Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.654
Πόντοι
6.256
Γιατί ο καταναλωτής έχει επιλογή να πάρει άλλο χυμό ή να τους γράψει και στα αρχίδια του και να μην πάρει καν χυμό.

Αλλά η στέγαση δεν είναι επιλογή και ο ιδιοκτήτης εκμεταλλεύεται την άμεση ανάγκη και την έλλειψη στην αγορά και βαράει στα αυτιά.

Και αν αυτό το έκανε σε κανένα ακίνητο της προκοπής που απευθύνεται σε ανθρώπους με λεφτά θα ήταν εντάξει

αλλά όταν το κάνει σε ακίνητα τρόγλες και απευθύνεται σε φτωχομπινέδες που προσπαθούν να πιαστούν από κάπου και να μπορέσουν να ζήσουν....

τότε είναι άξιος της μοίρας του...

η οποία είναι να κυνηγάει τον κάθε έναν που του βγάζει το λάδι για να πληρωθεί που του γαμάει το σπίτι στις ζημιές και που στο τέλος θα του αφήσει 5 μήνες πιστόλια φέσι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
42.342
Πόντοι
6.256

Φανταστείτε τι ζημιά εκαναν οι ομπαμα μπαιντεν με τους λαθρο που χρειαζεται στρατος να τους κανει καλά.
Συγγενης μου ελεγε οτι η κατασταση στην καλιφορνια με τους λαθρο ειναι τραγικη.
Αστεγοι κλεφτες κλπ

Αφιερωμενο στα εδω μπραβοκουλάκια που ελεγαν τον τραμπ τρελλο.

Το εκει προβλημα με τους λάθρο ειναι ετοιμο να σκάσει και στην ξεφτιλισμένη ευρώπη, στην ευρωπη θα ναι χειρότερα γιατι εχουμε να κανουμε με τα βρωμομουσλίμια.

Οταν ξεσηκωθουν να δουμε ποιος μπραβοκουλης θα φταίει

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.639
Πόντοι
266
Ελλάδα 2.0. Τρίτη χρονιά ο δρόμος έτσι. Μισογκρεμισμενος πάνω από τα κεφάλια λουομένων σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Μεσογείου.
Θέλεις και άλλη απόδειξη ότι οι φόροι που πληρώνεις δεν ανταποδιδονται σε εσένα αλλά καταλήγουν στις τσέπες κάποιων επιτηδείων;;;;
IMG_20250606_170615.jpg
Οι μίζες στο μητσοτάκη που είναι η απόδειξη

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.639
Πόντοι
266
Οι φυλακισμένοι δεν βγάζουν κυβερνήσεις όμως

Ενώ αυτοί που δηλώνουν χωράφια που δεν έχουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι από αυτούς που βγάζουν κυβερνήσεις...

Ωραίο σκάνδαλο (και) με τον ΟΠΕΚΕΠΕ πάντως....καθρέπτης της Ελληνικής πραγματικότητας.
Όταν ήμουν πιτσιρικάς
Προ αμνημονεύτων χρόνων
Τα ίδια συνέβαιναν στο νησί με τους συνεταιρισμούς

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.639
Πόντοι
266
Απάντηση, μέρος 3ο (τελευταίο)
2) Κατά τα λοιπά:
α) ΠΡΙΝ υποβάλουν το τελικό τους πόρισμα (27/02/2025), οι τύποι του ΕΟΔΑΣΑΑΜ έλαβαν ή όχι υπ' όψιν, την έκθεση της Πυροσβεστικής, τα πορίσματα του Γενικού Χημείου και λοιπά, όσα ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ της δικής τους έρευνας; (Σημείωση εδώ σχετική: Επίσημα ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ ανέλαβε την διερεύνηση για το δυστύχημα των Τεμπών 15-03-2024, απόφαση 785.)
Καταφατική απάντησή στο άνω ερώτημα από το ίδιο το πόρισμα (σελ.19-20, εδάφιο 40-41). Αντιγράφω (και, ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ας διαβαστεί προσεκτικά για τις νύξεις που περιέχει ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ):
"[...] η παρούσα έκθεση βασίζεται σε πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί από διάφορες υπηρεσίες και ερευνητές, καθώς και από απευθείας διερεύνηση του ΕΟΔΑΣΑΑΜ (συλλογή τεχνικών πληροφοριών, συνεντεύξεις και επιτόπιες επισκέψεις). Πρέπει να επισημανθεί ότι πολλές κρίσιμες πληροφορίες που θα έπρεπε να έχουν συλλεχθεί έγκαιρα στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης έρευνας, έχουν χαθεί λόγω της διαφορετικής προσέγγισης των διάφορων ερευνητικών οργανισμών. Ειδικότερα: Η δικαστική διερεύνηση (επικεντρώθηκε αποκλειστικά στη νομική συμμόρφωση), ορισμένες πραγματογνωμοσύνες (διενεργήθηκαν με περιορισμένο σκοπό), η διαχείριση και η μερική χαρτογράφηση1 του τόπου του δυστυχήματος παρουσίασαν ελλείψεις (4.5.2, 4.5.3) και οι ιατρικές εξετάσεις (4.5.4.4, 538). Επιπλέον, μια σειρά ενεργειών πραγματοποιήθηκαν μόνο μετά από πιέσεις των οικογενειών των θυμάτων (π.χ. η δειγματοληψία και η χημική ανάλυση έγιναν 29 ημέρες μετά το δυστύχημα). Επίσης, τρία βίντεο που απεικονίζουν την αμαξοστοιχία 63503 διατέθηκαν στις δικαστικές αρχές στο τελικό στάδιο της έρευνας και η αυθεντικότητά τους εξακολουθεί να εξετάζεται. Η ανάλυση δειγμάτων καθισμάτων παραμένει επίσης σε εκκρεμότητα (451)."

β) Τα αναφερόμενα στα screenshots που παραθέτεις, έχουν σχέση με την παραμετροποίηση των μοντέλων προσομοίωσης. Αυτό, βασικώς, είναι η συμβολή Πίζας και Γάνδης, σύμφωνα με το υπάρχον κείμενο. Έχω καλύψει το θέμα από την προηγούμενη απάντησή μου, όταν σε καλούσα να διαβάσεις τα σχετικά εδάφια του πορίσματος 486,487,488. Μάλιστα εκεί έγραφα: "Ως φαίνεται η Γάνδη βοήθησε, ώστε "η προσαρμογή ορισμένων μεταβλητών και παραμέτρων οδήγησε σε ένα βελτιωμένο και περισσότερο αξιόπιστο σύνολο προσομοιώσεων και αναλύσεων CFD [...]". Στα παραρτήματα του αναρτηθέντος πορίσματος ΕΟΔΑΣΑΑΜ, όποιος έχει όρεξη και γνώση, μπορεί να δει και τα τεχνικά στοιχεία και πίνακες.

γ) "Προφανώς ξέρει και αυτός αποφάσισε ότι δεν υπάρχει λαθρεμπόριο": επανέρχομαι: ο τελικός δικαστής ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να διερευνήσει και προς τα εκεί. Το όποιο σκεπτικό Μπακαΐμη θα το λάβει υπ' όψιν αν θέλει, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ούτε του απαγορεύει κάποιος να το κοιτάξει περαιτέρω. Μένω σε αυτό, προς το παρόν.

δ) Για τα περί Καρυστιανού και λοιπών αναφερόμενων πολιτικών:
Η "πολιτική σκοπιμότητα" και η "σοβαρότητα"! Ενδιαφέροντα θέματα. Αλλά για άλλο νήμα. Μένουμε στην πυρόσφαιρα και σχετικά. Αλλιώς θα ξεστρατίσουμε.
Μα η κύρια λογική που μιλάει για πυρόσφαιρα που οφείλεται σε άγνωστο υλικό

Είναι πράγματι ότι δεν υπάρχει πουθενά το άγνωστο υλικό

Και επιμένουν είπαμε για να βγει λαθρεμπόριο και κακούργημα που εξήγησα γιατί τους συμφέρει

Και προφανώς υπάρχουν πολιτικοί λόγοι

Αυτό είναι η κύρια αιτία

Οι πολιτικοί λόγοι

Και είναι πασιφανές από την κατηγορία για εσχάτη προδοσία

Όσο για τη γάνδη και την πίζα μου τα μπερδεύεις

Στείλαν διευκρινιστικές απαντήσεις που φέρνουν επιμέρους αντιρρήσεις στο πόρισμα του φεβρουαρίου

Τα δύο πανεπιστήμια

Ρητορική ερώτηση φυσικά στείλαν

Έπρεπε μετά από αυτές τις παρατηρήσεις να αλλάξει το αρχικό κείμενο ληφθούν υπόψη αυτές οι παρατηρήσεις

Κατα τη γνώμη μου ναι

Έγινε αυτό ή απλώς μεταφράστηκε το αρχικό κείμενο;

Σε αυτό περιμένω απάντηση

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.801
Πόντοι
3.936
ο Αρχικόπρος ο αδουλευτος -μόνο κομματικός τσ@τσος είναι από μικρός. Αυτός λοιπόν ο αδουλευτος κόπρος ο κεκές χωρίς ένα ένσημο στη ζωή του βγάζει νόμους για εργασιακά στις πλάτες των άλλων που έχουν δουλέψει μια ζωή - αλλά αυτή είναι η γ@μιολα η ρουφι@να πολιτική- Ψηφιστε κουλο νδ μ@λ@κες. Και καλά οι εφοπλιστές που έχουν καραβια- αλλά να τον ψηφίζουν και οι μουτσοι της ζωής των 3+ 60- είναι τραγικό. Δεν υπάρχει σωτηρία τελικά σε αυτόν τον τόπο.:confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.143
Πόντοι
6.056
Στις ΗΠΑ που το όριο φτώχειας , είναι 55.000$ το χρόνο ...
έχει πάνω από 10% ΑΣΤΕΓΟΥΣ.

Τα πρώτα σπίτια που είχαν αγοράσει οι έλληνες μετανάστες που πήγαν μετά τον πόλεμο κουηνς, τζαμαϊκα στρητ , αστορια κτλ
νοικιάζονται τώρα από 4000$ τα πιο μικρά παλιά (κάτω από 100τμ παλιότερα του 1900) μέχρι 5500$ .

Στην ελλάδα .... για να εκσυγχρονιστεί ....

πρέπει να έχουμε πάνω από 20% άστεγους.

Όσοι παίρνουν τον κατώτατο και είναι μόνοι και δεν έχουν σπίτι , πρέπει ή να είναι άστεγοι
ή να μένουν 4 μαζί σε ημιόροφο λιοσσίων , σεπόλια κτλ , μέχρι 20τμ χωρίς ντουζιέρα , με νιπτήρα μονο για να πλένουν τον κώλο τους.

Κάτι τσουτσέκια που έχουν διαμερισματάρες στον άγιο παντελεήμονα ... να πάνε σε ημιόροφους
και κάτι ξεφτίλες που μένουν σε βπ , να πάνε περιστέρι κτλ .

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΡΑ !!!!!!
Να γίνουμε Ευρώπη !!!
Σύγχρονη χώρα.
Με 20% αστέγους.

Να πηγαίνουν και ελληνίδες για πιάτσα πατησίων και στο μετάξι με 10€ .

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.639
Πόντοι
266
Απάντηση, μέρος 2ο
Έκλεισε η παρέκβαση, επανέρχομαι.
Έχει βάλει το ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ στα ελληνικά κείμενο ΕΟΔΑΣΑΑΜ. Αυτό, το οποίο έχω ήδη αναρτήσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ σε προηγούμενο, μαζί και το αρχικό αγγλικό, επίσης ολόκληρο. Από την αρχική υποβολή του στα αγγλικά (27/02/2025) και ενώ ήταν για μετάφραση, και μέχρι την ολοκλήρωση της μετάφρασης (21/05/2025) υπήρχε καιρός να αλλάξει κάτι και, ΚΥΡΙΩΣ, να αλλάξει αυτό που ενδιαφέρει να διαβάσει ο όποιος τελικός δικαστής για συνεκτίμηση: το συμπέρασμα για την αιτία της πυρόσφαιρας/πυρκαγιών.
Αυτό άλλαξε;
Όχι! Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο! Μέχρι στιγμής που γράφω αυτά και εξ όσων γνωρίζω.
- Αλλά, εδώ προσοχή!!! Επειδή δεν έχω όρεξη να κρύψω τίποτε και επειδή επιμένεις να αφήνεις να πλανάται ότι υπάρχει ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ, όσον αφορά το ΤΕΛΙΚΟ πόρισμα που κατατέθηκε και το πώς προέκυψε, και επειδή υπήρξε, όντως, σχετικό θέμα στον ΕΟΔΑΣΑΑΜ, που ΦΑΙΝΕΤΑΙ, αρχικώς, να σου δίνει δίκιο, παραπέμπω μέσω συνδέσμων (links) σε δύο ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ του ΕΟΔΟΣΑΑΜ, αναφερόμενα ακριβώς στο θέμα, το οποίο και εσύ έθιξες. Αλλά, προσοχή, παρακαλώ, στις ημερομηνίες. Θα εξηγήσω γιατί προσοχή παρακάτω.
-Πρακτικό πρώτο: "7-4-2025 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 26/2025 Ενημέρωση για επιστολή πανεπιστημίων Πίζα και Γάνδης / Ενημέρωση για απόσυρση πανεπιστημίου Πίζας και δηλώσεις ερευνητή Πανεπιστημόυ Γάνδης κου Μαραγκού"
Την αμέσως επόμενη ημέρα όμως:
-Πρακτικό δεύτερο: "8-4-2025 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 27/2025 Ενημέρωση για σχετικά πορίσματος Τεμπών"
Από αυτό το δεύτερο πρακτικό αντιγράφω:
" [...] Ο αναπληρωτής πρόεδρος (σ.Σ.: Παπαδημητρίου Χρήστος) εισηγήθηκε να προχωρήσει οπωσδήποτε κατεπειγόντως καταρχήν με το Δημόκριτο και στη συνέχεια με άλλα η ισχυροποίηση και επιβεβαίωση του ανοικτού σημείου του πορίσματος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ αναφορικά με τα αίτια της πυρόσφαιρας με κάθε δυνατό τρόπο ώστε η εξήγηση που θα δοθεί να είναι επιστημονικά ορθή και αν είναι δυνατόν μη αμφισβητήσιμη. [...]
Το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ είναι μια τεκμηρίωση και αναφορά σε όλα τα σφάλματα που οδήγησαν στη σύγκρουση και όχι έρευνα για την πυροσφαιρα. Το συμβούλιο εκφράζει την στήριξη του στο πόρισμα και την άψογη εργασία της ομάδας διερεύνησης και τονίζει ότι η εκτίμηση περί της μη συμμετοχής στο φαινόμενο της δημιουργίας της πυρόσφαιρας των ελαίων σιλικόνης βασίζεται σε βεβαίωση του καθηγητή του ΑΠΘ κου Κωνσταντοπούλου και φυσικά παραμένει ως έχει.
Τέλος δηλώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν δηλώνει ότι είναι λανθασμένη η εκτίμηση που περιλαμβάνονταν στο πόρισμα αλλά όπως και η ίδια η επιτροπή είχε ζητήσει θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και πιστοποιηθεί άμεσα και όταν γίνει αυτό το σχετικό τμήμα του πορίσματος θα επανέλθει με απόλυτα πιστοποιημένα αποτελέσματα και εκτιμήσεις ανωτάτων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.
Κατά τον πρόεδρο του σιδηροδρομικού τομέα το συμβούλιο έχει το καθήκον να προχωρήσει το συντομότερο δυνατoν και με τον πιο πρόσφορο τρόπο στην πιστοποίηση των αποτελεσμάτων του πορίσματος της Επιτροπής Διερεύνησης των Τεμπών αναφορικά με τα αίτια της πυρόσφαιρας σε κορυφαία και εγνωσμένου κύρους πανεπιστημιακά ή συναφή ιδρύματα της Ελλάδος ή της αλλοδαπής, και δη τον Δημόκριτο και τουλάχιστον άλλο ένα ίδρυμα που θα επιλέξει εκείνο με ερώτημα ποια είναι η αιτία της πυροσφαιρας στα Τέμπη εφόσον δεν είναι τα έλαια σιλικόνης
.[...]"
Όλα αυτά στις 8 Απριλίου 2025. Το μεταφρασμένο κείμενο ως μέρος της δικογραφίας ήρθε ένα μήνα και βάλε ΜΕΤΑ, στις 21/05/2025. Πηγαίνει, λοιπόν, ίδιο, όπως και τον Φεβρουάριο, ΜΟΛΟΝΟΤΙ έχει προκύψει, ενδιαμέσως, το θέμα με τα πανεπιστήμια Πίζας και Γάνδης (Μαραγκός) και έχει απασχολήσει σε δύο ειδικές συνεδριάσεις τον ΕΟΔΣΑΑΜ.

ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, λοιπόν, το τελικό κείμενο της δικογραφίας ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΟ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ. Καλούμαστε, λοιπόν, όλοι ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, να μείνουμε σε αυτό και να επανέλθουμε μόνον εάν ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ φέρει προς συμπερίληψη στην δικογραφία ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ κείμενο, δηλαδή κείμενο που να ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ την ήδη δημοσιευμένη θέση του περί των αιτίων της πυρόσφαιρας, όπως συμφώνησαν να κάνει, όλοι οι συμμετέχοντες στην συνεδρίαση της 08/04/2025. Και προτιμούν η πιστοποίηση να έρθει από τον Δημόκριτο. Αυτό ΔΕΝ έχει γίνει ακόμα. Αν γίνει, θα είναι όντως σημαντική πιστοποίηση και, φυσικά, εξέλιξη.
Να αναμένουμε σχετική εξέλιξη και να το ΛΗΞΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, μένοντας σε αυτό που ήδη επισήμως υπάρχει από ΕΟΔΑΣΑΑΜ, δηλαδή ο αποκλεισμός των σιλικονούχων ελαίων ως αιτίας της πυρόσφαιρας;
Εγώ αυτό θα κάνω. Ελπίζω και εσύ.
Με τις επιφυλάξεις που διαπιστώνει

Και ως προς την ουσία

Και λαμβάνοντας υπόψη τα βίντεο που προφανώς δέχεται ότι είναι γνήσια

Αλλά πώς μπορεί να δέχεται τα βίντεο είναι γνήσια ότι υπάρχει και υλικό δεν ξέρει που είναι

Είναι απορίας άξιον

Παραμένουν οι απαντήσεις μου στο προηγούμενο μήνυμα
Που δεν είχα δει ότι έχεις απαντήσει και δεύτερο μήνυμα

Κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να υπάρχει απλή μετάφραση

Από το αρχικό κείμενο

Μετά τις παρατηρήσεις των πανεπιστημίων

Εσύ πιστεύεις ότι γίνεται

Έχουμε διαφωνία

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.143
Πόντοι
6.056
Τα σκουπίδια που πήραν επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ .... θα τους μείνουν οι μερσεντομπεμβε , μεζονέτες και πισίνες
και ταξίδια αράχωβα σπέτσες σαντορίνη ;;;

Να επιστραφούν όλα. Αν δεν έχουν δήμευση κάθε περιουσιακού στοιχείου.
ΑΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΦΚΑ ... ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ !!!!!!!!!

ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ 3000 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΛΙΕΣ .... 10.000 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ....
ΚΑΙ 800 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ ....

θα κρατήσει τα κλεμμένα ;;

Και θα πληρώσουμε εμείς ;;;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.654
Πόντοι
6.256
Όταν ήμουν πιτσιρικάς
Προ αμνημονεύτων χρόνων
Τα ίδια συνέβαιναν στο νησί με τους συνεταιρισμούς
Νομίζεις ότι δεν το ξέρω?

Διεφθαρμένοι, κουτοπόνηροι, αγύρτες, συμφεροντολόγοι αρχοντοχωριάτες το 80% της γενιάς σου

εσείς στήσατε κώλο στους χοντρούς πολιτικούς...μαζί εδραιώσατε το κράτος του Αντρέα....το "πάρε-δώσε'' μόνο που εσείς δίνατε κώλο για ένα διορισμό και αυτοί έπαιρναν μίζες δισεκατομμυρίων.

Και όταν σας έκοψαν την μάσα βγήκατε να εκφράσετε άποψη και να φωνάξετε κιόλας....και ακόμα και τώρα ψηφίζετε για τη συνταξούλα σας....έχετε γαμήσει το μέλλον των παιδιών σας αλλά ακόμα τον κώλο σας κοιτάτε.

Οι γαλάζιοι που σου αρέσουν τι είναι στην ουσία? όλοι από το ίδιο σύστημα βγήκαν...όλοι στην ίδια οικογένεια της παρακμής του Αντρέα....και εσύ είσαι κλασικό παράδειγμα αποτελέσματος αυτού του συστήματος....

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.639
Πόντοι
266
Νομίζεις ότι δεν το ξέρω?

Διεφθαρμένοι, κουτοπόνηροι, αγύρτες, συμφεροντολόγοι αρχοντοχωριάτες το 80% της γενιάς σου

εσείς στήσατε κώλο στους χοντρούς πολιτικούς...μαζί εδραιώσατε το κράτος του Αντρέα....το "πάρε-δώσε'' μόνο που εσείς δίνατε κώλο για ένα διορισμό και αυτοί έπαιρναν μίζες δισεκατομμυρίων.

Και όταν σας έκοψαν την μάσα βγήκατε να εκφράσετε άποψη και να φωνάξετε κιόλας....και ακόμα και τώρα ψηφίζετε για τη συνταξούλα σας....έχετε γαμήσει το μέλλον των παιδιών σας αλλά ακόμα τον κώλο σας κοιτάτε.

Οι γαλάζιοι που σου αρέσουν τι είναι στην ουσία? όλοι από το ίδιο σύστημα βγήκαν...όλοι στην ίδια οικογένεια της παρακμής του Αντρέα....και εσύ είσαι κλασικό παράδειγμα αποτελέσματος αυτού του συστήματος....
Έχω γράψει δεκάδες φορές
Πώς βελτιώθηκε η ζωή μου και η ζωή όλων των ελλήνων
Απίστευτα σχετικά με τη ζωή που ζούσαμε όταν ήμουν πιτσιρικάς

Βέβαια για να το κάνω κάπως αριθμητικά
Από το 10 που ήμουνα μικρός πήγαμε έως την κρίση στο 200
Και μετά πέσαμε στο 160

Οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί είναι το νόημα και όχι οι απόλυτοι αριθμοί

Και για πολλοστή φορά το λέω
Ότι οι διορισμοί στην εκπαίδευση δεν γινόταν με μέσον αλλά με επετηρίδα

Άρα σε άλλους μπορεί να τα λες αυτά για κομματικούς διορισμούς όχι σε μένα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.654
Πόντοι
6.256
και κάτι ξεφτίλες που μένουν σε βπ , να πάνε περιστέρι κτλ .
Κάτσε να μαντέψω

έχεις πορτοκαλί μπιντέδες και στο περιστέρι/ίλιον/καματερό του 1980 με τα παλιά πατζούρια που κλειδώνουν με μεντεσέ και τους δίνεις στην προνομιακή τιμή των 600-700ε??

και όποιος προλάβει πρόλαβε

:wanker:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.654
Πόντοι
6.256
Έχω γράψει δεκάδες φορές
Πώς βελτιώθηκε η ζωή μου και η ζωή όλων των ελλήνων

Και μετά πέσαμε στο 160

Αυτά που λες όχι απλά δεν είναι επιχειρήματα αλλά με επιβεβαιώνουν κιόλας.

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι ακριβώς η κατάσταση της γενιάς σου. Και επειδή δεν έχεις κάποια δικαιολογία λες ''ε αυτά πάντα γίνονταν''

ε επειδή αυτά πάντα γίνονταν γιαυτό η γενιά σου κατέστρεψε την χώρα. Δεν κατραλαβαίνω που διαφωνείς? Σας βρήκαν λίγο πεινασμένους, λίγο αμόρφωτους και λίγο ελαφρών ιδεών... σας έβαλαν στο "πάρε-δώσε'' και σας έκαναν εξπέρ...

και σήμερα οι προσλήψεις στο δημόσιο γίνονται με ΑΣΕΠ...ναι σίγουρα δεν υπάρχουν βύσματα :2funny:

Κάτσε εκεί και φάε τα 600ε της σύνταξης και μην κουνάς το δάχτυλο τώρα.

Τελευταία τροποποίηση:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.884
Πόντοι
37.562

Δλδ για να καταλαβω,θα φυτεψει δενδρα και
θα βαλει κουνιες στο Αιγαιο πελαγος??
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΛΗ.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.137
Πόντοι
21.395
Βρε άνθρωπε (προσπαθώ να φερθώ όσο πιο κόσμια μπορώ) αν είχα αποδείξεις για τις μίζες, των κάθε λογής κυβερνώντων που διαχειρίζονται εδώ και χρόνια το δημόσιο χρήμα, ο δρόμος θα ήταν σε αυτήν την κατάσταση;
Έχεις πάει στο εξωτερικό να δείς σε τι δρόμους κυκλοφορεί ο Ιταλός, ο Γάλλος, ο Ισπανός, ο Πορτογάλος, ο Εγγλέζος, ο Τούρκος, ακόμα και ο Κουβανός;

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.137
Πόντοι
21.395
Tι αλλη αποδειξη θες, οταν η φοροι σου μετατρεπονται σε pass, για να καταληξουν στις τσεπες μονο των καρτελ των σουπερ μαρκετ και της ενεργειας, ενω θα μπορουσε να γινει μειωση του ΦΠΑ, η, εστω να σου εδινε το pass για να το ξοδεψεις οπου εσυ θες, ακομα και στα μικρομαγαζα και οχι μονο στα καρτελ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.801
Πόντοι
3.936
Έχω γράψει δεκάδες φορές
Πώς βελτιώθηκε η ζωή μου όλων των ελλήνων
Και μετά πέσαμε στο 160

Ώρε λοβοτομημενο γεροντοπαλικαρο ζεις σε ένα διαμέρισμα ναφθαλίνη με έπιπλα του '50 κ με μια tv του '90- κοιτωντας τις τιμές του λιντλ καθημερινά σαν χρηματιστήριο- για να σου φτάσουν τα κουκιά μην ψοφήσεις κ θα μας πεις για επίπεδο- που φλερτάρουμε την τελευταια θέση στην ευρωπη- μέχρι κ η Ρουμανία μας ξεπέρασε 4 θέσεις κ η Βουλγαρία 1 θέση -ενώ τα μπουκωμενα κουλο μέσα εξημέρωσης λένε ότι πετάμε σαν το Μονακό. Για φ@πες είσαι τελικά μήπως κ ξυπνήσεις απ' το μπλε Μάτριξ που ζεις.

Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
993
Πόντοι
96

Και ως προς την ουσία

Αλλά πώς μπορεί να δέχεται τα βίντεο είναι γνήσια ότι υπάρχει και υλικό δεν ξέρει που είναι

Είναι απορίας άξιον

Από το αρχικό κείμενο

Έχουμε διαφωνία

Και ως προς την ουσία

Είναι απορίας άξιον

Από το αρχικό κείμενο

Έχουμε διαφωνία

Λίγη σημασία έχει το τί πιστεύω εγώ ή εσύ, ο οποίος, μάλιστα, κάνεις δίκη προθέσεων όχι μόνον μερίδας των συγγενών, που με την δική τους έρευνα, νομικούς και πραγματογνώμονες έχουν άλλη άποψη για την πυρόσφαιρα, από αυτήν που αποφάσισε να προωθήσει η επίσημη κυβέρνηση, αλλά θεωρείς ότι και ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ, που ιδρύθηκε και στελεχώθηκε επί ημερών της παρούσης κυβέρνησης, σύμφωνα με τις νεότερες ευρωπαϊκές οδηγίες, αποτελεί αντικυβερνητική σφηκοφωλιά (πώς ξέφυγε έτσι;) με πολιτική σκοπιμότητα. Αντιλαμβάνεσαι, ότι δεν θα σε ακολουθήσω σε αυτήν την συλλογιστική και στην δίκη προθέσεων.

Ακολούθησα άλλη μεθοδολογία, ακριβώς για να αποφύγω αυτά. Έμεινα, δηλαδή, στα ΕΠΙΣΗΜΑ κείμενα, αυτά που παρέθεσα και είναι ήδη στην δικογραφία και έχουν ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ. Και ειδικώς στο μέρος των κειμένων, που αφορά στην πυρόσφαιρα, την αιτία της κλπ. Και περιορίστηκα στις δύο βασικώς αντιτιθέμενες απόψεις, αυτήν του Καρώνη και αυτήν του ΕΟΔΑΣΑΑΜ.
Αυτά, λοιπόν, τα κείμενα, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, θα διαβάσει ο δικαστής της υπόθεσης ως προερχόμενα 1) από τον διορισμένο από τον εφέτη-ανακριτή και 2) από τον κατά νόμον και καθ' ύλην αρμόδιο φορέα.

Σε αυτό το πνεύμα και πλαίσιο σου εξήγησα ότι ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ (27/02/2025 Αγγλικό, 31/05/205 Ελληνικό) το κείμενο ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ και ΔΙΑΤΗΡΕΙ μέχρι στιγμής ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ συμπέρασμα, ότι Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΩΝ ΕΛΑΙΩΝ. Τα κείμενα υπάρχουν προς σύγκριση.
Και το έχει διατηρήσει ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ, ΕΝΩ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ δύο συνεδριάσεις ΤΟΥ ΕΟΔΑΣΑΜΜ, δηλαδή της 7η και 8ης Απριλίου 2025 με θέμα την Πίζα και την Γάνδη. Συνεδριάσεις, στις οποίες εγώ παρέπεμψα σε προηγούμενο. Και από τις οποίες, εσύ θεωρείς ότι έπρεπε να αλλάξει το τελικό κείμενο. Δυστυχώς, ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ έκρινε και έπραξε διαφορετικά από την δική σου επιθυμία. Αυτό το ονομάζεις πολιτική σκοπιμότητα, ενώ η δική σου επιθυμία είναι αντικειμενική πραγματικότητα... Ο φορέα, όμως, επιμένει στο συμπέρασμά του, και αυτό ισχύει ΕΠΙΣΗΜΩΣ. Τί να κάνουμε...

Όπως και να έχει, η ΟΥΣΙΑ παραμένει αυτή ΝΟΜΙΚΩΣ. Τα άλλα, κλιπάκια, screenshots, εικοτολογίες, μεταβλητές άλφα ή βήτα, δίκη προθέσεων, τί έπρεπε ή δεν έπρεπε και, γενικώς, η συνεχιζόμενη περιδίνησή σου περί αυτά τα ίδια, για τα οποία έχω απαντήσει και τα οποία εσύ επανέρχεσαι και αναδιατυπώνεις με άλλες φράσεις και τα φωτίζεις από διαφορετικές γωνίες, ελάχιστη σημασία έχουν ΝΟΜΙΚΩΣ.
Αρχίζω να πιστεύω ότι η επιμονή σου έχει να κάνει με την δημιουργία εντυπώσεων, πλέον.

Τελειώνοντας η ΘΕΣΗ μου ξανά (το νόημά της, δηλαδή):
Αν δεν υπάρξει νεότερο, ΕΠΙΣΗΜΟ πόρισμα ή άλλο στοιχείο ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ την υπόθεση πυρόσφαιρα υπέρ της μιας άποψης ή της άλλης (δηλ. ανάφλεξη σιλικόνης - ανάφλεξη πτητικών καυσίμων) εγώ ΔΕΝ πρόκειται να επανέλθω, γιατί καταντάει κουραστικό.
Αν όντως υπάρξει, το πληροφορηθείς πρώτος και μας το φέρεις προς συζήτηση, να ξαναμιλήσουμε πολύ ευχαρίστως.
Μέχρι τότε, όμως, τα άλλα (στην πραγματικότητα: τα ίδια και τα ιδια...), είναι μόνον για επικοινωνιακή, εντυπωσιοθηρική χρήση.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.768
Πόντοι
12.756
Λίγη σημασία έχει το τί πιστεύω εγώ ή εσύ, ο οποίος, μάλιστα, κάνεις δίκη προθέσεων όχι μόνον μερίδας των συγγενών, που με την δική τους έρευνα, νομικούς και πραγματογνώμονες έχουν άλλη άποψη για την πυρόσφαιρα, από αυτήν που αποφάσισε να προωθήσει η επίσημη κυβέρνηση, αλλά θεωρείς ότι και ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ, που ιδρύθηκε και στελεχώθηκε επί ημερών της παρούσης κυβέρνησης, σύμφωνα με τις νεότερες ευρωπαϊκές οδηγίες, αποτελεί αντικυβερνητική σφηκοφωλιά (πώς ξέφυγε έτσι;) με πολιτική σκοπιμότητα. Αντιλαμβάνεσαι, ότι δεν θα σε ακολουθήσω σε αυτήν την συλλογιστική και στην δίκη προθέσεων.

Ακολούθησα άλλη μεθοδολογία, ακριβώς για να αποφύγω αυτά. Έμεινα, δηλαδή, στα ΕΠΙΣΗΜΑ κείμενα, αυτά που παρέθεσα και είναι ήδη στην δικογραφία και έχουν ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ. Και ειδικώς στο μέρος των κειμένων, που αφορά στην πυρόσφαιρα, την αιτία της κλπ. Και περιορίστηκα στις δύο βασικώς αντιτιθέμενες απόψεις, αυτήν του Καρώνη και αυτήν του ΕΟΔΑΣΑΑΜ.
Αυτά, λοιπόν, τα κείμενα, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, θα διαβάσει ο δικαστής της υπόθεσης ως προερχόμενα 1) από τον διορισμένο από τον εφέτη-ανακριτή και 2) από τον κατά νόμον και καθ' ύλην αρμόδιο φορέα.

Σε αυτό το πνεύμα και πλαίσιο σου εξήγησα ότι ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ (27/02/2025 Αγγλικό, 31/05/205 Ελληνικό) το κείμενο ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ και ΔΙΑΤΗΡΕΙ μέχρι στιγμής ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ συμπέρασμα, ότι Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΩΝ ΕΛΑΙΩΝ. Τα κείμενα υπάρχουν προς σύγκριση.
Και το έχει διατηρήσει ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ, ΕΝΩ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ δύο συνεδριάσεις ΤΟΥ ΕΟΔΑΣΑΜΜ, δηλαδή της 7η και 8ης Απριλίου 2025 με θέμα την Πίζα και την Γάνδη. Συνεδριάσεις, στις οποίες εγώ παρέπεμψα σε προηγούμενο. Και από τις οποίες, εσύ θεωρείς ότι έπρεπε να αλλάξει το τελικό κείμενο. Δυστυχώς, ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ έκρινε και έπραξε διαφορετικά από την δική σου επιθυμία. Αυτό το ονομάζεις πολιτική σκοπιμότητα, ενώ η δική σου επιθυμία είναι αντικειμενική πραγματικότητα... Ο φορέα, όμως, επιμένει στο συμπέρασμά του, και αυτό ισχύει ΕΠΙΣΗΜΩΣ. Τί να κάνουμε...

Όπως και να έχει, η ΟΥΣΙΑ παραμένει αυτή ΝΟΜΙΚΩΣ. Τα άλλα, κλιπάκια, screenshots, εικοτολογίες, μεταβλητές άλφα ή βήτα, δίκη προθέσεων, τί έπρεπε ή δεν έπρεπε και, γενικώς, η συνεχιζόμενη περιδίνησή σου περί αυτά τα ίδια, για τα οποία έχω απαντήσει και τα οποία εσύ επανέρχεσαι και αναδιατυπώνεις με άλλες φράσεις και τα φωτίζεις από διαφορετικές γωνίες, ελάχιστη σημασία έχουν ΝΟΜΙΚΩΣ.
Αρχίζω να πιστεύω ότι η επιμονή σου έχει να κάνει με την δημιουργία εντυπώσεων, πλέον.

Τελειώνοντας η ΘΕΣΗ μου ξανά (το νόημά της, δηλαδή):
Αν δεν υπάρξει νεότερο, ΕΠΙΣΗΜΟ πόρισμα ή άλλο στοιχείο ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ την υπόθεση πυρόσφαιρα υπέρ της μιας άποψης ή της άλλης (δηλ. ανάφλεξη σιλικόνης - ανάφλεξη πτητικών καυσίμων) εγώ ΔΕΝ πρόκειται να επανέλθω, γιατί καταντάει κουραστικό.
Αν όντως υπάρξει, το πληροφορηθείς πρώτος και μας το φέρεις προς συζήτηση, να ξαναμιλήσουμε πολύ ευχαρίστως.
Μέχρι τότε, όμως, τα άλλα (στην πραγματικότητα: τα ίδια και τα ιδια...), είναι μόνον για επικοινωνιακή, εντυπωσιοθηρική χρήση.

αν μπορεις και πιο μεγάλα και πιο αναλυτικά μηνυματα θα τα εκτιμησει ο συγκεκριμένος .. βαζε και 4-5 σκριν-σοτ , ακομα καλυτερα :thumbsup:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.143
Πόντοι
6.056
Tι αλλη αποδειξη θες, οταν η φοροι σου μετατρεπονται σε pass, για να καταληξουν στις τσεπες μονο των καρτελ των σουπερ μαρκετ και της ενεργειας, ενω θα μπορουσε να γινει μειωση του ΦΠΑ, η, εστω να σου εδινε το pass για να το ξοδεψεις οπου εσυ θες, ακομα και στα μικρομαγαζα και οχι μονο στα καρτελ.
Στην αργεντινή, έτσι έκανε ο πριόνης.
Αλλά είναι ακραίος .... και κάτι σαπιοδόντηδες πουρέητζερ .... μπορεί να φοβούνται μην τους τραμπουκίσουν οι χωροφυλακές του ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom