North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.305
- Πόντοι
- 1.346
Eχει φωτο στο αλλο σαιτ. γραψε αγγλικα.. φαιντ γκερλ τζι αρ.Στείλε ένα λίνκ να δούμε φωτος εμείς που δεν την ξέρουμε!!!
Eχει φωτο στο αλλο σαιτ. γραψε αγγλικα.. φαιντ γκερλ τζι αρ.Στείλε ένα λίνκ να δούμε φωτος εμείς που δεν την ξέρουμε!!!
Θα μαθει.. μην ξεχνας οτι η ετσι ,ετσι ξεκινησε κομοδινο ηταν στην λαφαμενα και βελτιωθηκε πολυ μετα απο καποια χρονια.Εγω πριν μια βδομαδα που την ειδα στο σαλονι και της μιλησα μου απαντησε με αγενεια και μου ζητησε εξτρα λεφτα για απλα πραγματα οποτε εφαγε Ακυρο.....απο εμφανηση αξιζει αν ειχε λιγο μυαλο θα μπορουσε να δουλευει με ραντεβου και να μην προλαβαινει
Θα διξει στη πορεια....μεχρι στιγμης δεν την εχω γαμησει ακομα γιατι ξερω θα μου σπασει τα νευρα στο δωματιο πλεον δεν εχω υπομονη....Θα μαθει.. μην ξεχνας οτι η ετσι ,ετσι ξεκινησε κομοδινο ηταν στην λαφαμενα και βελτιωθηκε πολυ μετα απο καποια χρονια.
Το ψαρι θελει υπομονη και το μουνι κυνηγι..Θα διξει στη πορεια....μεχρι στιγμης δεν την εχω γαμησει ακομα γιατι ξερω θα μου σπασει τα νευρα στο δωματιο πλεον δεν εχω υπομονη....
Το πληρωμενο μουνι ΠΡΕΠΕΙ να μας ερχετε στο πιατο χωρις κουραση και να μας χαριζει απολαυση!!!χαχαχαχααχαχαΤο ψαρι θελει υπομονη και το μουνι κυνηγι..![]()
Ολα τα πληρωνεις!Το πληρωμενο μουνι ΠΡΕΠΕΙ να μας ερχετε στο πιατο χωρις κουραση και να μας χαριζει απολαυση!!!χαχαχαχααχαχα
χομπίστας όχι επαγγελματίας............ μόνο να τα αρπαξει και τίποτα παραπανωΑυτή δεν είναι που είχε φύγει με την Εβελίνα; Αυτή όσοι πήγαν την έβριζαν γιατί ήταν κομοδίνο από τα ΙΚΕΑ. Αν πέρασαν καλά 2-3 είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα.
Φιλε ειναι λιγο μικρη για χομπιστας.χομπίστας όχι επαγγελματίας............ μόνο να τα αρπαξει και τίποτα παραπανω
Ειναι τοσο πολυ;Από το 2021 είναι στο στούντιο και δεν έχει εξελιχθεί ακόμα ,όλοι φεύγουν απογοητευμένοι και εσύ περιμένεις να γίνει στανταρακι? Ποτέ? Ποτέ! Εκτός κι αν είσαι 60 χρόνων και πας μόνο να ακουμπήσεις νέα κοπέλα για να πάρεις ζωή![]()
Καιρο εχει να φανει στη πολη.1 φορά πήγα μαζί της απλά για το σώμα της κατά τα άλλα ξεπετα είναι κρύα και ξινή
Την Ελένη και εβελινα τις γνωρισα το 2023 με αγγελία kanesex , έκαναν ραντεβου σε rbnb ,και δούλευαν και στο στούντιο. Πρώτα ξεμουνιασα την Έλενα και μετα μου ζήτησαν και κάναμε τριο σε άλλο ραντεβού. Μαζι αν τις πάρεις βγάζουν τρελλο γαμησι.. τώρα το τι γράφουν δεν ξερω , στο rbnb ειναι τελείως διαφορετική, και την γλυφεις μουνακι και σταζει καυλα... λογικό να έχει σαλτάρει στο στούντιο. Πολυ πελατεία. Και εννοείτε ειναι ζευγάρι με την εβελινα γιαυτο και αν περάσεις καλά με την Έλενα περνάς καλά και μαζι με εβελινα +ΈλεναΚαιρο εχει να φανει στη πολη.
Σωπα ρε δεν τα ηξερα αυτα, εγω νομιζα οτι εχουν καποια συγγενεια.Την Ελένη και εβελινα τις γνωρισα το 2023 με αγγελία kanesex , έκαναν ραντεβου σε rbnb ,και δούλευαν και στο στούντιο. Πρώτα ξεμουνιασα την Έλενα και μετα μου ζήτησαν και κάναμε τριο σε άλλο ραντεβού. Μαζι αν τις πάρεις βγάζουν τρελλο γαμησι.. τώρα το τι γράφουν δεν ξερω , στο rbnb ειναι τελείως διαφορετική, και την γλυφεις μουνακι και σταζει καυλα... λογικό να έχει σαλτάρει στο στούντιο. Πολυ πελατεία. Και εννοείτε ειναι ζευγάρι με την εβελινα γιαυτο και αν περάσεις καλά με την Έλενα περνάς καλά και μαζι με εβελινα +Έλενα
Πιστεύω τα ήξερες αυτά, απλά κάποιοι δεν το ξέρουν. Και επίσης η Έλενα αν την πετύχεις σε μέρες γόνιμες χυνει και χτυπιέται και βογγαει. Μου έτυχε στο τριο που είχα μαζί τους.Σωπα ρε δεν τα ηξερα αυτα, εγω νομιζα οτι εχουν καποια συγγενεια.
Οταν επιστρεψουν θα την παρω την Ελενη μ αρεσει.
Οχι φιλε, δεν την ξερω καθολου.Πιστεύω τα ήξερες αυτά, απλά κάποιοι δεν το ξέρουν. Και επίσης η Έλενα αν την πετύχεις σε μέρες γόνιμες χυνει και χτυπιέται και βογγαει. Μου έτυχε στο τριο που είχα μαζί τους.