GTOwizard
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Like
- 534
- Πόντοι
- 81
ο μήνας αυτός έχει 30!Το έχει σχέση μου άρεσε.....μάλλον με 20 διαφορετικές ψωλες τον μηνα
κ ο επόμενος κ ο μεθεπόμενος 31

ο μήνας αυτός έχει 30!Το έχει σχέση μου άρεσε.....μάλλον με 20 διαφορετικές ψωλες τον μηνα
Παιδια εδω και 1 μηνα ειναι μια κοπελα απο το hayate network που δουλευει σε καφετερια στο ντορτμουντ γερμανια. Ετρωγα το κεφαλι μου να δω που την ξερω και μολις επιβεβαιωθηκα καιψαπο δω και απο youtube οτι ειναι η μαρια γεωργαντα. Εχει σχεση τωρα. Μολις της ειπα μονοι μας εκεινη την ωρα οτι εισαι αυτη με εβγαλε ολιγον τρελο και στο fb einai kai insta exei.
Ποια είναι αυτή παρέα με Τιτη?Τιταρα και ξερω ψομι
ΚαύλεςΤιταρα και ξερω ψομι
Στείλε μου μήνυμαGhetto queen υπάρχει υλικό ; Πως μπορώ να βρω ;
Αδερφέ αν υπάρχει κάτι στείλε ένα μηνυματακι γιατί δε μπορώΣτείλε μου μήνυμα
Φίλε ενδιαφέρομαι και γω μπορείς να μου στείλειςΣτείλε μου μήνυμα
Δεν ξέρω αλλά το τρελό κόλλημα το έχω με την elsaΡε παιδιά, αυτή η Γκουγκου που όλο την ακούω κάνει στην τελική και τίποτα ραντεβού;
Mε την ciderela μοιάζει.Προς στιγμήν παραξενευτηκαΜΟΛΙΣ ειδα οτι ο πρωην συνεργατης που λενε ηταν ο Βαρδος καταλαβα ποσο αληθεια ειναι.....οσο αληθεια ειναι οτι εχει καλυτερη φωνη απτον Καζαντζιδη!! 100% λετζιτ
Δεν έχουμε βρει ακόμα βίντεο να γαμιεται όμως...Τιταρα και ξερω ψομι
Στείλε μου μήνυμα αν μπορείς ! Δεν το κατάφερα ! ΕυχαριστωΥπάρχει πολύ υλικό
Έχουμε τίποτα καλό από titi titaki?Δεν ειναι απο discord
Και εδω αν μπορεις αδερφε!δες πμ και οποιος αλλος
δες πμ και οποιος αλλος
Στειλε και εδω αν θες ρε τιγρη συναγωνισταδες πμ και οποιος αλλος
Όνομα καφετέριας μύστη;Παιδια εδω και 1 μηνα ειναι μια κοπελα απο το hayate network που δουλευει σε καφετερια στο ντορτμουντ γερμανια. Ετρωγα το κεφαλι μου να δω που την ξερω και μολις επιβεβαιωθηκα καιψαπο δω και απο youtube οτι ειναι η μαρια γεωργαντα. Εχει σχεση τωρα. Μολις της ειπα μονοι μας εκεινη την ωρα οτι εισαι αυτη με εβγαλε ολιγον τρελο και στο fb einai kai insta exei.
Man άμα θέλεις στείλε και από δω το υλικόΜάγκες όποιος θέλει έχω βιντεάκια από Τιτη,ελσα,τοκυο,Άννα Μαρία! Πίπες και γαμησια!