ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.852
- Πόντοι
- 3.506
Δυνατό φυτώριο η Κοζάνη και η Φένια μου έχει πεί οτι είναι από εκεί αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέματα.Aπο την Κοζάνη είναι. Αλλά τι Λωζαννη τι Κοζάνη;
Δυνατό φυτώριο η Κοζάνη και η Φένια μου έχει πεί οτι είναι από εκεί αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέματα.Aπο την Κοζάνη είναι. Αλλά τι Λωζαννη τι Κοζάνη;
ΚουτσομπόληΔυνατό φυτώριο η Κοζάνη και η Φένια μου έχει πεί οτι είναι από εκεί αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέματα.
Κουτσομπόλη![]()
Εσύ αν έκανες αυτή τη δουλειά θα έλεγες την πραγματική σου καταγωγή;Μην είμαστε αφελείς.Όσο αληθινό είναι το καλλιτεχνικό τους,αλλά τόσο και αυτό.Δυνατό φυτώριο η Κοζάνη και η Φένια μου έχει πεί οτι είναι από εκεί αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέματα.
Με τα χάλια που έχει γενικά το dames δεν νομίζω το παράρτημα να ειναι καλύτερο.Στο καινούργιο παράρτημα του dames έχει πάει κανείς?
Δεν ξανά κάνω πρόγραμμα με μπελαΜίλα με το πορτατίφ αγορινα πιο πολύ θα σε καταλάβει από την μπελα.
Καλά μας κάνουν εν τέλει.
μην ξανα κανεις...ασε να την χυνουμε εμεις στα μουτραΔεν ξανά κάνω πρόγραμμα με μπελα
μην ξανα κανεις...ασε να την
Να χαρώ το φίλο ! Βάρα αβέρτα ! Χαλάλι σου !μην ξανα κανεις...ασε να την χυνουμε εμεις στα μουτρα
Πόσο πάει αυτό το πρόγραμμα;μην ξανα κανεις...ασε να την χυνουμε εμεις στα μουτρα
Άρχισες πάλι τα παπατζιλίκια εσύ;μην ξανα κανεις...ασε να την χυνουμε εμεις στα μουτρα
Το θέμα τύπε είναι να της σφίξεις κάτι άλλο. Επίσης το άλλο θέμα είναι να γουστάρει να κάνει γαργάρα και swallow και όχι να τα φτύσει.Φενια πολυ δυνατος τσιμπουκολεβιες. Καθε φορα που της γονιμοποιώ το στομα, μετα της σφιγγω το χερι.
Δηλαδή η Εύα η Κύπρια δεν ήταν Κύπρια στην Όλγας στο 126?Εσύ αν έκανες αυτή τη δουλειά θα έλεγες την πραγματική σου καταγωγή;Μην είμαστε αφελείς.Όσο αληθινό είναι το καλλιτεχνικό τους,αλλά τόσο και αυτό.
Υπάρχει. Χάλασε όμως δεν βγάζει ούτε ρούχα στο μασάζ.Εκείνη η ψυχή η Άρτεμις έχει να ακουστεί μισώ χρόνο στο σάη. Υπάρχει; Σταμάτησε; Αναβάθμισε τις υπηρεσίες;
Ας τον παίξω μόνος τότε να γλυτώσω και το 50ρικο. Αφού βγάζουν ακόμα παντεσπάνι με τέτοιες παροχές, μπράβο τους.Υπάρχει. Χάλασε όμως δεν βγάζει ούτε ρούχα στο μασάζ.
Ποια είναι η σελίδα του? Ψάχνω κ βγάζει μόνο αυτό στην Μητροπόλεωςστο χαρμονι ηρθε μια καινουργια αλεξανδρα καλη φενετε απο φοτωγραφια
Ναι όντως καλή φαίνεται. Τώρα από υπηρεσίες...Οποίος πάει να πει.στο χαρμονι ηρθε μια καινουργια αλεξανδρα καλη φενετε απο φοτωγραφια
Αυτό είναι.Ποια είναι η σελίδα του? Ψάχνω κ βγάζει μόνο αυτό στην Μητροπόλεως