Μη μπερδεύεις το ότι βλέπεις ωραίες γκόμενες έξω με το ότι γαμάνε κιόλας οι πιτσιρικάδες. Άλλο το μάτι, άλλο το κρεβάτι. Οι περισσότεροι απλώς χαζεύουν και μετά γυρνάνε σπίτια τους και βαράνε μαλακία. Αν ήταν παράδεισος, δεν θα 'ταν όλοι αυτοί που ξέρουμε μπακούρια και στα όρια της κατάθλιψης από τις χυλόπιτες. Άσε που η μισή νεολαία δεν έχει ιδέα πώς να μιλήσει σε γκόμενα χωρίς να ψελλίσει. Στην τελική, άμα κάθε φορά που βλέπεις μια με σορτσάκι παθαίνεις εγκεφαλικό, μάλλον εσύ ζορίζεσαι περισσότερο απ' όλους μπρο.
Εχθές είχα πάει μπουρδελότσαρκα με δυναμικό και ανερχόμενο μέλος από εδώ μέσα στη Φυλής.
Πριν συναντηθούμε περπάτησα λίγο Πεδίον του Άρεως, ενώ όταν γύρισα χρησιμοποίησα τα μέσα (μπλε γραμμή μετρό).
Έχω να πω λοιπόν τα εξής:
Ζούμε στην εποχή που αν είσαι ματάκιας/μπανιστιρτζής τότε πιθανώς να είσαι από τους πιο τυχερούς στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Έχασα την μπάλα με όλα αυτά τα νεαρά, όμορφα και προκλητικά μουνιά που κυκλοφορούν εκεί έξω.
Πολλές δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία, ενώ το νεανικό, λείο και απαλό τους δέρμα σε τρελαίνει...
Είμαι στα early 30's και θυμάμαι πως μέχρι και στα δικά μου χρόνια οι περισσότερες συμμαθήτριες/συμφοιτήτριες μου δεν βλέπονταν. Τριχωτές, με κάτι τεράστιες φόρμες, ατιμέλητες...
Τώρα τις βλέπεις όλες με μαλλί κομμωτηρίου, νύχια στην πένα, αποτριχώσεις, ρούχα που ταιριάζουν καλά πάνω τους, προσέχουν τα κιλά τους κτλπ.
Στη συντριπτική πλειονότητα όμως, παρά τα λίγα χρόνια της ζωής τους, έχει ήδη προκληθεί ανήκεστη βλάβη στο μυαλό τους.
Το instagram, το tiktok και η επιρροή από influencers τις έχουν κάνει ξινές, αυτάρεσκες και απόμακρες.
Πολλά από αυτά τα thotakia φωτογραφίζονταν και έκαναν γελοίες γκριμάτσες στην κάμερα, ενώ αν άκουγες τις μαλακίες που συζητούσαν θα ήθελες να καρφώσεις ένα κατσαβίδι σε κάθε αυτί.
Αυτά λοιπόν τα πορνίδια, τα οποία έχουν μάθει από νωρίς πως έχουν μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις, θεωρούν το 90% του ανδρικού πληθυσμού υποδεέστερο.
Κάθε τσουλάκι που έτυχε να έχει πεταχτό κώλο και λεπτό σώμα, μπορεί να εκμεταλευτεί το μουνί της και να περάσει ζωή χαρισάμενη με όλους αυτούς τους μουνόδουλους που υπάρχουν εκεί έξω.
Για να βρεις νορμάλ γκόμενα πρέπει είτε να την καβατζώσεις από πολύ νωρίς (λύκειο/σχολή) είτε να ανοίξει ο κώλος σου και να σου προτείνουν κάποια φίλη από τον προσωπικό σου κύκλο.
Αν δεν τα έχεις αυτά θεωρώ πως την γάμησες για τα καλά.
Και παρακολουθώντας όλες αυτές εκεί έξω είναι μία συνεχής και ατέρμονη υπενθύμιση πως μόνο να βλέπεις μπορείς, τόσο κοντά και τόσο μακριά ταυτόχρονα.
Βιώνεις καθημερινά το μαρτύριο του Σίσυφου.