Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.770
- Πόντοι
- 201
Η Βίκυ όταν είναι καυλωμένη κάνει πολλά εκτός κανονικού προγράμματος!
Ηπατίτιδες ακούτε;;; Αλλά και με πορδες δε βάφονται αυγά.Στο σαλόνι με γνωστή κατρουλού
χαμογελάσαμε ο ένας στον άλλον και μου έγνεψε καταφατικά το κεφάλι. Παρόλο που ενώ έφευγα μου φώναζε να μπω, αποφάσισα να συνεχίσω την τσάρκα μου. Ίσως δεν είχα πολλή όρεξη για την συγκεκριμένη σήμερα και καλό είναι να μη με έχει και πολύ δεδομένο
Αποφάσισα να πάω στο άλλο
R: -Πάμε;
Π: -Τι θες;
R: -Κατούρημα και χέσιμο
Π: -Κατούρημα μπορώ. To άλλο όχι. Θες να έρθεις σε μισή ώρα;
Πετάχτηκα σταθμό Λαρίσης να βγάλω λεφτά, επέστρεψα και δίνω 20ρικο
Π: -Γιατί δε παίρνεις 20 λεπτά να κάτσεις παραπάνω;
R: -Μπα, και σε 10 λεπτά γίνεται η δουλειά
Π: -Να ξέρεις έχει ανέβει η τιμή στο κατούρημα
R: -Καλά φεύγω τότε, φέρτα πίσω
Π: -Εντάξει, άντε μπες μέσα
R: -Άντε τελείωνε
Για πολλές σφαλιάρες αυτή η κοπέλα. Ξαπλώνω κάτω, φέρνει το μουνί της σε απόσταση αναπνοής από το στόμα μου, της λέω να το πάει λίγο λίγο να προλαβαίνω να καταπίνω, συμφωνεί και αμολάει τσισάκιαΣταματημό δεν είχαν, πιστεύω γέμιζαν περίπου ενα μπουκαλάκι νερό, κάτι που σχολίασε και η ίδια. Λίγα πέσανε απ'έξω αλλά πιστεύω συγχρονιστήκαμε σε μεγάλο βαθμό
Γυρνάει και ετοιμάζεται για χέσιμο
R: -Που λές; Στο στόμα;
Π: -Όπου θες
Έφτασε πάνω από το στήθος μου τελικά αλλά πήγα με τη ροή...Έβλεπα ζοριζόταν και δεν της έβγαινε. Εγώ εν τω μεταξύ μύριζα την κωλοτρυπίδα της, την έβλεπα να ανοίγει και να αχνοφαίνεται κάτι. Εν τέλει της είπα να το αφήσουμε, για να μη μου ζητήσει λεφτά για μικροποσότητα, δεν αξίζει
Δυστυχώς δε κατάφερα να πάρω τη δόση μου. Εντάξει, εν μέρει
Εναλλακτικά μπορεί να κάνει μακροβουτια και γαργαρες με τα βοθρονερα στο λιμάνι του Πειραιά για να το ευχαριστηθεί τζάμπα. Για καλοκαιρινές διακοπές πανω στην Ψυτάλλεια να χορτάσει λήμματα η ψυχή του και βόθρο μυρωδιές.Ναι τυπε γιατι να κανεις μπανιο μεσα στα τσισα οταν μπορεις να πιεις???![]()
Συλλυπητήρια,Εχασα τον πατερα μου χθες και δεν ειχα ορεξη για καταδρομική. Προς τις 22:00 ομως θυμήθηκα οτι εκεινος με συνόδεψε στα πρώτα βήματα της μπουρδελιαρικης ζωης μου και ακομα και πρόσφατα ειχαμε παει 1-2 φορες μαζι.
Εβαλα κρανος,ανεβηκα στη μηχανη και ως φορο τιμης στον ανθρωπο αυτο , εδωσα το μουνι της Ιζαμπελας στο Φ11 ισογειο στο χερι της. Θα ανεβει και κριτική εν ευθέτω χρόνο
Να αγαπατε τους δικους σας
Και να μην χάνετε ευκαιρία,όποτε μπορειτε να τους βλεπετε
Υγεια!!
Πολυ ωραια γλαφυρη περιγραφη φίλε.Ενημέρωση γι άλλη μια φορά από τη θερμή και συνάμα δροσερή που και που Βικτώρια...
Πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να ξαναγράφω τα ίδια με χθες, εθεάθησαν πάνω κάτω οι ίδιες, γνωστές και άγνωστες, συν Έιτζι στο Φωκ7ΥΠ, με braids και χαμόγελο, και μετά έκλεισε..
Η κατάσταση εδώ όσο πάει και πέφτει επίπεδο, κι όχι μόνο μιλώντας για κοπέλες, σπίτια, συμπεριφορές κλπ, αλλά γενικότερα..
Αξιοσημείωτο είναι βέβαια το ότι (επειδή είναι άλλη τσα) στο Φ71Β (αναμονάδικο) υπήρξε επιτέλους σωστή και θετική συμπεριφορά, μέχρι και "να πάτε στο καλό" μας είπε με χαμόγελο όταν φύγαμε..
Επιπροσθέτως, ελάχιστη η κίνηση στα πέριξ, η Φυλής πολύ ήσυχη, όπου κάθε τόσο περνούν
1) παρέες αραβόφωνων που παρλάρουν και φτύνουν
2) μαύροι δυο δυο σαν τους Χιώτες
(1 & 2 με παντόφλες φυσικά)
3) κοπέλες που φεύγουν ή καταφθάνουν για βάρδια, μ' ένα περπάτημα αργό σαν θλιμμένο, και πρόσωπα που προβάλλουν μια ύπαρξη χαμένη, σε προβλήματα, ενοχή, φόβους, κλπ..
4) γάτες που έχουν βαρεθεί να βλέπουν παρόμοιους ανθρώπους.
Φυλής, ένας δρόμος γεμάτος σκουπίδια, εντός κι εκτός κάδων, φώτα αναμμένα και σβηστά, ένα περιπολικό που πέρασε κι έφυγε, ίσως επειδή δεν έχει καν κίνηση..
Η γνωστή μυρωδιά του Φ65 που σου έρχεται ακόμα κι απ' έξω, μου έσπασε τη μύτη (όχι αρνητικά), γεμίζοντας την ψυχή μου με αναμνήσεις που έχω μαζέψει από τη Μπέκυ.. Λείπει...
Φώκαιας, ένα στενό με άθλια σπασμένα πεζοδρόμια, γεμάτα με νερά απ' τα air-condition που δε σταματούν αυτές τις μέρες, και κάμερες που καταγράφουν (δικαίως, αλλά αμφιβάλλω αν είναι και νομίμως) κάθε κίνηση και κάθε περίεργη φάτσα..
Συν αρκετή μυρωδιά χόρτου, από κάναν μερακλή..
Φιλιππίδου, πιο ήσυχη από ποτέ.. Με αρκετό ήλιο να τη χτυπάει ολόκληρη, και τα γνωστά δύο μοναχά σπιτάκια να περιμένουν "ανθρώπους εικοσάευρα"...
Το μόνο θετικό αυτή τη στιγμή είναι η θερμοκρασία, πολύ βολική για βόλτα, με κάπου κάπου ένα αεράκι να βοηθάει.
Α, υπήρξε κι άλλο ένα θετικό..
(προσωπική άποψη)
Πέρασαν κάνα δυο νεαρές μαυρούλες, όμορφες λυγερόκορμες.. Και; Τι να το κάνεις; Όταν είναι με την οικογένεια ή τον δικό τους..
Η ψυχολογία φυσικά δε χαλιέται από τίποτα, αλλά that's what I felt like writing today...
Μη θεωρηθεί σπαμ παρακαλώ, μ' έπιασε το φιλοσοφικό μου με αυτά που βλέπω εδώ και πάλι...
Εντέλει εγαμήθηκε εε τιμήθηκε η σοκο..Λατίνα Thalia, που ως συνήθως ήρθε αργότερα..Ενημέρωση γι άλλη μια φορά από τη θερμή και συνάμα δροσερή που και που Βικτώρια...
Πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να ξαναγράφω τα ίδια με χθες, εθεάθησαν πάνω κάτω οι ίδιες, γνωστές και άγνωστες, συν Έιτζι στο Φωκ7ΥΠ, με braids και χαμόγελο, και μετά έκλεισε..
Η κατάσταση εδώ όσο πάει και πέφτει επίπεδο, κι όχι μόνο μιλώντας για κοπέλες, σπίτια, συμπεριφορές κλπ, αλλά γενικότερα..
Αξιοσημείωτο είναι βέβαια το ότι (επειδή είναι άλλη τσα) στο Φ71Β (αναμονάδικο) υπήρξε επιτέλους σωστή και θετική συμπεριφορά, μέχρι και "να πάτε στο καλό" μας είπε με χαμόγελο όταν φύγαμε..
Επιπροσθέτως, ελάχιστη η κίνηση στα πέριξ, η Φυλής πολύ ήσυχη, όπου κάθε τόσο περνούν
3) κοπέλες που φεύγουν ή καταφθάνουν για βάρδια, μ' ένα περπάτημα αργό σαν θλιμμένο, και πρόσωπα που προβάλλουν μια ύπαρξη χαμένη, σε προβλήματα, ενοχή, φόβους, κλπ..
Φυλής, ένας δρόμος γεμάτος σκουπίδια, εντός κι εκτός κάδων, φώτα αναμμένα και σβηστά, ένα περιπολικό που πέρασε κι έφυγε, ίσως επειδή δεν έχει καν κίνηση..
Η γνωστή μυρωδιά του Φ65 που σου έρχεται ακόμα κι απ' έξω, μου έσπασε τη μύτη (όχι αρνητικά), γεμίζοντας την ψυχή μου με αναμνήσεις που έχω μαζέψει από τη Μπέκυ.. Λείπει...
Φώκαιας, ένα στενό με άθλια σπασμένα πεζοδρόμια, γεμάτα με νερά απ' τα air-condition που δε σταματούν αυτές τις μέρες, και κάμερες που καταγράφουν (δικαίως, αλλά αμφιβάλλω αν είναι και νομίμως) κάθε κίνηση και κάθε περίεργη φάτσα..
Συν αρκετή μυρωδιά χόρτου, από κάναν μερακλή..
Φιλιππίδου, πιο ήσυχη από ποτέ.. Με αρκετό ήλιο να τη χτυπάει ολόκληρη, και τα γνωστά δύο μοναχά σπιτάκια να περιμένουν "ανθρώπους εικοσάευρα"...
Το μόνο θετικό αυτή τη στιγμή είναι η θερμοκρασία, πολύ βολική για βόλτα, με κάπου κάπου ένα αεράκι να βοηθάει.
Α, υπήρξε κι άλλο ένα θετικό..
(προσωπική άποψη)
Πέρασαν κάνα δυο νεαρές μαυρούλες, όμορφες λυγερόκορμες.. Και; Τι να το κάνεις; Όταν είναι με την οικογένεια ή τον δικό τους..
Η ψυχολογία φυσικά δε χαλιέται από τίποτα, αλλά that's what I felt like writing today...
Μη θεωρηθεί σπαμ παρακαλώ, μ' έπιασε το φιλοσοφικό μου με αυτά που βλέπω εδώ και πάλι...
Έφαγα φλασιά....Φυλής 69β Ειρήνη η μελαχρινή κοντή με τα πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Και ούτε θα καταλάβεις όσα και αν περάσουν...Να είσαι καλά να τον θυμάσαι πάντα με αγάπη τον πατέρα σου... Σε καταλαβαίνω καθώς σήμερα συμπληρώνονται 9 χρόνια που έχασα και εγώ τον πατέρα μου και ακόμα δεν έχω καταλάβει πως έχουν περάσει τα ρημάδια τα χρόνια...
Συλλυπητήρια φίλε μου!!!Εχασα τον πατερα μου χθες και δεν ειχα ορεξη για καταδρομική. Προς τις 22:00 ομως θυμήθηκα οτι εκεινος με συνόδεψε στα πρώτα βήματα της μπουρδελιαρικης ζωης μου και ακομα και πρόσφατα ειχαμε παει 1-2 φορες μαζι.
Εβαλα κρανος,ανεβηκα στη μηχανη και ως φορο τιμης στον ανθρωπο αυτο , εδωσα το μουνι της Ιζαμπελας στο Φ11 ισογειο στο χερι της. Θα ανεβει και κριτική εν ευθέτω χρόνο
Να αγαπατε τους δικους σας
Και να μην χάνετε ευκαιρία,όποτε μπορειτε να τους βλεπετε
Υγεια!!
Τι γίνεται εδώ; Τελικά το νόημα είναι το σεξ; Η βόλτα; Χωρίς απαραίτητα να "περάσεις".. Η παρέα ή η μοναχικότητα, για πολλούς λόγους...Επιπροσθέτως, ελάχιστη η κίνηση στα πέριξ, η Φυλής πολύ ήσυχη, όπου κάθε τόσο περνούν
Εδώ ο χρόνος σταματά. Φάτσες γνώριμες (πχ τσα ή κοπέλες) και άγνωστες, αρκετοί με παρόμοιο βλέμμα ενοχής, πονηριάς, λαγνείας (lust).. Πόρτες ανοιγοκλείνουν δεκάδες φορές κάθε λίγο και λιγάκι.Φυλής, ένας δρόμος γεμάτος σκουπίδια, εντός κι εκτός κάδων, φώτα αναμμένα και σβηστά, ένα περιπολικό που πέρασε κι έφυγε, ίσως επειδή δεν έχει καν κίνηση..
Λείπει. Ή μου λείπει;...Η γνωστή μυρωδιά του Φ65 που σου έρχεται ακόμα κι απ' έξω, μου έσπασε τη μύτη (όχι αρνητικά), γεμίζοντας την ψυχή μου με αναμνήσεις που έχω μαζέψει από τη Μπέκυ.. Λείπει...
![]()
Thalia λοιπόν, πανέμορφη...Φώκαιας...
Χαμόγελα και θετικότητα τσατσάδων (όπως η γνωστή με το κοντό ξανθό μαλλί στο 11Α) που προσφέρουν μια πολύ ωραία εμπειρία και αίσθηση, σε αντίθεση με τόσες άλλες... Κάνουν τη διαφορά, κάνουν τη βόλτα πιο ευχάριστη.Φιλιππίδου, πιο ήσυχη από ποτέ.. Με αρκετό ήλιο να τη χτυπάει ολόκληρη, και τα γνωστά δύο μοναχά σπιτάκια να περιμένουν "ανθρώπους εικοσάευρα"...
Αλήθεια. Αλλά το μυαλό παίζει πολλά παιχνίδια, ταυτόχρονα..Η ψυχολογία φυσικά δε χαλιέται από τίποτα.
Το αυτό! Με συγχωρείτε κιόλας...Μη θεωρηθεί σπαμ παρακαλώ, μ' έπιασε το φιλοσοφικό μου με αυτά που βλέπω εδώ και πάλι...
Ημερήσια ενημέρωση Κώστα ΠρέκαΤι γίνεται εδώ; Τελικά το νόημα είναι το σεξ; Η βόλτα; Χωρίς απαραίτητα να "περάσεις".. Η παρέα ή η μοναχικότητα, για πολλούς λόγους...
Εδώ ο χρόνος σταματά. Φάτσες γνώριμες (πχ τσα ή κοπέλες) και άγνωστες, αρκετοί με παρόμοιο βλέμμα ενοχής, πονηριάς, λαγνείας (lust).. Πόρτες ανοιγοκλείνουν δεκάδες φορές κάθε λίγο και λιγάκι.
Φώτα πολύχρωμα που παίζουν γυρίζουν και αν κάτσεις να κοιτάς το πάτωμα θα σε τρελάνουν.. Σκοτεινά σαλόνια σαν του Φ66Α που την ημέρα μπαίνεις και το μάτι προσαρμόζεται..
Λείπει. Ή μου λείπει;...
Κοπέλες έρχονται και φεύγουν με τον καιρό, και το μυαλό καμιά φορά "κολλάει", και αποκτάς στανταράκια με τα οποία περνάς καλά, "ταιριάζετε", έχετε vibe.. Και ξαφνικά για οποιοδήποτε λόγο, εξαφανίζονται, μετά από 27 φορές που τις έχεις πάρει (πχ εγώ τη Ναόμι, μετρημένες).
Τι ασυναρτησίες γράφω ε;...
Για φαντάσου. Αντί αναλόγως την ηλικία να έχεις μια σχέση, "κολλάς" με εκδιδόμενες, γιατί περνάς καλά, γιατί σου προσφέρουν πολλά (mentally and physically) που δε θα τα βρεις αλλού.. Ή έτσι πιστεύεις...
Thalia λοιπόν, πανέμορφη...
Και άλλες τόσες λέξεις που θα μπορούσα να προσθέσω.
Αν ήταν "απλή φυσιολογική" κοπέλα θα ήταν ένας έρωτας μεγάλος.....
Μα, γιατί να πεις "απλή φυσιολογική"; Δεν είναι; Γιατί να το σκεφτείς έτσι;...
Κι όμως, μετά από μόλις 2 φορές με αυτήν, δεν ξέρω αν θα ξαναπάω..
Τι με έπιασε σήμερα στο μυαλό δεν ξέρω...
Χαμόγελα και θετικότητα τσατσάδων (όπως η γνωστή με το κοντό ξανθό μαλλί στο 11Α) που προσφέρουν μια πολύ ωραία εμπειρία και αίσθηση, σε αντίθεση με τόσες άλλες... Κάνουν τη διαφορά, κάνουν τη βόλτα πιο ευχάριστη.
Αλήθεια. Αλλά το μυαλό παίζει πολλά παιχνίδια, ταυτόχρονα..
Το αυτό! Με συγχωρείτε κιόλας...
Φυσικά οι τσάρκες και οι ενημερώσεις δε σταματούν!
Απόψε όμως έτσι μου ήρθε.
Προς τιμήν κάθε μπουρδελιάρη εδώ μέσα, κι εκεί έξω..
Να περνάτε δωμάτιο όταν γουστάρετε, γιατί κοπέλες πάνε κι έρχονται, και φεύγουν, και μετά απ' το μυαλό δε φεύγουν, τουλάχιστον όχι εύκολα.. Όλα βεβαίως είναι σχετικά, κάποιοι είναι 100% στ' αρχίδια τους.
Εις το επανιδείν, και εις αυτές που ο καθένας μας θυμάται, με διαφορετική ανάμνηση από τις άλλες...![]()
ΣυλλυπητήριαΣυλλυπητήρια...να τον θυμάσαι με αγάπη..
Σε σένα υγεία και πάντα όρθιος.
Ένα αχαρο γαϊδούρι ήταν αυτή. Ούτε τζάπα δεν την γαμαγαΣίγουρα κάνει ο καθένας ότι θέλει στη τσέπη του!
Το ότι μετά τα χρεώνουν ως επιτυχία καυτηριάζω...
Όπως π.χ. έκαναν μερικοί, λίγα χρόνια πριν, με τη "Σαντορινιά" του Φ17 με το φουλ στα 20€. Δίνανε 200άρια για φουλ μαζί της κ γράφανε μετά για τρομερή ευκαιρία![]()
Είχε μήπως και χεσει πριν Μήπως +??Καταθεση προσφατα στο Φ71 οροφος στη Βικτωρια. Μπηκα πρωτος στην πρωινη βαρδια. Νταρντανα με κωλο οχι τοσο τουρλωτο προς τα πισω, αλλα με πλαγιο εκτοπισμα περισσοτερο, σαν της Αλανας πιο παλια. Μιλησαμε λιγο στα ισπανικα, τη ρωτησα αν ειναι απο Βενεζουελα και μου απαντησε ενα καυλωτικο του στυλ "ελα να ανακαλυψεις τη βενεζουελάνα". Πιπα με προφυλακτικο χωρις να ζητησω ανευ. Μετα στα 4 και τελειωμα με αυτη τελειως μπρουμυτα. Ηταν πολυ καθαρη και της εγλειψα κ τον κωλο, με προκαλουν γι αυτο οι μελαμψοι κωλοι, δεν ξερω γιατι. Ευχαριστη και υπακουη.
Μακάρι να είναι τίποτα ιαχωβουδες (μάρτυρες του Ιεχωβά δηλαδή) ή από κάποια άλλη αιρεση- διοτι αν είναι από κάποια άλλη οργάνωση όπως ΜΚΟ, και άλλες Δήθεν απελευθερωτικές οργανώσεις κτλπ.. - την βάψαμε δεν θα είναι τα νέα καλά στο εγγύς μέλλον.Χθές το απόγευμα στην φυλής κυκλοφορούσε ενα γκρούπ με κάτι θειτσες με κατι καρτέλες κρεμασμένες στον λαιμό και μπαινανε στους οίκους.
Συγκεκριμένα στο Φ119.
Υπήρχαν και αλλοδαπές ανάμεσα τους.
Κάποια ΜΚΟ ή κάτι τέτοιο.
Είναι η δεύτερη φορά που τις βλέπω και στρίβω.
Ξέρει κανένας τίποτα ;