Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 788K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Μύστη εγώ ήμουν χθες στο σχοινί. Πέτυχα 4 ζευγάρια στο πρώτο κομμάτι με μαγιό κι άλλο ένα αμέσως μετά τον βράχο που είχε κλειστεί σε σκηνή :confused::confused:. Κατά τις 19:00 αποφάσισα να περπατήσω προς τα βράχια δεξιά όπου τσεκαρα συνολικά 3 άνδρες,ο ένας μάλιστα ήταν στημένος κι έβαζε έναν δονητη στον κωλο του :headbang::headbang:,ενώ δίπλα του μέτρησα 4-5 κουτάκια heiniken. Ξενέρωσα κι επέστρεψα στην αρχή των γυμνιστών όπου είχαν φύγει όλοι ενώ η ώρα ήταν 20:00. Στο πρώτο κομμάτι είχε σκάσει αλβανοοικογενεια με μικρά παιδιά. Τσαντιστηκα ακόμη περισσότερο κι έφυγα για να προλάβω και το φέρι :sunglasses::sunglasses:.
Εγώ πέτυχα τέσσερα ζευγάρια όπως λες τα δύο πρώτα ντυμένα ένα χύμα στο τοίχιο και ένα δίπλα με ομπρέλα όπου και παίξαμε όλοι μαζί στο τοιχακι πίσω άλλους δεν είδα αλλά όχι εφτά οχτω στο έχω πει έρχεσαι αργααααα Κώστα μου έρχεσαι αργά κανόνισε λίγο το πρόγραμμα όλα τα καλά χάνεις εγώ ήμουν τρεις με πεντέμισι που είχαμε χύσει ένα μπες βγες να ξςιδρωσουμε και έφυγα ήρθες αργά

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.838
Πόντοι
206
Ρε μάγκες καθόμουν και χάζευα χαλαρα το νημα,στο οποίο έχει πέσει κάποιες φορές το μάτι μου,λοιπόν επειδή βλέπω αρκετές αναφορές γι διαφορά θα ήθελα να αναφέρω κάτι.
Το καλοκαίρι του 2020 ήταν μετά τη πρώτη πρώτη καραντίνα.Πηγαινα λοιπόν με μια τότε γκομενα για δυο μήνες Ιούλιο-Αύγουστο εάν όχι καθημερινά τότε 5 φορές τη βδομάδα σίγουρα για μπάνιο Κινέτα.
Επειδή μ έκανε εντύπωση έκατσα κ έψαξα τα μέρη τα οποία αναφέρετε,εχω να πω ότι εμείς πηγαίναμε μετά το Καπταιν Τζων κ περνάγαμε και το sun hotel,καθόμασταν με τις πετσέτες εκεί στην άκρη,προφανώς υπήρχε κ άλλως κόσμος αλλά συνήθως ελάχιστα άτομα.Ποτε δεν είδαμε τίποτα περίεργο ούτε έπεσε κάτι στην αντίληψη μας.Μονο μια φορά ήρθε ένας μπάρμπας εκεί π αραζαμε κ μας προτεινε να μας πάει με τη βάρκα του κάπου πιο καβατζωτα γιατί λέει θα σκάσουν ματακιδες σε λίγο εδώ,όχι ρε φίλε του είπαμε δεν ενδιαφερόμαστε κ μετά από λίγο τι κάναμε.
Απ ότι είδα στους χάρτες ακριβώς δίπλα από εκεί π αραζαμε αναγράφεται παραλία γυμνιστών.Το ερώτημα μου λοιπόν είναι είτε ελάχιστα δίπλα μας γίνετε παιχνίδι κ δε το γνωρίζαμε είτε αναγράφονται παπατζιλικια.
Τέλος να αναφερθεί ότι δεν είχαμε καμία ιδέα περι Κινέτας και εάν παίζει το οτιδιποτε εκεί πέρα.
Καλά ο μπάρμπας τι φάση ; Να σας πάει παραδίπλα για να σας γαμησει κ τους 2 ;

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Μύστη εγώ ήμουν χθες στο σχοινί. Πέτυχα 4 ζευγάρια στο πρώτο κομμάτι με μαγιό κι άλλο ένα αμέσως μετά τον βράχο που είχε κλειστεί σε σκηνή :confused::confused:. Κατά τις 19:00 αποφάσισα να περπατήσω προς τα βράχια δεξιά όπου τσεκαρα συνολικά 3 άνδρες,ο ένας μάλιστα ήταν στημένος κι έβαζε έναν δονητη στον κωλο του :headbang::headbang:,ενώ δίπλα του μέτρησα 4-5 κουτάκια heiniken. Ξενέρωσα κι επέστρεψα στην αρχή των γυμνιστών όπου είχαν φύγει όλοι ενώ η ώρα ήταν 20:00. Στο πρώτο κομμάτι είχε σκάσει αλβανοοικογενεια με μικρά παιδιά. Τσαντιστηκα ακόμη περισσότερο κι έφυγα για να προλάβω και το φέρι :sunglasses::sunglasses:.
Ναι χαινεκεν κουτάκια ακόμα εδώ είναι ρε

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.970
Πόντοι
1.446
Καλά ο μπάρμπας τι φάση ; Να σας πάει παραδίπλα για να σας γαμησει κ τους 2 ;
Δε ξέρω ρε φίλε τι να σ πω,μας είχε πει έχω μια βάρκα να σας πάω κάπου παραδίπλα πιο ήρεμα γιατί εδώ σε λίγο θα μαζευτούνε ματακιδες και θα σας ενοχλούν.

aplas88

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2023
Like
186
Πόντοι
0
Ρε παιδιά στη συγκεκριμένη παραλία έχω παρατηρήσει μερικές φορές ένα ναυάγιο από τα λίγα. Μπάρμπας με vibes μόνιμα σουρωμένου, προς το πίσω μέρος της πρώτης παραλίας, με ένα ποδήλατο, τραμπουκίζει, βρίζει και πετάει μέχρι και πέτρες σε κόσμο, σχολιάζει και παρενοχλεί διερχόμενες κοπέλες και γενικά είναι μια παραφωνία. Ξέρει κανείς τι μυστήριο τρένο είναι τούτο;

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Ρε παιδιά στη συγκεκριμένη παραλία έχω παρατηρήσει μερικές φορές ένα ναυάγιο από τα λίγα. Μπάρμπας με vibes μόνιμα σουρωμένου, προς το πίσω μέρος της πρώτης παραλίας, με ένα ποδήλατο, τραμπουκίζει, βρίζει και πετάει μέχρι και πέτρες σε κόσμο, σχολιάζει και παρενοχλεί διερχόμενες κοπέλες και γενικά είναι μια παραφωνία. Ξέρει κανείς τι μυστήριο τρένο είναι τούτο;
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεκαπέντε χρόνια πάω δεν έχω δει κάτι στην κινετα. Αντίθετα έχω δει ότι λες ΚΑΠΕ

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
617
Πόντοι
81
Επιεβεβαιωνω, τον βλεπω χρονια εκει, καθεται συνηθως αρκετα δεξια,πριν τη βιλα ομως.Τον εχω δει να πεταει πετρες , τεέυταια φορα την Κυριακη 8/6.Απ ο,τι βλεπω δεν θελει να τους κτυπησει,αλλα μαλλον να εκφοβισει, γιατι δεν σημαδευει αλλα τις πεταει πισω τους για να τις ακουσουν οπως φευγουν. Γνωριμη φατσα, αλλα αυτο το σκηνικο με τα χαλικια το εχει αρχισει απο περσι, μαλλον εχει τρελαθει...ΥΓ ειναι και οδηγος, εχει ενα citroen....

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
617
Πόντοι
81
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεκαπέντε χρόνια πάω δεν έχω δει κάτι στην κινετα. Αντίθετα έχω δει ότι λες ΚΑΠΕ
Φιλαρακι την Κυριακη ηταν εκει... και πεταξε χαλικια σε ζευγαρι ...μιλαμε για την παραλια γυμνιστων μετα το ξενοδοχειο SUN ,οχι για πριν στην Κακια Σκαλα-σκοινι κτλ,Καποιοι μονιμοι θαμωνες στην παραλια τον ξερουν αφου του μιλανε...

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Τυπε έχω πάει άπειρες φορές και με παρέα και όχι ανδρική ναι ξέρω που λες καμιά φορά δεν έχω δει κάτι εκτός αν εμένα δεν με πειράζει κανένας πια

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Αύριο Κινέτα για την απαραίτητη χαλάρωση και μετά ίσως τσοντοσινεμα εξαρτάται τα κεφια

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Ναι μωρέ γνωστός είναι εδώ τριγύρω δεν τον γαμαει και κανείς

Katerinathedog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.