Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 186 άτομα (18 μέλη και 168 επισκέπτες)

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
1.304
Πόντοι
481
Έχω γράψει πριν καμιά εβδομάδα, ότι πήγε για ρεκτιφιέ, θα επανέλθει όταν τελειώσει και με τον φανοποιό και περάσει και κτεο, αλλά προφανώς δεν δώσατε σημασία.
Έχω ήδη κανονίσει το 1ο test drive.
πώς ήταν το test drive??

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.113
Πόντοι
1.056
14/06/25

76ffc5fb70db2ccf794d84a714147b93.gif

Κατά τις 16:00 παρά

1η βάρδια

Φωκαίας 7 κάτω: Έντζυ
Φωκαίας 7 πάνω: Στέλλα
Φωκαίας 9: Κατερίνα
Φωκαίας 17α: Αλεξάνδρα
Φωκαίας 17β: Κλεοπάτρα
Φωκαίας 19: Λίζα. Έχω πολύ δυσάρεστα νέα. Η Λίζα δυστυχώς ΔΕΝ κατουράει
nKLmfN7.gif

Reuzel: -Να σου πω λίγο ιδιαιτέρως; (Η τσατσά πήγε να ετοιμάσει ένα δωμάτιο)
Μπορείς να με κατουρήσεις;
Λίζα: -Όχι δε μπορώ
Reuzel: -Τώρα ή γενικά;
Λίζα: -Γενικά
Reuzel: -Εντάξει, γειά :D:
Λίζα: -Γειά σου :D:

:tooth: Όλα αυτά τα έλεγε με νάζι βεβαίως ενώ εγώ ξερόχυνα με το πρόσωπό της. Τι καυλιάρα που είναι. Κρίμα, και έχει την ιδανική εμφάνιση για κατούρημα και χέσιμο :tooth:

Φωκαίας 25α: Καρίνα
Φωκαίας 25β: Σάρα, Τζανίνα
Φωκαίας 27Β: Κατερίνα
Φωκαίας 27γ: Τάλια, Έμμα

Τη Φωκαίας και λίγο από τη Φυλής τη τσάρκαρα με 2 Τζαπανέζους τουρίστες, τους ακολοθούσα σε κάθε σπίτι που έμπαιναν :afro: και σε κάποια από αυτά έτρωγαν πόρτα. Τελικά ο ένας μπήκε με τη Χριστίνα στο 84 και μετά έφυγαν

Φιλιππίδου 11β: Κορίνα, Καρολίνα
Φιλιππίδου 11α: Βαλέρια, Σάρα

Φυλής 72 κάτω: Χριστίνα
Φυλής 74β: Άννα
Φυλής 59 κάτω: Βάνα
Φυλής 65β: Κορίνα
Φυλής 65α: Τζούλια. Το Τζουλιάκι είναι το πρώτο πουτανί που πήρα ποτέ στα μπουρδέλα. Της είχα καταρουφήξει τις καμαρωτές βυζάρες τότε. Πρέπει να ήταν 2020, τότε που ήταν μαζί με την Άννα Μαρία. Χάρηκα που την ξαναείδα :rose:
Φυλής 84α: Χριστίνα
Φυλής 86β: Αλίνα
Φυλής 67: Ντιάνα
Φυλής 69α: Έμμα, Σύλβια
Φυλής 71β: Ντιάνα

Στο ενδιάμεσο είχα αράξει στη Φυλής και σκεφτόμουν ποιά θα ήταν καλή επιλογή καθώς και ποια κορίτσια θα είναι στην επόμενη βάρδια. Ταυτόχρονα έβλεπα και απαθανάτιζα :afro: διάφορες να καταφθάνουν και να φεύγουν από τα σπίτια. Μία απο αυτές ήταν η Κορίνα με κόκκινο μπλουζάκι, μαύρο σορτσάκι, και σανδάλια. Πως το κουνάς έτσι το κωλί σου μωρή; :P:bigdick: Κατευθύνθηκε προς τη πλατεία αλλά απ'ότι φαίνεται ξαναγύρισε.

Η Ράνια έφτασε 5 παρά, μετά απο λίγο λεπτά ο τσάτσος έβαλε χαρτί «ΟΠΕΝ στις 8» :confused: και 5 παρά 10 μπήκε ένας 50ρης με μπλε πουκάμισο, μάλλον είχε ραντεβού :confused:

Η Τζούλια επίσης βγήκε-μπήκε με μία μελαχρινή πιο ψηλή από αυτήν. Μάλλον είναι φίλη της η οποία κάθεται στο κουζινάκι
Η Στέλλα ανηφόριζε τη Φυλής και σταμάτησε να μιλήσει με τη τσατσά από το 65α που καθόταν στην πόρτα και μεταξύ άλλων της έλεγε πως όλοι από κώλο την παίρνουνε, έχει κουραστεί

Τι της έκανες ρε αλήτη;

...και άλλες...

2η βάρδια

Φωκαίας 7 πάνω: Ηλέκτρα
Φωκαίας 17β: Μαρίνα
Φωκαίας 19: Λίζα

Φιλιππίδου 11β: Μόνικα, Ναταλί. Καρολίνα μπήκε φουριόζα μέσα δε ξέρω αν έπιασε δουλειά ή πήγε να πάρει κάτι
Φιλιππίδου 11α: Σάρα μάλλον έμπαινε στο τελευταίο της δωμάτιο, Μιχαέλα που σχεδον με έπιασε κεφαλοκλείδωμα για να μη φύγω. Όταν έβγαινα, περίμενε στην πόρτα να μπει ένα μελαχρινό πετίτ. Δε μου θύμισε κάποια

Φυλής 66δ: Νίκη, Έμμυ
Φυλής 59 κάτω: Νικόλ, Σοφία, και άλλες 2 στο δωμάτιο
Φυλής 59 πάνω: Μαρία. Αλλήθωρη και κάπως χαμένη και αυτό με έκανε να την συμπαθήσω λίγο
Φυλής 61: Γιασμίν, Βάνα από το 59
Φυλής 65α: Χριστίνα, Τζούλια
Φυλής 84α: Ράνια
Φυλής 86α: Άννι
Φυλής 67: Σάρα
Φυλής 69β: Ειρήνη. Μελαχρινό μιλφ, λεπτό/κανονικό κορμί με έντονο eyeliner. Πρώτη της μέρα είπε η καυλιάρα τσατσά (ισχύει;), η οποία έριξε άκυρο σε έναν Αφρικανό. Σε γενικές γραμμές βλέπεται
Φυλής 71β: Βερόνικα, Σανέλ η οποία στο πρόσωπο θυμίζει λίγο την Ντούλτσε αλλά δεν είναι τόσο πετίτ
Φυλής 71α: Αντονέλλα

Αγκύρας 12α: Μερσίνη, Ήρα
Αγκύρας 9: Ντάρια, Βικτώρια

Στο σαλόνι με γνωστή κατρουλού

χαμογελάσαμε ο ένας στον άλλον και μου έγνεψε καταφατικά το κεφάλι. Παρόλο που ενώ έφευγα μου φώναζε να μπω, αποφάσισα να συνεχίσω την τσάρκα μου. Ίσως δεν είχα πολλή όρεξη για την συγκεκριμένη σήμερα και καλό είναι να μη με έχει και πολύ δεδομένο :tooth:

Αποφάσισα να πάω στο άλλο στανταράκι μου

R: -Πάμε;
Π: -Τι θες;
R: -Κατούρημα και χέσιμο
Π: -Κατούρημα μπορώ. To άλλο όχι. Θες να έρθεις σε μισή ώρα;

Πετάχτηκα σταθμό Λαρίσης να βγάλω λεφτά, επέστρεψα και δίνω 20ρικο

Π: -Γιατί δε παίρνεις 20 λεπτά να κάτσεις παραπάνω;
R: -Μπα, και σε 10 λεπτά γίνεται η δουλειά
Π: -Να ξέρεις έχει ανέβει η τιμή στο κατούρημα
R: -Καλά φεύγω τότε, φέρτα πίσω
Π: -Εντάξει, άντε μπες μέσα :P
R: -Άντε τελείωνε
Για πολλές σφαλιάρες αυτή η κοπέλα. Γουστάρω :wanker:

Ξαπλώνω κάτω, φέρνει το μουνί της σε απόσταση αναπνοής από το στόμα μου, της λέω να το πάει λίγο λίγο να προλαβαίνω να καταπίνω, συμφωνεί και αμολάει τσισάκια :wowmouth:Σταματημό δεν είχαν, πιστεύω γέμιζαν περίπου ενα μπουκαλάκι νερό, κάτι που σχολίασε και η ίδια. Λίγα πέσανε απ'έξω αλλά πιστεύω συγχρονιστήκαμε σε μεγάλο βαθμό

Γυρνάει και ετοιμάζεται για χέσιμο

R: -Που λές; Στο στόμα;
Π: -Όπου θες

Έφτασε πάνω από το στήθος μου τελικά αλλά πήγα με τη ροή...Έβλεπα ζοριζόταν και δεν της έβγαινε. Εγώ εν τω μεταξύ μύριζα την κωλοτρυπίδα της, την έβλεπα να ανοίγει και να αχνοφαίνεται κάτι. Εν τέλει της είπα να το αφήσουμε, για να μη μου ζητήσει λεφτά για μικροποσότητα, δεν αξίζει :tooth:

Π: -2 φορές έχω πάει τουαλέτα σήμερα
R: -ε ναι 3 φορές είναι πολλές
Π: -καλά είναι να έρχεσαι 1 μέρα πριν να μου λες ότι θα έρθεις αύριο και να το κανονίζουμε έτσι
R: -δε με βολεύει και πολύ αυτό. Δεν έχετε και ενα τηλέφωνο εδώ (μπηχτή για να μου δώσει το δικό της :P)
Π: -καλά θα σου δώσω το δικό μου να μου στένεις μήνυμα την προηγούμενη μέρα

Δε το περίμενα αυτό, μιας και την έχω κόψει για πολύ μυστικοπαθή, αλλά μάλλον έχει αρχίσει να με ερωτεύεται :smiling-face-with-heart-eyes:

Συνέχισα με δυνατές σνιφιές στις ελαφρώς μυρωδάτες πατούσες της μέχρι που έχυσα. Είχα λοκάρει και το πόδι της στη μύτη με το χέρι μου για να μη το πάρει πρόωρα :tooth: Ανταλλάξαμε αριθμούς και έφυγε. Ντύνομαι και βγάινω από το δωμάτιο

Π: -Γεια
R: -Γεια
Π: -Μη ξεχάσεις
R: -Ναι

Δυστυχώς δε κατάφερα να πάρω τη δόση μου. Εντάξει, εν μέρει :tooth:

Κάνω να φύγω αλλά λέω να ρωτήσω ακόμα μία μπας και μπει και αυτή στη λίστα. Ο κόσμος μπαινόβγαινε ασταμάτητα και δε μπορούσα να βρω ευκαιρία να της μιλήσω και επειδή βαρέθηκα και ήμουν μπάστακας εκεί για αρκετή ώρα, πάω κοντά της και τη ρωτάω χωρίς να μας ακούσουν

Π: -οκ αλλά είναι έξτρα
R: -εντάξει, άλλη φορά, δε μπορώ τώρα, άλλη μέρα (έχοντας φρεσκοχύσει). Γειά!
Π: -bye

Δε πήγε και άσχημα...
Ναι τυπε γιατι να κανεις μπανιο μεσα στα τσισα οταν μπορεις να πιεις???:woldman:

:tooth::tooth::tooth:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Έχω γράψει πριν καμιά εβδομάδα, ότι πήγε για ρεκτιφιέ, θα επανέλθει όταν τελειώσει και με τον φανοποιό και περάσει και κτεο, αλλά προφανώς δεν δώσατε σημασία.
Έχω ήδη κανονίσει το 1ο test drive.
Ε κι εγώ αν θέλω τη ρωτάω, αλλά δεν τα λέμε.. :cool2::2funny:

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.733
Πόντοι
1.336

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201
Με σκάναρε από πάνω μέχρι κάτω και μου είπε να ξαναέρθω αλλά δε σκέφτηκα να τη ρωτήσω. Μετά τη τσάρκα μετανιώνω για πολλά που δεν έκανα :tooth: Ελπίζω να την πετύχω την επόμενη φορά να της κάνω ανήθικη πρόταση. Συνήθως όμως νομίζω πετυχαίνω κάτι άλλες θείες

Μπορείς να μας περιγράψεις την ωραία τσατσά που συνάντησες στο Φυλής 69 ισόγειο;

Τι την ρώτησες και σου είπε να ξαναπάς;

Τέτοιες ευκαιρίες δεν επιτρέπεται να περνούν ανεκμετάλλευτες!

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.733
Πόντοι
1.336
Μπορείς να μας περιγράψεις την ωραία τσατσά που συνάντησες στο Φυλής 69 ισόγειο;
Από αυτά που έγραψες νόμιζα ότι την ξέρεις. Ξανθιά, μάλλον Ρωσίδα γύρω στα 40, μαλλί μέχρι τους ώμους. Μου θύμισε αυτή από το 105 αλλά δε ξέρω αν είναι η ίδια
Δε ρώτησα κάτι απλά χαιρέτησα και έφυγα. Εντάξει πολλές το κάνουν αυτό

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.902
Πόντοι
47.170

Τέτοιες ευκαιρίες δεν επιτρέπεται να περνούν ανεκμετάλλευτες!
η Βίκυ ήταν που κάνει και την υπηρεσία, χθές φορούσε ένα εκρου κολλητό φόρεμα.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.733
Πόντοι
1.336

Stavroghin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.019
Πόντοι
81

Ξαπλώνω κάτω, φέρνει το μουνί της σε απόσταση αναπνοής από το στόμα μου, της λέω να το πάει λίγο λίγο να προλαβαίνω να καταπίνω, συμφωνεί και αμολάει τσισάκια :wowmouth:Σταματημό δεν είχαν, πιστεύω γέμιζαν περίπου ενα μπουκαλάκι νερό, κάτι που σχολίασε και η ίδια. Λίγα πέσανε απ'έξω αλλά πιστεύω συγχρονιστήκαμε σε μεγάλο βαθμό

Έφτασε πάνω από το στήθος μου τελικά αλλά πήγα με τη ροή...Έβλεπα ζοριζόταν και δεν της έβγαινε. Εγώ εν τω μεταξύ μύριζα την κωλοτρυπίδα της, την έβλεπα να ανοίγει και να αχνοφαίνεται κάτι. Εν τέλει της είπα να το αφήσουμε, για να μη μου ζητήσει λεφτά για μικροποσότητα, δεν αξίζει :tooth:

Π: -καλά είναι να έρχεσαι 1 μέρα πριν να μου λες ότι θα έρθεις αύριο και να το κανονίζουμε έτσι
R: -δε με βολεύει και πολύ αυτό. Δεν έχετε και ενα τηλέφωνο εδώ (μπηχτή για να μου δώσει το δικό της :P)

Δε το περίμενα αυτό, μιας και την έχω κόψει για πολύ μυστικοπαθή, αλλά μάλλον έχει αρχίσει να με ερωτεύεται :smiling-face-with-heart-eyes:

Συνέχισα με δυνατές σνιφιές στις ελαφρώς μυρωδάτες πατούσες της μέχρι που έχυσα. Είχα λοκάρει και το πόδι της στη μύτη με το χέρι μου για να μη το πάρει πρόωρα :tooth: Ανταλλάξαμε αριθμούς και έφυγε. Ντύνομαι και βγάινω από το δωμάτιο

Κάνω να φύγω αλλά λέω να ρωτήσω ακόμα μία μπας και μπει και αυτή στη λίστα. Ο κόσμος μπαινόβγαινε ασταμάτητα και δε μπορούσα να βρω ευκαιρία να της μιλήσω και επειδή βαρέθηκα και ήμουν μπάστακας εκεί για αρκετή ώρα, πάω κοντά της και τη ρωτάω χωρίς να μας ακούσουν

Δε πήγε και άσχημα...

14/06/25

76ffc5fb70db2ccf794d84a714147b93.gif

Κατά τις 16:00 παρά

1η βάρδια

Φωκαίας 7 κάτω: Έντζυ
Φωκαίας 7 πάνω: Στέλλα
Φωκαίας 17α: Αλεξάνδρα
Φωκαίας 17β: Κλεοπάτρα
Φωκαίας 19: Λίζα. Έχω πολύ δυσάρεστα νέα. Η Λίζα δυστυχώς ΔΕΝ κατουράει
nKLmfN7.gif

Reuzel: -Να σου πω λίγο ιδιαιτέρως; (Η τσατσά πήγε να ετοιμάσει ένα δωμάτιο)
Μπορείς να με κατουρήσεις;
Λίζα: -Όχι δε μπορώ
Reuzel: -Τώρα ή γενικά;
Λίζα: -Γενικά
Reuzel: -Εντάξει, γειά :D:
Λίζα: -Γειά σου :D:

:tooth: Όλα αυτά τα έλεγε με νάζι βεβαίως ενώ εγώ ξερόχυνα με το πρόσωπό της. Τι καυλιάρα που είναι. Κρίμα, και έχει την ιδανική εμφάνιση για κατούρημα και χέσιμο :tooth:

Φωκαίας 25α: Καρίνα
Φωκαίας 25β: Σάρα, Τζανίνα
Φωκαίας 27Β: Κατερίνα
Φωκαίας 27γ: Τάλια, Έμμα

Τη Φωκαίας και λίγο από τη Φυλής τη τσάρκαρα με 2 Τζαπανέζους τουρίστες, τους ακολοθούσα σε κάθε σπίτι που έμπαιναν :afro: και σε κάποια από αυτά έτρωγαν πόρτα. Τελικά ο ένας μπήκε με τη Χριστίνα στο 84 και μετά έφυγαν

Φιλιππίδου 11β: Κορίνα, Καρολίνα
Φιλιππίδου 11α: Βαλέρια, Σάρα

Φυλής 72 κάτω: Χριστίνα
Φυλής 59 κάτω: Βάνα
Φυλής 65α: Τζούλια. Το Τζουλιάκι είναι το πρώτο πουτανί που πήρα ποτέ στα μπουρδέλα. Της είχα καταρουφήξει τις καμαρωτές βυζάρες τότε. Πρέπει να ήταν 2020, τότε που ήταν μαζί με την Άννα Μαρία. Χάρηκα που την ξαναείδα :rose:
Φυλής 84α: Χριστίνα
Φυλής 86β: Αλίνα
Φυλής 67: Ντιάνα
Φυλής 69α: Έμμα, Σύλβια
Φυλής 71β: Ντιάνα

Στο σαλόνι με γνωστή κατρουλού

χαμογελάσαμε ο ένας στον άλλον και μου έγνεψε καταφατικά το κεφάλι. Παρόλο που ενώ έφευγα μου φώναζε να μπω, αποφάσισα να συνεχίσω την τσάρκα μου. Ίσως δεν είχα πολλή όρεξη για την συγκεκριμένη σήμερα και καλό είναι να μη με έχει και πολύ δεδομένο :tooth:

Αποφάσισα να πάω στο άλλο στανταράκι μου

R: -Πάμε;
Π: -Τι θες;
R: -Κατούρημα και χέσιμο
Π: -Κατούρημα μπορώ. To άλλο όχι. Θες να έρθεις σε μισή ώρα;

Πετάχτηκα σταθμό Λαρίσης να βγάλω λεφτά, επέστρεψα και δίνω 20ρικο

Π: -Γιατί δε παίρνεις 20 λεπτά να κάτσεις παραπάνω;
R: -Μπα, και σε 10 λεπτά γίνεται η δουλειά
Π: -Να ξέρεις έχει ανέβει η τιμή στο κατούρημα
R: -Καλά φεύγω τότε, φέρτα πίσω
Π: -Εντάξει, άντε μπες μέσα :P
R: -Άντε τελείωνε
Για πολλές σφαλιάρες αυτή η κοπέλα. Γουστάρω :wanker:

Δε πήγε και άσχημα...
Καλά, εσύ κουβαλάς και συνεργείο κινηματογράφησης μαζί σου;

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.801
Πόντοι
2.886
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
182
Πόντοι
0
Θέλω να ενημερώσω για πιθανή υγειονομική βόμβα.. Φωκ27Β Τζούλια ή Γιούλια ξανθία μιλφογκιλφ με βυζάρες είδα σημάδι στον κώλο της που πιθανόν έμοιαζε με κονδυλώματα, αν και μέσα στα σκοτάδια δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.. πάλι καλά το είδα νωρίς και της έδωσα πίπα με καπότα μέχρι να χύσω χωρίς καθόλου γαμήσι γιατί δεν θέλω να ρισκάρω.. παρακάλαγε να τον πάρει ακάποτο στο στόμα και εγώ οριακά την άφηνα να με ακουμπήσει με τα χέρια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom