Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 104 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.064

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.022
Πόντοι
6.056
Ρε ζιρο το θέμα είναι να μην σε νοιάζει τη θέλει και τι βρίσκει η 1,50...
Δεν φταίει αυτή.φταιει ο ωραίος ο γκομενος που θα πάει ο λήψακιας αυτός που έχει χαμηλά στάνταρ
Εγώ λέω μπράβο στις άσχημες που έχουν ωραίους

Κανένα μπράβο.Απλά εκμεταλλεύονται την κατάσταση που υπάρχει.Την αγαμια και την απελπισία των αντρών.Που δυστυχώς στους άντρες αυτά είναι πιο έντονα απ'ότι σ'αυτές.

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.284
Πόντοι
206
Γεια σας ρε Μαγκες,
Χθες το Απογευμα Εφαγα πεσιμο απο διπλανο ΙΧ με Μιλφονι..........
==Εαν θελουν οι καριολες κανουν τα παντα για να γαμηθουν...................==

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.751
Πόντοι
2.636
Επειδή η ανατροφή τους είναι ακόμα ανατολιτικου χαρακτήρα δεν μπορούν να αποτιναξουν το σύνδρομο της Στοκχόλμης που εκδηλώνουν και να συμπεριφερθούν ως ουσιαστικά χειραφετημένες. Μες στην υποκρισία πορεύεται η μέση Ελλεηνίδα μέχρι τα γεράματα.
κραζει τις αλλες για πουτανες αλλα κανει τα ιδια και χειροτερα.....

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.022
Πόντοι
6.056
απλα οι μαλακες αντρες ξυπνανε οταν επιτελους μαθουν να τον βρεχουν λιγο και τοτε πηγαινουν σε πιο νεες και ωραιες....

Μπα,δεν ξυπνάνε όλοι.Και στο τέλος καταλήγουν παντρεμένοι...και αιώνιοι δούλοι του μπαζου

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.022
Πόντοι
6.056
Ρε ζιρο αν εσύ είσαι άσχημος και τσεπωσεις μια ωραία 9αρα ας πουμε,σημαίνει ότι εκμεταλλευτικες τη κατάσταση?
Βασικά ποιος από τους δύο εκμεταλλευεται ποιον τελικά?Στις σχέσεις η εκμετάλλευση όπως το λες είναι αμφίρροπη σου δίνω αυτά μου δίνεις τα άλλα
Εγώ σου λέω δεν φταίνε οι γυναίκες αλλά οι άντρες,έπρεπε όλους τους αγαπουλιδες να τους κλείναμε σε ένα νησί και χωρίς κινητό και να δεις πως θα άλλαζε το σκηνικο

Αν τσεπώσεις 9αρι...ως μη λεφτάς/διάσημος...προφανώς έχουν ευθυγραμμιστεί κάποιοι πλανήτες.

Στη σχέση,μάλλον ο άντρας είναι αυτός που κερδίζει τελικά,απο τη μια καλύπτει την ανάγκη για γαμήσι,απο την άλλη δεν είναι μπακούρι/περιεργος/ανώμαλος στην κοινωνία.Ενώ για τη γυναίκα ο άντρας είναι απλά ένα αξεσουάρ όπως η τσάντα,το κινητό κλπ

• Like

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.825
Πόντοι
2.696
Η μάνα ΜΟΝΟ και αυτή αν...

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.022
Πόντοι
6.056
Κλασικά με το που μπήκε καλοκαίρι,θυμηθηκαν όλες οι χοντροκώλες το περπάτημα μπας και κάψουν καμια θερμίδα :2funny:

Εκει που ζήτημα να'βλεπες μια-δυο το χειμώνα,τώρα είναι πιο πολλές κι απ'τους άντρες.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.287
Πόντοι
206
μου πεταει το fb μια σελιδα και οι χωρισμενοι εχουν ψυχη, ειχε την φωτο μια μπαζολας θειτσας και ειχε μαζεψει αυτη 2 χιλιαδες Like και ειχε 300 σχολια απο λιγουρες να την καλησπεριζουν,
λεω κατσε να δω φωτο που εχουν ανεβασει αντρες, ειχε ανεβασει ενας σιτεμενος, 0 λικε και 0 σχολια,χαχαχαχα
ειχε ανεβασει και φωτο ενας νεαρος και ζηταγε οτι θελει να κανει γνωριμια, 3 λικε απο αντρες και 1 σχολιο να τον κοροιδευουν
μα μονο απο αυτο καταλαβαινει καποιος οτι η λιγουρια και η απελπισια αρκετων πλεον στην ελλαδα, εχει κανει και το τελευταιο μπαζο να νιωθει ποθητη και περιζητη, πως μετα εσυ να γνωρισεις μια εμφανισιμη και νεαρη χωρις αυτη να σε τρελανει με τις ιδιοτροπιες και τις απαιτησεις της, θα πρεπει να εισαι μεγα στοκος και υποτακτικος

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.287
Πόντοι
206
Κλασικά με το που μπήκε καλοκαίρι,θυμηθηκαν όλες οι χοντροκώλες το περπάτημα μπας και κάψουν καμια θερμίδα :2funny:

Εκει που ζήτημα να'βλεπες μια-δυο το χειμώνα,τώρα είναι πιο πολλές κι απ'τους άντρες.
εδω σε ενα γυμναστηριο πας και βλεπεις ενα σωρο μπαζολες μεσα, πεσμενοι κωλοι και βυζια και τρελη κυτταριτιδα, αντε καμια φοιτητρια να αξιζει και 2-3 γκομενες που ειναι λιγο κατω απο 30, οι υπολοιπες τις βλεπεις και σε πιανει μια ανακατοσουρα.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.350
Πόντοι
456
μου πεταει το fb μια σελιδα και οι χωρισμενοι εχουν ψυχη, ειχε την φωτο μια μπαζολας θειτσας και ειχε μαζεψει αυτη 2 χιλιαδες Like και ειχε 300 σχολια απο λιγουρες να την καλησπεριζουν,
λεω κατσε να δω φωτο που εχουν ανεβασει αντρες, ειχε ανεβασει ενας σιτεμενος, 0 λικε και 0 σχολια,χαχαχαχα
ειχε ανεβασει και φωτο ενας νεαρος και ζηταγε οτι θελει να κανει γνωριμια, 3 λικε απο αντρες και 1 σχολιο να τον κοροιδευουν
μα μονο απο αυτο καταλαβαινει καποιος οτι η λιγουρια και η απελπισια αρκετων πλεον στην ελλαδα, εχει κανει και το τελευταιο μπαζο να νιωθει ποθητη και περιζητη, πως μετα εσυ να γνωρισεις μια εμφανισιμη και νεαρη χωρις αυτη να σε τρελανει με τις ιδιοτροπιες και τις απαιτησεις της, θα πρεπει να εισαι μεγα στοκος και υποτακτικος
Όπως ακριβώς τα λες. Η μουνοδουλίαση κ ο πυρφορισμός έχει οδηγήσει στην υπεραξία των μουνιών. Καλά να πάθουμε

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.022
Πόντοι
6.056
Τι γίνεται έξω ρε πούστη,βγαίνεις και παθαίνεις 500 εγκεφαλικά απ'τις ξεκωλιάρες.

Πραγματικά για τους πιτσιρικάδες είναι παράδεισος φάση

• Like

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.287
Πόντοι
206
Τι γίνεται έξω ρε πούστη,βγαίνεις και παθαίνεις 500 εγκεφαλικά απ'τις ξεκωλιάρες.

εσυ βγαινεις εξω και βλεπεις κατι πιτσιρικαδες που πανε σχολειο ακομη με γκομενακι και θεωρεις οτι ειναι πανευκολο να βρει γκομενα οποιος ειναι σε τετοια ηλικια, ξερω κατι πιτσιρικαδες απο το μπασκετ σε τετοιες ηλικιες 16-17 χρονων που εχουν φαει χυλοπιτα με το τσουβαλι και γκομενακι ακομη δεν εχουν βρει ποτε στην ζωη τους, εσυ απλα βλεπεις ενα μικρο ποσοστο απο αυτους που εχουν γκομενα, και νομιζεις οτι ολοι εχουν και ειναι πανευκολο να βρουν.
εγω βλεπω κηφισια σαββατο βραδυ το 95% της νεολαιας απο 15 εως 18 χρονων να ειναι μπακουρια και μολις δουνε μια μπαζολα στην ηλικια τους με καυτο σορτσακι να κανουν σαν λιγουρες και να πηγαινουν να την παρακαλεσουν και να τρωνε χυλοπιτα με απαξιωτικα σχολια για αυτους.
εννοειται οτι παντοτε ισχυε απο πιο παλια οσο πιο νεος εισαι ειναι πιο ευκολο να γνωρισεις γκομενες, οσο περνανε τα χρονια δυσκολευει η κατασταση

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.137
Πόντοι
6.056

Γιατί ρε παπάρα ... γαμάνε οι πιτσιρικάδες ;
Βλέπουν .... όπως εσύ ... τίποτε άλλο .

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
470
Πόντοι
21

Μη μπερδεύεις το ότι βλέπεις ωραίες γκόμενες έξω με το ότι γαμάνε κιόλας οι πιτσιρικάδες. Άλλο το μάτι, άλλο το κρεβάτι. Οι περισσότεροι απλώς χαζεύουν και μετά γυρνάνε σπίτια τους και βαράνε μαλακία. Αν ήταν παράδεισος, δεν θα 'ταν όλοι αυτοί που ξέρουμε μπακούρια και στα όρια της κατάθλιψης από τις χυλόπιτες. Άσε που η μισή νεολαία δεν έχει ιδέα πώς να μιλήσει σε γκόμενα χωρίς να ψελλίσει. Στην τελική, άμα κάθε φορά που βλέπεις μια με σορτσάκι παθαίνεις εγκεφαλικό, μάλλον εσύ ζορίζεσαι περισσότερο απ' όλους μπρο.

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.199
Πόντοι
1.326
Μη μπερδεύεις το ότι βλέπεις ωραίες γκόμενες έξω με το ότι γαμάνε κιόλας οι πιτσιρικάδες. Άλλο το μάτι, άλλο το κρεβάτι. Οι περισσότεροι απλώς χαζεύουν και μετά γυρνάνε σπίτια τους και βαράνε μαλακία. Αν ήταν παράδεισος, δεν θα 'ταν όλοι αυτοί που ξέρουμε μπακούρια και στα όρια της κατάθλιψης από τις χυλόπιτες. Άσε που η μισή νεολαία δεν έχει ιδέα πώς να μιλήσει σε γκόμενα χωρίς να ψελλίσει. Στην τελική, άμα κάθε φορά που βλέπεις μια με σορτσάκι παθαίνεις εγκεφαλικό, μάλλον εσύ ζορίζεσαι περισσότερο απ' όλους μπρο.

Εχθές είχα πάει μπουρδελότσαρκα με δυναμικό και ανερχόμενο μέλος από εδώ μέσα στη Φυλής.
Πριν συναντηθούμε περπάτησα λίγο Πεδίον του Άρεως, ενώ όταν γύρισα χρησιμοποίησα τα μέσα (μπλε γραμμή μετρό).
Έχω να πω λοιπόν τα εξής:

Ζούμε στην εποχή που αν είσαι ματάκιας/μπανιστιρτζής τότε πιθανώς να είσαι από τους πιο τυχερούς στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Έχασα την μπάλα με όλα αυτά τα νεαρά, όμορφα και προκλητικά μουνιά που κυκλοφορούν εκεί έξω.
Πολλές δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία, ενώ το νεανικό, λείο και απαλό τους δέρμα σε τρελαίνει...
Είμαι στα early 30's και θυμάμαι πως μέχρι και στα δικά μου χρόνια οι περισσότερες συμμαθήτριες/συμφοιτήτριες μου δεν βλέπονταν. Τριχωτές, με κάτι τεράστιες φόρμες, ατιμέλητες...
Τώρα τις βλέπεις όλες με μαλλί κομμωτηρίου, νύχια στην πένα, αποτριχώσεις, ρούχα που ταιριάζουν καλά πάνω τους, προσέχουν τα κιλά τους κτλπ.

Στη συντριπτική πλειονότητα όμως, παρά τα λίγα χρόνια της ζωής τους, έχει ήδη προκληθεί ανήκεστη βλάβη στο μυαλό τους.
Το instagram, το tiktok και η επιρροή από influencers τις έχουν κάνει ξινές, αυτάρεσκες και απόμακρες.
Πολλά από αυτά τα thotakia φωτογραφίζονταν και έκαναν γελοίες γκριμάτσες στην κάμερα, ενώ αν άκουγες τις μαλακίες που συζητούσαν θα ήθελες να καρφώσεις ένα κατσαβίδι σε κάθε αυτί.

Αυτά λοιπόν τα πορνίδια, τα οποία έχουν μάθει από νωρίς πως έχουν μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις, θεωρούν το 90% του ανδρικού πληθυσμού υποδεέστερο.
Κάθε τσουλάκι που έτυχε να έχει πεταχτό κώλο και λεπτό σώμα, μπορεί να εκμεταλευτεί το μουνί της και να περάσει ζωή χαρισάμενη με όλους αυτούς τους μουνόδουλους που υπάρχουν εκεί έξω.

Για να βρεις νορμάλ γκόμενα πρέπει είτε να την καβατζώσεις από πολύ νωρίς (λύκειο/σχολή) είτε να ανοίξει ο κώλος σου και να σου προτείνουν κάποια φίλη από τον προσωπικό σου κύκλο.
Αν δεν τα έχεις αυτά θεωρώ πως την γάμησες για τα καλά.
Και παρακολουθώντας όλες αυτές εκεί έξω είναι μία συνεχής και ατέρμονη υπενθύμιση πως μόνο να βλέπεις μπορείς, τόσο κοντά και τόσο μακριά ταυτόχρονα.
Βιώνεις καθημερινά το μαρτύριο του Σίσυφου.

Τελευταία τροποποίηση:

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.350
Πόντοι
456
Εχθές είχα πάει μπουρδελότσαρκα με δυναμικό και ανερχόμενο μέλος από εδώ μέσα στη Φυλής.
Πριν συναντηθούμε περπάτησα λίγο Πεδίον του Άρεως, ενώ όταν γύρισα χρησιμοποίησα τα μέσα (μπλε γραμμή μετρό).

Ζούμε στην εποχή που αν είσαι ματάκιας/μπανιστιρτζής τότε πιθανώς να είσαι από τους πιο τυχερούς στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Έχασα την μπάλα με όλα αυτά τα νεαρά, όμορφα και προκλητικά μουνιά που κυκλοφορούν εκεί έξω.
Πολλές δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία, ενώ το νεανικό, λείο και απαλό τους δέρμα σε τρελαίνει...
Είμαι στα early 30's και θυμάμαι πως μέχρι και στα δικά μου χρόνια οι περισσότερες συμμαθήτριες/συμφοιτήτριες μου δεν βλέπονταν. Τριχωτές, με κάτι τεράστιες φόρμες, ατιμέλητες...
Τώρα τις βλέπεις όλες με μαλλί κομμωτηρίου, νύχια στην πένα, αποτριχώσεις, ρούχα που ταιριάζουν καλά πάνω τους, προσέχουν τα κιλά τους κτλπ.

Στη συντριπτική πλειονότητα όμως, παρά τα λίγα χρόνια της ζωής τους, έχει ήδη προκληθεί ανήκετη βλάβη στο μυαλό τους.
Το instagram, το tiktok και η επιρροή από influencers τις έχουν κάνει ξινές, αυτάρεσκες και απόμακρες.
Πολλά από αυτά τα thotakia φωτογραφίζονταν και έκαναν γελοίες φάτσες στην κάμερα, ενώ αν άκουγες τις μαλακίες που συζητούσαν θα ήθελες να καρφώσεις ένα κατσαβίδι σε κάθε αυτί.

Αυτά λοιπόν τα πορνίδια, τα οποία έχουν μάθει από νωρίς πως έχουν μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις, θεωρούν το 90% του ανδρικού πληθυσμού υποδεέστερο.
Κάθε τσουλάκι που έτυχε να έχει πεταχτό κώλο και λεπτό σώμα, μπορεί να εκμεταλευτεί το μουνί της και να περάσει ζωή χαρισάμενη με όλους αυτούς τους μουνόδουλους που υπάρχουν εκεί έξω.

Για να βρεις νορμάλ γκόμενα πρέπει είτε να την καβατζώσεις από πολύ νωρίς (λύκειο/σχολή) είτε να ανοίξει ο κώλος σου και να σου προτείνουν κάποια φίλη από τον προσωπικό σου κύκλο.
Και βλέποντας όλες αυτές είναι μία συνεχής και ατέρμονη υπενθύμιση πως μόνο να βλέπεις μπορείς, τόσο κοντά και τόσο μακριά ταυτόχρονα.
Πολύ σωστός. Η κοινωνία είναι η χαρά της γυναίκας

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.137
Πόντοι
6.056
Αν είσαι δειλός, αδύναμος , ανάξιος.

Αν είσαι μαχητής , πάντα βρίσκεις. Παντού. Πάντοτε.

Αν λες είσαι early 30s ... και οι συνομίληκές σου .... ήταν μπορούχες ... φαντάσου 20 χρόνια πριν.
Σε εσάς, μπουρούχες ξεμπουρούχες ....είχαν ίντερνετ, σόσιαλ , dating sms .... apps ....
Αρχές 90s δεν υπήρχε τίποτε.

Και τηλέφωνο ... είχαν μόνο σπίτι .... που το σήκωνε ο πατέρας Τραμπάκουλας Ψιτ Μανώλης.

Γνωριμίες .... κάναν σε κωλο ομάδες .... με πορτιέρηδες ... μπαρμαν ... πολιστες ... ντιτζεη .... ξαπλωστραδες .... σερβιτόρους ....
και .... ραδιοφωνικούς παραγωγούς !!!!

Τη λάσπη δηλαδη και τα σκατα .......

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
470
Πόντοι
21

Στη συντριπτική πλειονότητα όμως, παρά τα λίγα χρόνια της ζωής τους, έχει ήδη προκληθεί ανήκεστη βλάβη στο μυαλό τους.
Πολλά από αυτά τα thotakia φωτογραφίζονταν και έκαναν γελοίες γκριμάτσες στην κάμερα, ενώ αν άκουγες τις μαλακίες που συζητούσαν θα ήθελες να καρφώσεις ένα κατσαβίδι σε κάθε αυτί.

Και παρακολουθώντας όλες αυτές εκεί έξω είναι μία συνεχής και ατέρμονη υπενθύμιση πως μόνο να βλέπεις μπορείς, τόσο κοντά και τόσο μακριά ταυτόχρονα.
Καλησπέρα φίλε. Θα σου πω την άποψη μου ως συναγωνιστής σου (στον αγοραίο έρωτα), αλλά και λίγο μεγαλύτερος σου αλλά σχετικά κοντά στην ηλικία σου (late 30s).

Συμφωνώ μαζί σου ότι οι νεαρές κοπέλες σήμερα είναι πιο εμφανήσιμες από πριν 20-25 χρόνια, και αυτό οφείλεται πρώτον στο ότι μπορούν πλέον όλες να μάθουν πως να ντύνονται και να περιποιούνται τον εαυτό τους από το ίντερνετ και δεύτερον ο πληθυσμός είναι μεγαλύτερος άρα υπάρχει ανταγωνισμός.

Σίγουρα τα social media επηρεάζουν αρνητικά τη νεολαία (αγόρια και κορίτσια) αλλά και τους μεγαλύτερους. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα σοβαρά και έξυπνα άτομα σε όλες τις ηλικίες. Δεν θεωρώ δηλαδή ότι η νεολαία σήμερα είναι πιο χαζή από πιο παλιά. Και έχω συχνή επαφή με τη νεολαία.

Και ακόμα και αυτά τα "πορνίδια" που λες, άμα τις γνωρίσεις θα δεις ότι είναι κανονικοί άνθρωποι, με τις δικές τους ανασφάλειες και δαίμονες, που μπορεί να είναι γκομενάρες αλλά να κολλάνε με τον Α ή Β κάγκουρα ο οποίος τις κερατώνει ή τις βαράει. Δεν έχουν τη δύναμη που νομίζεις.

Κάποιες είναι όπως λες, δηλαδή εκμεταλλεύονται τον κάθε μουνόδουλο, αλλά αυτό είναι πρόβλημα του κάθε μουνόδουλου, και κανείς από εμάς δεν πρέπει να γίνεται μουνόδουλος.

Και κλείνω με το τελευταίο σου σχόλιο που μου ακούγεται σαν παράπονο. Ακόμα κι αν βρεις απ' το λύκειο κοπέλα, ακόμα και μέσω φίλων, το πράγμα δεν τελειώνει εκεί. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γκρεμιστεί ένας γάμος ή μια σχέση. Για οποιονδήποτε λόγο. Δεν ξέρεις πως περνάει ο άλλος που έχει μια γυναίκα μουνάρα. Δεν ξέρεις πως περνάει ο άλλος που έχεις μια γυναίκα που λες "εγώ αυτή θα την παντρευόμουνα". Και πίστεψε με ότι ξέρω πολλά πράγματα, έχω φίλους παντρεμένους, που εγώ τους πάντρεψα μάλιστα. Επίσης, άλλο είναι να βλέπεις και να γουστάρεις ξέκωλα 20χρονα (που είναι απόλυτα φυσιολογικό), και άλλο να γυρεύεις γυναίκα στα μέτρα σου που θα σου σταθεί στα εύκολα και στα δύσκολα και θα φτιάξεις οικογένεια μαζί της.

Που θέλω να καταλήξω; Δεν χάθηκε τίποτα φίλε. Είσαι ένας νέος άνθρωπος και έχεις τη ζωή μπροστά σου. Και μην αφήνεις τις απογοητεύσεις να σε λυγίζουν. Αν προσέχεις τον εαυτό σου, δηλαδή έχεις ένα καλό κορμί, ένα καλό στυλ σε ντύσιμο, και ξέρεις βασικά κοινωνικά skills, δεν θα έχεις πρόβλημα να ελκύσεις γυναίκες. Μη γίνεσαι μίζερος, μη γίνεσαι ο άντρας που βλέπει και λιγουρεύεται αλλά δε μπορεί να έχει, γιατί αυτό το attitude δε σου αξίζει και σε βυθίζει στο βάλτο. Αξίζεις περισσότερα και μπορείς, και θα το δεις αν αρχίσεις να αλλάζεις νοοτροπία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom