πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.558
- Πόντοι
- 15.931
Alloste υπάρχουν τόσες άλλες![]()
Alloste υπάρχουν τόσες άλλες![]()
Όπως κατάλαβες πάει περίπατο ο γάμος και γενικότερα η σχέση σου μαζί της. Και στο'λεγα μαζέψου και μη μπερμπαντεύεις αλλά εσύ πέρα βρέχει. Να τα τώρα τα αποτελέσματα. Ξέχνα λοιπόν την κουμπαριά καλέ μου φίλε @xristospap...Alloste υπάρχουν τόσες άλλες![]()
....to the pointαπό μια μικρή μερίδα με "συγκεκριμένες περσονες"
Εκτός αν χάνονται μεροκάματα..τότε δεν γίνεται καλή δουλίτσα ,ν αρχίσουν τις απολύσεις τα girls ..
Πάω να ετοιμάζομαι για τα ωραια γ@μησακια μου ,τσακωθείτε χωρίς εμένα![]()
....ρε αρχοντα τι να κανει ο κοσμος!!! Συνεχομενο τριημερο "μουρμουρας" ποσο να αντεξουν! Με το πρωτο φως πηγανε για να ξεσπασουνNAI NAI καντε πλακα ΓΙΑ τις ουρες, πηρα σημερα τηλεφωνο στον Bill 11:45 , να δω διαθεσιμοτητα για της 13:00 , το Μαρ...κι μου ειπε οτι ολος ο 4oς και ο 5ος ειναι γεματοι και μιλαμε για 11:45 το πρωι >Τριτη μετα απο Τριημερο ,πολυς κοσμος , πήγα απεναντι στο prive
Κλασική απάτη. Σε πάει telegram όπου σου σκάει τις παραμύθι να κάνετε πρώτα βιντεοκλήση (και να την πληρώσεις με paysafe) και μετά συνάντηση. Μη μασάτε. Απάτη και απορώ για ασχολούνται ακόμα. Υπάρχουν ακόμα θύματα που θα δώσουν paysafe?Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Χορηγούμενη στο ινστα και γράφει για συνάντηση.....
Για ποιά δεν θα πλήρωνες ρε μεγάλε ;Πραγματικά ορισμένες φορές απορώ με τις αγγελίες που ρωτάτε… όχι γιατί οι κοπέλες ζητάνε ότι ζητάνε, αυτό ειναι ένα άλλο κομμάτι.
Αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να θέλετε να πληρώσετε να βρεθείτε με κοπέλες , γυναικες , γριές , νέες, που πραγματικά αν τις βλέπατε στο δρόμο ούτε το ξενοδοχείο δεν θα πληρώνατε …. Και να ρωτάς πληροφορίες για κάτω του μετρίου γυναίκες που ζητάνε 150 και 200 το βρίσκω τραγικό. Συγνώμη για το πόστ αλλά ήθελα να τα πω. Δεν στοχεύει κάποιον απλά γενικό σχόλιο είναι.
Κλασική απάτη. Σε πάει telegram όπου σου σκάει τις παραμύθι να κάνετε πρώτα βιντεοκλήση (και να την πληρώσεις με paysafe) και μετά συνάντηση. Μη μασάτε. Απάτη και απορώ για ασχολούνται ακόμα. Υπάρχουν ακόμα θύματα που θα δώσουν paysafe?
Ασ τοποθετηθώ ως η κοντήΆπειροι μαλάκες.
Αν τους πεις ότι είναι μαλάκες ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ .... ΦΤΩΧΑΤΖΑ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ paysafe.
Το ίδιο και αν ρωτήσεις πως μία κάτω του 1.65 ζητάει 250€ ή 300€ ή 500€ .....
Θα σου πουν ότι είσαι φτωχάτζα και δεν τα έχεις ... για να πάς με τη θεά του 1.57 που ζητάει 500€ την ώρα ....
Όσον αφορά τις paysafe δυστυχώς αυτό έχει αρχίσει από τους πελάτες γιατί οι ίδιοι σου κάνουν πρόταση για paysafe με αντάλλαγμα βιντεοκλήση κ έτσι έμαθαν κ αυτές να το ζητάνε γιατί είναι πιο εύκολο χρήμα
Εσύ, που κολλάς σε αυτό που είπα? Δεν σε έχω δει να ψάχνεις πληροφορίες για κοπέλες που έχουν νήμα εδώ και κάποιες χιλιάδες σελίδες και κριτικές. Μήπως κάτι κατάλαβες λάθος? Επιπλέον, αντί να γράφεις κατεβατα χωρίς λόγο θα μπορούσες απλά να απαντήσεις στο παλικάρι, δεδομένου ότι έχεις βρεθεί με το κορίτσι. Όμως αυτό δεν το έκανες. Τουναντίον τουλάχιστον σε αυτό που έγραψα εγώ τουλάχιστον, του έδωσα ξεκάθαρη απάντηση, η Τζοανα είναι θησαυρός και αξίζει. Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμεΝαι είδα πέσιμο... Του βάλανε χέρι 3 άτομα γιατί ζήτησε πληροφορίες.... Όλα αυτά που μου γράφεις δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση.... (Εγώ παρεμπιπτόντως δεν έχω τίποτα με την jo ίσα ίσα που έχουμε βρεθεί και μερικές φορές και νομίζω ότι όλα ήταν καλά) .... Οποίος θέλει να κάνει ντόρο μπορεί να τον δημιουργήσει εύκολα και οπουδήποτε!!!!
Δεν το ειπα με κακια το οτι τις κακομαθαινουν καιΟι "πελάτες" που προτείνουν paysafe για βιντεοκλήση ... δεν ειναι πελάτες για cg .... πελάτες που θέλουν δηλ cg για σεξ .
Τη βιντεοκληση ... δεν τη θέλουν για σεξ . ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ .
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ... ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ....
Το πελάτες-μαλάκες είναι πλεονασμός.
Σκέτο μαλάκας αρκεί .
Οι μαλάκες χαλάνε πάντα την πιάτσα. Σε αυτό συμφωνούμε.
Αφού μπήκες στον κόπο να απαντήσεις και να γράψεις σα ναγωροζομαστε χρόνια με το επιθετικό ύφος , ρε μεγάλε , χάζεψε τότε λίγο τις αγγελίες πριν από το πόστο το δικό μου . Όχι πολύ τρεις τέσσερις σελίδες μόνο … θα καταλάβεις τι εννοώ…Για ποιά δεν θα πλήρωνες ρε μεγάλε ;
Οι ανατολικές των μεγάλων γραφείων κατά 90% είναι σούπερ.
Δείξε μία ανατολική , που δεν θα την κοίταγες στο δρόμο ..........
Λατίνες κτλ δεν γουστάρω κι εγώ.
Τι χιλιάδες ;Δεν το ειπα με κακια το οτι τις κακομαθαινουν και
Δεν ειναι μαλακες…
Υπάρχουν χιλιάδες λογοι που καποιος ενδιαφέρεται μονο για βιντεοκληση ή φωτογραφίες ή βιντεακια
Εσύ, που κολλάς σε αυτό που είπα? Δεν σε έχω δει να ψάχνεις πληροφορίες για κοπέλες που έχουν νήμα εδώ και κάποιες χιλιάδες σελίδες και κριτικές. Μήπως κάτι κατάλαβες λάθος? Επιπλέον, αντί να γράφεις κατεβατα χωρίς λόγο θα μπορούσες απλά να απαντήσεις στο παλικάρι, δεδομένου ότι έχεις βρεθεί με το κορίτσι. Όμως αυτό δεν το έκανες. Τουναντίον τουλάχιστον σε αυτό που έγραψα εγώ τουλάχιστον, του έδωσα ξεκάθαρη απάντηση, η Τζοανα είναι θησαυρός και αξίζει. Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε
Είσαι σίγουρος ότι δεν απάντησα στο φίλο?? Μια χαρά κατάλαβα μη στεναχωριέσαι.... Επίσης βάλτε στο μυαλό σας ότι το νήμα είναι για ΟΛΕΣ τις ανεξάρτητες οπότε είτε έχει νήμα μια κοπέλα είτε όχι μπορεί ο κάθε ένας αν θέλει να ρωτάει και να γράφει οκ?? ... Ας το αφήσουμε εδώ......Εσύ, που κολλάς σε αυτό που είπα? Δεν σε έχω δει να ψάχνεις πληροφορίες για κοπέλες που έχουν νήμα εδώ και κάποιες χιλιάδες σελίδες και κριτικές. Μήπως κάτι κατάλαβες λάθος? Επιπλέον, αντί να γράφεις κατεβατα χωρίς λόγο θα μπορούσες απλά να απαντήσεις στο παλικάρι, δεδομένου ότι έχεις βρεθεί με το κορίτσι. Όμως αυτό δεν το έκανες. Τουναντίον τουλάχιστον σε αυτό που έγραψα εγώ τουλάχιστον, του έδωσα ξεκάθαρη απάντηση, η Τζοανα είναι θησαυρός και αξίζει. Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε
Καλημερα σας ..Άκουσα το όνομα μου ,,παρακαλώ τι έκανε το κουμπαράκι μου???? Κατάλαβα πουτάνα τα έκανε χα χα χαΌπως κατάλαβες πάει περίπατο ο γάμος και γενικότερα η σχέση σου μαζί της. Και στο'λεγα μαζέψου και μη μπερμπαντεύεις αλλά εσύ πέρα βρέχει. Να τα τώρα τα αποτελέσματα. Ξέχνα λοιπόν την κουμπαριά καλέ μου φίλε @xristospap...
Καλημερα κι εγω θα το ήθελα το έχει καποιοςκαλησπέρα, μήπως έχει κανείς το τηλέφωνο από Λάουρα Μπουζιανή 2 γιατί το έχω χάσει? όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ