Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (14 μέλη και 25 επισκέπτες)

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.878
Πόντοι
2.256

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.878
Πόντοι
2.256

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.669
Πόντοι
3.846
Ποια είναι η σελίδα του? Ψάχνω κ βγάζει μόνο αυτό στην Μητροπόλεως
Εγνατία 125 είναι.Το άλλο στη Μητροπόλεως είναι κανονικό.Γράψε στο Facebook "Harmony spa" και κλίκαρε μετά στα posts.Το άλλο το κανονικό αναγράφει τη λέξη Spa και κεφάλαιο S,ενώ το φραπεδάδικο με μικρό s.Βρε @dokimazo θα τον κάψεις τον άνθρωπο.Θα πάει να δοκιμάσει στο συμβατικό και θα γίνει ρεζίλι.

Xristos22k

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Και εγώ έχω να πάω μήνες.. άραγε έφερε τίποτα αξιόλογο γιατί τελευταία ήταν όλες χάλια.. Υπάρχει νήμα αν θες μπες εκει
Θα το ψάξω. Αν και είναι κάπως πολύ μπερδεμένα όλα εδώ μέσα..
Τελευταία μου βόλτα πάντως ήταν από dames. Ζένια Σάσα και Ντιάνα.
Πήρα την Ντιανα....καλή σε γενικές γραμμές.
Άντε να δούμε μήπως στο καινούργιο κατεβάσει η Άννα τον μέσω όρο ηλικίας.

Xan8oulis

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Like
114
Πόντοι
0
Ας τον παίξω μόνος τότε να γλυτώσω και το 50ρικο. Αφού βγάζουν ακόμα παντεσπάνι με τέτοιες παροχές, μπράβο τους.
Έτσι την πάτησα εγώ πριν 2 χρόνια στο luxury , μοναστηριού. Πήρα μια και δεν έβγαλε τα ρούχα και μου λέει στο τέλος, Ε δεν με χουφτουσες και καθόλου και την λέω όταν πάω σπίτι θα χαϊδεύω το τζίν που έχω. Το ίδιο είναι...

tzim44

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Μετά από πολύ καιρό στο Κρίσταλ!συνάντηση με Αρτεμης!πολύ καλό το πρώτο μέρος!ωραίο σοσιαλ και πάρα πολύ καλό δεύτερο μέρος!θα ξαναπάω σύντομα!

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
879
Πόντοι
81
Η Μαριαννα από το Κρίσταλ ξέρουμε που βολοδέρνει ?

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Μετά από πολύ καιρό στο Κρίσταλ!συνάντηση με Αρτεμης!πολύ καλό το πρώτο μέρος!ωραίο σοσιαλ και πάρα πολύ καλό δεύτερο μέρος!θα ξαναπάω σύντομα!
Ντυμένη στο δεύτερο μέρος;

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
481
Πόντοι
21
Θα το ψάξω. Αν και είναι κάπως πολύ μπερδεμένα όλα εδώ μέσα..
Τελευταία μου βόλτα πάντως ήταν από dames. Ζένια Σάσα και Ντιάνα.
Πήρα την Ντιανα....καλή σε γενικές γραμμές.
Άντε να δούμε μήπως στο καινούργιο κατεβάσει η Άννα τον μέσω όρο ηλικίας.
Στο καινούργιο που ρώτησα, πάνω κάτω τις ιδιες έχει και έχει φέρει μια μικρούλα που κάνει πεομαλαξη μονο στα 50 χωρίς σεξ..οπότε πιστεύω ούτε εκεί αξίζει

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
358
Πόντοι
21
Φενια πολυ δυνατος τσιμπουκολεβιες. Καθε φορα που της γονιμοποιώ το στομα, μετα της σφιγγω το χερι.
Tσιμπουκολεβιες η Φενια ναι συμφωνω μαζι σου απολυτα ......iσωs ποιο τιμια επιλογη στην Salonika. Ομωs καθε φορα που της γονιμοποιειs το στομα,τηs πριν την σφιξειs το χερι.....σκεψου εσυ και ολοι εμειs .....οι υπολοιποι ......που παρομοιωs αδειαζουμε σε αυτο το στομα ......οτι ειναι το αποχωρητηριο τηs ποληs μαs ....με οτι συνεπαγεται αυτο .......("ΣΜΝ")

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom