Bigmak
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2022
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
Ανέβασε φίλε η στείλε ινμποξΜάγκες όποιος θέλει έχω βιντεάκια από Τιτη,ελσα,τοκυο,Άννα Μαρία! Πίπες και γαμησια!
Ανέβασε φίλε η στείλε ινμποξΜάγκες όποιος θέλει έχω βιντεάκια από Τιτη,ελσα,τοκυο,Άννα Μαρία! Πίπες και γαμησια!
Ανέβασε φίλε η στείλε ινμποξ
Τι λες ρε μάστορα, σοβαρά ;Αυτή η χοντρή παίζει να έχει πιο πολλά λεφτά από πολλούς εδώ μέσα
Στείλε φίλε αν θέλειςΕγω, εαν δεν θεωρειτε Ενοχληση Τιτη,ελσα,τοκυο ειναι τα Αποθημενα μου,
--Πειτε οτι θελετε, εμενα Τιτη κ Τοκυο ειναι η Τρελλα μου................--
Και δω αδερφέΜάγκες όποιος θέλει έχω βιντεάκια από Τιτη,ελσα,τοκυο,Άννα Μαρία! Πίπες και γαμησια!
Στείλε αν θεςΜάγκες όποιος θέλει έχω βιντεάκια από Τιτη,ελσα,τοκυο,Άννα Μαρία! Πίπες και γαμησια!
ειχα πιασει κουβεντα για χαβαλε στο ινστα πριν κατι μηνες.η "φρικα"...εχω μιλησει μαζι της ζωο τελειωμενο!
πες με ανωμαλο αλλα αν επαιζε ηθελα πολυ να το σκισω ανωμαλα,με χαστουκια κ φτυσιμο εστω μια φορα!
εκτος ομως οτι ειναι βορεια δεν ειναι αθηνα εχει κ υφακι καρδηναλιων κ νομιζει οτι θα πουλησουμε κανα οικοπεδο για να γαμησουμε!
Ότι γουστάρουμε θα κάνουμε. Το νήμα είναι ελεύθερο για όλους. Τα παράπονα σου στους διαχειριστές του νήματος.ρε τυποι το pm δεν το ξερετε? Στειλτε προσωπικο μνμ και ζητήστε ότι θελετε.
ελεος πλεον με την ζητουλίαση στο καθε νημα![]()
είδα τα μνμ σου κρετίνε, οκ κατάλαβαΌτι γουστάρουμε θα κάνουμε. Το νήμα είναι ελεύθερο για όλους. Τα παράπονα σου στους διαχειριστές του νήματος.
Τα παράπονά σου στους διαχειριστές του νήματος. Αλλά όλοι εσείς οι εξυπνάκηδες έχετε πάρει από τα τρία το μακρύτερο και το μόνο που κάνετε είναι να κράζετε τους άλλους για ζήτουλες. Το νήμα είναι ελεύθερο για όλους. Όποιος γουστάρει ανεβάζει. Όποιος γουστάρει απλά βλέπει.είδα τα μνμ σου κρετίνε, οκ κατάλαβα....μπαίνεις και ζητιανευεις σε όλα τα νήματα μπας και παίξεις το πουλάκι σου
![]()
άντε αυνάναπου πετάγεσαι κιόλας
![]()
Κανένα νημα δεν είναι ελεύθερο για σπαμ....ξανά διάβασε και έλα ...ζητουλα....Ότι γουστάρουμε θα κάνουμε. Το νήμα είναι ελεύθερο για όλους. Τα παράπονα σου στους διαχειριστές του νήματος.
Don μην ασχολείσαι....ο τύπος είναι κηφήνας...να φανταστείς τον Γιωργαρα που ανέβαζε κάθε μέρα τόσο υλικό και τζάμπα στις "Ελληνίδες ινφλουενσερ" ο συγκεκριμένος τον εκραζε ....Μην δίνεις σημασία κατακάθι είναι ο συγκεκριμένοςείδα τα μνμ σου κρετίνε, οκ κατάλαβα....μπαίνεις και ζητιανευεις σε όλα τα νήματα μπας και παίξεις το πουλάκι σου
![]()
άντε αυνάναπου πετάγεσαι κιόλας
![]()