Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 81.932
- Πόντοι
- 23.656
....ζευγαρι πανε τα τσοκαρα αρα μια απο την καθεμια τουςΑπό που καλέ μου φίλε από τη γυναίκα η από τη κουμπάρα???![]()
....ζευγαρι πανε τα τσοκαρα αρα μια απο την καθεμια τουςΑπό που καλέ μου φίλε από τη γυναίκα η από τη κουμπάρα???![]()
Με αγαπάνε και δυο τους πάρα πολύ ...δεν κάνουν τέτοια......ζευγαρι πανε τα τσοκαρα αρα μια απο την καθεμια τους![]()

Καλημερα κουκλαρα μου υπεροχη..!!Καλημέρα & καλή εβδομάδα στ άτακτα & καυλιαρικα αστέρια μου![]()
Καλημέρα… με τέτοιο μήνυμα, η μέρα ξεκινάει με χαμόγελο. Εσύ πάντα έτσι την ομορφαίνεις;Καλημέρα & καλή εβδομάδα στ άτακτα & καυλιαρικα αστέρια μου![]()
να σου γλυφω τα πατουσακια, να στα χυσω κ να στα ξαναγλυψω!!@AmbadeenOff σ ευχαριστώ πολυ για τα όμορφα δώρα,πέραν του υπέροχου ραντεβού μεταξύ μας γι ακόμη μια φορά
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αγόρια μου ξεκούραση αύριο και Παρασκευή παλι μαζί σας με πολλες καυλες !
Είναι δυνατόν να διαβάζω τόσα όμορφα από αγόρια που γνωρίζω ήδη, αλλά κι απ αυτά που δεν γνωρίζω ακόμη, και να μην ανταποδώσω λέγοντας την καλημέρα μου ,να βάλω και μια καυλο φώτο/βίντεο..;!Καλημέρα… με τέτοιο μήνυμα, η μέρα ξεκινάει με χαμόγελο. Εσύ πάντα έτσι την ομορφαίνεις;
Υπεροχη φωτο.. Με τα σχόλια που διαβάζω μακαρι νόταν θα βρεθώ Αθήνα να σε συναντήσω.. ;)Καλημέρα...με πολλές καύλες
![]()
Καλή εβδομάδα JoΚαλημέρα & καλή εβδομάδα στ άτακτα & καυλιαρικα αστέρια μου![]()

Πω ρε πουστηΚαλό απογευμα αγόρια μου,ευχαριστώ για τς όμορφα ραντεβού μας και σήμερα
![]()
Ήρεμα μανΠω ρε πουστη
τι μουνακι λαχταριστο ειναι αυτό;Καλό απογευμα αγόρια μου,ευχαριστώ για τα όμορφα ραντεβού μας και σήμερα
![]()
Δε βλέπεις μανΉρεμα μαν![]()

Νταξει μαν ψυχραιμίαΔε βλέπεις μαν![]()

Ναι έχει ζέστηΝταξει μαν ψυχραιμία![]()
Ρίξε λίγο νερό επάνω σου μανΝαι έχει ζέστη

ήρεμα μαν τσιμπάμεΠω ρε πουστη
Παω ουρανια μαν ελα,κρασάκι δροσερόΡίξε λίγο νερό επάνω σου μαν![]()
ναιΉρεμα μαν![]()