Νέα

Τα δώρα πρέπει να επιστρέφονται μετά το χωρισμό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ιδού το ερώτημα. Πρέπει να επιστρέφονται?

• Πρέπει οπωσδήποτε

Ψήφοι: 10 26,3%
  • Δεν είναι απαραίτητο εφόσον δόθηκαν σε στιγμή αδυναμίας

Ψήφοι: 13 34,2%
  • Μόνο μετά από αίτημα

Ψήφοι: 15 39,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    38
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
3.039
Πόντοι
4.365
Ήταν φιλότιμη -άλλη μπορεί να σε έγραφε στη μουναρα της και καλά θα εκανε- λέγοντας ότι της τα έκλεψαν και εφόσον δεν είχες κ απόδειξη θα έπαιρνες τ @@ σου.
Τι να σου πω.... από φιλότιμο αλλο τίποτα.... χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παίκτη προφανώς δε μιλάμε για δώρα αξίας, τίποτα φορεμένα παπούτσια, μισά αρώματα και κλασμένα εσώρουχα θα ζήτησε πίσω ο τύπος. Αν της είχε πάρει ακριβά κοσμήματα, ρολόγια κλπ σιγά μην τα έδινε πίσω. Θα του έκανε ένα κωλόχερο στα μούτρα και θα του έλεγε κλάψε κορόιδο.
Κάνεις λάθος...

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
11.415
Πόντοι
3.786
Φρεσκοχωρισμένος και στην κυρία δόθηκαν αρκετά δωράκια. Της τα ζήτησα πίσω βέβαια γιατί δεν ήθελα να είμαι ο μακάκας της υπόθεσης. Εκείνη δεν πρόσφερε τίποτε παρά κάτι ελάχιστα και σε μένα και στη σχέση... Μου τα επέστρεψε αλλά μετά από καιρό προβάλλοντας διάφορες αντιρρήσεις. Ισως την πόνεσε λιγάκι!! ακούω τις δικές σας απόψεις.
Αφού εκθέτεις το θέμα σου,μάθε πως είχες (δυστυχώς) γίνει ο μαλακας της υπόθεσης.

Οποτε δεν το έσωσες με το να ζητήσεις τα δώρα πίσω.

Εγω πχ που δεν είμαι των δώρων,της έκανα λουλούδια,την κερναγα ορισμενες εξόδους μας,της είχα αγοράσει μερικά αθλητικά πολύ καλά,τίποτα όμως που να μ ενδιαφέρει να πάρω πίσω.

Οταν την ζήτησα για αρραβώνα,πήγα ζήτησα ένα δαχτυλίδι συμβολικό που μπόρεσα να αντέξω οικονομικά (80€ :confused:

Όταν με εκλασε και εξαφανίστηκε,την έγραψα απ ευθείας στις τριχωτές μπαλαρες μου,έδωσα 250€ σε ένα εσκορτακι και πέρασα τέλεια.

Θελω να πω,είτε παίρνεις κάτι απ την καλή σου την καρδιά και αν χωρίσεις στ αρχιδια σου,είτε παίρνεις ακριβά δώρα για εντυπωσιασμό γιατί δεν το πολύ σηκώνεις και μετά ψάχνεις επιστρεφόμενα...να σώσεις την χασούρα

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
3.039
Πόντοι
4.365
Τότε δεν θα λεγόταν δωρο αλλα ενέχυρο. Δηλαδή σου κάνω δώρο για όσο διάστημα κανείς αυτά που θέλω; Τι δώρο είναι αυτό; άρα δεν είναι δώρο αλλά δανεικό. Και απ' την άλλη οποίος δεν έχει τα '@@ για δώρα ακριβά με την πιθανότητα να πάει αδιαβαστο κάποια στιγμή ας το αφήσει καλύτερα. Ή έχει κάνει συμβολαιιο ότι μετα τον χωρισμό θατο γυρίσει πίσω. Αυτές οι γυφτιες-βλαχιες με τα δώρα πίσω γίνονται μόνο Ελλάδα. Ούτε για αυτό δεν είμαστε - ούτε αυτό δεν μπορούμε να διαχειριστούμε.
Να στο θέσω αλλιώς>>> μήπως ο άλλος ήρθε μαζί μου για τα δωράκια και όταν είδε οτι έκανε την δουλίτσα του σηκώθηκε και έφυγε?

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
3.039
Πόντοι
4.365
Αφού εκθέτεις το θέμα σου,μάθε πως είχες (δυστυχώς) γίνει ο μαλακας της υπόθεσης.

Εγω πχ που δεν είμαι των δώρων,της έκανα λουλούδια,την κερναγα ορισμενες εξόδους μας,της είχα αγοράσει μερικά αθλητικά πολύ καλά,τίποτα όμως που να μ ενδιαφέρει να πάρω πίσω.

Οταν την ζήτησα για αρραβώνα,πήγα ζήτησα ένα δαχτυλίδι συμβολικό που μπόρεσα να αντέξω οικονομικά (80€ :confused:

Όταν με εκλασε και εξαφανίστηκε,την έγραψα απ ευθείας στις τριχωτές μπαλαρες μου,έδωσα 250€ σε ένα εσκορτακι και πέρασα τέλεια.

Θελω να πω,είτε παίρνεις κάτι απ την καλή σου την καρδιά και αν χωρίσεις στ αρχιδια σου,είτε παίρνεις ακριβά δώρα για εντυπωσιασμό γιατί δεν το πολύ σηκώνεις και μετά ψάχνεις επιστρεφόμενα...να σώσεις την χασούρα
Άλλο τι έκανες και τι έπρεπε να κάνεις. Τώρα που έχει περάσει καιρός θα έκανες το ίδιο? νομίζω πως οχι

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.172
Πόντοι
6.256
ένα νήμα βγαλμένο από τα άδυτα της ψυχής του μέσου μέλους του σάη :wanker::wanker::wanker:

καλή τακτική είναι επίσης να κρατάς και excel με τα έξοδα που έχεις κάνει πχ

''α) εκδρομή ΣΚ στην ύδρα.......1.500ε/β) γεύμα στην Ηθάκη....400ε"...

και μετά μπορείς να το πας και σε άλλο επίπεδο όπως "έκτακτα ψώνια καθώς γύριζα από δουλειά....κρασί 18ε, τυριά12ε (βρήκα προσφορά ευτυχώς)"

και να κλείσεις με ''φρέντο εσπρέσσο προσφορά 1+1 3,50"

:rockon:

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.077
Πόντοι
456
Να στο θέσω αλλιώς>>> μήπως ο άλλος ήρθε μαζί μου για τα δωράκια και όταν είδε οτι έκανε την δουλίτσα του σηκώθηκε και έφυγε?
θα σου προτεινα να σταματησεις να βλεπεις τηλεοραση για το υπολοιπο καλοκαιρι να βγανεις περισσοτερο εξω να σε βλεπει ο ηλιος
μιλα με καποιον επαγγελματια τωρα που ειναι νωρις κ το προλαβαινεις...
αν δεις οτι δε περνει γιατρεια πηγαινε να μεινεις κανα χρονο στην ικαρια κ θα ισιωσεις!

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846
Της είχες πάρει ένα Ballon Bleu π.χ, αρχικά δεν ήθελε να στο δώσει πίσω αλλά μετά επειδή κλάφτηκες την έπιασαν οι ευαισθησίες της και στο έδωσε γιατί σκέφτηκε είναι κρίμα να ξεφτιλίζεται το πρώην αγόρι μου που είναι τόσο γλυκό.

Be serious αδελφέ.

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
11.415
Πόντοι
3.786
Άλλο τι έκανες και τι έπρεπε να κάνεις. Τώρα που έχει περάσει καιρός θα έκανες το ίδιο? νομίζω πως οχι
Ακριβώς το ίδιο!

Γενικα,κάνω πράγματα που δεν θα τα μετανιώσω.

Απ την στιγμή που δεν μετάνιωσα καθόλου, ξανάκανα το ίδιο.

Τες πα,επειδή τα χρόνια πέρασαν και επειδή η γυναίκα λέει ανεξαρτητοποιήθηκε ,μάλλον ούτε το 80αρι θα έσκαγα

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
17.788
Πόντοι
3.556
Φρεσκοχωρισμένος και στην κυρία δόθηκαν αρκετά δωράκια. Της τα ζήτησα πίσω βέβαια γιατί δεν ήθελα να είμαι ο μακάκας της υπόθεσης. Εκείνη δεν πρόσφερε τίποτε παρά κάτι ελάχιστα και σε μένα και στη σχέση... Μου τα επέστρεψε αλλά μετά από καιρό προβάλλοντας διάφορες αντιρρήσεις. Ισως την πόνεσε λιγάκι!! ακούω τις δικές σας απόψεις.
Καλά τής έκανες της καργιολας αφού η σχέση τελείωσε και φαντάζομαι όχι καλά αφού κάποια μαλακια θα σου έκανε καλώς έκανες καί τα πήρες πίσω

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
840
Πόντοι
96
Μην είστε γύφτοι και κακομοίρηδες :jerking:

Η γυναίκα είναι "κουμπαράς" :woldman:

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.273
Πόντοι
2.356

Τυπε απαξ και πηγες δαχτυλιδι αρραβωνων 80 ευρω, της ειπες εμμεσως οτι εισαι εκει για μερικα πηδηματα και μονο.
την επομενη φορα να πας με το δαχτυλιδι απο τη μπυρα, ειναι πιο ρομαντικο και μπορει να σε παρει και στα σοβαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom