Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 276 άτομα (26 μέλη και 250 επισκέπτες)

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
51
Like
6.586
Πόντοι
3.491
Εχασα τον πατερα μου χθες και δεν ειχα ορεξη για καταδρομική. Προς τις 22:00 ομως θυμήθηκα οτι εκεινος με συνόδεψε στα πρώτα βήματα της μπουρδελιαρικης ζωης μου και ακομα και πρόσφατα ειχαμε παει 1-2 φορες μαζι.
Εβαλα κρανος,ανεβηκα στη μηχανη και ως φορο τιμης στον ανθρωπο αυτο , εδωσα το μουνι της Ιζαμπελας στο Φ11 ισογειο στο χερι της. Θα ανεβει και κριτική εν ευθέτω χρόνο

Να αγαπατε τους δικους σας
Και να μην χάνετε ευκαιρία,όποτε μπορειτε να τους βλεπετε
Υγεια!!
Συλλυπητήρια φίλε μου. Προσυπογράφω για τους γονείς .

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Αφού ξαναπέρασα με την λατίνα Λαρίσα σήμερα για ένα όμορφο 13' , αφού τελειώσαμε παρατήρησα ότι κρύωνε πολύ και μου είπε πως είναι γριπωμενη ... σκατά, να κολλήσω και να είμαι άρρωστος καλοκαιριατικα , ότι χειρότερο...

Πάρθηκε ή απόφαση όμως να πάρω και κάτι ποιο βρώμικο, ποιο cult , οπότε πήγα Δ27 , δεν είχε έρθει η Ιβάννα , ακόμα στις 15:30, ήταν ή Βικτώρια? και μια άλλη αδύνατη?
Ή πρώτη με το ζόρι βγήκε στην κουρτίνα γελώντας ειρωνικά και με κορόιδεψε.... ή αδύνατη τουλάχιστον σαλονάρισε, με ρωτάει η τσατσά "θα περασεις" , της απαντάω "βεβαίως και όχι, ευχαριστώ" και φεύγω ενώ η άλλη από μέσα με στολιζε στα Ρώσικα, δεν την ξέρω, δεν έχω πάρει ποτέ, δεν ξέρω τι πρόβλημα είχε μαζί μου...

Αποφασίζω να πάω στο 1 από τα 2 κουλουράδικα της Φώκαιας να δοκιμάσω την Στέλλα , καμία σχέση με τις κριτικές, βιαστική, άχαρη, πίπα με, χωρίς να ρωτήσει (πάντα όταν πάω 1η φορά με κάποια την αφήνω να δω τι θα κανει).
Μετά από μια καλή αλλά ενός λεπτού πίπα μου κάνει έλα, την βάζω κανονικά και μου λέει προτιμάω κώλο, μια χαρά σκέφτομαι γαμάω 1 λεπτό και όταν ανεβάζω λίγο ρυθμό, μου λέει "τελείωσες?" , όχι βέβαια απαντάω, πάμε 4 μου κάνει (παίζει να είμαστε στα 4' μέχρι εδώ), οκ , στήνεται και όπως πάω να μπω τον πρόλαβε και τον έχωσε στο μουνί, κώλο δεν είπαμε της κάνω ? εντάξει μου λέει αλλά λίγο... βάζω ξεκιναω σιγά για 30" και αρχίζω να ανεβάζω, εκεί ουρλιάζει, πετάγεται , γυρνάει και αρχίζει να μου τον παίζει, εγώ έχω μείνει μαλάκας , της λέω τι έπαθες, "με έσκισες μου λέει δεν αντεχω" , να μην πολυλογώ, λίγο μαλακία, λίγο στα 4 μουνι, τελείωσα, ευχαριστιώμαστε και φεύγοντας μου λέει "έχεις πολύ σκληρό πούτσο, δεν μπορώ" .... τι στο διάολο ήθελε δλδ... παίζει να μήν είχα κάν 100αρα στύση στην μισή συνεδρία... μετά την άκουγα να λέει στο δίπλα δωμάτιο " με έσκισε ο μαλάκας ο προηγούμενος γιαυτό ούρλιαζα "
Οτινάναι, τι να πω, αν ειναι στραβή η μέρα... και σήμερα που πήγα πεντακάθαρος, αρωματισμένος με τα ακριβά μου λινά ανάλαφρος, να βρω ένα κουλουράκι η ένα καλό τελειωτικό ποιότητας....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.906
Πόντοι
47.170
τώρα live επιγραμματικα

Φυλής 54αρια κλειστά.

Φυλής 56 το κλασσικό διδυμο, Μερλινα και Αντρέα λατίνες ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 66δ Νίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 72α δεξιά κλειστο.

Φυλής 72 αριστερά Ερρικα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Άννα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 αριστερά κλειστό.

Φυλής 59 ισόγειο 3 λατίνες Σοφία και Πάολα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Νικόλ, απλό πρόγραμμα,υπήρχε κσι 4η κοπέλα αλλά ντύθηκε και έφυγε γιατί δεν είχε δουλειά, μάταια προσπαθούσε να τη πείσει η τσατσά να μείνει λέγοντας τής ότι πιάνει δουλειά αργότερα.

Φυλής 59 όροφος Μαρία, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 61 2 λατίνες, Βάνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Γιασμην, απλό πρόγραμμα.

Φυλης 65α Κορινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β

Φυλής 84α Ρανια, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84β ανοιχτή κάτω η πόρτα κλειστά πάνω όπως και το φως.

Φυλής 86α κλειστό.

Φυλής 86β Άλινα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 67 Έλλη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69α Εμμα από "Τσεχία",με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69β Ειρήνη η μελαχρινή κοντή με τα πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71 2 λατινες, Σανέλ και Βερονικα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα με 40 ευρώ.

Φυλής 71α 2 λατίνες Μπέλα, με απλό πρόγραμμα και Αλανα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.863
Πόντοι
7.195
Ή πρώτη με το ζόρι βγήκε στην κουρτίνα γελώντας ειρωνικά και με κορόιδεψε.... ή αδύνατη τουλάχιστον σαλονάρισε,
θα σε μπέρδεψε με άλλον
... μετά την άκουγα να λέει στο δίπλα δωμάτιο " με έσκισε ο μαλάκας ο προηγούμενος γιαυτό ούρλιαζα "
Οτινάναι, τι να πω, αν ειναι στραβή η μέρα...
η μήτρα στο χέρι έχει γίνει μόδα τώρα τελευταία

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.906
Πόντοι
47.170
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαίας 27Β πάνω Τάλια λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Ελένη ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα .

Φωκαιας 27α κλειστό.

Φωκαιας 25β Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25α Καρίνα λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,μου είπε αν θα περάσω γιατί θα φύγει και θα πάει Φυλής 74 αριστερά εδώ θα έρθει η Σανέλ λατίνα, με απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 19 Λίζα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17β Μαρίνα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17α κλειστο .

Φωκαιας 13 ισόγειο Κατερίνα λατίνα , σε απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 13 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 ισόγειο Ηλέκτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.686
Πόντοι
6.495
Εχασα τον πατερα μου χθες και δεν ειχα ορεξη για καταδρομική. Προς τις 22:00 ομως θυμήθηκα οτι εκεινος με συνόδεψε στα πρώτα βήματα της μπουρδελιαρικης ζωης μου και ακομα και πρόσφατα ειχαμε παει 1-2 φορες μαζι.
Εβαλα κρανος,ανεβηκα στη μηχανη και ως φορο τιμης στον ανθρωπο αυτο , εδωσα το μουνι της Ιζαμπελας στο Φ11 ισογειο στο χερι της. Θα ανεβει και κριτική εν ευθέτω χρόνο

Να αγαπατε τους δικους σας
Και να μην χάνετε ευκαιρία,όποτε μπορειτε να τους βλεπετε
Υγεια!!
Συλλυπητήρια...να τον θυμάσαι με αγάπη..
Σε σένα υγεία και πάντα όρθιος.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.906
Πόντοι
47.170
live update επιγραμματικα

Φυλής 74 αριστερά Καρίνα λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84β Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.906
Πόντοι
47.170
σφηνάκι live επιγραμματικα

Φιλιππίδου 11α Μικαελα και Ιζαμπελα λατινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, η τσατσά μου ψιθύρισε στο αυτί όταν έφυγαν οι υπόλοιποι ότι η Ιζαμπελα κάνει και τελειωτικό στο στόμα

Φιλιππίδου 11β Μόνικα και Ντιαννα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ναταλί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.906
Πόντοι
47.170
συνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα

Φυλής 105 αριστερά Αλεξάνδρα λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στις βυζάρες.

Φυλής 105 δεξιά κλειστο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.906
Πόντοι
47.170
οπότε πήγα Δ27 , δεν είχε έρθει η Ιβάννα , ακόμα στις 15:30, ήταν ή Βικτώρια? και μια άλλη αδύνατη?
Ή πρώτη με το ζόρι βγήκε στην κουρτίνα γελώντας ειρωνικά και με κορόιδεψε.... ή αδύνατη τουλάχιστον σαλονάρισε, με ρωτάει η τσατσά "θα περασεις" , της απαντάω "βεβαίως και όχι, ευχαριστώ" και φεύγω ενώ η άλλη από μέσα με στολιζε στα Ρώσικα, δεν την ξέρω, δεν έχω πάρει ποτέ, δεν ξέρω τι πρόβλημα είχε μαζί μου...
στη 1η βάρδια η Βικτώρια και η Φωτεινή δούλευαν.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.955
Πόντοι
28.636
Αλκαμένους 113 Μάγια, ξανθιά κοντή μιλφ με κανονικό σώμα, μικρό βυζί, απλό πρόγραμμα.
Το Περπάτημα Κάνει Καλό!!!
Έτσι όπως πας βλέπω σε λίγο και ενημέρωση από τους οίκους της Νέας Ιωνίας!!!
:truce:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.906
Πόντοι
47.170
Το Περπάτημα Κάνει Καλό!!!
Έτσι όπως πας βλέπω σε λίγο και ενημέρωση από τους οίκους της Νέας Ιωνίας!!!
:truce:
αφού το ξέρεις μύστη μου ότι είμαι του περπατήματος...
Screenshot_20250614_203711_Pedometer Step Counter.jpg

Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
182
Πόντοι
0
σφηνάκι live επιγραμματικα

Φιλιππίδου 11α Μικαελα και Ιζαμπελα λατινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, η τσατσά μου ψιθύρισε στο αυτί όταν έφυγαν οι υπόλοιποι ότι η Ιζαμπελα κάνει και τελειωτικό στο στόμα

Φιλιππίδου 11β Μόνικα και Ντιαννα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ναταλί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Η ιζαμπέλα δίνει και ακάποτο το μουνί της

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.435
Πόντοι
36.228
Φωκαιας 25α Καρίνα λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,μου είπε αν θα περάσω γιατί θα φύγει και θα πάει Φυλής 74 αριστερά εδώ θα έρθει η Σανέλ λατίνα, με απλό πρόγραμμα.
Ίδια φάση τις προάλλες με τις λατίνες Ρόζα και Σανέλ. Το Φυλής 74 αριστερά πλέον, μετά τις 19:30-20:00 γίνεται παράρτημα του Φωκαίας 25α.

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
686
Πόντοι
361
Χτες βράδυ κατά τις 00:00 πέρασμα από μερικά σπιτάκια

ΜΑ15 Άννα και άλλη μια δε θυμάμαι όνομα, νεαρές λεπτές ωραίες κοπέλες

ΜΑ22 ισόγειο Ελένη (?) μιλφ

Ι37 Βανέσα

Ι20Β Δε συγκράτησα όνομα πολύ όμορφη κοπέλα ψηλή ωραίο σώμα αλλά 20€ που δεν με έψηνε να δώσω για αυτόν τον οίκο. Άμα ήταν Φυλής ή πιο φθηνά θα πέρναγα.

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201
oσο παιρνανε τα χρονια πεφτει και η ποιοτητα των κοριτσιων στη φυλης και γυρω..... πριν απο 20 χρονια εβρισκεσ καλονες..... τωρα η κατασταση ειναι δραματικη
Πριν από το 2010 και τα μνημόνια έβρισκες ωραία κορίτσια ακόμα και με 20 ευρώ.
Άδειασαν τις τσέπες των Ελλήνων και γέμισαν τις τσέπες των Αλβανών και των Πακιστανών!
Τα ωραία και έξυπνα κορίτσια δεν τους γουστάρουν και γι' αυτό δεν έρχονται να εργαστούν στην Ελλάδα. Οι Λατίνες δεν έχουν πρόβλημα να πάνε μαζί τους!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.906
Πόντοι
47.170
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Απογευματινή βόλτα μετά τη δύση του πορνοήλιου :happy:όπου εθεάθησαν...

Φ59ΙΣ Σοφία κωλαρού λατίνα, Νικόλ ψηλή σγουρομάλλα με κωλάρα και καμπύλες
Φ59ΟΡ Μαρία Σαλονικιά ψηλή με πολλά τατουάζ, ωραίο μιλφοκορμί, μέτριο πρόσωπο..
Φ61 Γιασμίν και Βάνα, αδιάφορες λατίνες με πιασίματα
Φ65Α Κορίνα αδύνατο μοντελέ με τατουάζ και καύλα μικρά βυζάκια
Φ65Β Χριστίνα "Τσέχα", και Τζούλι αδύνατο λευκό πετίτ πλάσμα με στητά πυραυλοβυζάκια :tits2:
Φ66Α κλειστό
Φ66Δ Νίκη Ρωσίδα γεμάτη, ατσούμπαλη, με βυζάρες, και Έμμυ Τζαμάικα, αδύνατο πετίτ σοκολάτακι υγείας, χαμογελαστό προκλητικό.. :smitten:
Φ74Α Άννα γνωστή ξανθιά αδύνατη..
Φ84Α Ράνια ουΡάνια μετά τις 23:15.. Κάποιος πρέπει να 'χει δαγκώσει τη λαμαρίνα μαζί της.. :2funny::zfuck:
Φ84Β Αλεξάνδρα λευκή αδύνατη με διάσπαρτα τατουάζ και ωραίο στήθος
Φ86Α κλειστό
Φ86Β Κατερίνα και Νέλλη, μιλφογκιλφάρες..
Φ71Β (αναμονάδικο) ως συνήθως μπαίνεις, περιμένεις, εξαντλείς υπομονή και φεύγεις! :badair:

Φιλ11Α Μιχαέλα ψηλή αδύνατη με μέτριο πρόσωπο αλλά καλό αδύνατο κορμί, και Ιζαμπέλα αδύνατη με μεγάλο πλαστικό κωλί
Φιλ11Β Ντιάνα ορεξάτη, Μόνικα στυλοχορεύτρια, και Ναταλί σου κολλάει ως συνήθως αβέρτα..

Φωκ7 υπόγα Λάουρα ξανθιά αδύνατη λευκή, ολόγυμνη στο σαλόνι :erection:
Φωκ7Β Ηλέκτρα σε φάση λες και την ξύπνησα..
Φωκ13Α κλειστό
Φωκ13Β Κατερίνα πετίτ λατίνα με ψεύτικο βυζάκι και προκλητικό φατσάκι από τα βάθη του Αμαζονίου.. :cool2:
Φωκ17Α κλειστό
Φωκ17Β Μαρίνα καλό μιλφοκορμί, Ρωσικής σχολής..
Φωκ19 Λίζα ψηλή καλλίγραμμη με ωραίο κωλαράκι και λίγα τατουάζ
Φωκ25Α Σανέλ σκουρόχρωμη λατίνα με ωραίο μπόλικο κώλο (χωρίς κυτταρίτιδα) και ψεύτικο βυζί
Φωκ25Β Σάρα με πλαστικές βυζούμπες και μονιμοποιημένο duckface.. :2funny:
Φωκ27Α Ελένη Ρωσίδα μιλφογκίλφ
Φωκ27Γ (πάνω, σκάλες) Ρούμπι και Λούπες

20250614_213635(1).jpg

Οι βασικοί στόχοι έλειπαν :sad2: οπότε αναχώρηση για ξεκούραση.. Θα γίνει άλλη φορά σκοποβολή! :ak:

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom