Fantor 777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2014
- Like
- 360
- Πόντοι
- 20
Μαλλον την πηραν χαμπαρι! μπορει να ξαναπαει στο γραφειο που ηταν μια χαρα ηταν με τα 80 που επαιρνε.......δεν εχει φωτο η αγγελια ??? την κατέβασε κιόλας ?
Μαλλον την πηραν χαμπαρι! μπορει να ξαναπαει στο γραφειο που ηταν μια χαρα ηταν με τα 80 που επαιρνε.......δεν εχει φωτο η αγγελια ??? την κατέβασε κιόλας ?
Μακαρι με καποιον τροπο να μπορουμε να την βρουμε σε νορμαλ τιμη . . . ηταν πολυ καλη περιπτωση . . .Μαλλον την πηραν χαμπαρι! μπορει να ξαναπαει στο γραφειο που ηταν μια χαρα ηταν με τα 80 που επαιρνε.......
Μπορώ να έχω το τιντερ;ραντεβου μονο μεσω τιντερ για να επιλεγει αυτη με ποιον θελει.....ετσι μου ειπε μολις
ηταν φιλε.....μη πω για τα φαρμακα που επαιρνε. Δυο χρονια ελειπε οι πληροφοριες μου λενε για θεραπεια σε κλινικη. κριμα ειχε μπλεξει με εναν γιαννη που εχει γραφειο ηταν ο νταβατζης.Μακαρι με καποιον τροπο να μπορουμε να την βρουμε σε νορμαλ τιμη . . . ηταν πολυ καλη περιπτωση . . .
Για το τελευταίο που ξέρω να σου πω. Αυτή είναιΚαλησπέρα όπως όλοι γνωρίζεται πολλές κοπέλες μπορεί να δουλεύουν σε στούντιο/οικο/γραφειο /μασάζ κ παράλληλα να κάνουν ραντεβού σόλο καριέρα όταν μπορούν. Έχω κάποιες ερωτήσεις οποίος ξέρει κ θελει να απαντήσει κ σε πμ αν θέλει
3) Ερώτηση τώρα για ένα φίλο. Emilia barak είναι η Αλεξία από Ηλία ηλιου/βουρβαχη 19 sex studio?
Eχει ίδιες φωτο γιαυτο ρωτάω.
Ευχαριστώ.
όλες όμως .Σε ευχαριστώ! Κατάλαβα..Όλες οι αγγελίες ψεύτικες έχουν καταντήσει και στο kanesex..
απο το πολυ ψεμα εκει περα ουτε τα πουστρακια δε βρισκουν κατι κ αυτοι αγαμητοι μενουν..αλλα εχει κ κατι φυντανια ρε τυπε να αρχισεις φαπες σα τον κωνστανταρα ενα πραγμαόλες όμως .
χάσιμο χρόνου.
Φίλε το απόλυτο Μιλφ είναι η Σέξυ Τζο με τρομερά δραστήριο νήμα εδώ μέσα, άπειρες κριτικές και φωτογραφίες και βίντεο. Η Ιωάννα είναι, κατά την γνώμη μου το απόλυτο value for money, Μιλφ. Όμορφη, με κορμί που είναι καλύτερο από πολλές εικοσαρες, υπέροχος χαρακτήρας και πανέξυπνη. Άνετα μπορείς να πεις και κάτι παραπάνω από τα αχ και μμμμ.Καλησπέρα αν και νέος στο χώρο έχω παρατηρήσει πως δεν υπάρχουν και πολλές μιλφ στο άθλημα υπάρχει κάποια που προτείνεται ανεπιφύλακτα; Πέρα από Ανδριάννα και Μαρία Μολδαβή
Εδώ είσαι μάγκα. Με εγγύηση!Καλησπέρα αν και νέος στο χώρο έχω παρατηρήσει πως δεν υπάρχουν και πολλές μιλφ στο άθλημα υπάρχει κάποια που προτείνεται ανεπιφύλακτα; Πέρα από Ανδριάννα και Μαρία Μολδαβή
Από πρόσωπο φίλε τι λέει;
Δοκίμασε να βρεις Ιωάννα 34..... Μετά θα ξεχάσεις όλα τα υπόλοιπα!!!!Καλησπέρα αν και νέος στο χώρο έχω παρατηρήσει πως δεν υπάρχουν και πολλές μιλφ στο άθλημα υπάρχει κάποια που προτείνεται ανεπιφύλακτα; Πέρα από Ανδριάννα και Μαρία Μολδαβή
δεν θελω να εισαι αμφισβητιαςΔοκίμασε να βρεις Ιωάννα 34..... Μετά θα ξεχάσεις όλα τα υπόλοιπα!!!!
Τι να σου πω ρε φίλε; Γούστα είναι αυτά. Για μένα είναι αρκετά καλήΑπό πρόσωπο φίλε τι λέει;
Συμπολεμιστή έκανα εγώ το κασκαντεριλικι σήμερα!Καλημέρα σε όλη τη παρέα.
Ξέρουμε κάτι γι αυτό ;
![]()
Ανεξάρτητη
Ανεξάρτητη στο χώρο σου ή σε κάποιο ξενοδοχείο της επιλογής σου Στο τηλέφωνο απαντάω εγώ 6970391116. ((((>>Μην ζητάτε φώτο οχι ατελείωτα μηνύματα κάνω αποκλεισμό<<))))kanesex.com
Όλα στη ζωή μας είναι επιλογές φίλε μου!!!... Ο ευτυχώς που δεν..... Άστο έχει και ζέστη!!!δεν θελω να εισαι αμφισβητιας![]()
τι δενΌλα στη ζωή μας είναι επιλογές φίλε μου!!!... Ο ευτυχώς που δεν..... Άστο έχει και ζέστη!!!
Είπαμε... Έχω πολλά έξοδα..
![]()