Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 151 άτομα (13 μέλη και 138 επισκέπτες)

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.389
Πόντοι
4.460
Στην τρέχουσα βάρδια

Μαραθωνος.
Αριστερά η ξανθιά Ανίτα. Μιλφ αδύνατη.
Μεσαίο κάτω κλειστά.
Μεσαίο πάνω η Όλγα ξανθιά μιλφ με πιασίματα και η λατίνα Μαριάννα
Δεξιά η Βίκυ ξανθιά με πιασίματα

Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά οι μιλφ Νάνου και Μαρίνα
Δεξιά υπόγειο μια όμορφη αδύνατη μιλφ με κοντά ξανθά μαλλιά.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο η Αλινα και μια άλλη θείτσα νε πρησμένη κοιλιά που μιλούσε στο τηλέφωνο

Λιοσίων 73 ισόγειο η Μισελ λατίνα και η Μπελα μελαχρινη νταρντάνα
Όροφος. Μελισα πανέμορφο πιπίνι γάλακτος ωραίο κορμάκι και πρόσωπο. Ελεύθερο στοματικό ανακοινώθηκε. Μαζί της η Κιρα, ψηλή ξανθιά Ρωσίδα, αδύνατη με μικρό στήθος. Τιμήθηκε με πολύ καλές εντυπώσεις αν και δεν το περίμενα
Εχει καποια σχεση με τη Μελισα της Αλκαμενους 113 - Ειρηνοσπιτο ή απλη συνωνυμια?

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.518
Πόντοι
7.095
Ιάσωνος 20 όροφο, μετά τις 12 το βράδυ, Άννα.. Ιλιάννα, κάπως έτσι το όνομα, με 20αρι. Όμορφη Βενεζουέλα.
20αρι στο τριμπούρδελο; :headbang:
Ας αλλάξουν πρώτα κανένα σεντόνι και να φέρουν κάποια που να τα αξίζει και μετά βλέπουμε :cussing::cussing:

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
305
Πόντοι
21
Ενα σύντομο πέρασμα Αγκύρας 12 Αναστασία
Αγκύρας 9 Ήρα και Όλγα
Φυλής 84 Α Κάτια και Τζούλια
Φυλής 86Β Βίκυ
Φυλής 59 Βάνα και άλλη μια κοντή δεν θυμάμαι όνομα
Φυλής 65 όροφος Χριστίνα "Τσέχα "
Ισόγειο Κορίνα
Φυλής 69 Συλβια και άλλη μία δεν θυμάμαι όνομα
Κολωνού 11 Ζάνα
Ιάσονος 1Α Μαρίνα
Ιάσονος 1Β αριστερό Αλεξάνδρα
Ιάσονος 1Γ Λάρα
Ιάσονος 31 Ελένη
Ιάσονος 20Γ Νικόλ λατίνα
Η Τζούλια που λες στο φυλής 84 είναι η πετιτ μελαχρινή η Ρουμάνα ?

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.389
Πόντοι
4.460
απολύτως καμία σχέση
Καλο αυτο,Αρα χρηζει επισκεψγς καθ'οτι η Μελισα στο 113 ηταν πατσαβουριτσα ολικης με τουπε υπερμουναρας και επιλεκτισμο στους πελατες.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246
Ιάσωνος 20 όροφο, μετά τις 12 το βράδυ, Άννα.. Ιλιάννα, κάπως έτσι το όνομα, με 20αρι. Όμορφη Βενεζουέλα.
20αρι στο τριμπούρδελο; :headbang:
Ας αλλάξουν πρώτα κανένα σεντόνι και να φέρουν κάποια που να τα αξίζει και μετά βλέπουμε :cussing::cussing:

20€ για να γαμήσεις στο βρωμοσέντονο που έχουν περάσει 300 πάκιδες στίς 2 βάρδιες και δεν το αλλάζουν, σε κρεβάτι χαμηλό που ΔΕΝ βολεύει για τίποτα και τρίζει, όποιος τα έδωσε είναι θύμα, ξεκάθαρα, όσο ωραίο και να είναι το Λατίνι.

Για να μην κάνω άλλο πόστ, επειδή εδώ και κανά 1,5 χρόνο κρατάω "τεφτέρι" με επισκέψεις και χρήματα, για να ξέρω τι μου γίνεται, σαν σήμερα το 2024 μου έδωσε τελευταία φορά κώλο η Ηλέκτρα :rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

geokrit87

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2016
Like
27
Πόντοι
0
Ενα ομορφο καστανοξανθο μωρο με μοντελε σωματακι που εκανε πρωινες βαρδιες στο Φωκαίας 27Β πριν κανα διμηνο παιζει ακόμα μπαλιτσα εκει;;; Ξερει κανεις ονομα;

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246
Ενα ομορφο καστανοξανθο μωρο με μοντελε σωματακι που εκανε πρωινες βαρδιες στο Φωκαίας 27Β πριν κανα διμηνο παιζει ακόμα μπαλιτσα εκει;;; Ξερει κανεις ονομα;

Κοίτα, δεν παίζει να έχουν γραφτεί πάνω από 2 γραμμές για αυτήν, νομίζω το όνομα της ξεκίναγε από "Ει" και τελείωνε σε "ρήνα", κανείς δεν ξέρει, άλλοι την βλέπουν στο θησείο με γκόμενο, άλλοι στην Μόσχα μαζί με την Ζαχάροβα...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
19.503
Πόντοι
10.906
Αγκύρας 12 Μερσίνη και Αναστασία.
Αγκύρας 9 Όλγα με θηλυκό κορμί και Ντάρια skinny , εκτός από σεξ πήρα... παρατήρηση για το κόντεμα των μαλλιών και συμβουλές με ματζούνια για πλούσια και γερά μαλλιά!

Τελευταία τροποποίηση:

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
305
Πόντοι
21
Παιδιά στο φυλής 65 - 84 στα κλασσικά 3 σπιτάκια ξέρει κανείς αν έχει γυρίσει η Τζούλια η αδύνατη μελαχρινή Ρουμάνα ?

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
15
Like
4.516
Πόντοι
951
Πρωινή βόλτα από φυλής και παίχτηκε γαμησι με Ταλια από Φ.27 όροφος. Ωραίο σώμα μαυρουλα με σγουρό μαλλί. Μέτρια πιπα αλλά τον δέχεται καλά. Για μια φορά καλή.

Υγ: μπράβο στον ιδιοκτήτη οίκου που έγραψε ότι το στρώμα έχει πιάσει κοριούς προς αποφυγή κάποιου άπορου να το πάρει και να κοιμηθεί
IMG_7852.jpeg

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758
Κωνσταντινουπόλεως 166Α αύξηση τιμών στις παρτούζες.
Από 30 το ανέβασαν στα 40 οι πονηροί ιδιοκτήτες.
Αυτό το δεκάευρο λογικά πάει στην τσέπη τους και όχι στα κορίτσια.
Θα πάρουν τ' αρχίδια μου

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.196
Πόντοι
35.948
Κωνσταντινουπόλεως 166Α αύξηση τιμών στις παρτούζες.
Από 30 το ανέβασαν στα 40 οι πονηροί ιδιοκτήτες.
Αυτό το δεκάευρο λογικά πάει στην τσέπη τους και όχι στα κορίτσια.
Θα πάρουν τ' αρχίδια μου
Απαξίωση στους κουτοπόνηρους ιδιοκτήτες της ντίσκο Κωνσταντινουπόλεως 166α:piss:Μόλις γράψαμε κάτι θετικό για παρτούζα, αμέσως αύξηση τιμών:hammer:

Τελευταία τροποποίηση:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.564
Πόντοι
456
Πρωινή βόλτα από φυλής και παίχτηκε γαμησι με Ταλια από Φ.27 όροφος. Ωραίο σώμα μαυρουλα με σγουρό μαλλί. Μέτρια πιπα αλλά τον δέχεται καλά. Για μια φορά καλή.

Υγ: μπράβο στον ιδιοκτήτη οίκου που έγραψε ότι το στρώμα έχει πιάσει κοριούς προς αποφυγή κάποιου άπορου να το πάρει και να κοιμηθεί
IMG_7852.jpeg
O γύφτος που θα το πάρει δεν ξέρει να διαβάζει χαχα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758
Απαξίωση στους κουτοπόνηρος ιδιοκτήτες της ντίσκο Κωνσταντινουπόλεως 166α:piss:Μόλις γράψαμε κάτι θετικό για παρτούζα, αμέσως αύξηση τιμών:hammer:
Εγώ όσο υπάρχουν μαγαζιά που το έχουν 30 θα πηγαίνω εκεί. Δεν πληρώνω νταβατζιλίκια.
Το μαγαζί χάνει και κατ' επέκταση τα κορίτσια. Εγώ θα έδινα 30 ευρώ, ενώ τώρα δεν πάω καθόλου.
Ας ξυπνήσουν κι αυτές να διαμαρτηρηθουν στ' αφεντικά.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.196
Πόντοι
35.948
Εγώ όσο υπάρχουν μαγαζιά που το έχουν 30 θα πηγαίνω εκεί. Δεν πληρώνω νταβατζιλίκια.
Το μαγαζί χάνει και κατ' επέκταση τα κορίτσια. Εγώ θα έδινα 30 ευρώ, ενώ τώρα δεν πάω καθόλου.
Ας ξυπνήσουν κι αυτές να διαμαρτηρηθουν στ' αφεντικά.
Πολύ σωστα:thumbsup:
Δεν είναι οίκος με μεγάλη επισκεψιμότητα για να τους παίρνει να κάνουν τέτοια!
Ας επιστρέψουν πάλι στις μύγες που βαράγανε τόσο καιρό:birdman:

Kyuss the bull

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2025
Like
33
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες..γνωρίζει κάποιος αν η Αλινα δουλεύει ακόμα στο Κωνσταντίνουπολεως 166Β βραδυνες βάρδιες? Ευχαριστώ

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
51
Like
6.583
Πόντοι
3.491
Δεκαετία 70 Ιεροσολύμων 16 το ημιυπόγειο το είχε η Καίτη που το δούλευε κιόλας...κορμάρα και καλό παιδί...και Μοσχονησίων και Αγ. Μελετίου στο υπόγειο (τωρα το έχει πάρει ο Κυρήκος το κομμωτήριο) εμφανίστηκε κάποια στιγμή η (νομίζω) Σόνια, κορμάρα και έκφυλο πρόσωπο που ήταν απο τις πρώτες που άφηνε γλυφομούνι, για την ακρίβεια sitface, σε ξάπλωνε και το έφερνε στο στόμα σου, τρελά πράγματα για την εποχή !!!! είχε πέσει σύρμα και γινότανε χαμός ... βρε τι θυμηθήκαμε...
Πωωωω τι λες τώρα !
Απίστευτες εποχές !
Συνήθως η Καίτη μας έδιωχνε γιατί ήμασταν "μπασμένα" κ πηγαίναμε Φυλής στον θρύλο την Καιτουλα την Τρικαλινή

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom