ πιστεύω είναι μια τιμια επιλογή αλλα δεν την βλέπω κ αυτη για πολυ ακομη εκει. Γενικά το μαγαζί αρχίζει να γίνεται Παρακμή όντως...

Johnny98!

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Ξέρουμε ποια λειτουργούν τώρα που είναι καλοκαίρι; Σκέφτομαι να πάω σήμερα αν έχει κανένας καμιά πρόταση για ανατολικά θα το εκτιμούσα

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.112
Πόντοι
3.506
Ξέρουμε ποια λειτουργούν τώρα που είναι καλοκαίρι; Σκέφτομαι να πάω σήμερα αν έχει κανένας καμιά πρόταση για ανατολικά θα το εκτιμούσα
Οχι δεν ξερουμε....3 χρονια εδω μεσα εκανες μια ενημερωση ...τραβα παρε τους δρομους...και μολις μαθεις ενημερωσε μας...

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.276
Πόντοι
3.556
Πήγαινέ μία βόλτα diamond πιστεύω να είναι ανοιχτό
Πιο ανατολικά δε γίνεται

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
116
Πόντοι
1
Μαρτίου το Λίντο είναι κλειστό;

giorgio thess

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Like
27
Πόντοι
0

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.276
Πόντοι
3.556
Το diamond είναι Κηφισιά στο παλιό κτελ Χαλκιδικής εκεί π ενώνεται η αιγαίου με την ψελλου στο εμπορικό μέσα

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.276
Πόντοι
3.556
παιζει κατι μεσα?η μονο κερασι ποτακι?ψηνομαι να παω αν αξιζει
Δε ξέρω απλά το μόνο π ξέρω είναι η ιδιοκτήτριά π είχε στην τούμπα μαγαζί πριν πάει Κηφισιά είχε μπόλικο ψωμί
Πήγαινέ μία βόλτα κ έλα να μας πεις

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.482
Πόντοι
7.095
Δε ξέρω απλά το μόνο π ξέρω είναι η ιδιοκτήτριά π είχε στην τούμπα μαγαζί πριν πάει Κηφισιά είχε μπόλικο ψωμί
Πήγαινέ μία βόλτα κ έλα να μας πεις
Stars θα λες και θα κλαις

• Χαχα
Αντιδράσεις: Humax

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom