Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 104 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.064

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.019
Πόντοι
6.056
αυτό δεν ισχύει απόλυτα. Οι ελεύθερες 35αρες αρχίζουν να μπαίνουν στη φάση της ανασφάλειας, ότι δηλ. όπου να'ναι θα σταματήσει να περνάει η μπογιά τους. Κι έτσι αρχίζουν να θυμούνται ότι "χτύπησε το βιολογικό τους ρολόι", όπως λέει η ανόητη έκφραση και καίγονται να βρουν το κορόιδο για να τον κάνουν πατέρα των παιδιών τους. Προτού πατσαβουριάσουν.
Κι έτσι, πάνω στη μάχη με τον χρόνο, πιθανό να κάνουν εκπτώσεις και να μην πάνε ντε και καλά για διχίλιαρο+. Ειδικά οι πιο μέτριες εμφανισιακά.
Το ξέρω, το έχω πάθει.

Αυτό με τα βιολογικά ρολόγια μου φαίνεται μούφα

Και τον γάμο και το παιδί τομαρίστικα τα σκέφτονται,σου λέει 'ΕΓΩ δε θα παντρευτώ και δε θα κάνω παιδί;ΕΓΩ;

Το πρώτο που τις καίει είναι το κοινωνικό και να μην τις λένε γεροντοκόρες και άτεκνες.Και με το που κάνουν παιδί,το παρατάνε στις μάνες και συνεχίζουν απο εκεί που το άφησαν

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.019
Πόντοι
6.056
γι' αυτό κι εγώ λέω πλέον ότι όλοι πρέπει να τιμούμε τα εργαζόμενα κορίτσια. ΟΛΟΙ: μπάκουροι, σε "σχέση", παντρεμένοι. Να μάθουμε να μην κρεμόμαστε από μια γυναίκα για τη σωματική και ψυχική υγεία κι ευεξία μας.

Να τα τιμούμε,καμια αντίρρηση,αλλά με το χέρι στην καρδιά:πόσοι είναι χαρούμενοι μονο μ'αυτό;

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
871
Πόντοι
361
αυτό δεν ισχύει απόλυτα. Οι ελεύθερες 35αρες αρχίζουν να μπαίνουν στη φάση της ανασφάλειας, ότι δηλ. όπου να'ναι θα σταματήσει να περνάει η μπογιά τους. Κι έτσι αρχίζουν να θυμούνται ότι "χτύπησε το βιολογικό τους ρολόι", όπως λέει η ανόητη έκφραση και καίγονται να βρουν το κορόιδο για να τον κάνουν πατέρα των παιδιών τους. Προτού πατσαβουριάσουν.
Κι έτσι, πάνω στη μάχη με τον χρόνο, πιθανό να κάνουν εκπτώσεις και να μην πάνε ντε και καλά για διχίλιαρο+. Ειδικά οι πιο μέτριες εμφανισιακά.
Το ξέρω, το έχω πάθει.
Αυτές είναι και οι χειρότερες για μια σχέση, γιατί θα είναι μαζί σου περισσότερο από ανάγκη, πάρα επειδή όντως το θέλει. Και όταν μέσα της θεωρεί ότι έχει κάνει εκπτώσεις για να είναι μαζί σου, τότε άθελά σου έχεις βρεθεί σε μια τοξική σχέση με ημερομηνία λήξης.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.355
Πόντοι
16.235

Και τον γάμο και το παιδί τομαρίστικα τα σκέφτονται,σου λέει 'ΕΓΩ δε θα παντρευτώ και δε θα κάνω παιδί;ΕΓΩ;

Το πρώτο που τις καίει είναι το κοινωνικό και να μην τις λένε γεροντοκόρες και άτεκνες.Και με το που κάνουν παιδί,το παρατάνε στις μάνες και συνεχίζουν απο εκεί που το άφησαν
Ο γκα'ι'λες τους δεν είναι να βγάλουν ένα σωστό άνθρωπο στην κοινωνία για αυτό βλέπεις από τα πέντε τους τα παιδάκια να έχουν κινητό.
Ο γκα'ι'λες τους είναι απλώς να κάνουν παιδί για να νιώσουν κοινωνική καταξίωση.
Τι εφόδια θα δώσουν σε αυτό το παιδί...βλέποντας και κάνοντας και όπου πάει.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.355
Πόντοι
16.235
Το ξέρω, το έχω πάθει.
Πολλοι άνδρες δεν σέβονται τον εαυτό τους και καταλήγουν με ΗΔΗ πατσαβουρες που θα γίνουν χειρότερες μετά από γάμο και μια έστω εγκυμοσύνη...και αυτό για να νιώθουν ασφαλείς γιατί με το χάλι που θα έχει η γυναίκα τους δεν θα νιώθουν ανασφάλεια ...κι όμως...αυτή είναι η πιο μεγάλη ανασφάλεια.

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
470
Πόντοι
21
Να τα τιμούμε,καμια αντίρρηση,αλλά με το χέρι στην καρδιά:πόσοι είναι χαρούμενοι μονο μ'αυτό;
Θα συμφωνήσω. Αλλά ρώτα και το άλλο. Πόσο ευτυχισμένος θα είσαι σε μια σχέση; Σε φοβίζει καθόλου το γεγονός ότι μπορεί να είσαι σε μια σχέση ή γάμο, αλλά να ψωνίζεις γυναίκες ακόμα; Στο λέω γιατί το έχω ζήσει.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.019
Πόντοι
6.056
Θα συμφωνήσω. Αλλά ρώτα και το άλλο. Πόσο ευτυχισμένος θα είσαι σε μια σχέση; Σε φοβίζει καθόλου το γεγονός ότι μπορεί να είσαι σε μια σχέση ή γάμο, αλλά να ψωνίζεις γυναίκες ακόμα; Στο λέω γιατί το έχω ζήσει.

Αν είσαι με κάποια που σε καυλώνει εμφανισιακά (το κυριότερο),περνάτε καλά,γαμιέστε καλά,κάνετε τις εκδρομές σας κλπ,είναι συν.Και στην ψυχολογία σου και σε όλα.Νομίζω ότι οι πιο πολλοί,κάτι τέτοιο θα θελαν στη ζωή τους.

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.041
Πόντοι
3.296
Ωρα για τη σουμα ..

1 .οσες δεν εχουν παιδι θα στην πεσουν με σκοπο να κανουν

2. οσες εχουν παιδι θα στην πέσουν για να τα βγαλουν περα οικονομικα

3 . οποία σου την πεφτει ειναι πουτανα

4. αυτες που δεν σε θελουν επισης ειναι πουτανες αλλα πολυτελείας μιας και θελουν τα πολλα και εσυ εχεις τα λιγα

5 με το περασμα του χρονου η γυναικα γινεται πατσαβουρα και δεν μπορει να σταθει ορθια απο τα ψυχολογικα

Κοιτα να δεις οι πουσταραδες πως ψαχνουν να βρουνε ψωλη ...οποτε οταν ακους αρσενικο να μιλαει ετσι ολοφάνερο πουσταρα σε αρνηση ..

μια βολτα να κανεις παντου υπαρχουν ζευγαρια που γουσταρουν μονο η πουσταρα θελει φωτα και μικροφονο να κλαψει :coffee:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.041
Πόντοι
3.296
Κλασικη τακτικη τον πουστηδων .

Δηλωνουν αγανακτισμένοι με τις γυναικες ..το εχουν σαν δίχτυ ..σου λεει ο αλλος πανω στην πικρα του ειναι πιο ευκολο να τουν την πιάσω και να σμίξει ο καημος ταχα ...

Η πουσταρα και η κυτταρίτιδα δεν κρύβονται...τι και αν τρως βιαγκρα τι και αν αφηνεις τριχες το πουσταριο παλι θα σου ξεφευγει μεσα απο το ζορι οταν θα ακους το φιλο σου οτι η γυναικα τον κανει να χυνει και εσενα δεν σε χρειάζεται ..τραβα φωτο τα μουτρα σου και βαλτην στον καθρέφτη διπλα στην πορτα ...τσουλακια ..:coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.355
Πόντοι
16.235
Μην το λες...σταδιακά ο άνδρας που ψώνισε μπαζο έτσι απλά για μην είναι μόνος μαραζώνει από την διαρκή μιζέρια και ασχήμια που βλέπει δίπλα του και δεν του σηκώνεται ούτε με γερανό .
Άρα εχουμε ένα χαρούμενο πλην όμως ανίκανο σεξουαλικά ζευγάρι που δεν θα κοιτάξει ποτέ για κάτι άλλο...

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.019
Πόντοι
6.056
Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Έχετε τόσο χαμηλό ηθικό γιατί δεν κάθονται όντως οι γκόμενες, ή μήπως δεν κάθονται οι γκόμενες επειδή έχετε χαμηλό ηθικό;

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι

Απο όσους βλέπετε γύρω σας,ποιοι έχουν χαμηλότερο ηθικό;Όσοι έχουν γκόμενες ή τα μπακούρια;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.090
Πόντοι
6.056
Συμφωνώ μαζί σου ότι οι νεαρές κοπέλες σήμερα είναι πιο εμφανήσιμες από πριν 20-25 χρόνια, και αυτό οφείλεται πρώτον στο ότι μπορούν πλέον όλες να μάθουν πως να ντύνονται και να περιποιούνται τον εαυτό τους από το ίντερνετ και δεύτερον ο πληθυσμός είναι μεγαλύτερος άρα υπάρχει ανταγωνισμός.
Οι μουνάρες , πλούσιες και γκόμενες των προνομιούχων περιοχών πριν 30 χρόνια ήταν ανώτερες από τις τωρινές και πιο εντυπωσιακές. Σε όλα. Και υπήρχε πολύ μεγαλύτερο χάσμα περιοχών .
Τώρα είναι πάνω κάτω τα ίδια σκατά παντού.

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
470
Πόντοι
21
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι

Απο όσους βλέπετε γύρω σας,ποιοι έχουν χαμηλότερο ηθικό;Όσοι έχουν γκόμενες ή τα μπακούρια;
Θα σου απαντήσω με μια λίστα, ξεκινώντας από τους πιο ευτυχισμένους στο νούμερο 1, και καταλήγοντας στους πιο δυστυχισμένους:

1. Οσοι είναι σε ποιοτική σχέση/γάμο (οι πιο ευτυχισμένοι)
2. Ελεύθεροι που τα πάνε καλά με τον εαυτό τους.
3. Χωρισμένοι με παιδιά
4. Ελεύθεροι που νιώθουν μίζεροι γιατί δεν έχουν σχέση
5. Όσοι είναι σε σχέση/γάμο αλλά δεν είναι ευχαριστημένοι (οι πιο δυστυχισμένοι απο όλους)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.355
Πόντοι
16.235
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι

Εγώ το χαρίζω το υψηλό ηθικό σε τύπους που ζυγίζουν λιγότερο από τις συνόδους τους για να μην χάσουν τέτοια κελεπουρια και ξεμείνουν μονοι...γιατι δεν είναι ικανοί ούτε αυγό να βράσουν μονοι...προτιμώ το"χαμηλό" το δικό μου.:erection:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.581
Πόντοι
3.556
Ρε σταματήστε να προσπαθείτε να βοηθήσετε και να διαφωνείτε με τον sad-sub zero.

Είναι ο ορισμός του incel , δεν υπάρχει σωτηρία. Τέτοιοι τύποι έχουν ένα είδος κοινωνικού αυτισμού ένα είδος αναπηρίας στον εγκέφαλο που δεν διορθώνεται.

Οι ινσελ έχουν ελπίδα τύπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τέτοιους τύπους και στην Google να τους βάλεις να δουλέψουν να παίρνουν 250.000 τον χρόνο και να αγοράσουν βίλα με θέα θάλασσα πάλι δεν θα καταφέρουν να βρουν γυναίκα. Πάλι στην μαλακία θα είναι.
Αφού δε θα έχουν κύκλο και θα τους μιλάνε στον πληθυντικό

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
113
Πόντοι
0

Το παιδι ειναι βάρος για την σεξουαλικη και υπεργαμικη φιλοδοξία τους

- όταν κάνουν παιδι ειναι προσχεδιασμένο και μελετημένο ΣΧΕΔΙΟ (με κάποιον άχαρο, αλλα ευκατάστατο οικονομικά λκμα)

και όχι η μλκια που λενε πολλοί μπονομπο

"ααα το μητρικο ένστικτο ξύπνησε"

Αφού βρουν τον απελπισμένο μαλάκα προμηθευτή, που έφαγε πλύση εγκεφάλου από την μάνα (ή επειδή του ρθε) ότι πρέπει να "τακτοποιηθεί "στη ζωή του, και μετά από κάνα 3-4 χρονάκια, ξεκινάνε το cock carousel round B.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.208
Πόντοι
2.846
Αν είσαι cool (και ΟΚ οικονομικά) έχεις υψηλό ηθικό και όταν δεν έχεις γκόμενα γιατί ξέρεις ότι μπορεί να μη γαμάς τώρα αλλά την άλλη βδομάδα ή τον άλλο μήνα θα ξαναγαμήσεις. You have been there.

Αν είσαι μίζερος ακόμα και να έχεις ρέντα και να έκατσε μια καλή γκόμενα κατ' εξαίρεση δε θα ανέβει το ηθικό γιατί ζεις με το φόβο ότι θα σε αφήσει και θα είσαι ξανά για καιρό μόνος. You have been there as well.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.748
Πόντοι
2.636
Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Έχετε τόσο χαμηλό ηθικό γιατί δεν κάθονται όντως οι γκόμενες, ή μήπως δεν κάθονται οι γκόμενες επειδή έχετε χαμηλό ηθικό;
καμια σχεση δεν εχει το ηθικο με τις γκομενες τυπε. εδω γαμαν κλεφτες ανεργοι ληστες κοπριτες και πρεζακια...

το θεμα ειναι να κουμπωσεις σε αυτη που θες και οχι σε αυτη που σου εκατσε...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.355
Πόντοι
16.235
καμια σχεση δεν εχει το ηθικο με τις γκομενες τυπε. εδω γαμαν κλεφτες ανεργοι ληστες κοπριτες και πρεζακια...

το θεμα ειναι να κουμπωσεις σε αυτη που θες και οχι σε αυτη που σου εκατσε...
Aυτη που θες όμως ΔΕΝ σε θέλει.
Άρα ξεπέφτεις στο πρώτο μπαζο που θα βρεις...πολύ παιγμένο αυτό το σενάριο αλλά δυστυχώς έτσι γίνεται .
Χρειάζεται μεγάλο βάρος οργάνων για να μην πέσεις στην παγίδα αυτή και δύναμη για να μην πεις το μοιραίο ΝΑΙ .
Προσόντα που δεν διαθέτουν όλοι.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.019
Πόντοι
6.056
Αν είσαι cool (και ΟΚ οικονομικά) έχεις υψηλό ηθικό και όταν δεν έχεις γκόμενα γιατί ξέρεις ότι μπορεί να μη γαμάς τώρα αλλά την άλλη βδομάδα ή τον άλλο μήνα θα ξαναγαμήσεις. You have been there.

If you live στην Αγγλία,ναι

If you live στο Greece,η άλλη week or ο άλλος μήνας could be...next year...or two years...or πεντε years

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom