petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 193
- Like
- 59.978
- Πόντοι
- 41.813
Τυπε μήπως ξέχασες κάνα νήμα να ξαναποσταρεις το ίδιο;Καλησπέρα παίδες. Έχει κανείς άποψη??Πρωκτικό στοματικό και σεξ

Τυπε μήπως ξέχασες κάνα νήμα να ξαναποσταρεις το ίδιο;Καλησπέρα παίδες. Έχει κανείς άποψη??Πρωκτικό στοματικό και σεξ
χαχαχα οχι. σορυ. απλα σκαλωσα που να ποσταρωΤυπε μήπως ξέχασες κάνα νήμα να ξαναποσταρεις το ίδιο;
![]()
Δεν τρελάθηκα με την γυφτισσα την γκομενα του φιδεμπορα ή σπερμκαουντιΈχει δοκιμάσει κανείς?
Η γνωστη δημητρα/μαρινα. Ο,τι βλεπεις στις φωτο. Σχετικα καλο προγραμμα. 40 ε, αν δεν τοχει ακριβυνει
Περιοχή?Η γνωστη δημητρα/μαρινα. Ο,τι βλεπεις στις φωτο. Σχετικα καλο προγραμμα. 40 ε, αν δεν τοχει ακριβυνει
Κοντα μετρο ΑττικηΠεριοχή?
Ευχαριστώ!Κοντα μετρο Αττικη
Θα συμφωνήσω εδώΠήγα σήμερα μεγάλη φόλα και καμία σχέση με τις φωτό εννοείται. Μάλλον οι κολογαμιακηδες είναι προμοτορες της 36χαχαχαχαχρονης αποτι φαίνεται. Μακριά μυστηδες…
ρε τυπε σεπτ 24 η αναρτηση λιγο αργα απαντησες...Θα συμφωνήσω εδώ
Την έχω πάρει τηλέφωνο, είναι 50+ και παίζει και η Τζωρτζίνα που είναι 35. Δεν έχω πάει....Η γνωστη δημητρα/μαρινα. Ο,τι βλεπεις στις φωτο. Σχετικα καλο προγραμμα. 40 ε, αν δεν τοχει ακριβυνει
Εχει διάφορες φιλες κατα καιρουςΤην έχω πάρει τηλέφωνο, είναι 50+ και παίζει και η Τζωρτζίνα που είναι 35. Δεν έχω πάει....
Την έχεις πάρει; Είναι πολύ χοντρή;Εχει διάφορες φιλες κατα καιρους
Δύσκολο να βρεις απάντηση... Αν σκεφτείς όμως ότι:
Εχει δοκιμασει κανεις;;
Δοκίμασες τελικά τυπε?
κ να προσθεσω κ εγω μαζι με τον φιλο παραπανω οτι αν παρατηρησεις το σωμα της πρεπει να ναι πολυ ασχημο,εχει ουλες ραγαδες κτλ οι φωτο ειναι περαγμενες
Εχει δοκιμασει κανεις;;
Αυτό είναι το μαγαζί... ηγριά τσατσά μου είχε πει ότι θα φέρουν σε κανα μήνα...μαγκες εχει αγορασει κανεις ?????
πηρα τηλεφωνο μου επε 120 η ωρα , για προγραμμα οτι θελω , στην Ηπειρου και εχει και φιλεναδα με 130 η ωρα.
μου θυμιζει καποιες παλιες αγγελιες με φοιτητριες στην Ηπειρου πολυκατοικια δεξια λιγο πριν βγουμε στη Πατησιων....