. για γλυκό Έρωτα - Αγγελίες Σεξ | Openday
διαλέξτε την αγγελία που σας ταιριάζει και περάστε ένα όμορφο βράδυ ανάλογα με το γούστο σας στα call girls men gay trans lesbian aggelies gia sex
Έχει κανείς συναγωνιστής εικόνα;
Μέσα είσαι. Οπότε ξέχνα την κουμπαριά αυτή όπως το ίδιο έκανα κι εγώ. Ευτυχώς απ'ότι διαβάζω έχεις άλλες πολλές οπότε παρηγορήσου με δαύτες και μην το λες ούτε του παπά κωλόφαρδε...Καλημερα σας ..Άκουσα το όνομα μου ,,παρακαλώ τι έκανε το κουμπαράκι μου???? Κατάλαβα πουτάνα τα έκανε χα χα χα![]()
Θα μπορούσα να έχω τηλέφωνο;Παιδια νεα ανακαλυψη.Στελλα Ελληνιδα φοιτητρια για την οποια αναφερονταν στο νημα των πιατσων,τη βρηκα πηρα τηλεφωνο,παρα πολυ καλη εμφανισιακα και χαρακτηρα,28 ετων που δε δουλευει καθε μερα ολη μερα το οποιο ειναι καλο για μενα.Πηγαινει στο Lito και εμφανιζεται στο ιδιο κομματι του Lito,δηλαδη και 3η Σεπτεμβριου,παρα πολυ ωραια σωματικα και οι αναφορες ηταν ολες ευχαριστες,τιμη 50 το μισαωρο και η ωρα νομιζω ειπε 120,σιγουρα 100+ και ολα με προφυλαξη,προσεχει,πεντακαθαρη,δεν εχει καμια σχεση με χρησεις/καταχρησεις.Δεχτηκε να δινω τηλεφωνακι οποτε οσοι θελετε τηλεφωνακι της ξερετε.
Καλησπέρα. Αν σου είναι εύκολο και σε εμένα.Παιδια νεα ανακαλυψη.Στελλα Ελληνιδα φοιτητρια για την οποια αναφερονταν στο νημα των πιατσων,τη βρηκα πηρα τηλεφωνο,παρα πολυ καλη εμφανισιακα και χαρακτηρα,28 ετων που δε δουλευει καθε μερα ολη μερα το οποιο ειναι καλο για μενα.Πηγαινει στο Lito και εμφανιζεται στο ιδιο κομματι του Lito,δηλαδη και 3η Σεπτεμβριου,παρα πολυ ωραια σωματικα και οι αναφορες ηταν ολες ευχαριστες,τιμη 50 το μισαωρο και η ωρα νομιζω ειπε 120,σιγουρα 100+ και ολα με προφυλαξη,προσεχει,πεντακαθαρη,δεν εχει καμια σχεση με χρησεις/καταχρησεις.Δεχτηκε να δινω τηλεφωνακι οποτε οσοι θελετε τηλεφωνακι της ξερετε.
Και εδω το τηλεφωνο...pleaseeee..????Θα μπορούσα να έχω τηλέφωνο;
Ιδού και η αποκάλυψη χαχχαχαΑργά η γρήγορα όλες αποκαλύπτονται
Κ σε μένα αν γίνεται... Ευχαριστώ.Παιδια νεα ανακαλυψη.Στελλα Ελληνιδα φοιτητρια για την οποια αναφερονταν στο νημα των πιατσων,τη βρηκα πηρα τηλεφωνο,παρα πολυ καλη εμφανισιακα και χαρακτηρα,28 ετων που δε δουλευει καθε μερα ολη μερα το οποιο ειναι καλο για μενα.Πηγαινει στο Lito και εμφανιζεται στο ιδιο κομματι του Lito,δηλαδη και 3η Σεπτεμβριου,παρα πολυ ωραια σωματικα και οι αναφορες ηταν ολες ευχαριστες,τιμη 50 το μισαωρο και η ωρα νομιζω ειπε 120,σιγουρα 100+ και ολα με προφυλαξη,προσεχει,πεντακαθαρη,δεν εχει καμια σχεση με χρησεις/καταχρησεις.Δεχτηκε να δινω τηλεφωνακι οποτε οσοι θελετε τηλεφωνακι της ξερετε.
Αδερφέ στείλε το τηλ τις σε πμΚ σε μένα αν γίνεται... Ευχαριστώ.
Αν θες δώσε τηλ σε πμΚαλησπέρα. Αν σου είναι εύκολο και σε εμένα.
το κατοχυρωσα τυπε. προσεχε.Alloste υπάρχουν τόσες άλλες![]()
Θα μπορούσα να έχω τηλέφωνο;
Καλησπέρα. Αν σου είναι εύκολο και σε εμένα.
Και εδω το τηλεφωνο...pleaseeee..????
Κ σε μένα αν γίνεται... Ευχαριστώ.
Αδερφέ στείλε το τηλ τις σε πμ
Νομίζω είναι η λεγόμενη "Αλβανιδοκωλάρα"..Πλατεία Λαυρίου πιάτσα και πηδιέται μάλλον στο " Lito"...Ξέρουμε τη συγκεκριμένη που τι βλέπω πολύ καιρό δίπλα στο λητω και σκέφτομαι καιρό να τιν πάρω έχουμε καμιά γνώμη;;![]()
ΝΑΙΤύποι γράψτε εδώ για τής απορίες σάς για τής πιατσοβιες.
![]()
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες) - Page 1451 - bourdela.com forum
Συνέχεια από το www.bourdela.com/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=&func=view&catid=9&id=59893#59893]thread του παλιού forum[/url] Παιδες ανοιγω παλι το θεμα αυτο για να εχουμε καλυτερη συνοχη και ποιο καλες πληροφοριες για τις επαγγελματιες του πεζοδρομιου!!...περεπιπτοντως το σαβββατο...www.bourdela.com
Υπάρχει ανάλογο νήμα πού θά πάρετε καλύτερες απαντήσεις.
σου εβαλα με iris 30 ευρώ.το κατοχυρωσα τυπε. προσεχε.
απο δω και μπρος θα ζηταω δικαιωματα![]()
.....γαμηθ'κες![]()
μην κράζεις.......γαμηθ'κες![]()
Μαν έχουμε καί προσωπική ζωήΝΑΙ
Άλλωστε υπάρχουν τόσα άλλα νήματα![]()