Sexypistol
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.997
- Πόντοι
- 1.056
Σε παρακολουθώ είσαι ενεργός μέλος εδω πρέπει να γίνεις τιμημένοςΚαλά κάνεις και το λες...
Απλά θες να μας πεις και τι δεν σου άρεσε?
Δεν σου άρεσε η εμφάνιση?
Το σεξ?
Η συμπεριφορά?
Η τιμή?
Ο χώρος?
Τα τηγάνια?
Δεν μπορεις να χωρέσεις; τι ήθελες γήπεδο να παίξετε μπάλα; το ποσό διαρκείς είναι αντοχή καθενός μας... για το ντροπαλή μάλλον κάπου το χασες... εχει αλλάξει σίγουρα... έγινε πιο....Σε παρακολουθώ είσαι ενεργός μέλος εδω πρέπει να γίνεις τιμημένος
Εκτός ότι η περιοχή δεν μου κάνει δεν βολεύει καθόλου το κρεβάτι μου ήρθε μικρό ένα + ότι κάνεις ντουζάκι οκ καλο αυτό τα τηγάνια που λες δεν ξερω τι είναι είχε στην κουζίνα αν θυμάμαι καλά κάτι? Ήταν αποστηρομενο καπως το σετ λιγο ρομποτικό δεν είχε πάθος η πιπα καλη δε λέω σε ανάβει αλλά έχουμε δει και καλύτερες καλο σώμα πάρα πολύ καλό αλλά δεν είχε πάθος και κράτησε μαξ 15 λεπτά δεν το γούσταρα απλά έχει γίνει το τοπ μουνι εδω στο μπου και δεν καταλαβαίνω τον λόγο γνώμη μου ολα αυτα θέλω να ξανα πάω 2η φορά για να δω αν άλλαξε κάτι η αν θα επιβεβαιωθώ γιαυτα που λέω έχει βυζαρες έχει τατουάζ τα γουστάρω αλλά οτι είναι και λίγο το στυλ της αυτο το σατανικό πάντα ήθελα να γαμησω τέτοιο μουνι δεν μου έβγαλε ρε παιδιά καυλα τι να πω εδώ μέσα σχολιάζει σαν κοριτσάκι ωραίο στης φώτο φαίνεται θεομουνο υπερτουμπανο και απο κοντά είναι ντροπαλή αλλιώς τι να πω λίγο μηχανικά τα κάνει μικρό κρεβατι
Φιλος βαζε καμια τελεια....διαβαζω κ δεν μου φτανει η αναπνοη!!!Σε παρακολουθώ είσαι ενεργός μέλος εδω πρέπει να γίνεις τιμημένος
Εκτός ότι η περιοχή δεν μου κάνει δεν βολεύει καθόλου το κρεβάτι μου ήρθε μικρό ένα + ότι κάνεις ντουζάκι οκ καλο αυτό τα τηγάνια που λες δεν ξερω τι είναι είχε στην κουζίνα αν θυμάμαι καλά κάτι? Ήταν αποστηρομενο καπως το σετ λιγο ρομποτικό δεν είχε πάθος η πιπα καλη δε λέω σε ανάβει αλλά έχουμε δει και καλύτερες καλο σώμα πάρα πολύ καλό αλλά δεν είχε πάθος και κράτησε μαξ 15 λεπτά δεν το γούσταρα απλά έχει γίνει το τοπ μουνι εδω στο μπου και δεν καταλαβαίνω τον λόγο γνώμη μου ολα αυτα θέλω να ξανα πάω 2η φορά για να δω αν άλλαξε κάτι η αν θα επιβεβαιωθώ γιαυτα που λέω έχει βυζαρες έχει τατουάζ τα γουστάρω αλλά οτι είναι και λίγο το στυλ της αυτο το σατανικό πάντα ήθελα να γαμησω τέτοιο μουνι δεν μου έβγαλε ρε παιδιά καυλα τι να πω εδώ μέσα σχολιάζει σαν κοριτσάκι ωραίο στης φώτο φαίνεται θεομουνο υπερτουμπανο και απο κοντά είναι ντροπαλή αλλιώς τι να πω λίγο μηχανικά τα κάνει μικρό κρεβατι
εμπιστος φαινεσαι με 5 μηνυματα απο το 2023...Το ραντεβού με την νικολ μόνο σε εμένα δεν άρεσε ? Δεν λέω κάτι ότι είναι κακή απλά δεν μαρεσε και με τα σχόλια που βλέπω κάνετε ότι είναι ότι καλύτερο δεν είδα κανέναν να πει ότι δεν του άρεσε
Είχα κάνει λογαριασμό μόνο και μόνο γιαυτηνεμπιστος φαινεσαι με 5 μηνυματα απο το 2023...
Υ.Γ."το στυλ της αυτο το σατανικό"...
Όντως τυπε;![]()
Έκανε μπάνιο στα νερά της Κορέας και αναβαθμιστηκε ....
Στις κοπέλες πάμε όχι για να προβληματιζόμαστε!Είχα κάνει λογαριασμό μόνο και μόνο γιαυτην
2425Στις κοπέλες πάμε όχι για να προβληματιζόμαστε!
Ομως όταν έχει 2475 σελίδες διθυραμβικών κρητικών ...προβληματισου λίγο ρε τυπε!
Κάτσε να δεις για πότε θα πάει 2475
Έμπιστος φαίνεσαι και εσύ...Σαύρα μεταμορφωμένηΤο ραντεβού με την νικολ μόνο σε εμένα δεν άρεσε ? Δεν λέω κάτι ότι είναι κακή απλά δεν μαρεσε και με τα σχόλια που βλέπω κάνετε ότι είναι ότι καλύτερο δεν είδα κανέναν να πει ότι δεν του άρεσε
Εχετε μπερδεψει τα νηματα εσεις.Στις κοπέλες πάμε όχι για να προβληματιζόμαστε!
Ομως όταν έχει 2475 σελίδες διθυραμβικών κρητικών ...προβληματισου λίγο ρε τυπε!
Θέλει το πρόγραμμα με τα 80+40Έμπιστος φαίνεσαι και εσύ...Σαύρα μεταμορφωμένη
Χοντρή 50αρα, μεγάλο κωλο μικρά βυζια.![]()
Victoria
Βικτώρια ανεξάρτητη ομορφη ξανθιά ψηλή γλυκιά μιλφάρα 39 χρονών θα σε κάνει να καυλώσεις αμέσως. Δέχουμε ραντεβού στο χώρο μου και έρχομαι ξενοδοχείο επιλογή σου θεσσαλονίκη. Σεξουαλικές υπηρεσίες 69 σεχ αυταρχικο. χαλαρωτικό μασάζ. κλπ. +30 698 833 9972.kanesex.com
έχουμε πληροφορίες για την συγκεκριμένη;