DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.084
- Πόντοι
- 2.846
Θα είναι στο διδακτορικό τώρα.Καλά μαν 28 χρονών τι σόϊ φοιτήτρια είναι![]()
Θα είναι στο διδακτορικό τώρα.Καλά μαν 28 χρονών τι σόϊ φοιτήτρια είναι![]()
Σωστά..... έτσι καί αλλιώς "υπάρχουν τόσες άλλες"Την φοιτήτρια την γαμαω μόνο εγώ.
![]()
Μωρη γαμιόλα εσύΣωστά..... έτσι καί αλλιώς "υπάρχουν τόσες άλλες"![]()
Α ρε @dimigoall , και σε είχα σε εκτίμηση, και για σοβαρό....Καλά μαν 28 χρονών τι σόϊ φοιτήτρια είναι![]()
Δεν είναι ινστα είναι tinder , οπότε τηλέφωνο επικοινωνήστεΤο τηλεφωνο?το χρησιμοποιουμε?...σου ειπε να το δινεις?...η κανουμε επαφη μεσω ινστα
Εμ κι εσύ μύτη είναι αυτή που έχεις η προβοσκίδα...;Έστειλα κ με μπαναρε γιατί δεν της άρεσα..
![]()
![]()
τυπε μηπως να χρησιμοποιουσες λιγο το φοτοσοπ,να επαιρνες τη μυτη,να την γυριζες αναποδα και να την εβαζες λιγο πιο χαμηλα απο το γιλεκο? θα καταλαβαινε η κοπελλα οτι εισαι μελος του μπου αυτοματως.Έστειλα κ με μπαναρε γιατί δεν της άρεσα..
![]()
![]()
τυπε μηπως να χρησιμοποιουσες λιγο το φοτοσοπ,να επαιρνες τη μυτη,να την γυριζες αναποδα και να την εβαζες λιγο πιο χαμηλα απο το γιλεκο? θα καταλαβαινε η κοπελλα οτι εισαι μελος του μπου αυτοματως.
θα απαντουσε λες ετσι?![]()
Ζηλεύεις αφού..Εμ κι εσύ μύτη είναι αυτή που έχεις η προβοσκίδα...;![]()
Έλα ντε. Σιχτιρίζω την τύχη μου που δε μου έδωσε ο Θεός τέτοια μύτη...Ζηλεύεις αφού..
![]()
Δεν είσαι ομορφονιος αφού..Έλα ντε. Σιχτιρίζω την τύχη μου που δε μου έδωσε ο Θεός τέτοια μύτη...![]()
Αυτό να μου πεις. Πρέπει να έχει αδρά χαρακτηριστικά ο άντρας...Δεν είσαι ομορφονιος αφού..
![]()
αφου αποφασισε να μπει στο γηπεδο και να παιξει τι περιμενε?να μπουμε απο μονοι μας σε σειρα προτεραιοτητας? ολοι μαζι πυρ......απο οτι φαινεται ομως μαλλον για πολυ επιλεκτικη μας βγηκε....Αλήτες …. Είστε ρε αφού … το πεθάνατε το κορίτσι στα μηνύματα … η απάντηση στο καλησπέρα ήταν
Δεν κάνω συναντήσει
Ηλιούπολη Αθήνας ή Θεσσαλονίκης;Το τηλεφωνο?το χρησιμοποιουμε?...σου ειπε να το δινεις?...η κανουμε επαφη μεσω ινστα
Θέλει να βρει θεατές-χορηγους για το OF της ίσωςΑλήτες …. Είστε ρε αφού … το πεθάνατε το κορίτσι στα μηνύματα … η απάντηση στο καλησπέρα ήταν
Δεν κάνω συναντήσεις …