Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 223.199
Γειά σου κουμπάρε τσαχπινη!!Καλημερα στη μοναδική και γνήσια κουμπάρα μου ...![]()
Ξεκούραση σήμερα η κουμπαρα, γεμίζει μπαταρίες!
Πάω για καφέ, φιλάκια
Γειά σου κουμπάρε τσαχπινη!!Καλημερα στη μοναδική και γνήσια κουμπάρα μου ...![]()
Θα πάρεις μαζί σου πιεσόμετρο και ο,τι γίνει .....
Χαχαχα
Όχι και πιπινι καλέΘα το κουτουπώσεις το πιπίνι ?
![]()
![]()
Καλησπέρα Ιωάννα. Με αυτά που διαβάζω... καλύτερα να τελειώσω την εξεταστική και μετά να έρθω σε εσένα γιατι με βλέπω να χρωστάω μαθήματα χαχαχαχ. Ευχαριστώ τους φίλους...αν και θέλω να ξέρουν ότι εχω αδυναμία στις μεγαλύτερες ηλικίας γυναίκες.Καλημέρα αγόρι!
Τηλεφώνησε μου όταν θελήσεις, να τα πούμε λεπτομερώς,κι αναλόγως πράττουμε
Φίλε η Τζο είναι καθηγήτρια!! Σε κόβω να περνάς αριστούχος!!Καλησπέρα Ιωάννα. Με αυτά που διαβάζω... καλύτερα να τελειώσω την εξεταστική και μετά να έρθω σε εσένα γιατι με βλέπω να χρωστάω μαθήματα χαχαχαχ. Ευχαριστώ τους φίλους...αν και θέλω να ξέρουν ότι εχω αδυναμία στις μεγαλύτερες ηλικίας γυναίκες.
Μπράβο αγόρι μου, είσαι σε καλό δρόμοΚαλησπέρα Ιωάννα. Με αυτά που διαβάζω... καλύτερα να τελειώσω την εξεταστική και μετά να έρθω σε εσένα γιατι με βλέπω να χρωστάω μαθήματα χαχαχαχ. Ευχαριστώ τους φίλους...αν και θέλω να ξέρουν ότι εχω αδυναμία στις μεγαλύτερες ηλικίας γυναίκες.
Άμα τον αναλάβω εγώ..κατευθείαν θα πάει για την εγγραφή στο πανεπιστήμιο,χωρίς εξετάσειςΦίλε η Τζο είναι καθηγήτρια!! Σε κόβω να περνάς αριστούχος!!
ΩΝΣΓ!!!!@AmbadeenOff σ ευχαριστώ πολυ για τα όμορφα δώρα,πέραν του υπέροχου ραντεβού μεταξύ μας γι ακόμη μια φορά
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αγόρια μου ξεκούραση αύριο και Παρασκευή παλι μαζί σας με πολλες καυλες !
Να σαι καλά αγορι!Καλησπέρα Jo, εχω διαβασει τα καλυτερα για σενα και πραγματικα με εχεις ξετρελανει… Παιχνιδια για εμας τους ποδολαγνους κανεις στα ραντεβου;
Η Κωλάρα Του Λούβρου..... Θαυμάστε.......Είσαι αδυναμία μου μεγάλη και το ξέρεις..ένα θα πω μόνο, σ ευχαριστώ για όλα
Να βάλω μια ακόμη φώτο από το ραντεβού μας..
![]()
Ναι φτιάξε μας .....να δούμε τι θα καταλάβεις ......φάτε μάτια ψάρια.......Είσαι αδυναμία μου μεγάλη και το ξέρεις..ένα θα πω μόνο, σ ευχαριστώ για όλα
Να βάλω μια ακόμη φώτο από το ραντεβού μας..
![]()
Ωχ ....Καλημερα στη μοναδική και γνήσια κουμπάρα μου ...![]()

Καλημέρα στην πιο καύλα γειτόνισσα και καθηγήτρια!!!Καλημέρα...με πολλές καύλες
![]()
εξωπραγματικος κωλος ....α ρε τζο ποτε θα κανεις επιτελους sex tour@AmbadeenOff σ ευχαριστώ πολυ για τα όμορφα δώρα,πέραν του υπέροχου ραντεβού μεταξύ μας γι ακόμη μια φορά
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αγόρια μου ξεκούραση αύριο και Παρασκευή παλι μαζί σας με πολλες καυλες !
Καλημέρα… φαίνεται πως η μέρα ξεκίνησε “ζεστά”!Καλημέρα...με πολλές καύλες
![]()
Ρε Ιωάννα μού Κύπρο ποτέ θα έρθεις...θέλω πολύ να σε γαμησω με όλοι μού δυνατότητα και να περάσουμε όμορφα...Αχ και όταν έρθω Αθήνα θα σε επισκεφθώ 100%Καλημέρα...με πολλές καύλες
![]()
Πωπω θεέ μου μια καυλιαρα γυναίκαΚαλημέρα...με πολλές καύλες
![]()
Καλο ξημερωμα να εχεις και να προσεχεις τον εαυτο σου ,για να σε εχουμε !!!!! φιλια .Αγόρια μου γλυκά!
Διάβασα όλα τα ποστ σας σήμερα,και σας ευχαριστώ πολυ για ότι όμορφο γράφετε κάθε μέρα για μένα!
Ειχα αρκετη δουλίτσα σήμερα, παω να ξεκουραστώ και θα σας δω αύριο!
Καλό βράδυ
![]()