Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
67
Like
9.887
Πόντοι
5.436
Αυτό με τα βιολογικά ρολόγια μου φαίνεται μούφα

Και τον γάμο και το παιδί τομαρίστικα τα σκέφτονται,σου λέει 'ΕΓΩ δε θα παντρευτώ και δε θα κάνω παιδί;ΕΓΩ;

Το πρώτο που τις καίει είναι το κοινωνικό και να μην τις λένε γεροντοκόρες και άτεκνες.Και με το που κάνουν παιδί,το παρατάνε στις μάνες και συνεχίζουν απο εκεί που το άφησαν
φυσικά και είναι μούφα, γι' αυτό και το έβαλα σε εισαγωγικά. Όπως ακριβώς το λες σκέφτονται.

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.284
Πόντοι
206
Φιλε Ζερο,
Εχεις κολληση, σε ενα μονοτονο ρυθμο...
Βλεπεις οτι ολοι σου μιλανε σε ενα αλλο τονο, Φιλε μου δες το αλλιως.......

Ναι οι Ελλεινιδες δεν αλλαζουν,
ναι θελουν και ενφανιση κ στατους κ λεφτα-οχι στο χερι-αλλα να τις κυκλοφορεις κ να χαλας,
ναι εχουν απαιτησεις και οι ασχημομετριες.....
ναι καθονται ευκολα σε =Αλητες=σε Παρακμιακους σε Ποινικους σε Φραγκατους, σε Επωνυμους, σε Κουκλους....
σε Τυπαδες, σε αυτους που τις φτυνουν, σε καποιους που ποθουν ολες.....σε Τολμηρους.
Ναι το 10% των αντρων περνει οποια θελει κ για το 20% ειναι πολυ ευκολο.

Οι Υπολοιποι Αντρες τι Πρεπει να κανουνε??????? να τον Κοψουνε..???????

Φτιαξε τον εαυτο σου, ντυσιματακι-οικονομικο μοντερνο- λιγο γυμναστικη,
Βγες εξω, κανε παρεες, κοινωνικες παρεες-οχι γραφικους - τυπου παμε να γαμησουμε-
Επελεξε σημεια που μαζευουν γυναικες,
να εισαι ηρεμος κ κοινωνικος και σιγουρα θα γνωρισεις κοπελες.

Τωρα--το Βασικο--Αυτη που θα βγαλεις θα πρεπει να ειναι στα Μετρα σου κ Η Κατι συν
Εαν κοιτας 8-9 κ εσυ εισαι 5-ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ-
δεν θα σου κατσει καμμια , εκτος ελαχιστων περιπτωσεων κ αυτο απο σποντα / δεν θα εχει διαρκεια.

Εγω Φιλε μου ειμαι ενα πραγματικο 7-7.5, εχοντας προσεξει τον εαυτο μου κ τα λοιπα ΑBC,
Περασα Φανταστικα με τα κοριτσια και ακομα κ τωρα στα 52 συνεχιζω ικανοποιητικά,
Για να καταλαβεις εαν ηθελα 5-6-αρια μπορουσα να εχω 2-3 την εβδομάδα.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
67
Like
9.887
Πόντοι
5.436
Πολλοι άνδρες δεν σέβονται τον εαυτό τους και καταλήγουν με ΗΔΗ πατσαβουρες που θα γίνουν χειρότερες μετά από γάμο και μια έστω εγκυμοσύνη...και αυτό για να νιώθουν ασφαλείς γιατί με το χάλι που θα έχει η γυναίκα τους δεν θα νιώθουν ανασφάλεια ...κι όμως...αυτή είναι η πιο μεγάλη ανασφάλεια.
σωστόν. Αλλά πατσαβουριάζουν έτσι κι αλλιώς όταν γκαστρωθούν και γεννήσουν.
Λοιπόν, έπαθα πλάκα τις προάλλες. Βλέπω μια συγγενή που είχα να τη δω κυριολεκτικά δεκαετίες. Δεν έχει γίνει μανούλα, δεν έχει παντρευτεί, δεν το αποκλείω να μην έχει καν κάνει σεξ ποτέ της.
Και γιατί έπαθα πλάκα; είναι πενηνταφεύγα και δείχνει σαράντα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.079
Πόντοι
6.056
2ον,εγώ δεν βλέπω και πολύ κόσμο να ψάχνεται για γνωριμίες γενικώς.Κι όπως έχουμε πει και παλιότερα,μονο για γυναίκες και μπούστηδες είναι εύκολες οι γνωριμίες.Δηλαδή αν μια γυναίκα σε βάλει η ιδια στο μάτι και θέλει να σε γνωρίσει,μονο έτσι θα γνωρίσεις.Αν θέλεις μονο εσύ,δε γίνεται τίποτα
Ναι ρε μάγκα.
Απλά μπορεί ... να την οδηγήσεις εσύ να σε βάλει στο μάτι . Επειδή ... το θες.

Και οι ταυρομάχοι αυτό κάνουν . Κάνουν τους ταύρους ... να τους βάλουν στο μάτι !
Και γίνεται της πουτάνας.

Εκεί είναι η επιτυχία. Να κάνεις μία που γουστάρεις ... που δεν σε χαλάει τέλος πάντων .... να θέλει να σε βάλει στο μάτι ...
και να μην της το κάνεις εύκολο .... δεν γουστάρουν εύκολα .... να φάει και ζόρια !

Αλλά εντάξει ... στο τέλος ... να σε καταφέρει .

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.208
Πόντοι
2.846
Εάν έκανα τακτική ψυχοθεραπεία με τα εργαζόμενα κορίτσια από πιο μικρός, θα μπορούσα - πιστεύω - να διαχειριστώ καλύτερα τις καταστάσεις.

Well-fed cats don't chase birds. Αν αρχίσεις πολύ μικρός τις τάνες συνηθίζεις στην αγορασμένη ευκολία και δεν αποκτάς δεξιότητες στο φλερτ.

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
470
Πόντοι
21
Άποψη μου. Παρά να μπαίνετε σε πολύπλοκες φιλοσοφίες τύπου: "άμα πηγαίνεις σε πουτάνες από μικρός καταντάς ως εξής.... ", "οι γκόμενες θέλουν αυτό κι εκείνο που δεν έχω", κάντε κάτι άλλο. Ερωτήσεις για τον εαυτό σας:
1. Πιστέυω ότι οι πουτάνες μου κάναν κακό και μου ρίχνουν το ηθικό; Νιώθω ανίκανος; Σταματάω ΣΗΜΕΡΑ
2. Δεν νιώθω ότι είμαι αρκετά ελκυστικός. Γιατί; Δεν έχω σώμα; > Δίαιτα και γυμναστήριο
3. Δεν έχω αυξημένο κοινωνικό κύκλο; ΦΤΙΑΧΝΩ Κάνω τα πάντα να είμαι μέσα σε κόσμο. Ξεκινάω να μιλάω σε όλους λες και τους ήξερα από χθες.
4. Είμαι στα πρόθυρα αυτοκτονίας γιατί δεν έχω γκόμενα; ΞΥΠΝΑΩ και καταλαβαίνω ότι η γκόμενα δεν είναι το Α και το Ω της ζωής. Καμία γκόμενα δεν θα κάνει καλά έναν ψυχολογικά ταλαιπωρημένο άνθρωπο που όλη η ευτυχία του εξαρτάται από το μουνί. Μη σου πω το άλλο. Αν νομίζεις ότι μια σχέση θα σε κάνει καλά... ΜΗΝ κάνεις σχέση. Γιατί αύριο άμα σε χωρίσει τι γίνεται φιλαράκο;

Υ.Γ. Όπως εδώ πέρα υπάρχουνε οι συναγωνιστές που τους έχει πάρει από κάτω, υπάρχουνε και οι αντίστοιχες γυναίκες που κλαίγονται ότι "οι άντρες προτιμούν τις πουτάνες, δεν μας προσεγγίζουν, έιμαστε άσχημες μάλλον, βλέπουν τα ξέκωλα, μεγαλώσαμε στα 30 και θέλουν 20χρονες, δεν μας παίρνει κανείς στα σοβαρά για γάμο κλπ κλπ". Έχω βρεθεί σε παρέα με γυναίκες και έχω ακούσει τα απίστευτα!

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.017
Πόντοι
3.296
Μας λες για πούστηδες .... όντας γυναίκα .... Ως γυναίκα ... άσε τους πούστηδες .... κοίτα τις τζιβιτζιλούδες.
ΕΣΥ ΠΑΣ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΠΟΥΤΣΑ ;;;

Γιατί αν αρχίσεις τα ....

1)Είναι όλοι πούστηδες ή δεν τους σηκώνεται
2)Όλοι είναι κότες
3)όλοι τον έχουν μικρό
4)όλοι χύνουν γρήγορα
5)όλοι δεν γαμάνε καλά
6)κανείς δεν με φέρνει σε οργασμό
7)όλοι είναι χοντροί μαμάκηδες άσχημοι
8)όλοι είναι τσιγκούνηδες χοντροί ....

ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ... ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ .... ΨΕΓΑΔΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ !

Εγώ .... έχω το γνώθι σαυτόν !
Ξέρω ότι δεν είμαι πλέον νέος ... οπότε δεν ασχολούμαι με πιπίνια ....
και ξέρω ότι είμαι αχόρταγος στο σεξ ..... και ότι όλες μαζί μου μετά από άλλοτε άλλο διάστημα .... φρικάρουν ....
δεν αντέχουν κάθε μέρα 14ωρα γαμήσια και ξεκώλιασμα το ίδιο τροπάριο κάθε μέρα 365 μέρες το χρόνο.

Για αυτό .... έγινα μονογαμικός ! Μόνο γαμάω !
εχεις τραβηξει σαλτο πολλων αστερων...αλλα και παλι στα πολιτικα εισαι απο τους αγαπημενους:coffee:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.017
Πόντοι
3.296
Magi καλά τα λες ......αλλά με την πούτσα που φάγατε απ'τον Θρύλο φέτος στο μπάσκετ δεν μας είπες τι έγινε ?
Γιατί ακόμα κι εσείς οι στραπονατζούδες τζιβιτζιλούδες , κάνετε κρα για γαύρικη ψωλάρα....όποτε σας κάτσει.....
ελα να μου το γλείψεις απο Σεπτέμβρη ,,,μεχρι τοτε μην μου κουνας την τρυπα σου γαμαω αλλου:coffee:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.852
Πόντοι
216
Ρωτάω χθες ελλεηνίδα σε live στο τικτοκ. Γιατί επιλέγετε άσχημους άντρες;
Η απάντηση αφοπλιστική:
Για να μην ανησυχούμε γιατί το αν θα μας κλέψουν.
Βγάλε άκρη τώρα με αυτά τα πλάσματα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.079
Πόντοι
6.056
εχεις τραβηξει σαλτο πολλων αστερων...αλλα και παλι στα πολιτικα εισαι απο τους αγαπημενους:coffee:
Γιατί ψέμματα λέω ; Τρως ψωλή ; ή στραπονάρεις κάτι λεβεντόπαιδα (λέμε και καμιά μαλακία)
σαν την Κλαούντια ;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.079
Πόντοι
6.056
2. Δεν νιώθω ότι είμαι αρκετά ελκυστικός. Γιατί; Δεν έχω σώμα; > Δίαιτα και γυμναστήριο
Στο γυμναστήριο τρως χρόνο και μπλέκεις με ηλίθιους αγαμητους και με τα συμπληρώματα κινδυνεύεις να σε αναλάβει ο νεκροθάφτης. Κάνεις φυλακόβια γυμναστική μόνος σου, κυρίως μπράτσα , ώμους στήθος , πλάτη και γαμάς και δέρνεις.
Τσακ μπαμ , με 4-5 μισάωρα τη βδομάδα είσαι κομπλέ.

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.017
Πόντοι
3.296
Γιατί ψέμματα λέω ; Τρως ψωλή ; ή στραπονάρεις κάτι λεβεντόπαιδα (λέμε και καμιά μαλακία)
σαν την Κλαούντια ;
Αντε να μπω στον κοπο να τα πω 1000 φορα ..
Ο αντρας μου αρεσει και τον σέβομαι και τον θαυμαζω για πολλα πραγματα που εχει στο δυναμικο του ..και οργασμο δυνατο μπορω να εχω μονο μαζι του ..μου αρεσει το σεξ αλλα δεν το εχω να το κανω επαγγελμα βαριεμαι δεν εχει ενδιαφερον...λογο δουλειας δεν κανω σχεση οποτε οταν εχω καυλες θα επιλεξω καποιον απο τους πελατες μου και παντα σε σαδομαζοχιστικο πλαισιο με τα κουμαντα σε εμενα..

Οσο για το στραπον δεν γαμαω τον καθε βλακα ουτε κομοδινα ,,μονο υπερπαραγωγες και να τους τρεχουν τα σαλια απο ολες τις τρυπες ..
:coffee:

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
67
Like
9.887
Πόντοι
5.436
Ρωτάω χθες ελλεηνίδα σε live στο τικτοκ. Γιατί επιλέγετε άσχημους άντρες;
Η απάντηση αφοπλιστική:
Για να μην ανησυχούμε γιατί το αν θα μας κλέψουν.
Βγάλε άκρη τώρα με αυτά τα πλάσματα.
συνάδελφε, μου ανέβασες το ηθικό. Έτσι εξηγείται λοιπόν ο καταιγισμός από χυλόπιτες που έχω φάει κατά καιρούς: είμαι κούκλος!!! :cheesy:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.014
Πόντοι
6.056
Ναι το 10% των αντρων περνει οποια θελει κ για το 20% ειναι πολυ ευκολο.

Οι Υπολοιποι Αντρες τι Πρεπει να κανουνε??????? να τον Κοψουνε..???????

Για τους υπόλοιπους άντρες...δηλαδή περίπου το 80%...που δεν έχουν δυνατότητα επιλογής,είναι καθαρά θέμα τύχης και απλά να βρεθούν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή.Όσοι το καταφέρουν,θα γνωρίσουν.Όσοι δεν το καταφέρουν,θα είναι μόνοι τους.Έτσι απλά είναι.

Μην ξεχνάμε ότι οι γυναίκες,άμα δεν τους κάνεις,απλά πηγαίνουν στον επόμενο της λίστας τους.Ενώ το 80% των άντρων,δεν έχουν καμια λίστα και θα ασχοληθούν με όποια τους δείξει λιγο ενδιαφέρον

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.014
Πόντοι
6.056
Υ.Γ. Όπως εδώ πέρα υπάρχουνε οι συναγωνιστές που τους έχει πάρει από κάτω, υπάρχουνε και οι αντίστοιχες γυναίκες που κλαίγονται ότι "οι άντρες προτιμούν τις πουτάνες, δεν μας προσεγγίζουν, έιμαστε άσχημες μάλλον, βλέπουν τα ξέκωλα, μεγαλώσαμε στα 30 και θέλουν 20χρονες, δεν μας παίρνει κανείς στα σοβαρά για γάμο κλπ κλπ". Έχω βρεθεί σε παρέα με γυναίκες και έχω ακούσει τα απίστευτα!

Καμία σχέση

Κι αυτές που δήθεν κλαίγονται,απορρίπτουν τους άντρες κατα δεκάδες.

Ποσες απ'αυτές όταν βγαίνουν έξω,δείχνουν διαθέσιμες;Άμα δεν κοιτάνε κανέναν,πώς να τις προσεγγίσουν;

Δεν υπάρχει καμία σύγκριση,ο άντρας λίγο να του αρέσει κάποια,προχωράει,και ας τη βλέπει πρώτη φορά.Αυτές τα θέλουν όλα έτοιμα απο την παρέα,τον κύκλο τους,άμα τις πλησιάσει άγνωστος αντιδρούν σαν σπαστικές.Εκτος αν είναι λεφτάς

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.312
Πόντοι
481
Μιλούσα προχθές με μια συνάδελφο (την γνωρίζω πάνω από μια δεκαετία, ήμασταν και συμφοιτητές). Φλερτάρουμε τα 35 έκαστος. Ελεύθεροι αμφότεροι. Δεν με ενδιαφέρει γιατί παρόλο που είναι εμφανίσιμη, έχει μυαλό κουνουπίδι. Βέβαια κάποια στιγμή έκανα μια υποτυπώδη κρούση και βρήκα τοίχο γιατί τότε τον άντρα τον ήθελε σέρφερ (σαν διαφήμιση της loreal). Προχθές λοιπόν μου έλεγε ότι συχνά πυκνά γνωρίζει αγόρια/άντρες της ζητάνε τηλέφωνο και μετά την γειώνουν (δεν το πίστεψα για να είμαι ειλικρινής). Μετά μου είπε για την προσωπική της λίστα. Ότι δηλαδή όταν γνωρίζει κάποιον, αρχίζει και βάζει "τικ" στα διάφορα σημεία της λίστας. Και ρωτάω: "Και τι γίνεται όταν κάποιος συμπληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα?" Και απαντάει: "Το πιο πιθανό είναι να μην τον θέλω μετά..." Και μετά συνέχισα την κουβέντα ρωτώντας ποια είναι τα στοιχεία της λίστας. Η απάντηση σε μια πρόταση "Να είναι καλός άνθρωπος" (δεν το πίστεψα ούτε ένα νανοσεκόντ αυτό)

Κι έρχομαι τώρα και σας ρωτάω: "Γιατί μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω? Γιατί να κάνω μια τέτοια κουβέντα?"

Από την συζήτηση εγώ κράτησα τα εξής:
  1. της την πέφτουν ζωντανά-live (άρα παίζει ακόμα καμάκι έξω)
  2. την γειώνουν (με ένα μεγάλο ερωτηματικό για την εγκυρότητα)
  3. φαινομενικά ζητάει στοιχεία που όλοι ανεξαιρέτως (αρσενικά/θηλυκά) πρέπει να έχουμε

Άμα θέλετε να το συζητήσουμε εδώ είμαι και θα χαρώ να ανταλλάξουμε απόψεις.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.287
Πόντοι
206
εδω καθομαστε και γραφουμε σεντονια να αναλυσουμε για τις ελληνιδες, και ομως δυστυχως οι μισες γκομενες στην ελλαδα που ειναι απο 20 χρονων μεχρι 30 ειναι σαν αυτη στο βιντεο,
μπουγελοφατσα με σωμα οτι ναναι αγυμναστο και τροφαντο, που δυστυχως ειναι τιγκα στις απαιτησεις, επειδη τα λιγουρια των σοσιαλ τους εδωσαν αξια.
οι ελαχιστες εμφανισιμες που υπαρχουν σε τετοιες ηλικιες επιλεγουν κυριως λεφταδες, αγαπουληδες, ταξιτζηδες, που τους εκμεταλλευονται και τους εχουν κανει κωλοχαρτο

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.157
Πόντοι
456
  1. της την πέφτουν ζωντανά-live (άρα παίζει ακόμα καμάκι έξω)
Φυσικά και παίζει "καμάκι", προσέγγιση έξω. Εγώ προσωπικά μόνο έτσι ασχολούμαι. Και πάντα με τηλέφωνο, δε ζητάω ποτέ social. Πάρα πολλές φυσικά είναι σε φάση να σου δώσω/δώσε μου insta. ΟΧΙ, δώσε τηλ

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.327
Πόντοι
16.235
Φυσικά και παίζει "καμάκι", προσέγγιση έξω. Εγώ προσωπικά μόνο έτσι ασχολούμαι. Και πάντα με τηλέφωνο, δε ζητάω ποτέ social. Πάρα πολλές φυσικά είναι σε φάση να σου δώσω/δώσε μου insta. ΟΧΙ, δώσε τηλ
To τηλέφωνο είναι δεσμευτικό ενώ ένα προφίλ στα σοσιαλ κρεμμύδια μπορεί να αλλάξει η και να σβηστεί ανά πάσα στιγμή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom