Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 104 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.064

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.978
Πόντοι
456
Άραγε θα έκανε κάτι τέτοιο με Έλληνα; Ρητορική ερώτηση.
Ούτε καν. Αυτό που δεν μας είπαν είναι ότι ο τύπος της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ηθική βλάβη και άλλα τέτοια... Το μαύρο χρήμα απο τις βίζιτες, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανέναν τρόπο σε τέτοιες περιπτώσεις. Η τύπισσα τον έφαγε για τα καλά και θα λέει για τους μαλακες άντρες εκμεταλλευτές και άλλα τέτοια. Δεν πειράζει. Ήταν γλυκοπούτσης ο αλλοδαπός και της τα έφαγε. Στον μέσο ελληνάκο θα του έβγαζε τον Χριστό.

Ξέρω Ελληνίδα που μετακόμισε για δουλειά σε Ασιατική χώρα, και κυριολεκτικά σχεδόν κάθε μέρα, γαμιεται με έναν διαφορετικό ντόπιο...Συνολικά μέσα στα 2 τελευταια χρόνια που μένει εκεί έχει γαμηθεί με πάνω απο 100 (Μου το εκμυστηρεύτηκε η ίδια). Όσο ήταν εδώ ζήτημα να είχε γαμηθεί με 4-5 Έλληνες.

Έτσι είναι οι ελλεηνιδες...το παίζουν δύσκολες στους ελληνες, και ξεσκίζονται με το καλημέρα με ξένους. Φυσικά γιαυτο φταίει ο μέσος μαλθακος νεοηλληνακος που σε όλους τους τομείς της ζωης του ειναι στα 4 και τον γαμάνε, και κάνει τον μάγκα μόνο εκεί που τον παίρνει

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.751
Πόντοι
2.636
Ξέρω Ελληνίδα που μετακόμισε για δουλειά σε Ασιατική χώρα, και κυριολεκτικά σχεδόν κάθε μέρα, γαμιεται με έναν διαφορετικό ντόπιο...Συνολικά μέσα στα 2 τελευταια χρόνια που μένει εκεί έχει γαμηθεί με πάνω απο 100 (Μου το εκμυστηρεύτηκε η ίδια). Όσο ήταν εδώ ζήτημα να είχε γαμηθεί με 4-5 Έλληνες.

Έτσι είναι οι ελλεηνιδες...το παίζουν δύσκολες στους ελληνες, και ξεσκίζονται με το καλημέρα με ξένους. Φυσικά γιαυτο φταίει ο μέσος μαλθακος νεοηλληνακος που σε όλους τους τομείς της ζωης του ειναι στα 4 και τον γαμάνε, και κάνει τον μάγκα μόνο εκεί που τον παίρνει
ε ναι γιατι και ο ελληνας κουτσομπολαρος θα το πει οπου σταθει και οπου βρεθει οτι τη γαμησε... ενω τωρα απλα θα την κραζει "αν ξερει"

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.589
Πόντοι
3.556

Ποια χώρα τύπε ; Ινδία η Σιγκαπούρη ;

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.978
Πόντοι
456

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.589
Πόντοι
3.556

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.435
Πόντοι
7.865

Κάποτε στο πολύ μακρινό παρελθόν που ήμουν στην Γαλλία για σπουδές, οι Ελληνίδες που εδώ το έπαιζαν μη μου άπτου και παρθένες, είχαν καβαλήσει ότι σάπιο αράπη και βορειοαφρικανό υπήρχε. Πολλές απο αυτές αργότερα δυσκολεύτηκαν να κάνουν παιδιά λόγω πάρα πολλών εκτρώσεων που έκαναν και έλεγαν τον σύζυγο ανίκανο και άλλα τέτοια. Πλέον είναι όλες χωρισμένες και εξακολουθούν να το παίζουν ιστορία. Ιδιαίτερα μια με την οποία είμαστε και γείτονες και είναι μετ' έυγενών και πιγκήπως πλέον, ξέχασε πως της κατσικώθηκε με το έτσι θέλω ο άστεγος Σενεγαλέζος και την σακάτευε όλη μέρα στο ξυλο και της έτρωγε τα λεφτά... Και πως κάτσαμε αρκετοί και στήσαμε φυγή για να έρθει άρον άρον στην Ελλάδα, καθώς την απειλούσε. Γυρισε μετά απο μήνες για να συνεχίσει και πάλι έμπλεξε με έναν αντίστοιχο και πάει λέγοντας. Εδώ όμως δεν κοίταζε τον ημεδαπό... Ήταν κατώτερος και δεν της έκανε. Βέβαια πήγε και πήρε τον πιο φλώρο του πλανήτη, αλλά είχε ο πεθερός λεφτά, οπότε όλα καλά.
Και όλα αυτά εξηγουν για ποιό λόγο εξελίχθηκαν οι γυναίκες του σημερα κατα αυτόν τον τρόπο. Αν έχεις μάνα μια σαν κα δαύτη...

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.738
Πόντοι
3.506
Επειδή η ανατροφή τους είναι ακόμα ανατολιτικου χαρακτήρα δεν μπορούν να αποτιναξουν το σύνδρομο της Στοκχόλμης που εκδηλώνουν και να συμπεριφερθούν ως ουσιαστικά χειραφετημένες. Μες στην υποκρισία πορεύεται η μέση Ελλεηνίδα μέχρι τα γεράματα.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.022
Πόντοι
6.056
πολλές φορές βάζω τον εαυτό μου στη θέση των γυναικών και λέω πως θα καθόμουν και να ζήσω με αυτό το γιώτα τύπο,και δεν είναι μειοψηφία αλλά πλειοψηφία πια,ο μέσος Έλληνας έχει μπουνταλεψει πολύ τελευταία,δεν είναι οι τύποι οι ποιοτικοι οι καλοί που ήταν παλιά,βλέπει κάτι φλώρους να φέρονται σα γυναικούλες κάτι Θεοχαζους να λένε παπατζες κάτι χοντρους λιγδιαριδες

Ίσα ίσα που οι πιο πολλές θέλουν ακριβώς τέτοιους για να τους έχουν σκυλάκια

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.022
Πόντοι
6.056

Τα είπαμε,μυξοπαρθένες στα χωριά τους και χυσοδοχεία μολις φύγουν από'κει.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.589
Πόντοι
3.556
Κάποτε στο πολύ μακρινό παρελθόν που ήμουν στην Γαλλία για σπουδές, οι Ελληνίδες που εδώ το έπαιζαν μη μου άπτου και παρθένες, είχαν καβαλήσει ότι σάπιο αράπη και βορειοαφρικανό υπήρχε. Πολλές απο αυτές αργότερα δυσκολεύτηκαν να κάνουν παιδιά λόγω πάρα πολλών εκτρώσεων που έκαναν και έλεγαν τον σύζυγο ανίκανο και άλλα τέτοια. Πλέον είναι όλες χωρισμένες και εξακολουθούν να το παίζουν ιστορία. Ιδιαίτερα μια με την οποία είμαστε και γείτονες και είναι μετ' έυγενών και πιγκήπως πλέον, ξέχασε πως της κατσικώθηκε με το έτσι θέλω ο άστεγος Σενεγαλέζος και την σακάτευε όλη μέρα στο ξυλο και της έτρωγε τα λεφτά... Και πως κάτσαμε αρκετοί και στήσαμε φυγή για να έρθει άρον άρον στην Ελλάδα, καθώς την απειλούσε. Γυρισε μετά απο μήνες για να συνεχίσει και πάλι έμπλεξε με έναν αντίστοιχο και πάει λέγοντας. Εδώ όμως δεν κοίταζε τον ημεδαπό... Ήταν κατώτερος και δεν της έκανε. Βέβαια πήγε και πήρε τον πιο φλώρο του πλανήτη, αλλά είχε ο πεθερός λεφτά, οπότε όλα καλά.
Και όλα αυτά εξηγουν για ποιό λόγο εξελίχθηκαν οι γυναίκες του σημερα κατα αυτόν τον τρόπο. Αν έχεις μάνα μια σαν κα δαύτη...
Είχα γνωρίσει δύο τέτοιες από το ίδιο καλούπι έλεγαν τους έλληνες βαρετούς

Η μια τα είχε με έναν πιθαμογονατο Πακιστανο και η άλλη με αιγυπτιο πρεζεμπορα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.589
Πόντοι
3.556
Εγώ παιδιά θα πω το εξής όλοι ξέρουμε πως είναι οι Ελληνίδες και τι κόμπλεξ κουβαλάνε και γενικά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση η ζωή στην Ελλάδα από οικονομικής κοινωνικής άποψης είναι χάλια,υπάρχει και μεγάλο ποσοστό πλεμπαιων αντρών,πολλές φορές βάζω τον εαυτό μου στη θέση των γυναικών και λέω πως θα καθόμουν και να ζήσω με αυτό το γιώτα τύπο,και δεν είναι μειοψηφία αλλά πλειοψηφία πια,ο μέσος Έλληνας έχει μπουνταλεψει πολύ τελευταία,δεν είναι οι τύποι οι ποιοτικοι οι καλοί που ήταν παλιά,βλέπει κάτι φλώρους να φέρονται σα γυναικούλες κάτι Θεοχαζους να λένε παπατζες κάτι χοντρους λιγδιαριδες που να σταθεί ο Έλληνας δίπλα στο ψηλό ποιοτικό Ολλανδό η Σουηδό η ακόμα και στον αλητηριο μαγκιτη βορειοαφρικανο,υπάρχει έλλειψη ταυτότητας και προτύπων για τον μέσο ελληνα
Βλέπεις κάτι τύπους ακούς τις φωνές και τους έχεις για πουστακια , αλλλα είναι «στρεητ» με βυζι τριαρι

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
793
Πόντοι
81
Είχα γνωρίσει δύο τέτοιες από το ίδιο καλούπι έλεγαν τους έλληνες βαρετούς

Η μια τα είχε με έναν πιθαμογονατο Πακιστανο και η άλλη με αιγυπτιο πρεζεμπορα
Και οι περισσοτερη απο αυτους τους αλλοδαπους τις εχουν μονο για γαμιση και να τις παντρευτους και να παρουν την Ελληνικη υπηκοοτητα....μετα τις πετανε σαν στημενες λεμονοκουπες...

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
616
Πόντοι
301
Ενταξει,παλια ιστορια οι Ελληνιδες που προπονουνται με Ελληνες και δεν δινουν τιποτα, μεχρι που πανε εξωτερικο και ξεπατωνονται.
Με λιγα λογια κομπλεξ ειναι και συγκεκριμενα οτι θελουν να εχουν τον καλυτερο του χωριου ας πουμε, αλλιως του βγαζουν το λαδι, γιατι ,τι θα πει ο κοσμος στο χωριο. Και επειδη μενουν αγαμητες και δεν καλυπτονται συναισθηματικα, βγαζουν ακομα πιο κακες συμπεριφορες....
Μετα πανε εξωτερικο δεν σε ξερω δε με ξερεις και αρχιζουν και παρτουζονονται.
και μενουν στο χωριο να λενε πως το Μαρακι που ηταν δυσκολο έκανε μια σουφρα σαν πηγαδι.....

το προβλημα ειναι οτι καιγεται ο εγκεφαλος τους και πολλες γυρνανε Ελλαδα και μας κανουν τη ζωη δυσκολη.εμπειρες στο σεξ, δηθεν κοσμοπολιτισες, αλλα κατα βαθος πανουκλες με ψυχολογικα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.137
Πόντοι
6.056
υπάρχει και μεγάλο ποσοστό πλεμπαιων αντρών,πολλές φορές βάζω τον εαυτό μου στη θέση των γυναικών και λέω πως θα καθόμουν και να ζήσω με αυτό το γιώτα τύπο,και δεν είναι μειοψηφία αλλά πλειοψηφία πια,ο μέσος Έλληνας έχει μπουνταλεψει πολύ τελευταία,δεν είναι οι τύποι οι ποιοτικοι οι καλοί που ήταν παλιά,βλέπει κάτι φλώρους να φέρονται σα γυναικούλες κάτι Θεοχαζους να λένε παπατζες κάτι χοντρους λιγδιαριδες που να σταθεί ο Έλληνας δίπλα στο ψηλό ποιοτικό Ολλανδό η Σουηδό η ακόμα και στον αλητηριο μαγκιτη βορειοαφρικανο,υπάρχει έλλειψη ταυτότητας και προτύπων για τον μέσο ελληνα
Για ποιά ελληνίδα ή κάτοικο ελλάδας τύπε, λες ότι θέλει μάγκα, ψηλό , λεφτά , τυπάρα ;

Την 1.55 , 85 κιλά ; ή την 1.47 ; Αυτές θέλουν τον Μπέκαμ με φεραρικό και βίλλα με πισίνα ;
Ένας χοντρός χαμάλης σαπιοκοιλιάς και πολύ τους πέφτει .
Μιλάμε και για άφραγκες δίχως στον ήλιο μοίρα ... όχι κόρες εφοπλιστών .

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.070
Πόντοι
3.296
Ίσα ίσα που οι πιο πολλές θέλουν ακριβώς τέτοιους για να τους έχουν σκυλάκια
Με τι κωλο να εχουν σκυλο ? τα εχετε μπερδεψει τα πραγματα ..

ΣΚΥΛΟΣ σημαίνει δοτικοτητα αλλα και ελευθερια ... ο σκυλος ειναι δικος σου οσο ειναι στα χερια σου ..μολις ανοίξει η πορτα θα παει την βολτα του και θα γαμησει οτι του στηθεί και θα γλύψει οτι το χαιδευει και του χαμογελασει ...εχει παθος με το πουλι του και για αυτο γίνονται ολα ..Αυτα τα ολιγα για να μην τον έχετε για μαλακα ..καλημερουδια ..:coffee:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.022
Πόντοι
6.056
Ενταξει,παλια ιστορια οι Ελληνιδες που προπονουνται με Ελληνες και δεν δινουν τιποτα, μεχρι που πανε εξωτερικο και ξεπατωνονται.
Με λιγα λογια κομπλεξ ειναι και συγκεκριμενα οτι θελουν να εχουν τον καλυτερο του χωριου ας πουμε, αλλιως του βγαζουν το λαδι, γιατι ,τι θα πει ο κοσμος στο χωριο. Και επειδη μενουν αγαμητες και δεν καλυπτονται συναισθηματικα, βγαζουν ακομα πιο κακες συμπεριφορες....
Μετα πανε εξωτερικο δεν σε ξερω δε με ξερεις και αρχιζουν και παρτουζονονται.
και μενουν στο χωριο να λενε πως το Μαρακι που ηταν δυσκολο έκανε μια σουφρα σαν πηγαδι.....

το προβλημα ειναι οτι καιγεται ο εγκεφαλος τους και πολλες γυρνανε Ελλαδα και μας κανουν τη ζωη δυσκολη.εμπειρες στο σεξ, δηθεν κοσμοπολιτισες, αλλα κατα βαθος πανουκλες με ψυχολογικα

Οχι μονο εξωτερικό,αρκεί να φύγουν απ'το χωριό τους.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.022
Πόντοι
6.056
Για ποιά ελληνίδα ή κάτοικο ελλάδας τύπε, λες ότι θέλει μάγκα, ψηλό , λεφτά , τυπάρα ;

Την 1.55 , 85 κιλά ; ή την 1.47 ; Αυτές θέλουν τον Μπέκαμ με φεραρικό και βίλλα με πισίνα ;
Ένας χοντρός χαμάλης σαπιοκοιλιάς και πολύ τους πέφτει .
Μιλάμε και για άφραγκες δίχως στον ήλιο μοίρα ... όχι κόρες εφοπλιστών .

Και η 1,55 και η 1,47,στο αγαμιστάν άμα θέλει βρίσκει γκόμενο πολύ παραπάνω απ'τα κυβικά της.Τουλάχιστον σε εμφανισιακό επίπεδο...

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
616
Πόντοι
301
1,55 και 1,47 λεει, ακομα και με εξτρα κιλα......μπιμπελο ειναι αυτες για παρα πολλους

εδω ρε παιδες γινεται χαμος στα σοσιαλ ινστα φβ ονλυφανς με την καθε τυχαια που κανει ενα πεντικιουρ και φοραει και ενα ψευτικο δερμα και το παιζει μιστρες και καλα.και εχεις τους χανους απο κατω οχι μονο να τον παιζουν για αυτην,οχι μονο να την ανεβοκατεβαζουν θεαρα και να την παρακαλανε, αλλα να την πληρωνουν κιολας!!!

και λετε οτι αν κουνησει το δακτυλακι της δεν θα βρει κατι περισσοτερο απο πατσοκοιλα;βρισκουν και παραβρισκουν.

απλα οι μαλακες αντρες ξυπνανε οταν επιτελους μαθουν να τον βρεχουν λιγο και τοτε πηγαινουν σε πιο νεες και ωραιες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom