Νέα

Συνελήφθη 44χρονος που αυνανιζόταν κοιτάζοντας 21χρονη από διπλανό διαμέρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xrononaytis1979
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.307
Πόντοι
3.846
Αμ εγώ πρέπει να είμαι προσεκτικότερος με τις επόμενες call girls γιατί μπορεί να μου βγει καμμιά οχιά διμούτσουνη :confused:
Που ξέρω αν μου τραβήξουν καμμία μύνη$η αργότερα ότι ήμουν σιχαμερός βιαστής...
Δεν θα με ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας και βλέπω τα κ€ρδη να τα τρώνε οι δικηγόροι, δεν μου φτάνουν κι οι αγενείς προικοθήρες του bou (δεν λέμε ονόματα, ρωτήστε Πολυζώη) :coffee:
Λείπει κι ο Αλεξ71, άστα!!
Εκτός κι αν αρχίσω ξανά την πορνοκαριέρα μου στα 80 (αν δεν έχω πάει στα κυπαρίσσια) που δεν παίζει να φάω μήνυση, αλλά τότε θα μπορώ να κάνω κάτι :rolleyes:

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
19.740
Πόντοι
3.556
στην φιλοθέη ούτε διαμερίσματα βλέπουν οι βεράντες μας ούτε τον γείτονα τον έχουμε στα 30 μέτρα

στο μενίδι τι να παίζει άραγε :coffee:
Όπα όπα καλέ μου φίλε λίγα με το Μενίδι ..Εμείς δεν είμαστε ανώμαλοι ...Εμείς δεν παίζουμε με τα πεοι μας ,παίζουμε με άλλα πράγματα...:hi:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.160
Πόντοι
6.256
Όπα όπα καλέ μου φίλε λίγα με το Μενίδι ..Εμείς δεν είμαστε ανώμαλοι ...Εμείς δεν παίζουμε με τα πεοι μας ,παίζουμε με άλλα πράγματα..
Το σχόλιο δεν αφορούσε το συμβάν αλλά το βιοτικό επίπεδο του Λόρδου Των Αχαρνών :coffee:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.022
Πόντοι
7.046

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.144
Πόντοι
37.562
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.307
Πόντοι
3.846
Ελπίζω να μην είναι κανένας ντιντής καμμία συκιά και τον έπαιζε με τον γείτονα...
1) Διορθώθηκε (όχι σε πολυτονικό) :confused:
2) Τι εστί συκιά δες υπογραφή, διέδωσέ τον και παράλληλα ρίξε ψήφοv θετικόν :woldman:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.327
Πόντοι
1.056
ολυ αδικο ολο αυτό,αλλα τι να περιμενεις??Ο φεμινισμός καλπάζει ολο και περισσοτερο στην Ελλαδα.Δηλαδη εγώ που καθε πρωι βγαινει η γειτονισσα να πιει καφέ στο διπλανό μπαλκόνι και να φαει πρωινό κι εγω ξεκιναω με το καλημέρα τα κλανίδια(τα οποια ακουγονται σαν βομβαρδισμοί) τι να πουμε?Να τονισω οτι το τελευταιο διαστημα,τρωγοντας φασολαδες κτλ που βοηθανε,βρισκομαι σε δαιμονιώδη φορμα...τωρα που βαζει και ζεστη η ατμόσφαιρα

Λες να ηταν το μελος @Ραννια?
Μήπως βρήκε τον ταρίφα;

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.307
Πόντοι
3.846
Μήπως βρήκε τον ταρίφα;
Τώρα είσαι σκληροπυρηνικό μέλος του bou εσύ;
Αντί να λες μήπως συστήσουμε ομάδα μυστών και πάμε Θεσσαλονίκη να σπάσουμε στο ξύλο τον κτηνώδη ταρίφα, την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια :confused:
Είπε η Ράνια ότι έχει ύψος 1.80-1.90 άρα είναι άνετα του χεριού μας ο παλιοβρωμιάρης :headbaning1:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.705
Πόντοι
2.606
πολυ αδικο ολο αυτό,αλλα τι να περιμενεις??Ο φεμινισμός καλπάζει ολο και περισσοτερο στην Ελλαδα.Δηλαδη εγώ που καθε πρωι βγαινει η γειτονισσα να πιει καφέ στο διπλανό μπαλκόνι και να φαει πρωινό κι εγω ξεκιναω με το καλημέρα τα κλανίδια(τα οποια ακουγονται σαν βομβαρδισμοί) τι να πουμε?Να τονισω οτι το τελευταιο διαστημα,τρωγοντας φασολαδες κτλ που βοηθανε,βρισκομαι σε δαιμονιώδη φορμα...τωρα που βαζει και ζεστη η ατμόσφαιρα στην περιοχη που μενω γινεται αποπνικτική τις πρωινές ωρες που βγαινω και πορδοπυροβολώ την γειτονισσα
Τυπε με ρεγουλα την κλάνα γιατί θα ανάψει τσιγάρο κάνας γείτονας και θα γίνεται Κούγκι στη γειτονιά....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.479
Πόντοι
9.115
Μαλακισμενες Θεσσαλονικιες :birdman::birdman:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.883
Πόντοι
6.056
Μουνάρες οι Σαλονικιές.

Αν έβλεπε κανά φρικιό ταγάρι σε διπλανό μπαλκόνι στα Εξάρχεια ... θα αηδίαζε τόσο ... που θα πήγαινε για ύπνο ....

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.276
Πόντοι
456
Μπορεί να είναι πολύ πιο επικίνδυνη φάση.Απλα αυνανίζονται ή μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο μετά; Οι ψυχίατροι τα ξέρουν αυτά. Η κοπέλα προφανώς φοβήθηκε και με το δίκιο της.

Stavroghin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
81
Τι να πω κι εγώ που κάποτε καθόμουν σε παλιό σταθμό του ΗΣΑΠ (πριν την ανακαίνιση) και κοιτώντας αφηρημένα προς τις τουαλέτες είδα έναν Πακιστανό να την παίζει στο μισοσκόταδο μπροστά από τον νιπτήρα και να με καρφώνει. Κατανοώ την ταραχή της κοπέλας, μια αηδία σε πιάνει. Απλώς, το έχουμε παραχέσει με την υπερβολική ευαισθησία.

Stavroghin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
81
Μπορεί να είναι πολύ πιο επικίνδυνη φάση.Απλα αυνανίζονται ή μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο μετά; Οι ψυχίατροι τα ξέρουν αυτά. Η κοπέλα προφανώς φοβήθηκε και με το δίκιο της.
Αν δεν τους πειράξεις και φύγεις όχι. Είναι δειλοί και αποκλείεται να επιτεθούν πρώτοι.

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
105
Like
25.491
Πόντοι
26.386
Τι να πω κι εγώ που κάποτε καθόμουν σε παλιό σταθμό του ΗΣΑΠ (πριν την ανακαίνιση) και κοιτώντας αφηρημένα προς τις τουαλέτες είδα έναν Πακιστανό να την παίζει στο μισοσκόταδο μπροστά από τον νιπτήρα και να με καρφώνει. Κατανοώ την ταραχή της κοπέλας, μια αηδία σε πιάνει. Απλώς, το έχουμε παραχέσει με την υπερβολική ευαισθησία.
Καρφώνει;;;;
Τι εννοεί ο ποιητής:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom