Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 104 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.064

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.208
Πόντοι
2.846
If you live στην Αγγλία,ναι

If you live στο Greece,η άλλη week or ο άλλος μήνας could be...next year...or two years...or πεντε years

Αδελφέ, αν δεν έχεις κύκλο και δεν είσαι κολλητός με τον πρίγκηπα Ουίλιαμ ή τον Μπέκαμ για να σου πασάρουν ή Kate και η Victoria καμιά φίλη τους δε γίνεται τίποτα.

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
470
Πόντοι
21
Μα καλά βρε παιδιά, σε πόσες την πέσατε και δε σας έκατσαν τους τελευταίους 12 μήνες; Κάνω γκάλοπ τώρα. Γράψτε από κάτω. Σε πόσες προτείνατε καφέ και σας είπαν όχι. Κοινωνικό πείραμα. Πάμε.

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.191
Πόντοι
1.326
Μα καλά βρε παιδιά, σε πόσες την πέσατε και δε σας έκατσαν τους τελευταίους 12 μήνες; Κάνω γκάλοπ τώρα. Γράψτε από κάτω. Σε πόσες προτείνατε καφέ και σας είπαν όχι. Κοινωνικό πείραμα. Πάμε.

15eb59a03c0bcda0390f359e647c79f2a85191d2b6f9542cac0eb0cf010b946c_1.jpg

aKEZm1g_700bwp.webp

68133679.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.748
Πόντοι
2.636
εμενα μου ειπε ναι μεχρι και εσκορτ τυπε...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.581
Πόντοι
3.556
Αυτοί που κλαίγονται είναι κυρίως φλωροι η πουστρακια που το μόνο πέσιμο που κάνουν είναι μέσω τιντερ η να γράψουν ένα γεια τι κάνεις σε καμία αγνωστη στο ινστα

Ίδιοι και στο εξωτερικό, βλέπεις κάτι κλαψιάρηδες , χοντρούς, καραφλούς με ντύσιμο χάλια να σου λένε το 90% των γυναικών θέλει το 10% των αντρών και ότι δεν έχουν matches

Και όταν τους λες αν χωθήκαν λαιβ σου κάνουν μα και μου

Ο κρυφοπουστας με τον λαμπδιασμενο κωλο έμεινε στο λεωφορείο για άλλες 10 στάσεις και κίνηση δεν έκανε στο τέλος. Μόνο να βρίζει μάνες και νεκρές γυναίκες ξέρει η τερατογένεση

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.852
Πόντοι
446
Κλασικη τακτικη τον πουστηδων .

Δηλωνουν αγανακτισμένοι με τις γυναικες ..το εχουν σαν δίχτυ ..σου λεει ο αλλος πανω στην πικρα του ειναι πιο ευκολο να τουν την πιάσω και να σμίξει ο καημος ταχα ...

Η πουσταρα και η κυτταρίτιδα δεν κρύβονται...τι και αν τρως βιαγκρα τι και αν αφηνεις τριχες το πουσταριο παλι θα σου ξεφευγει μεσα απο το ζορι οταν θα ακους το φιλο σου οτι η γυναικα τον κανει να χυνει και εσενα δεν σε χρειάζεται ..τραβα φωτο τα μουτρα σου και βαλτην στον καθρέφτη διπλα στην πορτα ...τσουλακια ..:coffee:
Magi καλά τα λες ......αλλά με την πούτσα που φάγατε απ'τον Θρύλο φέτος στο μπάσκετ δεν μας είπες τι έγινε ?
Γιατί ακόμα κι εσείς οι στραπονατζούδες τζιβιτζιλούδες , κάνετε κρα για γαύρικη ψωλάρα....όποτε σας κάτσει.....

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.019
Πόντοι
6.056
Αυτοί που κλαίγονται είναι κυρίως φλωροι η πουστρακια που το μόνο πέσιμο που κάνουν είναι μέσω τιντερ η να γράψουν ένα γεια τι κάνεις σε καμία αγνωστη στο ινστα

Ίδιοι και στο εξωτερικό, βλέπεις κάτι κλαψιάρηδες , χοντρούς, καραφλούς με ντύσιμο χάλια να σου λένε το 90% των γυναικών θέλει το 10% των αντρών και ότι δεν έχουν matches

Και όταν τους λες αν χωθήκαν λαιβ σου κάνουν μα και μου

Ο κρυφοπουστας με τον λαμπδιασμενο κωλο έμεινε στο λεωφορείο για άλλες 10 στάσεις και κίνηση δεν έκανε στο τέλος. Μόνο να βρίζει μάνες και νεκρές γυναίκες ξέρει η τερατογένεση

Ευτυχως ρε σκουπιδι που εχουμε τη μανούλα σου τουλάχιστον για τα χοντρά.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.090
Πόντοι
6.056
Σαντ .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ .....

Δέχομαι το να είσαι στον πάτο .
Δέχομαι το να έχεις να βγάλεις γκόμενα χρόνια.
ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΗΤΤΑ . Και μαλακία.

Σου είπα τι να κάνεις . Γιατί δεν δοκιμάζεις ; Με τη δική σου τεχνική, δεν θα κάνεις τίποτε ποτέ.

Ξεκίνα και πήγαινε σε κάθε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα , κάθε παρουσίαση βιβλίου κάθε εκδήλωση για το οτιδήποτε.
Πήγαινε να μάθεις δημοτικά στο δήμο της περιοχής σου. Ξεκίνα να πηγαίνεις εκκλησία όποτε έχει λειτουργία.

Είναι ζήτημα χρόνου. Στους 3-4 μήνες θα έχεις καποια επιτυχία. ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ .... είναι άλλο θέμα.
Φάτην κι ας μη σου αρέσει .

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.019
Πόντοι
6.056
Αδελφέ, αν δεν έχεις κύκλο και δεν είσαι κολλητός με τον πρίγκηπα Ουίλιαμ ή τον Μπέκαμ για να σου πασάρουν ή Kate και η Victoria καμιά φίλη τους δε γίνεται τίποτα.

raptopoulos-clap.gif

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.090
Πόντοι
6.056
Κλασικη τακτικη τον πουστηδων .
Μας λες για πούστηδες .... όντας γυναίκα .... Ως γυναίκα ... άσε τους πούστηδες .... κοίτα τις τζιβιτζιλούδες.
ΕΣΥ ΠΑΣ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΠΟΥΤΣΑ ;;;

Γιατί αν αρχίσεις τα ....

1)Είναι όλοι πούστηδες ή δεν τους σηκώνεται
2)Όλοι είναι κότες
3)όλοι τον έχουν μικρό
4)όλοι χύνουν γρήγορα
5)όλοι δεν γαμάνε καλά
6)κανείς δεν με φέρνει σε οργασμό
7)όλοι είναι χοντροί μαμάκηδες άσχημοι
8)όλοι είναι τσιγκούνηδες χοντροί ....

ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ... ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ .... ΨΕΓΑΔΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ !

Εγώ .... έχω το γνώθι σαυτόν !
Ξέρω ότι δεν είμαι πλέον νέος ... οπότε δεν ασχολούμαι με πιπίνια ....
και ξέρω ότι είμαι αχόρταγος στο σεξ ..... και ότι όλες μαζί μου μετά από άλλοτε άλλο διάστημα .... φρικάρουν ....
δεν αντέχουν κάθε μέρα 14ωρα γαμήσια και ξεκώλιασμα το ίδιο τροπάριο κάθε μέρα 365 μέρες το χρόνο.

Για αυτό .... έγινα μονογαμικός ! Μόνο γαμάω !

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.090
Πόντοι
6.056
καμια σχεση δεν εχει το ηθικο με τις γκομενες τυπε. εδω γαμαν κλεφτες ανεργοι ληστες κοπριτες και πρεζακια...
Αυτοί έχουν αυτοπεποίθηση . Δεν κολώνουν . Δεν μασάνε μία.
Ο δειλός που κοιτάει τις γκόμενες από μακριά ... και δεν τους μιλάει ποτέ ... και αγνοούν την ύπαρξή του ....
αυτός ναι ... δεν γαμάει .........

Πρέπει να παίζεις. Να δρας.

Και όπως έλεγε κάποτε ένα ... άσμα ..... θα αποφασίσουν οι άλλοι .... αν θα σε λατρέψουν ή θα σε μισήσουν ....
εσύ κοιτάς μόνο μπροστά ! και δεν σταματάς ποτέ.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.019
Πόντοι
6.056

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.090
Πόντοι
6.056
Το οτι γαμάνε όλοι αυτοί...μας λέει τίποτα για το 'μυαλό' των γυναικών;
Να πούμε πάλι ότι είναι γίδια ; Ωφελεί ;

Για αυτό δεν πρέπει να το σκέπτεσαι πολύ.
Ορμάς . Και θα έχεις επιτυχίες. Με απραγία καμία.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.019
Πόντοι
6.056
Να πούμε πάλι ότι είναι γίδια ; Ωφελεί ;

Για αυτό δεν πρέπει να το σκέπτεσαι πολύ.
Ορμάς . Και θα έχεις επιτυχίες. Με απραγία καμία.

Άντε και ορμάς λοιπόν.Στη χειρότερη χώρα του κόσμου για καμάκι.

Στις πρώτες χυλόπιτες που θα πέσουν...μετά τι κάνεις;

Συνεχίζεις ή λες 'αντε στο διάολο που ασχολούμαι μαζι σας;'

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.090
Πόντοι
6.056
Άντε και ορμάς λοιπόν.Στη χειρότερη χώρα του κόσμου για καμάκι.

Στις πρώτες χυλόπιτες που θα πέσουν...μετά τι κάνεις;

Συνεχίζεις ή λες 'αντε στο διάολο που ασχολούμαι μαζι σας;'
Τι με ρωτάς ;
Κανείς ποτέ πουθενά δεν ασχολείται με χυλόπιτες. Μόνο με τις επιτυχίες.
Όταν παίζεις με τους κανόνες του THE GAME δεν υπάρχουν χυλόπιτες. Γίνεσαι κοινωνικός , κανεις γνωριμίες, όπως κανεις με άνδρες.
Προτείνεις απλές συναντήσεις για καφέ, όταν έχεις δει θετικό βάϊμπ .
Στην πρώτη στραβή το κόβεις.
Δεν παίζει χυλόπιτα με αυτή την τακτική.

Οι χυλόπιτες είναι για αυτούς που κερνάνε τσιπουρες και μπουζούκια σε γκόμενες που βγαίνουν πρώτη φορά.
\

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.019
Πόντοι
6.056
Τι με ρωτάς ;
Κανείς ποτέ πουθενά δεν ασχολείται με χυλόπιτες. Μόνο με τις επιτυχίες.
Όταν παίζεις με τους κανόνες του THE GAME δεν υπάρχουν χυλόπιτες. Γίνεσαι κοινωνικός , κανεις γνωριμίες, όπως κανεις με άνδρες.
Προτείνεις απλές συναντήσεις για καφέ, όταν έχεις δει θετικό βάϊμπ .
Στην πρώτη στραβή το κόβεις.
Δεν παίζει χυλόπιτα με αυτή την τακτική.

Οι χυλόπιτες είναι για αυτούς που κερνάνε τσιπουρες και μπουζούκια σε γκόμενες που βγαίνουν πρώτη φορά.
\

Υπάρχουν όμως 2 θέματα

1ον,για να τα κάνει αυτά ένας άνω των 35-40,πρέπει να ζει και σε μέρος που υπάρχουν ελεύθερες γυναίκες στην ηλικία του.Αλλιώς,θα'χει γυρω του μονο παντρεμένες.

2ον,εγώ δεν βλέπω και πολύ κόσμο να ψάχνεται για γνωριμίες γενικώς.Κι όπως έχουμε πει και παλιότερα,μονο για γυναίκες και μπούστηδες είναι εύκολες οι γνωριμίες.Δηλαδή αν μια γυναίκα σε βάλει η ιδια στο μάτι και θέλει να σε γνωρίσει,μονο έτσι θα γνωρίσεις.Αν θέλεις μονο εσύ,δε γίνεται τίποτα

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.581
Πόντοι
3.556
Δε βλέπει κόσμο να γαμαει ο μαλακάς.

Που να τον δει το αρχιδι, αφού δεν έχει κύκλο. Μπου, Πορνχαμπ το φαΐ της μάνας του ή ζωή του.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
67
Like
9.918
Πόντοι
5.436
Να τα τιμούμε,καμια αντίρρηση,αλλά με το χέρι στην καρδιά:πόσοι είναι χαρούμενοι μονο μ'αυτό;
κοίτα, για να είμαι ειλικρινής δεν θα μου άρεσε να μην έχω πηδήσει γυναίκα στη ζωή μου παρά μόνο εργαζόμενη.
Αλλά έχω φάει με το κουτάλι και τις χυλόπιτες και τα "σε βλέπω σαν φίλο", έχω φάει άπειρες ώρες κάνοντας τον γκομενοφύλακα, έχω περάσει από καταστάσεις όπου η άλλη ήθελε να με έχει δεμένο με λουράκι αν μπορούσε. Εάν έκανα τακτική ψυχοθεραπεία με τα εργαζόμενα κορίτσια από πιο μικρός, θα μπορούσα - πιστεύω - να διαχειριστώ καλύτερα τις καταστάσεις.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
67
Like
9.918
Πόντοι
5.436
Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Έχετε τόσο χαμηλό ηθικό γιατί δεν κάθονται όντως οι γκόμενες, ή μήπως δεν κάθονται οι γκόμενες επειδή έχετε χαμηλό ηθικό;
και τα δυο συμβαίνουν. Έχω την υποψία ότι οι γκόμενες μυρίζονται αμέσως αυτόν που έχει χαμηλό ηθικό και τον βάζουν στην κατηγορία loser.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom