Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (7 μέλη και 22 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.257
Πόντοι
2.846
Αχχχχχ!
Μου έχει λείψει το Μαρινάκι στημένο στα τέσσερα!
Στημένο στα τέσσερα πάνω στο μασαζοκρέβατο κι εγώ με την γλώσσα μου να κάνω πάρτι με τις τρυπούλες της!!!
Αξία ανεκτίμητη!!!

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.970
Πόντοι
4.656
Multi Massage DIAMOND Tora Live i Muna LIZA apo ton dhomatiotis sti Paralia etimi ia vutia!!!
IMG-20250615-WA0000.jpg

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.598
Πόντοι
9.195

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.598
Πόντοι
9.195

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.257
Πόντοι
2.846
Με αφορμή την χθεσινή γιορτή του πατέρα θα ήθελα να πω ότι εκτός από τις θυσίες και τον αγώνα που κάνει ένας πατέρας για τα παιδιά του, υπάρχουν και οι θυσίες που κάνει και μία μάνα για τα παιδιά της και σε αυτό δυστυχώς, κάποιες φορές, φταίνε κάποιοι που είναι ανάξιοι να φέρουν τον τίτλο του πατέρα. Αφιερωμένο στους πατεράδες που αγωνίζονται για την οικογένεια και τα παιδιά τους αλλά και στις μανάδες που κάνουν πράγματα που δεν θα ήθελαν, εξαιτίας ενός ανάξιου πατέρα, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Καληνύχτα.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.598
Πόντοι
9.195
Με αφορμή την χθεσινή γιορτή του πατέρα θα ήθελα να πω ότι εκτός από τις θυσίες και τον αγώνα που κάνει ένας πατέρας για τα παιδιά του, υπάρχουν και οι θυσίες που κάνει και μία μάνα για τα παιδιά της και σε αυτό δυστυχώς, κάποιες φορές, φταίνε κάποιοι που είναι ανάξιοι να φέρουν τον τίτλο του πατέρα. Αφιερωμένο στους πατεράδες που αγωνίζονται για την οικογένεια και τα παιδιά τους αλλά και στις μανάδες που κάνουν πράγματα που δεν θα ήθελαν, εξαιτίας ενός ανάξιου πατέρα, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Καληνύχτα.
Ευκαιρίας δοθείσης, με το μήνυμα του Δράκου, μπράβο και στους πατεράδες που έρχονται στην Άννα ή σε αντίστοιχα ιδρύματα, για να ξεχαρμανιάσουν και δεν δημιουργούν παράλληλες εξωσυζυγικές σχέσεις, που διαλύουν οικογένειες και αφήνουν γυναίκες και παιδιά στο δρόμο.
Γιατί, κατά μία έννοια, οι κοπέλες, στον συγκεκριμένο τομέα, επιτελούν κοινωνικό έργο.
Να τα λέμε κι αυτά!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.598
Πόντοι
9.195
Να δούμε λοιπόν αν θα καταφέρω σήμερα, μετά την δουλειά, να περάσω να μου κάνει λίγο μασάζ στον "χοντροκέφαλο" το Μαρινάκι γιατί έχει μείνει αγύμναστος τελευταία!!!
Γύρω στις 15:30 λέω αν το βλέπουν τα φιλαράκια μου, μήπως και συναντηθούμε........εντελώς τυχαία!!!!!!!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.257
Πόντοι
2.846
Να δούμε λοιπόν αν θα καταφέρω σήμερα, μετά την δουλειά, να περάσω να μου κάνει λίγο μασάζ στον "χοντροκέφαλο" το Μαρινάκι γιατί έχει μείνει αγύμναστος τελευταία!!!
Γύρω στις 15:30 λέω αν το βλέπουν τα φιλαράκια μου, μήπως και συναντηθούμε........εντελώς τυχαία!!!!!!!
Καλά να περάσεις φιλαράκι αλλά η ώρα είναι ακατάλληλη για μένα. :wink:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.598
Πόντοι
9.195
Καλά να περάσεις φιλαράκι αλλά η ώρα είναι ακατάλληλη για μένα. :wink:
Το ότι θα περάσω όμορφα με το Μαρινάκι, αυτό είναι σίγουρο!
Σκέφτομαι να του ανταποδώσω δε, τις όμορφες στιγμές που μου εχει χαρίσει, με το να μην το αφήσω να κάνει τίποτα!!!
Θα το γδύσω, θα το ξαπλώσω μπρούμυτα και θα του κάνω εγώ ένα μασαζάκι να το χαλαρώσω!
Μετά θα το γυρίσω για να το "περιποιηθώ" αναλόγως και μετά το "γνωστό στήσιμο" στα τέσσερα για να του δείξω την "εκτίμηση" μου!
Τι;
Δεν το αξίζει;
Και με το παραπάνω, απαντώ εγώ!!!
Σκεφτόμουν βέβαια και την εκδοχή του διπλού μαζί με την Κατερίνα που μου έχει λείψει πολύ, αλλά θα μου πάρει τα μυαλά ο "έρωτας" και δεν θα ξέρω τι να πιάσω και τι ν' αφήσω!
Οπότε καλύτερα μία μία για να την "παλέψω" ο άνθρωπος γιατί και οι δύο μαζί θα μου πιούνε το μεδούλι!!!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.257
Πόντοι
2.846
Το ότι θα περάσω όμορφα με το Μαρινάκι, αυτό είναι σίγουρο!
Σκέφτομαι να του ανταποδώσω δε, τις όμορφες στιγμές που μου εχει χαρίσει, με το να μην το αφήσω να κάνει τίποτα!!!
Θα το γδύσω, θα το ξαπλώσω μπρούμυτα και θα του κάνω εγώ ένα μασαζάκι να το χαλαρώσω!
Μετά θα το γυρίσω για να το "περιποιηθώ" αναλόγως και μετά το "γνωστό στήσιμο" στα τέσσερα για να του δείξω την "εκτίμηση" μου!
Τι;
Δεν το αξίζει;
Και με το παραπάνω, απαντώ εγώ!!!
Σκεφτόμουν βέβαια και την εκδοχή του διπλού μαζί με την Κατερίνα που μου έχει λείψει πολύ, αλλά θα μου πάρει τα μυαλά ο "έρωτας" και δεν θα ξέρω τι να πιάσω και τι ν' αφήσω!
Οπότε καλύτερα μία μία για να την "παλέψω" ο άνθρωπος γιατί και οι δύο μαζί θα μου πιούνε το μεδούλι!!!
Κι εγώ φίλε προτιμώ το μία μία, γιατί δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.598
Πόντοι
9.195

Stories

Νέο!