Πνευματικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 568
- Πόντοι
- 21
Άμα θες να πληρώσεις για να γαμησεις μια 50 συν χάρισμα σου. Λεφτά σου είναιεννοείται οτι δεν πιστευω την ηλικια, αλλα αν ειναι καλη γιατι οχι;
Άμα θες να πληρώσεις για να γαμησεις μια 50 συν χάρισμα σου. Λεφτά σου είναιεννοείται οτι δεν πιστευω την ηλικια, αλλα αν ειναι καλη γιατι οχι;
Εσύ είσαι του Γρήγορου?!! Ξέρεις γιατί γελάω με την πάρτη σου, ήθελες να γράψω κριτική,τώρα θα σου γράψω και θα στα πωΑκόμη μια επίσκεψη στην Ελένη με τα τατου. Μη τα ξανά γράφω, η κοπέλα είναι ίσως από τα καλύτερα τσιμπουκια στην πόλη με πνιξίματα, βρισιματα και deepthrow αυτή τη στιγμή. Σε σχέση με πέρυσι είναι ελαφρώς αδυνατισμένη, ο κωλος όμως παραμένει όπου είναι για ανελέητο σκίσιμο το οποίο μάλιστα ζητάει. Οσοι θέλουν χαλαρές καταστάσεις, προσπερνάνε. Η Ελένη θέλει αντοχές και πολλές στροφές. Ο χώρος είναι εύκολα προσβάσιμος στην δυτική πλευρά της πόλης. Θα καθίσει περίπου μέχρι 19-20 του μηνα.
Εσύ μανάρι είσαι μοναδική τρέλα οποίος γουστάρει τα καλά επιλέγει τα καλύτερα κι ας δώσει και κάτι παραπάνω,η ποιότητα πληρώνεται έκαστος ανάλογος και το είδος τής!!! Οπότε στην επιστροφή σου θέλει γκάζια!!Κ συ καλος εισαι μωρε .. εσυ ποσο σε κοστολογεις; Γ να σε ανεχτουμε; Εγω θεωρω τα 80 κ 40 ειναι λίγο ..
Απευθύνθηκα σε άτομα που λειτουργούν ως πελάτες και όχι σε κορίτσια της δουλειάς. Και επειδή ειδικά το σχόλιο δεν αφορά εσένα άκυρο το σχόλιο σου. Τι ερώτηση είναι αυτή πόσο σε κοστολογειςΚ συ καλος εισαι μωρε .. εσυ ποσο σε κοστολογεις; Γ να σε ανεχτουμε; Εγω θεωρω τα 80 κ 40 ειναι λίγο ..
Δεν ήταν αστείο+20 το κλαμα στο ραντεβου
Αυτο που λες με το δευτερο γύρο, οντως ξενερώνει με το ίδιο άτομο?Ελένη τατού,Στα τσιμπούκια είναι the best, στα πισοκολοτα και στα 69 δίνει πόνο το κοριτσάκι σε βαθμό κακουργήματος,το έχει το πουτανακι ,είναι μητρομανα,ακόμη και μετά την δουλειά της τα βράδια ξυπνάει και βάζει δαχτυλίδι στο μουνι της από τον εθισμό,την αρέσει να πηδιεται παρτούζα ,αλλά δυστυχώς πολύ δεν πάνε είτε γιατί κομπλαρουν και δεν πάνε είτε γιατί δεν μπορούν γουστάρει παραπάνω όταν την δίνεις ξύλο στα κολομερια αλλά θέλει να είσαι και τέντα στην πούτσα,όσο ποίο πολύ έχεις το περίστροφο ανανενο για κάνα 40 λεπτό χινει αβερτα,και ειδικά όταν την γαμας με πλαγιοκοπηση τραβοντας τα βυζιά εκεί το τερματίζει,αν στεγνώσει τότε της τα δίνεις στην μάπα με την πίπα γιατί ήδη έχει τελειώσει το έργο! Δεύτερος γύρος δεν παίζει γιατί μετά τον40 λεπτό γάμησι ξενερώνει με το ίδιο άτομο!!!!
Γτ εσύ δεν ξενερώνεις 2 γύρο με την ίδια!Αυτο που λες με το δευτερο γύρο, οντως ξενερώνει με το ίδιο άτομο?
Εξαρτάται από τη γυναίκα πως σε καυλωνει, υπάρχουν γυναίκες που ούτε 2 δεν σε φτάνουν.....Γτ εσύ δεν ξενερώνεις 2 γύρο με την ίδια!
αμα ειναι αψητος σταζουν και τα λαδια και ειναι και τιγκα στις πατατες εγω και απο τον πρωτο εχω ξενερωσειΓτ εσύ δεν ξενερώνεις 2 γύρο με την ίδια!
Ενωειτεαμα ειναι αψητος σταζουν και τα λαδια και ειναι και τιγκα στις πατατες εγω και απο τον πρωτο εχω ξενερωσει
Ρε μύστες δεν μιλάμε για την γυναίκα μας...Γτ εσύ δεν ξενερώνεις 2 γύρο με την ίδια!
Πέτα τες στα γατιά ρε τυπε και συ τις πατάτεςαμα ειναι αψητος σταζουν και τα λαδια και ειναι και τιγκα στις πατατες εγω και απο τον πρωτο εχω ξενερωσει
Γιατι ρε τι φταίνε τα γατιά?Ρε μύστες δεν μιλάμε για την γυναίκα μας...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πέτα τες στα γατιά ρε τυπε και συ τις πατάτες![]()
Πατάτες είπα να τα ρίξει όχι φόλεςΓιατι ρε τι φταίνε τα γατιά?
οχι φολες δεν περισσεψαν τις φαγαμε ολεςΠατάτες είπα να τα ρίξει όχι φόλες
Τύπε δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα. Άλλοι για παράδειγμα γουστάρουν να τους στραπονάρουν. Απλά κάποιοι κράζουν την κοπέλα ενώ το 90% έχει περάσει τέλεια. Συμβαίνουν αυτά αρκεί να μην βγάζεις κακίες επειδή δεν κόλλησες. Και κάτι άλλο που μπορεί να ισχύει, είναι ότι πιθανώς δεν έχεις γούστο.Το ραντεβού με την νικολ μόνο σε εμένα δεν άρεσε ? Δεν λέω κάτι ότι είναι κακή απλά δεν μαρεσε και με τα σχόλια που βλέπω κάνετε ότι είναι ότι καλύτερο δεν είδα κανέναν να πει ότι δεν του άρεσε
Αν δεν σαρεσει πας παρακάτω, ειναι θέμα γούστουΤο ραντεβού με την νικολ μόνο σε εμένα δεν άρεσε ? Δεν λέω κάτι ότι είναι κακή απλά δεν μαρεσε και με τα σχόλια που βλέπω κάνετε ότι είναι ότι καλύτερο δεν είδα κανέναν να πει ότι δεν του άρεσε
Επίσης είναι θέμα οπτικής και ηλικίας καθώς μέσα εδώ οι περισσότεροι είμαστε κοντά στη μέση ηλικία,σε μας η κοπέλα προσφερει κάτι "πιο ολοκληρωμένο" ενώ εσένα μπορεί να μην σ απασχολεί καν αυτό!Το ραντεβού με την νικολ μόνο σε εμένα δεν άρεσε ? Δεν λέω κάτι ότι είναι κακή απλά δεν μαρεσε και με τα σχόλια που βλέπω κάνετε ότι είναι ότι καλύτερο δεν είδα κανέναν να πει ότι δεν του άρεσε
Καλά κάνεις και το λες...Το ραντεβού με την νικολ μόνο σε εμένα δεν άρεσε ? Δεν λέω κάτι ότι είναι κακή απλά δεν μαρεσε και με τα σχόλια που βλέπω κάνετε ότι είναι ότι καλύτερο δεν είδα κανέναν να πει ότι δεν του άρεσε