123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.706
- Πόντοι
- 3.446
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αν έρχεται βρακωμένη ή ξεβράκωτη στο δικό μας ραντεβού πάντως είχε έρθει κανονικά με βρακί...

Οταν στεινωνται στα 4 ολες λιγο πολυ εχουν ωραιο κωλο...Βέβαια για να λέμε την αλήθεια όρθια δεν λέει ο κωλος της τίποτα, αλλά όταν στήνεται στα τέσσερα... είναι δυνατή
το θεμα τυπε ειναι οτι αλλες εχουν κωλαρα ορθιες αλλα οταν τις στησεις ειναι ατσουμπαλες η δεν τον παιρνουν καν....Πάντως είναι περίεργο πως ένα τόσο ατσουμπαλο σώμα έχει τέτοια κωλαρα...
Βέβαια για να λέμε την αλήθεια όρθια δεν λέει ο κωλος της τίποτα, αλλά όταν στήνεται στα τέσσερα... είναι δυνατή
ο τυπος που εγραψε την αρνητικη τυπε αν δεις και την αλλη που παινεψε και τις αλλες κριτικες του θα καταλαβεις πολλα....Καποιος κακοπροαιρετος θα πει οτι η θετικη κριτκη μετα απο μια αρνητικη ειναι βαλτη![]()
Αρχοντας !!! Εγω φιλε ! Το μονο που προσεξα Ειναι οτι ΔΕΝ εχει Βυζι !!!!!! Οποτε..... Ουτε ΚΑΝ !!!!...... Δηλωνω Βυζολαγνος !!!!!!!την εχω παρει τυπε, τοσο ωστε να μπορω να κοψω τις διαφορες με το ματι...
Χαχαχαχαχα !!!! Αδερφε !!! Εχω σταματησει ΚΑΙΡΟ να πιστευω κριτικες........ Ειδικα απο ΤΟΤΕ που το φορουμ Δεν ανευασε ΔΥΟ Δικες μου !!!!!!.... Γιαυτο και βλεπεις οτι δεν εχω κανει καμια Επισημα ! ( Εχω κανει σε Νηματα κοριτσιων Μονο !!...... )Καποιος κακοπροαιρετος θα πει οτι η θετικη κριτκη μετα απο μια αρνητικη ειναι βαλτη![]()
Μιας Κι Ανεφερες " ZEBU και Οπαδικα......... " Αυτο Το Μπλε Μουτρακι ? Ξερουμε Τι Ομαδα ειναι !??? Γιατι = Ειναι ! , Και Κραζει Παντου !!!!... . οσφπ , αεκ , παο ??? Παντου Τα Μπλε Μουτρακια !....... ?????????????????ριξε μια παχια και τραβα στο νημα για τα οπαδικα τυπε, που ηρθες να σπαμμαρεις και εδω περα, γιατι δε ξερεις να λυνεις ποτε διαφορες, χωρις να βρεθεις σε καδο σκουπιδιων στο τελος...
μια δοκιμη μπορει να σε πεισει να γινεις κωλολαγνος!!!Αρχοντας !!! Εγω φιλε ! Το μονο που προσεξα Ειναι οτι ΔΕΝ εχει Βυζι !!!!!! Οποτε..... Ουτε ΚΑΝ !!!!...... Δηλωνω Βυζολαγνος !!!!!!!
Ουτε Τσαμπα Φιλε.... Τωρα !!! Τωρα ρε να χτυπησει το κουδουνι σπιτι μου και να ειναι αυτη... !!! 2 ωρες τσαπμα Να μου Πει !............ Σε παρακαλω παιδι μου Πηγενε κοιμησου κι ασε με ησυχο !!! Θα Απαντησω !!!!!!!!! 100 %μια δοκιμη μπορει να σε πεισει να γινεις κωλολαγνος!!!
δε πιστευω να εισαι κανας μπουστης?Ουτε Τσαμπα Φιλε.... Τωρα !!! Τωρα ρε να χτυπησει το κουδουνι σπιτι μου και να ειναι αυτη... !!! 2 ωρες τσαπμα Να μου Πει !............ Σε παρακαλω παιδι μου Πηγενε κοιμησου κι ασε με ησυχο !!! Θα Απαντησω !!!!!!!!! 100 %
Καλά κάτσε να σου στήσει την κωλάρα της να την έχεις φάτσα κάρτα για ένα 2ωρο και σου λέω εγώ μετά. Από βυζολάγνος θα γίνεις κωλολάγνος στο πι και φι! Θα χωθείς για τα καλά μέσα της και δε θα σε βγάζει ούτε η ΕΜΑΚ!Ουτε Τσαμπα Φιλε.... Τωρα !!! Τωρα ρε να χτυπησει το κουδουνι σπιτι μου και να ειναι αυτη... !!! 2 ωρες τσαπμα Να μου Πει !............ Σε παρακαλω παιδι μου Πηγενε κοιμησου κι ασε με ησυχο !!! Θα Απαντησω !!!!!!!!! 100 %
Xaxaxa ! Καλητερα Νεκρος Παρα Πουστρα !!!..... Με Ολο το Σεβασμο ! Ας κανει ο καθε ενας Οτι θελει ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δε πιστευω να εισαι κανας μπουστης?
Οχι ρε !!!! Δεν Αλλαζω ! Εννοω αυτο που ειπα !!!! ΕΜΑΚ εγω θελω για Βιζαρες !!!! Να με τραβανε και μη βγαινω ! χαχαχαχαχα !!!!!!!Καλά κάτσε να σου στήσει την κωλάρα της να την έχεις φάτσα κάρτα για ένα 2ωρο και σου λέω εγώ μετά. Από βυζολάγνος θα γίνεις κωλολάγνος στο πι και φι! Θα χωθείς για τα καλά μέσα της και δε θα σε βγάζει ούτε η ΕΜΑΚ!
να σε στειλω σε καμια πρωην μου τυπε... αν και κοιταω κωλο, ολο βυζαρουδες μου τυχαιναν...Οχι ρε !!!! Δεν Αλλαζω ! Εννοω αυτο που ειπα !!!! ΕΜΑΚ εγω θελω για Βιζαρες !!!! Να με τραβανε και μη βγαινω ! χαχαχαχαχα !!!!!!!
Στειλε ΝΑΙ !!!!!!!!!! DEAL !να σε στειλω σε καμια πρωην μου τυπε... αν και κοιταω κωλο, ολο βυζαρουδες μου τυχαιναν...
Ρε άμα μπεις στα μετόπισθέν της θα γλυκαθείς και δε θα ξεκολλάς ύστερα με τίποτε. Θα δέσεις χειρόφρενο και θα μείνεις εκεί να δίνεις πόνο...!Οχι ρε !!!! Δεν Αλλαζω ! Εννοω αυτο που ειπα !!!! ΕΜΑΚ εγω θελω για Βιζαρες !!!! Να με τραβανε και μη βγαινω ! χαχαχαχαχα !!!!!!!
Λες να μη με ξερω μωρε 42 χρονια τωρα ...... Εγω ειμαι Ιεραποστολικο !!! και μετα !... Στομα - βυζι - βυζι - Στομα !!!!....Ρε άμα μπεις στα μετόπισθέν της θα γλυκαθείς και δε θα ξεκολλάς ύστερα με τίποτε. Θα δέσεις χειρόφρενο και θα μείνεις εκεί να δίνεις πόνο...!
Καιρός ρε συ να κάνεις μία αλλαγή. Αρχής γενομένης με τον συγκεκριμένο κώλο...!Λες να μη με ξερω μωρε 42 χρονια τωρα ...... Εγω ειμαι Ιεραποστολικο !!! και μετα !... Στομα - βυζι - βυζι - Στομα !!!!....