teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.292
- Πόντοι
- 2.356
Αμα δεν ταιριαζανε δεν θα κουμπαριαζανε, με το δικο σας το διαμαντι…Είναι μορφή![]()

Αμα δεν ταιριαζανε δεν θα κουμπαριαζανε, με το δικο σας το διαμαντι…Είναι μορφή![]()
Όταν οι κάμερες κλείνουν,όλοι είναι φίλοι μεταξύ τουςΑμα δεν ταιριαζανε δεν θα κουμπαριαζανε, με το δικο σας το διαμαντι…![]()
Νωρις ακομα.Ακούω γνώμες ιντεμο ή βεγκα δέστε ζωνεσ θα είναι πιο μεγάλο φιάσκο ; Ποια ατάκα θα παίζει πιο πολύ ;![]()
ο επομενοςΝωρις ακομα.
Το βενγκα το συνδυασε με το δεστε ζωνες.
Περιμενουμε να δουμε με τι θα συνδυασει το ιντεμο.
Θα τρέξει στο ράλι Ακρόπολις ο πρόεδρας?
Ε ναι. Ολοι κερδισμένοι είναι κανένας δεν πατάει λεφτά στο πηγάδι όπως κάποτε ο βαρδινογιαννηςΌταν οι κάμερες κλείνουν,όλοι είναι φίλοι μεταξύ τους
Πάλι εδώ είστε ρε μικροτσουτσουνοι ???? Πιστεύω ότι τελικά μόνο ο γαύρος μπορεί να σας δώσει μια χαρά στη μίζερη ζωή σας... Αν και όση χαρά και να σου δώσει ο γαύρος δεν πατσιζει με το να έχεις εργαλείο ζηλεύτο... Τι να κάνουμε δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή!!!!Νωρις ακομα.
Το βενγκα το συνδυασε με το δεστε ζωνες.
Περιμενουμε να δουμε με τι θα συνδυασει το ιντεμο.
Όχι ρε πούστη μου, πάλι μπε΄ρδεψε τα account ο Κατσαπλιάς.Πάλι εδώ είστε ρε μικροτσουτσουνοι ???? Πιστεύω ότι τελικά μόνο ο γαύρος μπορεί να σας δώσει μια χαρά στη μίζερη ζωή σας... Αν και όση χαρά και να σου δώσει ο γαύρος δεν πατσιζει με το να έχεις εργαλείο ζηλεύτο... Τι να κάνουμε δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή!!!!
Ευτυχώς που πήρε την Κούλα.Δεν υπαρχει το ατομο.
Βενγκα αξεπέραστο.Ακούω γνώμες ιντεμο ή βεγκα δέστε ζωνεσ θα είναι πιο μεγάλο φιάσκο ; Ποια ατάκα θα παίζει πιο πολύ ;![]()
Τον βλέπω τον δικό σας πολύ δυναμικό μετά την συμφωνία με τον κόουτς,μάλλον ανυπομονεί αγριεμένα για το ράλιΘα τρέξει στο ράλι Ακρόπολις ο πρόεδρας?
Ποιος ξέρει...
Γαυρε πονάς και φταίει ο κατσαπλιαςΌχι ρε πούστη μου, πάλι μπε΄ρδεψε τα account ο Κατσαπλιάς.
Όντως πονάνε τα χέρια μου από τις φάπες που σου έχω ρίξει και δεν λέει η κεφάλα σου να συνέλθει από το ΄ξύλο.Γαυρε πονάς και φταίει ο κατσαπλιας
φετος θα πεσει κυνηγι αυτο δεν εχει καταλαβει ο Ιντεμος τεως Βενγκας..Ακούω γνώμες ιντεμο ή βεγκα δέστε ζωνεσ θα είναι πιο μεγάλο φιάσκο ; Ποια ατάκα θα παίζει πιο πολύ ;![]()
ειχα κλαψει με το βιντεο μιας κυρατσας που ειχε μπει μεσα και εβριζε στα επισημα ας το βρει καποιος να το βαλει πολυ γελιο λεμεφετος θα πεσει κυνηγι αυτο δεν εχει καταλαβει ο Ιντεμος τεως Βενγκας..
περσι ολα τα πλει οφ γινονταν με ΜΑΤ εξω απ τα επισημα...φετος θα μπουν και μεσα...
Γιατί?φετος θα πεσει κυνηγι αυτο δεν εχει καταλαβει ο Ιντεμος τεως Βενγκας..
περσι ολα τα πλει οφ γινονταν με ΜΑΤ εξω απ τα επισημα...φετος θα μπουν και μεσα...
Ναι τι μου το έστειλες αυτό μωρή Κούλα?
Ναι τι μου το έστειλες αυτό μωρή Κούλα?
Τι σχέση έχουν οι μογγολοι χούλιγκαν που επιτέθηκαν στους Γερμανούς με τα ανελέητα γαμήσια που ρίχνει ο Ολυμπιακός στην Κούλα Αεξαρα 100 χρόνια σε όλα τα αθλήματα?