Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326
Ενημέρωση γι άλλη μια φορά από τη θερμή και συνάμα δροσερή που και που Βικτώρια...

Πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να ξαναγράφω τα ίδια με χθες, εθεάθησαν πάνω κάτω οι ίδιες, γνωστές και άγνωστες, συν Έιτζι στο Φωκ7ΥΠ, με braids και χαμόγελο, και μετά έκλεισε..

Η κατάσταση εδώ όσο πάει και πέφτει επίπεδο, κι όχι μόνο μιλώντας για κοπέλες, σπίτια, συμπεριφορές κλπ, αλλά γενικότερα..

Αξιοσημείωτο είναι βέβαια το ότι (επειδή είναι άλλη τσα) στο Φ71Β (αναμονάδικο) υπήρξε επιτέλους σωστή και θετική συμπεριφορά, μέχρι και "να πάτε στο καλό" μας είπε με χαμόγελο όταν φύγαμε..

Επιπροσθέτως, ελάχιστη η κίνηση στα πέριξ, η Φυλής πολύ ήσυχη, όπου κάθε τόσο περνούν
1) παρέες αραβόφωνων που παρλάρουν και φτύνουν
2) μαύροι δυο δυο σαν τους Χιώτες
(1 & 2 με παντόφλες φυσικά)
3) κοπέλες που φεύγουν ή καταφθάνουν για βάρδια, μ' ένα περπάτημα αργό σαν θλιμμένο, και πρόσωπα που προβάλλουν μια ύπαρξη χαμένη, σε προβλήματα, ενοχή, φόβους, κλπ..
4) γάτες που έχουν βαρεθεί να βλέπουν παρόμοιους ανθρώπους.

Φυλής, ένας δρόμος γεμάτος σκουπίδια, εντός κι εκτός κάδων, φώτα αναμμένα και σβηστά, ένα περιπολικό που πέρασε κι έφυγε, ίσως επειδή δεν έχει καν κίνηση..

Η γνωστή μυρωδιά του Φ65 που σου έρχεται ακόμα κι απ' έξω, μου έσπασε τη μύτη (όχι αρνητικά), γεμίζοντας την ψυχή μου με αναμνήσεις που έχω μαζέψει από τη Μπέκυ.. Λείπει...
:undecided::smitten:

Φώκαιας, ένα στενό με άθλια σπασμένα πεζοδρόμια, γεμάτα με νερά απ' τα air-condition που δε σταματούν αυτές τις μέρες, και κάμερες που καταγράφουν (δικαίως, αλλά αμφιβάλλω αν είναι και νομίμως) κάθε κίνηση και κάθε περίεργη φάτσα..

Φιλιππίδου, πιο ήσυχη από ποτέ.. Με αρκετό ήλιο να τη χτυπάει ολόκληρη, και τα γνωστά δύο μοναχά σπιτάκια να περιμένουν "ανθρώπους εικοσάευρα"...

Το μόνο θετικό αυτή τη στιγμή είναι η θερμοκρασία, πολύ βολική για βόλτα, με κάπου κάπου ένα αεράκι να βοηθάει.

Α, υπήρξε κι άλλο ένα θετικό..
(προσωπική άποψη)
Πέρασαν κάνα δυο νεαρές μαυρούλες, όμορφες λυγερόκορμες.. Και; Τι να το κάνεις; Όταν είναι με την οικογένεια ή τον δικό τους..

Η ψυχολογία φυσικά δε χαλιέται από τίποτα, αλλά that's what I felt like writing today... :priest:

Μη θεωρηθεί σπαμ παρακαλώ, μ' έπιασε το φιλοσοφικό μου με αυτά που βλέπω εδώ και πάλι...

Ο Έλληνας Μπουκόφσκι :grin:

MV5BMGJlYWU1MmEtZjQ1My00ZDg4LWFkMDctOGQ5YjNiZTljNjVhXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Εντέλει εγαμήθηκε εε τιμήθηκε η σοκο..Λατίνα Thalia, που ως συνήθως ήρθε αργότερα..
:coffee::zfuck:
Ωσάν γνήσια λατίνα (Κολομβιανή, όπως πληροφορήθηκα κατόπιν ερώτησής μου en español) οι υπηρεσίες της τείνουν πολύ προς το τυπικό latin είδος, δηλαδή απλά κάνεις μία συνεύρεση και τίποτα άλλο τρομερό..
Συνηθισμένο στοματικό που με λίγη βοήθεια προσπάθησε για βαθύτερα (όσο εγώ απολάμβανα το άφθονο afro μαλλί της.. :smitten:)..
Στη συνέχεια την έβαλα να με καβαλήσει, έσκυψε κολλητά πάνω μου και γαμήθηκε καλά, με εμένα να της φιλάω και γλύφω τις ωραίες ερεθισμένες ρόγες της, και εκείνη να παίρνει τζούρες πάλι απ' τ' άρωμά μου.. :cool2:
Δεν καβάλησε πολύ όμως... :knuppel:
Ζήτησε doggy, γύρισε, μπήκα, και μου είπε "ve duro, go hard bebé", όπου και με βρήκε θετικό. Της έπιασα τη μέση και τη γάμησα καλά γερά και βαθιά :thumbsup::fuck1::zfuck:
Αναστέναζε αρκετά, και με κοίταζε απ' τον πορνοκαθρέφτη αρκετές φορές, όπου εγώ της έριχνα βλέμμα "δε μασάω.. Πάρτα!" :cool2:
Φυσικά δεν είναι στενή, αλλά ο σωστός μπουρδελιάρης δε μασάει, οπότε και όλα πήγαν όπως πρέπει! :pipa3:
Το ένα αρνητικό είναι ότι δεν είναι στενή, συν ό,τι έγραψα στην ενημέρωση (εδώ από πάνω)..
Όσων αφορά το χρόνο στο δωμάτιο, και γενικά τη συμπεριφορά, είναι αρκετά σύνηθες λατινοειδές, του στυλ έλα σιγά σιγά ν' αρχίσουμε, να το κάνουμε, να τελειώνουμε, και να βγω για να προλάβω κι άλλους.. (άλλα εικοσάευρα).....
Απλά είναι καλή σε εμφάνιση, κι έχει το μαλλί που λατρεύω, και φυσικό. Κάτι σπάνιο στο χώρο..

• Like
Αντιδράσεις: Hase
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.382
Πόντοι
35.948

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326
Με αυτά τα διπλόσολα καλοκαιριάτικα, θα βρωμοκοπάνε τα πόδια της:vomit:
Η μεγαλύτερη πλάκα είναι πως θα το παίζει ντίβα στο γυμναστήριο.
Πού να ήξεραν όσοι τη βλέπουν εκεί πως με 20 ευρώ της κάνεις ο,τι τραβάει η ψυχή σου.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.382
Πόντοι
35.948
Πού να ήξεραν όσοι τη βλέπουν εκεί πως με 20 ευρώ της κάνεις ο,τι τραβάει η ψυχή σου.
Στο gym θα το παίζει δύσκολη παρθενοπιπίτσα:tooth:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Δεν είναι τυχαίο που η λέξη καριόλες τις περιέχει όλες... :cool2::eyebrows:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
πήγαινε εσύ να την κάνεις ότι θες στο 20ρι...

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
εγω πάντως πριν κατι μέρες τις εγλειψα τις πατούσες και αναμεσα στα δάχτυλα των ποδιων και δεν μυριζανε.
που την ακουμπάς και τινάζεται σαν κρι κρι; έχεις πάρει φόρα μετά την Κιρα εσύ μου φαίνεται...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μοιαζει πολυ στην Φυρου αλλα με μικροτερα:tits:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:
θες γυαλιά...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom