paixnidi_30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 6.846
- Πόντοι
- 1.056
Τα περίεργα έχουν την καύλα τ απλά τα χουμε κάνειΔεν ξέρω για τους άλλους, αλλά η αλήθεια είναι ότι κι εγώ ντρέπομαι που έχω και τέτοια γούστα. Τουλάχιστον η κοπέλα μου το καταλαβαίνει και της αρέσει, αλλά προσωπικά θα γούσταρα να μην μου άρεσε τπτ περίεργο εκτός από τα κανονικά πράγματα. Ειναι πιο εύκολα έτσι θεωρώ.
ετσ ειναιΣυμφωνει βλέπω κι ο dimitriskozani
Τι γυναικαρα ειναι αυτη ρε παιδια!!!!!
Καλησπέρα είμαστε ζευγάρι 30 χρόνων . Με τη συγκατάθεση και της κοπέλας θέλουμε πρώτη φορά να βγει ραντεβού με άλλον και ότι προκύψει και αν κάτσει . Απαραίτητες προϋποθέσεις διότι η γυναίκα έχει ενδοιασμούς με αρρώστιες κτλπ εξαιρέσεις πολύ πρόσφατες από ΣΜΝ - και φυσικά επικοινωνία και φωτογραφίες . Χαλαρά πράγματα και σοβαρά παρακαλώ . Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει dm
ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΟΥΗ γυναίκα μου όταν τρώει την πούτσα του Φαλ!
Σωστό κι αυτόΤα περίεργα έχουν την καύλα τ απλά τα χουμε κάνει
ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΟΥ
Αντικειμενικά δύσκολα θα ανεβάσει κάποιος την πραγματική του γυναίκα/κοπελα. Δεν είναι και το πιο ασφαλές μέρος για κάτι τέτοιο.Στο κόσμο του είναι ο τύπος μην ασχολείστε.
Μυθομανής.
Εμεις εχουμε ανεβασει παλιοτερα αρκετο υλικο παντα χωρις προσωπο η αλλα χαρακτηριστικα που μπορει να αναγνωριστουν ειτε στο σωμα ειτε στον χωρο. Και να την ανεβασει καποιος αλλου στα @@ μας αφου δεν μπορει να σναγνωριστει συν οτι καναμε την καβλα μας τοτε βλεποντας τα σχολια. Οποτε με την απαραιτητη προσοχη στο τι ανεβαζεις μια χαρα safe ειναι.Αντικειμενικά δύσκολα θα ανεβάσει κάποιος την πραγματική του γυναίκα/κοπελα. Δεν είναι και το πιο ασφαλές μέρος για κάτι τέτοιο.
Αντικειμενικά δύσκολα θα ανεβάσει κάποιος την πραγματική του γυναίκα/κοπελα. Δεν είναι και το πιο ασφαλές μέρος για κάτι τέτοιο.
Εχεις δίκιοΕντάξει ουτε εγω εχω γκόμενα αυτή τη περίοδο και δεν θα ανέβαζα αν δεν εκρυβα προσωπο + με τη συναίνεση της αλλα αυτό το πράγμα
να ανεβάζουν συνεχεια μουνιά απο τσοντες που τρώνε κάτι 2 μετρες πουτσες απο μαβρους και να λένε οτι ειναι η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ
Εντάξει αλλο επιπεδο μυθομανίασης.
Δεν έχεις γκόμενα ; κανενα πρόβλημα πραγματικά... ειναι και ευλογία ένα διάστημα να εισαι τελείως μόνος σου
πολλοί δεν έχουν αλλά μη μας πρήζεις ταρχιδια τωρα με φώτο και βιντεο απο τσόντες.
Εχεις δίκιο
Προς το παρόν δεν έχω παράπονα, καλά είμαι και στις δυο περιπτώσεις χαχα αλλά και σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτατύπε απλά ζούμε σε μια χώρα που κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει αμα πείς οτι δεν έχεις λεφτά και γκόμενα![]()
Ο @paixnidi_30 εχει κάποια ψυχική διαταραχή. Μην τον παρεξηγείς. Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα.Εντάξει ουτε εγω εχω γκόμενα αυτή τη περίοδο και δεν θα ανέβαζα αν δεν εκρυβα προσωπο + με τη συναίνεση της αλλα αυτό το πράγμα
να ανεβάζουν συνεχεια μουνιά απο τσοντες που τρώνε κάτι 2 μετρες πουτσες απο μαβρους και να λένε οτι ειναι η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ
Εντάξει αλλο επιπεδο μυθομανίασης.
Δεν έχεις γκόμενα ; κανενα πρόβλημα πραγματικά... ειναι και ευλογία ένα διάστημα να εισαι τελείως μόνος σου
πολλοί δεν έχουν αλλά μη μας πρήζεις ταρχιδια τωρα με φώτο και βιντεο απο τσόντες.