Μολδαβή με αλβανικές ρίζες...Ελλεηνίδα είπαμε ε;
0% με εκπλήσσει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 203
- Like
- 53.494
- Πόντοι
- 36.228
Η Σαμπίνα έχει μάθει σε αγαπούληδες ερωτευμένους με λουλουδάκια...Γιατί δεν μπας να της πάρεις μια συνέντευξη απόψε...που είναι και στο πόστο της σίγουρα, κάνε μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής βρε αδερφέ...αλλά να είσαι καυλωμένος πριν μπεις στον οίκο γιατί αλλιώς δεν θα σου ανοιχτεί το κορίτσι!
Άμα πάω εγώ καυλωμένος μες τη νύχτα, πιω κ κανένα ουισκάκι, αντί για Τραπ κ ζουζουνιές, θα ψάχνει για πατερίτσες απ' τα γαμήσια

Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 29
- Like
- 9.488
- Πόντοι
- 3.446
Ελπίζω να κατουράς μετά λίγο..Η Σαμπίνα έχει μάθει σε αγαπούληδες ερωτευμένους με λουλουδάκια...
Άμα πάω εγώ καυλωμένος μες τη νύχτα, πιω κ κανένα ουισκάκι, αντί για Τραπ κ ζουζουνιές, θα ψάχνει για πατερίτσες απ' τα γαμήσια![]()

Έλα σού χω νέα. Εθεάθη μοντελέ σοκολάτα προχτές ή προψές δεύτερη βάρδια στο φωκ27 στον όροφο. Έτσι λένε,εγώ ούτε την είδα κι ούτε παίρνω καμμιά ευθύνη ότι είναι όντως σοκολάτα, ακόμα δε περισσότερο ότι είναι μοντελέ.Για να μην πάθω κάνα ζάχαρο παίρνω υγείας..![]()

Θα τσεκάρω κι εγώ σε πρώτη,
χαλαρουίτα βέβαια.
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 203
- Like
- 53.494
- Πόντοι
- 36.228
Δεν είμαι για τη Σαμπίνα...Ελπίζω να κατουράς μετά λίγο..![]()
Τα σκυλιά του πολέμου είναι για μένα

Οι ζουζουνίτσες του γυμναστηρίου θέλουν το Σάκη με τα γλυκόλογα

Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 203
- Like
- 53.494
- Πόντοι
- 36.228
Την είχα πάρει παλιότερα κ είχε γίνει αυτό που είπα πάνω κάτω...Ελπίζω να κατουράς μετά λίγο..![]()
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 29
- Like
- 9.488
- Πόντοι
- 3.446
Σοκολατέ λατίνα μήπως; Θα χω το νου στην επόμενη βόλτα πάντωςΈλα σού χω νέα. Εθεάθη μοντελέ σοκολάτα προχτές ή προψές δεύτερη βάρδια στο φωκ27 στον όροφο. Έτσι λένε,εγώ ούτε την είδα κι ούτε παίρνω καμμιά ευθύνη ότι είναι όντως σοκολάτα, ακόμα δε περισσότερο ότι είναι μοντελέ.
Θα τσεκάρω κι εγώ σε πρώτη,
χαλαρουίτα βέβαια.
Λατίνα πιστεύω κι εγώ δε νομίζω ορίτζιναλΣοκολατέ λατίνα μήπως; Θα χω το νου στην επόμενη βόλτα πάντως

Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 203
- Like
- 53.494
- Πόντοι
- 36.228
Πρέπει να τσεκάρουμε για σιγουριά...Λατίνα πιστεύω κι εγώ δε νομίζω ορίτζιναλ![]()
Μην είναι καμμιά ηλιοκαμμένη απ' την Αγία Βαρβάρα

DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.142
- Πόντοι
- 48.067
Σεια βδομάδα έχει γενέθλια...να οργανώσουμε επίσκεψη για τα χρόνια πολλά!
Η Σαμπίνα έχει μάθει σε αγαπούληδες ερωτευμένους με λουλουδάκια...
Άμα πάω εγώ καυλωμένος μες τη νύχτα, πιω κ κανένα ουισκάκι, αντί για Τραπ κ ζουζουνιές, θα ψάχνει για πατερίτσες απ' τα γαμήσια![]()
Αμα δουλευει την ημερα των γενεθλιων της θα παρω τηλεφωνο για βομβα στο βεργας 7 να μεινει αγαμητη και χωρις δωρα η καργιολα
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 203
- Like
- 53.494
- Πόντοι
- 36.228
Της χρειάζεται!!!!Αμα δουλευει την ημερα των γενεθλιων της θα παρω τηλεφωνο για βομβα στο βεργας 7 να μεινει αγαμητη και χωρις δωρα η καργιολα
Η Σαμπίνα έχει μάθει σε αγαπούληδες ερωτευμένους με λουλουδάκια...
Την είχα πάρει παλιότερα κ είχε γίνει αυτό που είπα πάνω κάτω...
Αμα δουλευει την ημερα των γενεθλιων της θα παρω τηλεφωνο για βομβα στο βεργας 7 να μεινει αγαμητη και χωρις δωρα η καργιολα
Της χρειάζεται!!!!
νομίζω μας απάντησε...
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 29
- Like
- 9.488
- Πόντοι
- 3.446
Τελικά αλήθεια είπα..Για να μην πάθω κάνα ζάχαρο παίρνω υγείας..![]()

Πήρα υγείας σήμερα

Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 29
- Like
- 9.488
- Πόντοι
- 3.446
Το νινί σκυλάκια σέρνει..Τα σκυλάκια είναι της Νάταλι και η Ιρίνα τα βγάζει βόλτα όταν εκείνη δουλεύει...

Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 29
- Like
- 9.488
- Πόντοι
- 3.446
Αλλά κάτσε, άκυρο, γιατί να σκύψει η κοντούλα;Μπορεί η γιαγιά Μανουέλα να κουράστηκε σκύψε ανέβα κατέβα στο μπουντρούμι![]()

@Μήτσος Μπάμπολας
Σοκολατα υγειας κανει καλο!Τελικά αλήθεια είπα..
Πήρα υγείας σήμερα![]()
Δε ξεκλειδωνει δαυτη...το πολυ πολυ με τη βομβα που θα σκασει να κλειδωσει ο οικος...Αμα δουλευει την ημερα των γενεθλιων της θα παρω τηλεφωνο για βομβα στο βεργας 7 να μεινει αγαμητη και χωρις δωρα η καργιολα
Εντελως ομως...Το νινί σκυλάκια σέρνει..![]()
Ισχυει...Ειναι σκληρη αυτη...δεν ειναι ολες οι ναταπουδες ομοιες...σαν το μπουμπουκι μας π.χ την Ιρινουλα...που ξαναφυγε...υπομονη μεχρι να ξαναφανει και το κλειδι το χουμε στα σκελια μας...![]()
νομίζω μας απάντησε...
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 29
- Like
- 9.488
- Πόντοι
- 3.446
Όχι, εννοεί μικρά φώτα HellaHellaki....εννοεις το Hell το ενεργειακο ποτο ετσι?