dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.225
- Πόντοι
- 36.036
ΝΑΙΜαν έχουμε καί προσωπική ζωή![]()
τί είμαστε super market ?
8 πρωί - 9 βράδυ απίκο ?

ΝΑΙΜαν έχουμε καί προσωπική ζωή![]()
ελα ντε, γι αυτό ...ορισθηκε πρόεδρος της επιτροπής , ο καθηγητής.ΝΑΙ
τί είμαστε super market ?
8 πρωί - 9 βράδυ απίκο ?
![]()
Καλησπέρα και σε εμένα αν μπορείς το τηλέφωνο ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρωνΠαιδια νεα ανακαλυψη.Στελλα Ελληνιδα φοιτητρια για την οποια αναφερονταν στο νημα των πιατσων,τη βρηκα πηρα τηλεφωνο,παρα πολυ καλη εμφανισιακα και χαρακτηρα,28 ετων που δε δουλευει καθε μερα ολη μερα το οποιο ειναι καλο για μενα.Πηγαινει στο Lito και εμφανιζεται στο ιδιο κομματι του Lito,δηλαδη και 3η Σεπτεμβριου,παρα πολυ ωραια σωματικα και οι αναφορες ηταν ολες ευχαριστες,τιμη 50 το μισαωρο και η ωρα νομιζω ειπε 120,σιγουρα 100+ και ολα με προφυλαξη,προσεχει,πεντακαθαρη,δεν εχει καμια σχεση με χρησεις/καταχρησεις.Δεχτηκε να δινω τηλεφωνακι οποτε οσοι θελετε τηλεφωνακι της ξερετε.
Τυπε ψηφίζεις κιόλας;Καλησπέρα και σε εμένα αν μπορείς το τηλέφωνο ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Στείλε μπρο και σε μένα ευχαριστώΚ σε μένα αν γίνεται... Ευχαριστώ.
Εντάξει μωρέ και εσύ πως κάνεις έτσιΤυπε ψηφίζεις κιόλας;
Αδερφέ μπορώ να έχω τηλέφωνο;Παιδια νεα ανακαλυψη.Στελλα Ελληνιδα φοιτητρια για την οποια αναφερονταν στο νημα των πιατσων,τη βρηκα πηρα τηλεφωνο,παρα πολυ καλη εμφανισιακα και χαρακτηρα,28 ετων που δε δουλευει καθε μερα ολη μερα το οποιο ειναι καλο για μενα.Πηγαινει στο Lito και εμφανιζεται στο ιδιο κομματι του Lito,δηλαδη και 3η Σεπτεμβριου,παρα πολυ ωραια σωματικα και οι αναφορες ηταν ολες ευχαριστες,τιμη 50 το μισαωρο και η ωρα νομιζω ειπε 120,σιγουρα 100+ και ολα με προφυλαξη,προσεχει,πεντακαθαρη,δεν εχει καμια σχεση με χρησεις/καταχρησεις.Δεχτηκε να δινω τηλεφωνακι οποτε οσοι θελετε τηλεφωνακι της ξερετε.
Μέσα και εγώφιλε να έρθεις !!! πάμε 3 μέρες να βρούμε τοπ μουνιά ερασιτεχνικά να ευχαριστηθούμε !! τώρα εάν θα βρούμε τα τοπ είναι και αυτό ρίσκο !! δεν είναι σίγουρο !!! απλα Ελλάδα δεν ξανά πληρώνω να γαμήσω πατσαβούρες και ξινές !!!!! Χτυπας ένα ταξιδάκι μερικές μέρες παίρνεις και τον αέρα σου και βρίσκεις και από το ιντερνετ πριν πας και ημι επαγγελματίες και τελειωσε η υπόθεση !!!! παίρνεις και τον αέρα σου !! με την κάθε πατσαβούρα Ελλάδα που ζητάει και 200 ευρω ! με υπηρεσίες ξεπετάς αξιας 30 ευρω
και το αστείο τις κάνουν και θεές οι αγαπουληδες
Καλησπέρα θα μπρουσα να έχω το τηλεφωνακη της αν σου είναι εύκολο. Στείλε το μου σε πμ ευχαριστώ!!Παιδια νεα ανακαλυψη.Στελλα Ελληνιδα φοιτητρια για την οποια αναφερονταν στο νημα των πιατσων,τη βρηκα πηρα τηλεφωνο,παρα πολυ καλη εμφανισιακα και χαρακτηρα,28 ετων που δε δουλευει καθε μερα ολη μερα το οποιο ειναι καλο για μενα.Πηγαινει στο Lito και εμφανιζεται στο ιδιο κομματι του Lito,δηλαδη και 3η Σεπτεμβριου,παρα πολυ ωραια σωματικα και οι αναφορες ηταν ολες ευχαριστες,τιμη 50 το μισαωρο και η ωρα νομιζω ειπε 120,σιγουρα 100+ και ολα με προφυλαξη,προσεχει,πεντακαθαρη,δεν εχει καμια σχεση με χρησεις/καταχρησεις.Δεχτηκε να δινω τηλεφωνακι οποτε οσοι θελετε τηλεφωνακι της ξερετε.
κ δώ αν γινεται το τηλ, παρακαλωΠαιδια νεα ανακαλυψη.Στελλα Ελληνιδα φοιτητρια για την οποια αναφερονταν στο νημα των πιατσων,τη βρηκα πηρα τηλεφωνο,παρα πολυ καλη εμφανισιακα και χαρακτηρα,28 ετων που δε δουλευει καθε μερα ολη μερα το οποιο ειναι καλο για μενα.Πηγαινει στο Lito και εμφανιζεται στο ιδιο κομματι του Lito,δηλαδη και 3η Σεπτεμβριου,παρα πολυ ωραια σωματικα και οι αναφορες ηταν ολες ευχαριστες,τιμη 50 το μισαωρο και η ωρα νομιζω ειπε 120,σιγουρα 100+ και ολα με προφυλαξη,προσεχει,πεντακαθαρη,δεν εχει καμια σχεση με χρησεις/καταχρησεις.Δεχτηκε να δινω τηλεφωνακι οποτε οσοι θελετε τηλεφωνακι της ξερετε.
Καταστράφηκαμε41τακατό..
![]()
Δώσε μωρή γαμιόλα το τηλέφωνο της φοιτήτριας στα παιδιάΚαταστράφηκαμε![]()
Ρε εσύ δεν μου είπες να μήν τό δώσω σέ κανέναν εκτός από τόν @petergsp τί κουφάλα είσαιΔώσε μωρή γαμιόλα το τηλέφωνο της φοιτήτριας στα παιδιά![]()
Δώσε μωρή γαμιόλα το τηλέφωνο της φοιτήτριας στα παιδιά![]()
Την φοιτήτρια την γαμαω μόνο εγώ.
Καλά μαν 28 χρονών τι σόϊ φοιτήτρια είναιΤην φοιτήτρια την γαμαω μόνο εγώ.
![]()