Νέα

Ξεφτίλισμα από τον ταξιτζή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ράννια
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.311
Πόντοι
15.931

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.457
Πόντοι
12.756
ειπα και εγω :cool2: εσυ και να μην εχεις συμμετοχη :afro:

μυρίστηκε τσαμπα διαδρομές με ταξι αυτος :coffee:

Τωρα θα μπει και ο μισθωτος και θα πει να του στειλει μπουγατσες με τον ταξιτζη κάτω Αθηνα :coffee:

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21
Φυσικα ..ομως γνωριζεις οτι με το βρακι μονο παιχνιδι δεν γίνεται.. Γνωριζεις οτι τα αξεσουαρ και γνωση σε τεχνικες αν δεν υπαρχουν δεν υπαρχει bdsm αλλα απλα μια kinky κατασταση ...Οι γυναικες που ειναι αφεντρες σημαίνει οτι εχουν την επιθυμια να ασκισουν ολο το πακετο και φυσικα λογο του σαδισμου ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑς ΚΑΙ 2 ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ...Οσες ειναι στο επαγγελμα ειναι γιατι μπορουν και εχουν και τα βασικα χαρακτηριστικα για αυτη την δουλεια ..δηλαδη ο ψυχολογος που πληρονεται τι ?και τοσες αλλες κατηγοριες ..Για να εισαι επαγγελματιας σημαινει οτι εχεις και τις προυποθεσεις δηλαδη τη γνωση αλλα και τη λογικη αυτα ειναι τα θεμελια για να μην γινονται ζημιες ...το κοστος οπως και σε πολλες κατηγοριες το οριζουν τα ατομα που παρεχουν τις οποιες υπηρεσιες ...

Το ποιο βασικο που γινεται μια αφεντρα επαγγελματιας ειναι γιατι ολη μερα θα κανει αυτο που αγαπα και γουσταρει και εχει ολο το χρονο και την συγκεντρωση σε αυτο που κανει ..Και αυτο κανει τη διαφορα !! απο μια μετρια κατασταση με λαθοι και μαλακιες..Για αυτο ακους επώνυμες αφεντρες με πραγματικο life style και τροπο ζωης ...Τροπος ζωης βγαινει απο τις δραστηριοτητες και οχι απο το ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Οποτε δεν ειναι υπαλληλος αλλα κανει συνεργασια για το καλυτερο αποτελεσμα ..:coffee:
Γι αυτό και τις σέβομαι απόλυτα Αφέντρα Πανδώρα. Ήμουν όπως σας έγραψα 8 χρόνια δούλα αποκλειστική κι εσώκλειστη στην τρανς Ηλέκτρα και με χρησιμοποιούσε και ως δούλα της και ως αντικείμενο εκμετάλλευσης στο οργανωμένο της dungeon βγάζοντας χρήματα από αυτό που πολλά από αυτά τα επενδύε σε εξοπλισμό πανάκριβο οπως κλουβιά σταυρους Χ δεστρες Τ μαστίγια βουρδουλες αλυσιδες χειροποδοπεδες κολαρα στραπονς όλων των μεγεθών δονητές κρεβατι με τροχό και πολλά ακόμα όπως και ρούχα εσώρουχα καλσόν γοβες μποτες πλατφορμες πέδιλα mules καλυντικα αρώματα αξεσουάρ αλλά και από τη χρήση μου σε πελάτες και πελάτισσες της. Δεν είχα προσωπική ζωή ούτε επιθυμίες παρά ήταν τιμή μου να με χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της και για την ικανοποίηση των οικονομικών της. Έβγαζε πολλά και χαιρόμουν που συνέβαλα σε αυτό με την πλήρη μου αφοσίωση και υποδούλωση. Οταν με πούλησε (γιατί έφυγε στη Γερμανία με τον δικό της) στην Αφέντρα Καίτη έκλαιγα για μέρες από το μαράζι μου πέφτοντας σε βαριά κατάθλιψη και ευτυχώς η νέα μου Αφέντρα που ήταν έμπειρη στο χώρο για πολλά χρόνια με χαπάκωνε με Xanax ώσπου να συνέλθω και υποταχθώ με τυφλή αφοσίωση στις δικιες της ανάγκες που συμπεριελάμβαναν και χρήση μου στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Συνεργάζονταν και με την Αφέντρα Έρικα για πολλά χρόνια ήδη κι έτσι τα 7 χρόνια που με είχε εσώκλειστη δούλα της όπως μου δήλωνε της έδωσα το ευ ζην της οικογένειας της. Οταν ο άντρας της έπαθε βαρύ εγκεφαλικό αποσύρθηκε για να φροντίζει αυτόν και τα εγγόνια της σηματοδοτώντας το τέλος των 15+ χρόνων υποδούλωσης μου σε βάση 24/7/365

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21
Πω ρε πούστη :sad2:

Κάθεσαι σε καρέκλα τώρα τύπε Ράνια ή νοιώθεις οχλήσεις ? :coffee:
Ακόμα πονάω φριχτά και φυσικά ούτε σε καρέκλα ούτε στο κρεβάτι ανάσκελα παρά μόνο μπρούμυτα για να κοιμηθώ δυστυχώς με διέλυσε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.457
Πόντοι
12.756
πρεπει να ελαττώσω λιγο να διαβαζω Λακη , γιατι ειδα το 24/7/365 και νόμιζα οτι ειναι κανας νόμος ναπουμε που μου εχει ξεφυγει :coffee:

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.052
Πόντοι
36.036
Ακόμα πονάω φριχτά και φυσικά ούτε σε καρέκλα ούτε στο κρεβάτι ανάσκελα παρά μόνο μπρούμυτα για να κοιμηθώ δυστυχώς με διέλυσε
Σε 9 ημέρες ( σύμφωνα με τον κ. Ασκητή ) θα έχεις αναρρώσει πλήρως :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.457
Πόντοι
12.756

ο @dimigoall είναι γιατρος και μπορει να σε βοηθησει σε αυτα τα θεματα ... αν και εσυ τωρα χρειαζεσαι συγκοινωνιολόγο να σου μαθει διαδρομες , αλλα αυτο σε δευτερη φαση θα το δειτε με εκεινον :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.457
Πόντοι
12.756

Παντα τεκμηριωμένες οι αποψεις σου

%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%AE%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%B7%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1.gif

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
72.945
Πόντοι
12.756
να σε διορθωσω φιλε-Ντιμιψωλ:coffee:
ΣΥΜΦΩΝΑ με επιστημονικες ερευνες που τυγχανει και μελετω το κλεισιμο οπης του ΓιαννοΡανια ποικιλλει..μπορει να κανει 9,10,15 μερες
ΔΙΟΤΙ συμφωνα με την επιστημη καθε κωλος ειναι διαφορετικος ΑΡΑ και η επωαση,το κλεισιμο τρυπας,πληγς κλπ ΠΟΙΚΙΛΛΕΙ απο κωλο σε κωλο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.025
Πόντοι
2.606
να σε διορθωσω φιλε-Ντιμιψωλ:coffee:
ΣΥΜΦΩΝΑ με επιστημονικες ερευνες που τυγχανει και μελετω το κλεισιμο οπης του ΓιαννοΡανια ποικιλλει..μπορει να κανει 9,10,15 μερες
ΔΙΟΤΙ συμφωνα με την επιστημη καθε κωλος ειναι διαφορετικος ΑΡΑ και η επωαση,το κλεισιμο τρυπας,πληγς κλπ ΠΟΙΚΙΛΛΕΙ απο κωλο σε κωλο
και γιατι τις μελετας αυτες τις ερευνες?:coffee:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.302
Πόντοι
1.056
Πόσα κιλά είσαι και σε σήκωσε και σε πέταξε μέσα σε κάδο;
Ευτυχώς που ακόμα η καθαριότητα των δήμων δεν είναι σε καλά επίπεδα και δεν σε βρήκε κάνα σκουπιδιάρικο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.025
Πόντοι
2.606
αυτοι ειναι επενδυτες ρε πουστη μου σαν την τρανσ ηλεκτρα οχι σαν και μας να πουμε που μας πηραν τα λεφτα οι αελδε να τα επενδυσουν σε μετοχες και γινανε αερας κοπανιστος :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
72.945
Πόντοι
12.756
OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21
Πόσα κιλά είσαι και σε σήκωσε και σε πέταξε μέσα σε κάδο;
Ευτυχώς που ακόμα η καθαριότητα των δήμων δεν είναι σε καλά επίπεδα και δεν σε βρήκε κάνα σκουπιδιάρικο
70 κιλά αλλά αυτός ήταν πολύ ψηλός και μπρατσωμένος. Διάλεξε ερημική τοποθεσία που το σκουπιδιάρικο περνάει μια φορά τη βδομάδα. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι όπως ήμουν λιπόθυμη με πέταξε εκεί για να ψοφήσω μέσα στα σκουπίδια και όχι για να συνέλθω και καταφέρω να βγω από αυτόν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε Ρανια, τη σφήνα την έχεις 24/7
Οχι δεν την έχω μόνιμα

Τελευταία τροποποίηση:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
17.752
Πόντοι
3.556