Νέα

Οι Metallica στην Αθήνα (ΟΑΚΑ, 9 Μαΐου 2026)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
667
Πόντοι
96
το 1993 εβρισκεσ εισητηριο ποθ ηταν και στα καλυτερα τουσ σαν συγκροτημα [ η καλυτερη συναυλια που εχει γινει στην ελλαδα] εγω θα την θυμαμαι για παντα ... το 2026 δεν βρισκεισ εισητηριο...
Τύπε μιλάμε για 2026 Metallica....με James Hetfield 60αρη πλέον, Roy Trujillo που δεν ταιριάζει στην μπάντα, για Ulrich δεν χρειάζεται σχόλιο.... ένας Kirk Hammet δε φέρνει την άνοιξη! Ως μπάντα σταθμός, εφηβική μας πανδαισία και τραγουδαρες αλλά 25+ χρόνια δεν έχουν βγάλει τίποτα!
Εσύ δώσε 450€ και μπες Snake pit! Μην κράζετε όσους δεν δίνουμε 200€ για να λέμε ότι είδαμε Metallica στα τελευταία ένσημα. Στα λέω εγώ με 30+ συναυλίες Θεσσαλονίκη Αθήνα Λονδίνο από 1998 έως 2012
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τί να αξίζουν βρε φίλε. Από την εποχή του Black Album έχουν να βγάλουν σοβαρό δίσκο, μέτρα τα χρόνια... πάνω από 30. Άσε που στη πράξη είναι συγκρότημα των 4 δίσκων, από το Kill, μέχρι και το Justice.

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.675
Πόντοι
13.116
Τύποι αφήστε τι είναι ή δεν είναι οι Μεταλικα τι ήταν η δεν ήταν το βινύλιο αμα ειναι φθηνά ή ακριβά
Μια ζωή την έχουμε αντί να πάτε για ενα φαγητό πάτε σε μια συναυλία τέτοιου είδους κι ας ακούτε μόνο Καρα
Τέτοιες συναυλίες ειναι εμπειρίες και αναμνήσεις
Βρείτε ενα κολλητό ή τη γκόμενά σας (αν δεν σκοπεύετε μα χωρισετε) και απολαύστε την καυλαντα
Στην τελική όσο δύσκολα και ειναι τα 100 ή 200 ευρώ οι περισσοτεροι μπορούν να τα βρουν
Μας τρολαρεις ρε συγαυρε? Σε 2 ωρες εγιναν καπνος τα εισιτηρια....περιμενουμε μπας κ μπει 2η μερα κ τα καταφερουμε, αλλα δεν το βλεπω..... Κι ειχα ορεξη για ενα Creeping Death, ενα Master of Puppets, ενα For whom the bells tols εστω.....

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.451
Πόντοι
3.656
Μας τρολαρεις ρε συγαυρε? Σε 2 ωρες εγιναν καπνος τα εισιτηρια....περιμενουμε μπας κ μπει 2η μερα κ τα καταφερουμε, αλλα δεν το βλεπω..... Κι ειχα ορεξη για ενα Creeping Death, ενα Master of Puppets, ενα For whom the bells tols εστω.....
Εχω παρακολουθήσει πολύ γκρίνια ρε συ λες και είμαστε στο Μανχαταν και βλέπουμε οποίο θέαμα θέλουμε
Στο μεταξυ στη δουλειά θέλανε και εισιτήρια αλλά Yolo μια εγγραφή στα 2 newsletter οχι βαριόντουσαν

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.729
Πόντοι
456
Βάλτε στο απέναντι μαγαζί Σαφέτη ακυβέρνητο καράβι, να δούμε ποιος θα μαζέψει περισσότερο κόσμο..

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.911
Πόντοι
456
Παιδιά κάπου άκουσα οτι σκέφτονται να κάνουν και δεύτερη μέρα συναυλία. Δεν ξέρω κατα ποσο ισχύει.
Το έγραψα στο τελευταίο μου ποστ.
Παίζει και να γίνει.
Στο μεταξύ τους είχα δει και την προηγούμενη φορά που ήρθαν γύρω στο 2006 στην Αθήνα.
Αυτή μάλλον θα είναι η τελευταία τους, οπότε πάμε για το φινάλε.

NorthGhost

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
0
1000004276.jpg

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
2.198
Πόντοι
456
Τί να αξίζουν βρε φίλε. Από την εποχή του Black Album έχουν να βγάλουν σοβαρό δίσκο, μέτρα τα χρόνια... πάνω από 30. Άσε που στη πράξη είναι συγκρότημα των 4 δίσκων, από το Kill, μέχρι και το Justice.
το τελευταιο cd που αγορασα γενικα,ηταν το death magnetic το οποιο ηταν εξαιρετικο.το προβλημα με τους metallica,ηταν η παρουσια τους μεχρι το black album που εκανε οποιαδηpοτε αλλη δουλεια τους να φανταζει μετρια προς κακη.οποιαδηποτε αλλη μπαντα να ειχε βγαλει τους δισκους που εβγαλαν μετα το black,θα μιλουσαμε σημερα γα καλoυς δισκους.

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
667
Πόντοι
96
Το έγραψα στο τελευταίο μου ποστ.
Παίζει και να γίνει.
Στο μεταξύ τους είχα δει και την προηγούμενη φορά που ήρθαν γύρω στο 2006 στην Αθήνα.
Αυτή μάλλον θα είναι η τελευταία τους, οπότε πάμε για το φινάλε.
big four 2010

Eraser..

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
32.369
Πόντοι
6.256
Ξέρει κανείς τι σελίδα είναι αυτή εδώ? Τους έχει ξαναδεί κάποιος?

Επιλέγω κάποια εξέδρα αλλά δίνει μόνο την τιμή του εισιτηρίου και όχι αριθμό σειράς και καθίσματος.
Μούφα μου φαίνεται...

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
50.964
Πόντοι
16.411

Επιλέγω κάποια εξέδρα αλλά δίνει μόνο την τιμή του εισιτηρίου και όχι αριθμό σειράς και καθίσματος.
Μούφα μου φαίνεται...
Για να μην δίνουν θέση και σειρά,κάτι βρωμάει εδώ...

Κοχύλι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
1.409
Πόντοι
201

Μούφα μου φαίνεται...
Προσωπικά είχα αρνητική εμπειρία με κάποιον άλλο πάροχο, δυστυχώς, για αυτόν δεν γνωρίζω !
Να προτιμάς μονο ticketmaster γενικά !

Eraser..

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
32.369
Πόντοι
6.256
Προσωπικά είχα αρνητική εμπειρία με κάποιον άλλο πάροχο, δυστυχώς, για αυτόν δεν γνωρίζω !
Να προτιμάς μονο ticketmaster γενικά !
Δε μου εμπνέουν εμπιστοσύνη.
Το έβαλα για να το δουν κι' άλλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom