Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.137
Πόντοι
6.056
Ώρε λοβοτομημενο γεροντοπαλικαρο ζεις σε ένα διαμέρισμα ναφθαλίνη με έπιπλα του '50 κ με μια tv του '90- κοιτωντας τις τιμές του λιντλ καθημερινά σαν χρηματιστήριο- για να σου φτάσουν τα κουκιά μην ψοφήσεις κ θα μας πεις για επίπεδο- που φλερτάρουμε την τελευταια θέση στην ευρωπη- μέχρι κ η Ρουμανία μας ξεπέρασε 4 θέσεις κ η Βουλγαρία 1 θέση -ενώ τα μπουκωμενα κουλο μέσα εξημέρωσης λένε ότι πετάμε σαν το Μονακό. Για φ@πες είσαι τελικά μήπως κ ξυπνήσεις απ' το μπλε Μάτριξ που ζεις.
Κολλητός που πάει συχνά Αλβανία .....

Μου λέει ότι ο Αλβανός τελευταίος ... σε σούπερ μάρκετ ... παίρνει 1000€ ...
και δίνει νοίκι 200€ .... πάγια 50€ .... και ο πιο ακριβός καφές στα τίρανα σε μαγαζί τύπου βουκουρεστίου ... σύνταγμα κτλ ....
κάνει 2.50€ ..... Στα μπας κλας έχει 1.50€ και στα χωριά 0.8€ .

Οπότε και οι τελευταίοι , μπορούν να πάνε παντού και βγαίνουν 3-4 φορές τη βδομάδα.
Είμαστε κάτω από Αλβανία και Σκόπια σε αγοραστική δύναμη,

Στην ελλάδα βαριά να βγουν μία το μήνα να πάρουν ένα τυλιχτό σε πιάτο ... και ένα εμφυαλωμένο νερό στα 4 ....

ΨΟΦΟ.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
14.742
Πόντοι
6.166
Καλα κανειςς δεν τους ακουμπαει αλλα ψηφαλακια απο εδω σιγα μην τους πειραξουν .

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
14.742
Πόντοι
6.166
505115768_678871851812817_4362919901722834005_n.jpg

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.137
Πόντοι
21.395
Στην αργεντινή, έτσι έκανε ο πριόνης.
Αλλά είναι ακραίος .... και κάτι σαπιοδόντηδες πουρέητζερ .... μπορεί να φοβούνται μην τους τραμπουκίσουν οι χωροφυλακές του ....
Μια και έπιασες Νότια Αμερική, για τον Μουχίκα έχεις ακούσει; Τον "φτωχότερο προέδρο στον κόσμο";

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.137
Πόντοι
6.056

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.137
Πόντοι
21.395
Οι μίζες στο μητσοτάκη που είναι η απόδειξη
Και στο φινάλε γιατί ζητάς από εμένα αποδείξεις. ΔΕΝ ΨΗΦΊΖΕΙΣ ΕΜΈΝΑ. Αποδείξεις να ζητήσεις από αυτόν που ψηφίζεις για την τιμιότητα του. Πώς βρέθηκε η οικογένεια του, η πιο πλούσια πολιτική οικογένεια στην Ευρώπη, με αυτή την τεράστια περιουσία, που δεν μπορεί να διανοηθεί το μυαλό σου το μέγεθος της, ασχολούμενη-οι τα τελευταία 100 χρόνια μόνο με την πολιτική.

Τελευταία τροποποίηση:

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.137
Πόντοι
21.395
Είδες που σου λέω ότι είσαι κουμμούνι ... και διαφωνείς ;;;
Και ίσως όχι μόνο κουμμούνι .... αλλά και άλλα ... ντεσού (γαλλιστί dessous) του ... πακέτου ...
Διάβασε το προηγούμενο ποστ μου και θα καταλάβεις γιατί ανέφερα τον Μουχικα.
Δεν πάω μόνο Ταυλανδη .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.137
Πόντοι
6.056
Διάβασε το προηγούμενο ποστ μου και θα καταλάβεις γιατί ανέφερα τον Μουχικα.
Για τη φτώχια προφανώς ....

Και ο Στάλιν άφησε 3 κουστούμια και 2 παλτά ....
Τα παιδιά του μέναν σε σοβιετικά μπλοκ διαμερίσματα.
Το γιό του τον άφησε και πέθανε ... και απέρριψε ανταλλαγή με το Φον Πάουλους .
Ο Χίτλερ δεν άφησε τίποτε.

Ο Γιώργης Παπαδόπουλος .... επίσης ....

Σκανδιναβοί Βασιλείς .... πάνε ψαραγορά με ποδήλατο ... και αγοράζουν ψάρια σε .... εφημερίδα ....

Το Μουχίκα βρήκες ;

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.137
Πόντοι
21.395
Για τη φτώχια προφανώς ....

Και ο Στάλιν άφησε 3 κουστούμια και 2 παλτά ....
Τα παιδιά του μέναν σε σοβιετικά μπλοκ διαμερίσματα.
Το γιό του τον άφησε και πέθανε ... και απέρριψε ανταλλαγή με το Φον Πάουλους .
Ο Χίτλερ δεν άφησε τίποτε.

Ο Γιώργης Παπαδόπουλος .... επίσης ....

Σκανδιναβοί Βασιλείς .... πάνε ψαραγορά με ποδήλατο ... και αγοράζουν ψάρια σε .... εφημερίδα ....

Το Μουχίκα βρήκες ;
Αυτός μου ήρθε στο μυαλό όταν είπες για Αργεντινή.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.137
Πόντοι
21.395
Η Ουρουγουάη είναι η μικρή Ελλάδα.

"Τα παιδιά μαθαίνουν την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό ενώ τόσο την 25η Μαρτίου όσο και την 28η Οκτωβρίου οι κάτοικοι γιορτάζουν σαν να είναι Έλληνες. Στην μακρινή Ουρουγουάη των 3,5 εκατομμυρίων κατοίκων, ζουν άνθρωποι που λατρεύουν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και το αποδεικνύουν."

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
14.742
Πόντοι
6.166
Εδω να μαθαίνετε για μπιζνες .Γι αυτο λυσσαξε για τις ανεμογεητριες .Ναι ρε τον νοιαζει η πρασινη αναπτυξη :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
14.742
Πόντοι
6.166
Δεν ανησυχούν αν θα Αρρωστήσετε. και την υγεια σας .Δεν ανησυχούν για την προστασια και ασφαλεια σας , Δεν ανησυχούν αν θα Μορφωθείτε. Δεν ανησυχούν αν θα βρείτε Δουλεια. Δεν ανησυχούν αν θα βρείτε σπίτι. Δεν ανησυχούν αν θα πληρώσετε την ΔΕΗ. . Δεν ανησυχούν αν θα πληρώσετε τα Τροφιμα. Ανησυχουν μονο αν θα Ξυπνήσετε.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.639
Πόντοι
266
Αυτά που λες όχι απλά δεν είναι επιχειρήματα αλλά με επιβεβαιώνουν κιόλας.

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι ακριβώς η κατάσταση της γενιάς σου. Και επειδή δεν έχεις κάποια δικαιολογία λες ''ε αυτά πάντα γίνονταν''

ε επειδή αυτά πάντα γίνονταν γιαυτό η γενιά σου κατέστρεψε την χώρα. Δεν κατραλαβαίνω που διαφωνείς? Σας βρήκαν λίγο πεινασμένους, λίγο αμόρφωτους και λίγο ελαφρών ιδεών... σας έβαλαν στο "πάρε-δώσε'' και σας έκαναν εξπέρ...

και σήμερα οι προσλήψεις στο δημόσιο γίνονται με ΑΣΕΠ...ναι σίγουρα δεν υπάρχουν βύσματα :2funny:

Κάτσε εκεί και φάε τα 600ε της σύνταξης και μην κουνάς το δάχτυλο τώρα.
Όσο μπορείς να κουνάς το δάχτυλο εσύ τόσο μπορώ να το κουνάω και εγώ

Οικονομική μου δυνατότητα είναι ότι δεν είμαι ούτε φτωχός ούτε πλούσιος

Πάντως όπως έχω γράψει εδώ πολλά επιδόματα επειδή δεν με καλύπτουν τα ισοδηματικά κριτήρια δεν τα παίρνω

Αν έχεις καμιά ένδειξη όχι απόδειξη ότι εγώ προσωπικά έχω πάρε δώσε μπορείς να τη βάλεις αλλιώς είσαι απλώς συκοφάντης ή λες ότι σου ρχεται

Έχω βάλει χιλιάδες φορές
Το γιατί εμπιστεύομαι τις κυβερνήσεις που κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια

Με τα λάθη τους με τις παραλήψεις τους

Γιατί μας έκαναν από μία χώρα φτωχιά σε μία χώρα οικονομικά ανεπτυγμένη

Φυσικά οι της ηλικίας μου μπορούμε να το δούμε αυτό

Οι σαραντάρηδες έχουν δει μόνο την πτώση
Μετά τα μνημόνια

Δεν έχουν δει την τρομακτική άνοδο που είχαμε από τότε που ημουν πιτσιρικάς μέχρι τα μνημόνια
Όπως ξανά έγραψα έπεσε λίγο με τα μνημόνια

Θα ξαναπώ μερικά ενδεικτικά

Στο νησί
Πήγαινα στο πηγάδι να πάρω νερό
Το βράδυ βλέπαμε να διαβάσουμε με λάμπα πετρελαίου
Ψυγείο είχαμε ψυγείο πάγου

Κρέας τρώγαμε μία φορά τη βδομάδα
Και χριστούγεννα και πάσχα

Το πλοίο έκανε 6 ώρες τώρα δύο

Δεν ήταν φεριμπότ γιατι κανείς δεν είχε αυτοκίνητο

Μίλαγα με ένα συνάδελφο που κάθεται στην κυψέλη

Περίπου της ηλικίας μου

Μου λέει όταν είμαστε πιτσιρικάδες ξέραμε στη φωκίωνος νέγρη
Κυκλοφορούσαν δύο αυτοκίνητα
Του μπάρκουλη. Και ενος βιομήχανου

Φυσικά και από την οικογένειά μου και από τους γνωστούς και φίλους τρεις και ο κούκος είχαν αυτοκίνητο

Στην αθήνα κάναμε αίτηση για τηλέφωνο στον οτε έρχονταν μετά από δύο χρόνια
Πληρώναμε αρκετά αρχικά
Τα υπεραστικά ήταν πανάκριβα
Πάγιο που δεν θυμάμαι πόσο ήταν

Το μόνο καλό ήταν ότι αστική μονάδα ήταν φθηνη και δεν είχε χρόνο χρέωση

Στο σχολείο που ήμουνα μετά καθηγητής στην αθήνα και είχαμε 20 παιδιά σ στην τάξη
Τότε είχε 80
Φυσικά μόνο αρένων
Και σε βάρδιες πρωί απόγευμα
Στο νησί ήτανε πολύ χειρότερα
Εκτός από ποδιά οι μαθητές φορούσαν πηλίκιο
Απαγορευόνταν να κυκλοφορούν χωρίς συνοδεία μετά τη δύση του ηλίου
Και σινεμά μπορούσαν να πάνε μόνο με τους γονείς τους

Τα σχολεία δουλεύαν εξαήμερο και σάββατο

Όπως δουλειές εργασία ήταν εξαήμερη 48 ώρες

Αφού συμπλήρωνες ένα χρόνο δουλειά έπαιρνες 13 μέρες άδεια
Και για να πας 28 έπρεπε να περάσουν πολλά χρόνια

Μπορώ να λέω μέχρι αύριο

Επειδή εσείς και πιτσιρικάδες δεν τα έχετε ζήσει αυτά και δεκάδες άλλα

Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι εμείς οι μεγάλοι ξέροντας τα παλιά και βλέποντας το σήμερα

Βλέπουμε την απίστευτη βελτίωση με τις κυβερνήσεις που πέρασαν
Και δρούμε ανάλογα

• Χαχα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.639
Πόντοι
266
Και στο φινάλε γιατί ζητάς από εμένα αποδείξεις. ΔΕΝ ΨΗΦΊΖΕΙΣ ΕΜΈΝΑ. Αποδείξεις να ζητήσεις από αυτόν που ψηφίζεις για την τιμιότητα του. Πώς βρέθηκε η οικογένεια του, η πιο πλούσια πολιτική οικογένεια στην Ευρώπη, με αυτή την τεράστια περιουσία, που δεν μπορεί να διανοηθεί το μυαλό σου το μέγεθος της, ασχολούμενη-οι τα τελευταία 100 χρόνια μόνο με την πολιτική.
Βασική αρχή της δικαιοσύνης
Είναι ότι αυτός που κατηγορεί αποδεικνύει την κατηγορία
Και όχι ο αθώος την αθωότητα

• Χαχα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.639
Πόντοι
266
Λίγη σημασία έχει το τί πιστεύω εγώ ή εσύ, ο οποίος, μάλιστα, κάνεις δίκη προθέσεων όχι μόνον μερίδας των συγγενών, που με την δική τους έρευνα, νομικούς και πραγματογνώμονες έχουν άλλη άποψη για την πυρόσφαιρα, από αυτήν που αποφάσισε να προωθήσει η επίσημη κυβέρνηση, αλλά θεωρείς ότι και ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ, που ιδρύθηκε και στελεχώθηκε επί ημερών της παρούσης κυβέρνησης, σύμφωνα με τις νεότερες ευρωπαϊκές οδηγίες, αποτελεί αντικυβερνητική σφηκοφωλιά (πώς ξέφυγε έτσι;) με πολιτική σκοπιμότητα. Αντιλαμβάνεσαι, ότι δεν θα σε ακολουθήσω σε αυτήν την συλλογιστική και στην δίκη προθέσεων.

Ακολούθησα άλλη μεθοδολογία, ακριβώς για να αποφύγω αυτά. Έμεινα, δηλαδή, στα ΕΠΙΣΗΜΑ κείμενα, αυτά που παρέθεσα και είναι ήδη στην δικογραφία και έχουν ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ. Και ειδικώς στο μέρος των κειμένων, που αφορά στην πυρόσφαιρα, την αιτία της κλπ. Και περιορίστηκα στις δύο βασικώς αντιτιθέμενες απόψεις, αυτήν του Καρώνη και αυτήν του ΕΟΔΑΣΑΑΜ.
Αυτά, λοιπόν, τα κείμενα, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, θα διαβάσει ο δικαστής της υπόθεσης ως προερχόμενα 1) από τον διορισμένο από τον εφέτη-ανακριτή και 2) από τον κατά νόμον και καθ' ύλην αρμόδιο φορέα.

Σε αυτό το πνεύμα και πλαίσιο σου εξήγησα ότι ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ (27/02/2025 Αγγλικό, 31/05/205 Ελληνικό) το κείμενο ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ και ΔΙΑΤΗΡΕΙ μέχρι στιγμής ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ συμπέρασμα, ότι Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΩΝ ΕΛΑΙΩΝ. Τα κείμενα υπάρχουν προς σύγκριση.
Και το έχει διατηρήσει ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ, ΕΝΩ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ δύο συνεδριάσεις ΤΟΥ ΕΟΔΑΣΑΜΜ, δηλαδή της 7η και 8ης Απριλίου 2025 με θέμα την Πίζα και την Γάνδη. Συνεδριάσεις, στις οποίες εγώ παρέπεμψα σε προηγούμενο. Και από τις οποίες, εσύ θεωρείς ότι έπρεπε να αλλάξει το τελικό κείμενο. Δυστυχώς, ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ έκρινε και έπραξε διαφορετικά από την δική σου επιθυμία. Αυτό το ονομάζεις πολιτική σκοπιμότητα, ενώ η δική σου επιθυμία είναι αντικειμενική πραγματικότητα... Ο φορέα, όμως, επιμένει στο συμπέρασμά του, και αυτό ισχύει ΕΠΙΣΗΜΩΣ. Τί να κάνουμε...

Όπως και να έχει, η ΟΥΣΙΑ παραμένει αυτή ΝΟΜΙΚΩΣ. Τα άλλα, κλιπάκια, screenshots, εικοτολογίες, μεταβλητές άλφα ή βήτα, δίκη προθέσεων, τί έπρεπε ή δεν έπρεπε και, γενικώς, η συνεχιζόμενη περιδίνησή σου περί αυτά τα ίδια, για τα οποία έχω απαντήσει και τα οποία εσύ επανέρχεσαι και αναδιατυπώνεις με άλλες φράσεις και τα φωτίζεις από διαφορετικές γωνίες, ελάχιστη σημασία έχουν ΝΟΜΙΚΩΣ.
Αρχίζω να πιστεύω ότι η επιμονή σου έχει να κάνει με την δημιουργία εντυπώσεων, πλέον.

Τελειώνοντας η ΘΕΣΗ μου ξανά (το νόημά της, δηλαδή):
Αν δεν υπάρξει νεότερο, ΕΠΙΣΗΜΟ πόρισμα ή άλλο στοιχείο ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ την υπόθεση πυρόσφαιρα υπέρ της μιας άποψης ή της άλλης (δηλ. ανάφλεξη σιλικόνης - ανάφλεξη πτητικών καυσίμων) εγώ ΔΕΝ πρόκειται να επανέλθω, γιατί καταντάει κουραστικό.
Αν όντως υπάρξει, το πληροφορηθείς πρώτος και μας το φέρεις προς συζήτηση, να ξαναμιλήσουμε πολύ ευχαρίστως.
Μέχρι τότε, όμως, τα άλλα (στην πραγματικότητα: τα ίδια και τα ιδια...), είναι μόνον για επικοινωνιακή, εντυπωσιοθηρική χρήση.
Έχεις δίκιο είπαμε τις απόψεις μας σταματάω και εγώ τη συζήτηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom