Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 280 άτομα (27 μέλη και 253 επισκέπτες)

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.347
Πόντοι
4.460
Εχθες δευτερη βαρδια στο Φιλιπιδου 11 ισογειο εγαμευθει με αγριο τροπο σαν τα σκυλια η μιλφαρα Ναταλι.Τιμιο γαμησι,καλο τσιμπουκι,δεχεται και τελειωμα στο λαρυγγι της.Μαζι της η μοντελε ασχημομουρα Ιζαμπελα.Ωραιο κομματι,λεπτο,μοντελε με σκυλοφατσα.Μακρια ποδια,βυζι ανυπαρκτο,μακρια μαλλια.Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο αλλα οχι τελειωτικο στο λαρυγγι της.Κριμας...θα γουσταρα να την πουτσοπνιξω..
Σημερα πρωινο με Ολγα απο Αγκυρας 9.Πουτανοφατσα εκ Μολδαβιας.Καλο τσιμπουκι,γλωσσοφιλα με γευση λιστεριν,γλειφομουνι μετα οργασμου και κοπανημα στα 4 γιατι αν και αδειο το καταστημα,η κωλογρια τσατσα βαραγε το κουδουνι λες και επιασε φωτια το μπουρδελο.

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.347
Πόντοι
4.460
Δυστυχώς φίλτατε, όταν κάποιοι της πληρώνουν,η λογική συνέχεια είναι να δούμε ακόμα περισσότερες σαύρες. Θα συμφωνήσω σε όσα λες και θα συμπληρώσω,και δωρεάν να μου καθοντουσαν ούτε που θα της άγγιζα.
Η Ειρηνη κραταει το Αλκαμενους 113.Της εχει γινει το μουνι μπριζολα οποτε μπορει να ποναει η κοπελα απο τα χιλιομετρα πουτσας που εχει γραψει πλεον.Πλεον η σαυρα Μαριαννα ειναι δευτερατζα εκει και για την τριτη της παρεας,ουτε καν λογος.

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.905
Πόντοι
2.836
Πέρασμα νωρίς κατά τις 10:30 στο Διδύμου 8 με την ξανθιά μιλφ Ελένη. Ωραίο γυμνό τσιμπούκι και σεξ σε 2 στάσεις. Τιμιότατη, όπως και η Βερόνικα στο σπιτάκι αυτό.

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.270
Πόντοι
481
Έχει δει κανείς την Βίκυ Ιάσονος 19 όροφος μαυρουλα?

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
2 ώρες στα Νότια έκανε κατακλυσμό, κατεβαίνω κέντρο, ούτε σταγόνα, ακόμα και ο καιρός αποφεύγει να ξεπλύνει την βρώμικης Αθήνας.

Αφού ευχαριστήθηκα το κορμάκι της πετίτ Λατινας στο Λ73Α, πάω να βρω καμιά αφράτη κωλάρα στο 10€ να δώσω τα ρέστα μου.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Τι θα γίνει με τα τσιμπουκια? Προχθές ένας μύστης είπε οτι μια του έκανε πιπα με δόντι και τον πονουσε 2 μέρες το πουτσοκεφαλο του και σήμερα περασα με μπαρμπαρα όπου επίσης με πονάει το πουτσοκεφαλο γτ έβαλε δοντι. Μπορώ να διακρίνω το σημάδι πάνω στον πουτσοκεφαλο μου. Τουλάχιστον δεν μου το έκανε τοσο δυνατά για να κάνει πληγή όπως στον αλλον μυστη
Πολυ ξενερωτικο που ριχνει το εργαλειο,οπως θελουν αυτες ηρεμο γλυψιμο ετσι θελουμε κ εμεις,ειδικα οσοι εχουμε περιτομη θα μας τρομαξουν με αυτη τη μαλακια.Δεν αρεσει σε ολους ο πονος ποσο μαλλον εκει κ ποσο μαλλον σε περιτμημενους.Καλο ειναι να αναφερομαστε κ σε οσες κανουν μαεστρικα τσιμπουκια γιατι οσες βαζουν δοντι πρεπει να αποφευγονται για ολους τους λογους υγειας,αισθησης,καυλας κτλ

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.641
Πόντοι
6.495
Πέρασμα νωρίς κατά τις 10:30 στο Διδύμου 8 με την ξανθιά μιλφ Ελένη. Ωραίο γυμνό τσιμπούκι και σεξ σε 2 στάσεις. Τιμιότατη, όπως και η Βερόνικα στο σπιτάκι αυτό.
Έπρεπε να επιλέξεις και το διπλό που είναι must. Σπάνια τις έχω πάρει χωριά. 9 στις 10 φορές μόνο διπλό.

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Δυσκολο το θεωρω. Με την πεινα που εχει πεσει ο αλλος το σκέφτεται ακομη και το εικοσαρικο..
Ποια πείνα μυστη μου άμα μπεις στην αρχική του μπου όλοι γράφουν για βίζιτες!! Δλδ υπάρχει κόσμος εκεί έξω και καλά κάνει και μαγκιά του που διαθέτει 200€ για να γαμησει και σου λέει τώρα στο Μεταξουργείο : "και εμεις θα το βάλουμε 20€ το πήδημα για την χοντρή με τα λαδωμένα μαλλιά"

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.836
Πόντοι
7.195
Ποια πείνα μυστη μου άμα μπεις στην αρχική του μπου όλοι γράφουν για βίζιτες!! Δλδ υπάρχει κόσμος εκεί έξω και καλά κάνει και μαγκιά του που διαθέτει 200€ για να γαμησει και σου λέει τώρα στο Μεταξουργείο : "και εμεις θα το βάλουμε 20€ το πήδημα για την χοντρή με τα λαδωμένα μαλλιά"
το σάιτ έχει γίνει εσκορτάδικο αλλά μη μασάς,
όσο για τα παράβολα εικοσάρικο και δεκάρικο, έχουν μείνει 20 χρόνια σταθερά, ενώ οι τιμές στα πάντα έχουν διπλασιαστεί, ε κάποια στιγμή θα ανέβουν κι αυτά...

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
το σάιτ έχει γίνει εσκορτάδικο αλλά μη μασάς,
όσο για τα παράβολα εικοσάρικο και δεκάρικο, έχουν μείνει 20 χρόνια σταθερά, ενώ οι τιμές στα πάντα έχουν διπλασιαστεί, ε κάποια στιγμή θα ανέβουν κι αυτά...
Τίποτα τους έχει γαμησει το only Fans και αυτούς ! Πόσο ζώα είμαστε που πληρώνουμε κάθε ξυπασμενη ε θα τα λουστούμε τώρα

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
327
Πόντοι
20
Πέρασα με Ιβαννα.
Μόλις μπήκε δεν έχασε χρόνο, έβαλε πρωτα τζελ στη κωλαρα της και γδυθηκε σε 2 δευτερόλεπτα. Μου πήρε ακα τσιμπούκι και το πήγαινε μέχρι τέρμα όπου την έκοψα για να γαμησω λίγο.
Στήθηκε στα 4 όπου είχα την ευκαιρία να της το βάλω στο κωλο, αλλά δεν το έκανα. Δεν το έχω βάλει ποτέ εκεί και ούτε θέλω.
Η ιβαννα έχει πολύ ωραία κωλαρα. Μόνο στη θέα της καβλωσα αφού μπήκε δωμάτιο. Τη γάμησα για λίγο ενώ την χαιδευα σε πόδια και κωλο. Έχει πολύ ωραίο δέρμα. Μετά γυρίσαμε ανάσκελα όπου έχει λίγο στομάχι αλλά δεν είναι άσχημο, και τα βυζιά της είναι μέτρια αλλά έχει ωραία σφιχτή Ρογα όπου με άφηνε να παίζω με τα δάχτυλα/ χέρια αλλά όταν έκανα να γλείψω με έκοψε. Σε όλη τη διάρκεια είχε κλειστά μάτια και είχα φέρει το πρόσωπο μου εντελώς μπροστά της. Ανεπνεα κυριολεκτικά μεσα στή μούρη της.
Με ρώτησε κιόλας τι έφαγα. Εγώ τη ρώτησα άμα μπορώ να τη φιλήσω στο στόμα και αρνήθηκε. Ημουνα ένα Τσακ για να το κάνω άμα ήθελα και σταρχιδια μου η γκρίνια της. Σεβάστηκα όμως το όχι της, γιατί είμαι μαλακας!
Αφου πέρασε η ώρα μου ζήτησε να με τελειώσει με τσιμπούκι που δέχτηκα γιατί ποτέ μου δεν έχω τελειώσει γαμιοντας.
Αυτή μπουκωθηκε και εγώ έπιανα τα κωλομερια της ώσπου με τελείωσε.
Δεν έλειψαν και κάποια άκυρα σχόλια όταν της μίλαγα, του στυλ "μη μου μιλάς, δεν είμαστε παντρεμένοι". Και σε κάποια φάση με έκοψε και τσεκαρε άμα φοράω ακόμα καποτα. Εγώ φεύγω ευχαριστημένος πάντως, αλλά και εκείνη φεύγοντας έσκασε για πρώτη φορά χαμογελο

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Πέρασα με Ιβαννα.
Μόλις μπήκε δεν έχασε χρόνο, έβαλε πρωτα τζελ στη κωλαρα της και γδυθηκε σε 2 δευτερόλεπτα. Μου πήρε ακα τσιμπούκι και το πήγαινε μέχρι τέρμα όπου την έκοψα για να γαμησω λίγο.
Στήθηκε στα 4 όπου είχα την ευκαιρία να της το βάλω στο κωλο, αλλά δεν το έκανα. Δεν το έχω βάλει ποτέ εκεί και ούτε θέλω.
Η ιβαννα έχει πολύ ωραία κωλαρα. Μόνο στη θέα της καβλωσα αφού μπήκε δωμάτιο. Τη γάμησα για λίγο ενώ την χαιδευα σε πόδια και κωλο. Έχει πολύ ωραίο δέρμα. Μετά γυρίσαμε ανάσκελα όπου έχει λίγο στομάχι αλλά δεν είναι άσχημο, και τα βυζιά της είναι μέτρια αλλά έχει ωραία σφιχτή Ρογα όπου με άφηνε να παίζω με τα δάχτυλα/ χέρια αλλά όταν έκανα να γλείψω με έκοψε. Σε όλη τη διάρκεια είχε κλειστά μάτια και είχα φέρει το πρόσωπο μου εντελώς μπροστά της. Ανεπνεα κυριολεκτικά μεσα στή μούρη της.
Με ρώτησε κιόλας τι έφαγα. Εγώ τη ρώτησα άμα μπορώ να τη φιλήσω στο στόμα και αρνήθηκε. Ημουνα ένα Τσακ για να το κάνω άμα ήθελα και σταρχιδια μου η γκρίνια της. Σεβάστηκα όμως το όχι της, γιατί είμαι μαλακας!
Αφου πέρασε η ώρα μου ζήτησε να με τελειώσει με τσιμπούκι που δέχτηκα γιατί ποτέ μου δεν έχω τελειώσει γαμιοντας.
Αυτή μπουκωθηκε και εγώ έπιανα τα κωλομερια της ώσπου με τελείωσε.
Δεν έλειψαν και κάποια άκυρα σχόλια όταν της μίλαγα, του στυλ "μη μου μιλάς, δεν είμαστε παντρεμένοι". Και σε κάποια φάση με έκοψε και τσεκαρε άμα φοράω ακόμα καποτα. Εγώ φεύγω ευχαριστημένος πάντως, αλλά και εκείνη φεύγοντας έσκασε για πρώτη φορά χαμογελο
Το τελος ειναι ο καθρεφτης των κοριτσιων ολων του κατηγοριων του κλαδου,το οτι γδυθηκε τοσο πολυ γρηγορα ειναι κατι που το θελουμε απο ολες οπου κ αν εχουμε παει,δε θυμαμαι να το χω ξαναδιαβασει αυτο,με εκνευριζει παρα πολυ το να αργουν να γδυθουν η να μη γδυθουν συνολικα

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Σεβάστηκα όμως το όχι της, γιατί είμαι μαλακας!

Δεν έλειψαν και κάποια άκυρα σχόλια όταν της μίλαγα, του στυλ "μη μου μιλάς, δεν είμαστε παντρεμένοι".
Καλά ρε παιδιά, αφού όποιος σέβεται το όχι της κοπέλας είναι μαλάκας, αυτός που ΔΕΝ τα σέβεται τι είναι; ο μαγκιόρος γαμήκουλας που δεν σηκώνει όχι;

Και τι ξενέρωτο, να ακούσεις την ατάκα "μη μου μιλάς, δεν είμαστε παντρεμένοι". Λέμε για τους πελάτες αλλά είναι και κάποιες από αυτές...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.424
Πόντοι
35.948
Καλά ρε παιδιά, αφού όποιος σέβεται το όχι της κοπέλας είναι μαλάκας, αυτός που ΔΕΝ τα σέβεται τι είναι; ο μαγκιόρος γαμήκουλας που δεν σηκώνει όχι;

Και τι ξενέρωτο, να ακούσεις την ατάκα "μη μου μιλάς, δεν είμαστε παντρεμένοι". Λέμε για τους πελάτες αλλά είναι και κάποιες από αυτές...
Η Ιβάννα μύστη μου ότι θέλει λέει...δεν υπάρχει λογική με δαύτη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom