Ίσως φταίει το θολωμΑ στις φωτογραφίες που με κάνει να μην αποσπάει το βλέμμα από την παταρα της.Εμένα αυτός ο κωλος οπότε τον βλέπω με στοιχειώνει τις νύχτες
Στοιχειώνομαι αδερφέ και αδειάζω ποτάμια!!;
Ίσως φταίει το θολωμΑ στις φωτογραφίες που με κάνει να μην αποσπάει το βλέμμα από την παταρα της.Εμένα αυτός ο κωλος οπότε τον βλέπω με στοιχειώνει τις νύχτες
Πρέπει να έχει πολύ ωραίο μουνακι για γλύψιμο και ξεσκισμαποιος εσκιζε το μωρο μου?
Έτοιμη για γαμήσι σκληρό από πίσωΗ γυναίκα μου
Καυλα είναι!!!ποιος εσκιζε το μωρο μου?
Για δυνατά γα...Καλημεραα
Όλοι!ποιος εσκιζε το μωρο μου?
Εγώποιος εσκιζε το μωρο μου?
Κωλάρα μου, όμορφη!Η γυναίκα μου
Το ξεπάτωνα!ποιος εσκιζε το μωρο μου?
Πολλοί!ποιος εσκιζε το μωρο μου?
Γουστα ειναι αυτά φιλε μου, εσυ γουστάρεις να τη δείχνεις και αυτή ίσως να πάρει κιαλλον,δεν υπάρχει ξεφτύλα αλλα γούστα. Απλώς τα γούστα σταματάνε εκεί που αρχίζει ο άλλος και ενοχλείταιΓια όλους εσάς που με τρελάνετε στα μηνύματα για τη γυναίκα μου από την προηγούμενη φωτό. Απλά μην το ξευτιλισουμε! Δεν ψάχνεται να γαμηθει με αλλον
![]()
τυχερακια!!!παντα τετοια!!Άνοιγμα κωλαρας υπό την καθοδήγηση του άντρα της
Κωλαρα για σκισιμο είναιΧυστε ελευθερα
ανεταΘα γαμουσατε την θεία σας αν είχατε ευκαιρία;
Τύπε χωρίς παραξήγα, στο έσιαξα λίγοΓια όλους εσάς που με τρελάνετε στα μηνύματα για τη γυναίκα μου από την προηγούμενη φωτό. Απλά μην το ξευτιλισουμε! Από όσο ξέρω και νομίζω Δεν ψάχνεται να γαμηθει με αλλον
![]()
Υπέροχη φίλε μου...Η γυναίκα μου
Με τέτοια θεία θα τον είχα κάνει λαστιχοΘα γαμουσατε την θεία σας αν είχατε ευκαιρία;
Οχι μονο εσυΜε τέτοια θεία θα τον είχα κάνει λαστιχο
Καλησπέρα σας