Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.568
Πόντοι
446
Το έγραψα πιο πάνω. 20 ζητάνε για υπηρεσίες δεν ξερω. Έχουν ξανα βγει δεν ήταν πρώτη μέρα. Η μαζί θα τις δεις η χωρισμένες στις 2 γωνίες όπως ανεφερα
Να με συμπαθας χαχαχ...δοκιμασε κανεις συναγωνιστες?

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
Εγώ πάντως δεν Εχω δει καμία από αυτές από σώμα είπε καλό από φατσα υστερούν η εμφάνιση ???

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Το απόγευμα πάντως πολλά πρεζόνια μετά την διχάλα προς ΚΤΕΛ ,αυτά πως πολλαπλασιάζονται έτσι ;

Drimonap

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
102
Πόντοι
0
είναι αλήθεια ειχε πολλά χτες, καλημέρες

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Εχθές νωρίς απόγευμα εμφανίστηκε η Μαρια. Τσιγκανα από Αθήνα. Εβγαινε παλιά γωνία Γιαννιτσών με Αγ. Πάντων. Πριν μήνες έκανε πιατσα στο στενό που βγαινουν τα τραβελια στην κτηνιατρική. Μαζί της και η ξαδέρφη της που πιατσαρει ως συνηθως εκεί που ανεφερα πθο πάνω. Κοντά στο ερείπιο πιατσαραν και από της δυο πλευρές του δρόμου. Επισης γυφτο κρητικά παρών.
Το βραδυ κατά της 9.30 εμφανίστηκαν ξανα. Επισης Έλενα συμπεθέρα με τις άλλες 2 στην Αγ. Παρασκευής. Καλο καυλάκι η μία φίλη της πάντως.
Η χοντρη ξανθιά για τους λάτρες ότι πρεπει. Ένα τσιμπούκι θα την έδινα πάντως αν και δεν είναι το στυλ μου
Άκυρη καβαντζα πάντως εκεί που πάνε ότι πρέπει για πέσιμο

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
Εχθές νωρίς απόγευμα εμφανίστηκε η Μαρια. Τσιγκανα από Αθήνα. Εβγαινε παλιά γωνία Γιαννιτσών με Αγ. Πάντων. Πριν μήνες έκανε πιατσα στο στενό που βγαινουν τα τραβελια στην κτηνιατρική. Μαζί της και η ξαδέρφη της που πιατσαρει ως συνηθως εκεί που ανεφερα πθο πάνω. Κοντά στο ερείπιο πιατσαραν και από της δυο πλευρές του δρόμου. Επισης γυφτο κρητικά παρών.
Το βραδυ κατά της 9.30 εμφανίστηκαν ξανα. Επισης Έλενα συμπεθέρα με τις άλλες 2 στην Αγ. Παρασκευής. Καλο καυλάκι η μία φίλη της πάντως.
Η χοντρη ξανθιά για τους λάτρες ότι πρεπει. Ένα τσιμπούκι θα την έδινα πάντως αν και δεν είναι το στυλ μου
Άκυρη καβαντζα πάντως εκεί που πάνε ότι πρέπει για πέσιμο
Ετσι ακριβώς Για την φίλη της Έλενας συμπεθέραςπάει μόνο κάτω στην ράμπα την ρώτησα να Πάμε αλλού δεν έρχεται

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
883
Πόντοι
81
Στο κους κους της ημέρας η Σονια δουλεύει στην Γερμανία
Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι στις γραμμές των τραίνων πριν στριψεις για Νικ Ουρανου, πιστσαρα μια (βουλγαρα λογικά) δεν σταματησα να μάθω πληροφορίες. Δεν έχασα και τπτα σίγουρα.
Αυτή την πέτυχα και μεσημέρι που λες στις γραμμές

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
942
Πόντοι
81
Ετσι ακριβώς Για την φίλη της Έλενας συμπεθέραςπάει μόνο κάτω στην ράμπα την ρώτησα να Πάμε αλλού δεν έρχεται
Και εμένα εκεί μου είπε κάτω στην ράμπα αλλά δεν πήγα δεν μου άρεσε το μέρος δεν ξέρω τι κρύβει..Όπου δεν βλέπω δεν πάω..Ωραίο μουνι..Αλλά χαλάει την δουλειά η Έλενα όλο μλκιες όπως έκανε με την Νταίζη..

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
942
Πόντοι
81
Βραδυνο περασμα 9.15 με 10.30 περίπου.
Ξεκινώντας από Γιαννιτσων και από Σελ βενζινάδικο.
Αλβανίδα στο πόστο της, έτοιμη για πρώτο πρόγραμμα. Απναντι στους καθρέφτες δλδ από το 4αλλ, το αερόστατο η Μαρια. Η ψηλη χοντρη νταρντανα δλδη που δουλευε και στις βιλλες. Μαμά Σονιας στην γωνια Χαλκιδος. Στο στενό μέσα η Ρια στο αμαξι του γκομενο της, μάλλον διαλείμματα κι έκανε.
Κωλλετη γωνία με Γιαννιτσων η Κασσάνδρα. Λεπτό γυφτοή βουλγαρα με κόκκινο φόρεμα. Και παλιότερα εβγαινε επί κοβιντ. Κωλλετη με Μοναστηριού η φίλη της η Αννι. Ένα κοντό με μαύρο φόρεμα. Και τα δύο κάτω του μετρίου αλλά από σώμα συμπαθητικά. Ξανα λεω συμπαθητικά.
Μαρία Στιλο στο πόστο της. Χαιρετίσματα στους ήρωες που γαμανε πατσαδες
Χλοης ο vulgarius hippopatamus, η γνωστή Ντάνι ενός ακόμα ήρωα του νήματος. Μαζί της η Τεοντορα(τεντη) η αδερφή της Σοφίας. Από τα καλύτερα κωλαρακι της πιάτσας. Απεναντι η Λένα βουλγαρα με τα σχιστά ματια. Επισης ωραίος πάτος.
Ντάνιελα κλασσικά στης μοναξιάς της.
Διχαλα νεκρά. Ουτε Ντάιζη μιλφ ούτε συμπεθέρα και το gang της.
Μοναστηριού η Σύλβια που δεν έκλεινε στόμα και μπούτι.
Όντως η τεντη η τεοντορα έχει κωλαρα..Αλλά ρε φίλε βελτιώθηκε στο γαμησι;;Μια μέρα την πήρα και την έστειλα βρωμουσε..

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Όντως η τεντη η τεοντορα έχει κωλαρα..Αλλά ρε φίλε βελτιώθηκε στο γαμησι;;Μια μέρα την πήρα και την έστειλα βρωμουσε..
Κ γω εχω πολύ καιρό να την πάρω διότι στο γαμησι δεν λέει και κάτι. Απλα ο κωλος της είναι για πηδημα, και αν έχεις έστω λίγες καύλες το χώνεις και φευγεις ξερωντας ότι απλά τυπικά πράγματα θα παιχτούν. Ευτυχώς μυρωδιές δεν μου ηρθαν

belzebull

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Εκτεταμένη σαββατιάτικη επιδρομή με εναλλαγές γιαννιτσών ~ studio, συγκεκριμένα έψαχνα ενα ζάκι που είναι στα αρχικά της στάδια δε θυμάμαι όνομα (καστανοκόκκινο καρέ μαλλί, λεπτή, την είχα πετύχει Παρασκευή γύρω στις 2-3 ξημέρωμα, αν κάποιος συναγωνιστής κατάλαβε ποια λέω θα εκτιμήσω αν δώσει ινφο). Διχάλα πέτυχα Νταίζη στο 20άρικο όπου και την φόρτωσα, ευγενική αλλά πολύ παρθένα το έπαιζε. Πολλή μαυρίλα γενικά και από τις 50 φορές πάνω κάτω που πέρασα όλες στη θέση της. Διχάλα και πέρα άκρα του τάφου σιωπή εκτός από Αγίας Παρασκευής όπου ήταν 2 λεσβίες που τις έπαιρνες με 40 μαζί, οι οποίες μετά από κάποια ώρα εξαφανίστηκαν.

ventoA8

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Like
66
Πόντοι
0
Breaking News: Γύρισε η Σόνια εκ Γερμανίας.
kathryn hahn humping GIF

belzebull

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Γαμευσημο το πουτανα κι στις γραμμές πριν την νικηφόρου ουρανόυ. ΑΛΛΑ ΌΧΙ ΚΑΙ 40!!
Λες για την "Ιταλίδα" ? 50 μου ζήτησε εμένα και μετά έπεσε στα 40 αλλά ούτε καν. Αυτή πως και την αφήνουν να βγαίνει εκεί?

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Λες για την "Ιταλίδα" ? 50 μου ζήτησε εμένα και μετά έπεσε στα 40 αλλά ούτε καν. Αυτή πως και την αφήνουν να βγαίνει εκεί?
Ναι αυτή. Δεν ρωτησα από που είναι ούτε έκανα παζάρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom