Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.423
- Πόντοι
- 206
Αύριο μετά την παραλία ίσως επισκεφθώ το ίδρυμα ανάλογα τα κέφια
Έχουν κάνει ήδη ουράΑληθεια περιμενετε να ερθει η κοπελα της φωτο (οχι η "κόκκινη λυσσα",η αλλη)στο σινεμα?
για πες μας...Η κωλαρα της είναι για όργωμα (ξέρω)
πες λοιπον τις εντυπωσεις σου για να τα διαβασουν εδω μεσα καποιοι...Εσύ πες μας για τις παρτούζες που σου έχουμε χαρίσει....μέχρι και διπλό στο μουνι σε πήραμε
Εγώ αλλά το σκέφτομαιΕίναι κάνεις για αποψε
Η μεγαλύτερη απόλαυση είμαι να τη γλύφεις!Γράψτε καμμιά κριτική όσοι είχατε εμπειρία με τη Λυσσασμένη...να μαθαίνουμε τίποτα κι εμείς οι φρεσκότεροι
Εγώ δεν έχω εμπειρία στο downtown, μόνο από παρτούζες στον Πρίαμο Μοσχάτου κανονισμενες μέσω telegram. Είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας που πάντα στον σήκωνε αλλά δεν σου πέρναγε απ' το μυαλό ότι θα γαμησεις. Δέχεται πουτσα και σπέρμα σα να ζει απ' αυτό. Μια χαρά κοινωνική κτλπ.πες λοιπον τις εντυπωσεις σου για να τα διαβασουν εδω μεσα καποιοι...
Όλο και κάτι θα χειθελω να σε γνωρισω Κόκκινη λυσσα εχει καποιο μεσσγεερ
μιλφαρα !!!! ποτε θα παs στο ιδρυμα ?καβλα το σπερμα
Η αλήθεια είναι πως έτσι όπως λατρεύει να την καλύπτουν με χύσια, φαίνεται πεντανόστιμηΗ μεγαλύτερη απόλαυση είμαι να τη γλύφεις!
telegram? δεν σε βλεπω στο τελεγραμ γιατι@Κόκκινη λυσσα πως θα συμμετάσχουμε και εμείς στης παρτούζες που δεν έχουμε telegram?
καβλα μου να σε γνωρίσω θελω με ποιο τρόποκαβλα το σπερμα