You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνελήφθη 44χρονος που αυνανιζόταν κοιτάζοντας 21χρονη από διπλανό διαμέρισμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xrononaytis1979
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 83
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.144
- Πόντοι
- 37.562
Σοβατησε στην ανακαινιση.Πρόλαβε να ολοκληρώσει ο τυπος η τον έκοψαν?
hornyasfuck
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 37.598
- Πόντοι
- 20.946
Βάλτε όλοι να πληρώσουμε την εγγύηση...Και μετά σε ειδική εκδήλωση να ανακηρυχθεί Μέγας Αυλαρχης του σαη!
Ἐγώ δέν πληρώνω τίποτα ἄν δέ μοῦ πῆ ποῦ μένει ἡ κοπέλα!
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 26.022
- Πόντοι
- 7.046
Είναι απλό, γιατί έγινε όλη αυτή η παρεξήγηση: ο τύπος κατέβαζε τσόντες με τόρεντ.
Ήρθε όμως η κυβέρνηση να τον χώσει φυλακή με τον νέο νόμο.
Οπότε, και επειδή δεν θέλει να πληρώνει συνδρομές, σκέφτηκε γιατί να μην το κάνει και τζάμπα και με ζωντανό περιεχόμενο; 2 σε 1.
Ήρθε όμως η κυβέρνηση να τον χώσει φυλακή με τον νέο νόμο.
Οπότε, και επειδή δεν θέλει να πληρώνει συνδρομές, σκέφτηκε γιατί να μην το κάνει και τζάμπα και με ζωντανό περιεχόμενο; 2 σε 1.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.445
- Πόντοι
- 15.931
αν ηταν αθηνα δυσκολο να τον βρειςποιο μελος ειναι;
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.307
- Πόντοι
- 3.846
Είσαι φιλόλογος αφού γράφεις με πολυτονικό ή πέταξα μαλακίαβ) Εἶμαι 46, ὄχι 44
Να λοιπόν γιατί είμαι μανιακός τζογαδόρος, για να κερδίζω (κατά το δοκούν) και να με εκτονώνουν μικρούλες

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.445
- Πόντοι
- 15.931
σου ειπα να δω που θα κρυφτεις απο το σοι σου με τον γαμπρο που τους παρουσιασες για την ξαδελφηΕίσαι φιλόλογος αφού γράφεις με πολυτονικό ή πέταξα μαλακία
Να λοιπόν γιατί είμαι μανιακός τζογαδόρος, για να κερδίζω (κατά το δοκούν) και να με εκτονώνουν μικρούλες![]()
hornyasfuck
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 37.598
- Πόντοι
- 20.946
Είσαι φιλόλογος αφού γράφεις με πολυτονικό ή πέταξα μαλακία
Να λοιπόν γιατί είμαι μανιακός τζογαδόρος, για να κερδίζω (κατά το δοκούν) και να με εκτονώνουν μικρούλες![]()
Γιός φιλολόγων... Δέν ἔχουμε γνωριστῆ... διαδικτυακῶς...
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.307
- Πόντοι
- 3.846
Χάρηκα για τη διαδικτυακή γνωριμίαΓιός φιλολόγων... Δέν ἔχουμε γνωριστῆ... διαδικτυακῶς...

Κακομαθημένος Βενιαμίν εκλιπόντος υποδιευθυντή ΟΤΕ που είχε αγαπήσει τα αρχαία ελληνικά, όμως σε καμμία περίπτωση δεν τα συμπάθησα όταν έπρεπε και τώρα είναι πλέον αργά.
Να τιμάς πάντοτε τους γονείς σου κι ό,τι άλλο θες τα λέμε κατ' ιδίαν
hornyasfuck
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 37.598
- Πόντοι
- 20.946
Χάρηκα για τη διαδικτυακή γνωριμία
Κακομαθημένος Βενιαμίν εκλιπόντος υποδιευθυντή ΟΤΕ που είχε αγαπήσει τα αρχαία ελληνικά, όμως σε καμμία περίπτωση δεν τα συμπάθησα όταν έπρεπε και τώρα είναι πλέον αργά.
Να τιμάς πάντοτε τους γονείς σου κι ό,τι άλλο θες τα λέμε κατ' ιδίαν
Θά σοῦ ἀπαντήσω μέ τὸ κλασσικό κλισέ: "Ποτέ δέν εἶναι ἀργά!"
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.883
- Πόντοι
- 6.056
Αν ήταν 34 από Φιλοθέη θα κάναμε άλλους συνειρμούς ....αν ηταν δεκα χρονια πριν και στην αθηνα με τον αριθμο 44 θα εκανα καποιον συνειρμο.![]()
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.307
- Πόντοι
- 3.846
Αν κάνει μαλακία ο Μελιγαλάς είναι 20 χλμ παρακάτω, θα γίνω κονσερβοκουτάς σε τέτοια ηλικία, άσχετα αν είμαι προς μεριά Εύας Μπράουνσου ειπα να δω που θα κρυφτεις απο το σοι σου με τον γαμπρο που τους παρουσιασες για την ξαδελφη

Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.307
- Πόντοι
- 3.846
Σε πρώτη φάση σε ακολουθώ διότι κάπου είχα διαβάσει ότι τα αρχαία ελληνικά οξύνουν το πνεύμα (αναδημοσίευση αμερικανικού ιστολογίου) κι αυτό θα έχει αποτ€λέ$ματα στα κορίτσια που τα αγαπώ διότι διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης τωνΘά σοῦ ἀπαντήσω μέ τὸ κλασσικό κλισέ: "Ποτέ δέν εἶναι ἀργά!"
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.682
- Πόντοι
- 2.636
ποινη γιατι να φαει τυπε. στο τελος θα βγω να τον παιζω στο μπαλκονι μου γιατι ετσι γουσταρω (πχ δεν εχω κλιματιστικο και εξω εχει δροσια) και θα ερχονται απο τους διπλα και τους απεναντι 20 μηνυσεις οτι ταχα μου τον παιζαμε για την παρτη τους!!!!Θα του κλασουν τα αρχιδια, θα φαει καμια ποινή με αναστολή και θα παει σπιτι του, το πιο σημαντικό ηταν οτι εγινε ρόμπα, ιδικά αν μενει στην γειτονιά.
Καλα πως τον πηραν χαμπαρι; Τοσο χύμα βάραγε μαλακιά που τον ειδε η αλλη απο απέναντι, η τον ειδε κανείς να μπαίνει στο ακατοίκητο και σου λεει αυτος παει να κλέψει κατσε να πάρω την αστυνομία.
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.364
- Πόντοι
- 206
πολυ αδικο ολο αυτό,αλλα τι να περιμενεις??Ο φεμινισμός καλπάζει ολο και περισσοτερο στην Ελλαδα.Δηλαδη εγώ που καθε πρωι βγαινει η γειτονισσα να πιει καφέ στο διπλανό μπαλκόνι και να φαει πρωινό κι εγω ξεκιναω με το καλημέρα τα κλανίδια(τα οποια ακουγονται σαν βομβαρδισμοί) τι να πουμε?Να τονισω οτι το τελευταιο διαστημα,τρωγοντας φασολαδες κτλ που βοηθανε,βρισκομαι σε δαιμονιώδη φορμα...τωρα που βαζει και ζεστη η ατμόσφαιρα στην περιοχη που μενω γινεται αποπνικτική τις πρωινές ωρες που βγαινω και πορδοπυροβολώ την γειτονισσα
hornyasfuck
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 37.598
- Πόντοι
- 20.946
Αν την πεσουμε σε γυναικα παμε για σεξουαλικη παρενοχληση αν παιρνουμε ματι και τραβαμετα ιδια. Οπως παει και το να βλεπει καποιος τσοντες σε λιγο θα ειναι ποινικο αδικημα.
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.160
- Πόντοι
- 6.256
στην φιλοθέη ούτε διαμερίσματα βλέπουν οι βεράντες μας ούτε τον γείτονα τον έχουμε στα 30 μέτραΑν ήταν 34 από Φιλοθέη θα κάναμε άλλους συνειρμούς ....
στο μενίδι τι να παίζει άραγε

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 201