Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.764
Πόντοι
3.846
Και επειδή κάποιος τους τις προηγούμενες μέρες έγραψε ότι καλό είναι να μη γράφουμε ημέρα και ώρα επισκέψης
Εγώ το είχα γράψει αυτό.Δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός 100% όταν η κορασίδα ξέρει ποιος είσαι.Θα έχεις πάντα τη δεύτερη σκέψη να μη γράψεις κάτι αρνητικό,μήπως την επόμενη φορά είναι κατώτερη των προσδοκιών στις υπηρεσίες της.Και επιπλέον μπορεί να αποβεί επικίνδυνο.Είδες τι έπαθε ο παπατζής που έκραζε μία από τις πιο γνωστές μασέζ.Φυσικά βέβαια είναι κατακριτέο να εύχεσαι ό,τι χειρότερο για έναν άνθρωπο,όπως είχε κάνει αυτός για εκείνη όταν είχε σταματήσει πρόσκαιρα.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.860
Πόντοι
3.506
Εγώ το είχα γράψει αυτό.Δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός 100% όταν η κορασίδα ξέρει ποιος είσαι.Θα έχεις πάντα τη δεύτερη σκέψη να μη γράψεις κάτι αρνητικό,μήπως την επόμενη φορά είναι κατώτερη των προσδοκιών στις υπηρεσίες της.Και επιπλέον μπορεί να αποβεί επικίνδυνο.Είδες τι έπαθε ο παπατζής που έκραζε μία από τις πιο γνωστές μασέζ.Φυσικά βέβαια είναι κατακριτέο να εύχεσαι ό,τι χειρότερο για έναν άνθρωπο,όπως είχε κάνει αυτός για εκείνη όταν είχε σταματήσει πρόσκαιρα.
Άσχετο αλλά επειδή το ανέφερες έγινε γνωστή η κυρία που έκανε την επίθεση μπόουλινγκ στον Παπατζή;

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.860
Πόντοι
3.506
και που να ήξερες εμάς πως μας χαρακτηρίζουν που πάμε εκεί δίνουμε λεφτά για να μας τον παίζουν μακάρι να ήξερες
Το έχεις συζητήσει με τα κορίτσια ή έχεις στήσει αφτί;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.764
Πόντοι
3.846
Άσχετο αλλά επειδή το ανέφερες έγινε γνωστή η κυρία που έκανε την επίθεση μπόουλινγκ στον Παπατζή;
Δεν έγινε γνωστό και καλό είναι να μη γίνει.Δεν είναι να μπλέκεις με τον υπόκοσμο.Αλλά τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;Ας μην πούμε ονόματα όμως.

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21
Το έχεις συζητήσει με τα κορίτσια ή έχεις στήσει αφτί;
και τα δυο . αν νομίζετε κάποιοι ότι μας παινεύουν είστε βάθια νυχτωμένη το τι φτυάρι Πέφτη δεν λέγετε.εδώ μέσα μπαίνουν και διαβάζουν τι γράφουμε και γελάνε με τα χάλια μας που ο ένας κατηγορεί τον άλλον και τα σχετικια που γίνονται.μια μέρα ήμουν σε μασατζηδικο όνομα δεν θα πω και καθόμουν στο καμαράκι για να βγει ένας πελάτης μια κοπέλα δεν κατάλαβε ότι κάθομαι στο καμαράκι και διάβαζε στο σαιτ αυτό κριτική που έκανε κάποιος για μια κοπέλα και είπε αυτή που το διάβαζε σε μια άλλη έλα να δεις τι γραφεί ο τρόμπας για την τάδε και γελούσαν και λέγαν και άλλα . μετά όταν βγήκα εγώ από το κουζινάκι τα χάσανε λήγω και μου λέγαν οχ συγνώμη και τέτοια

Τελευταία τροποποίηση:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.860
Πόντοι
3.506
Δεν έγινε γνωστό και καλό είναι να μη γίνει.Δεν είναι να μπλέκεις με τον υπόκοσμο.Αλλά τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;Ας μην πούμε ονόματα όμως.
Εγώ έχω πλάκα, δεν έχω σκέπη. Στείλε πμ για να μην κινδυνεύεις να γίνεις ο επόμενος στόχος.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.860
Πόντοι
3.506
Στο crystal σχολιάζουν πάρα πολύ τους πελάτες
Ο φίλος πως το ξέρει. Λογικό το βλέπω να σχολιάζουν αν ήταν σοβαρές θα έκαναν και πιο σοβαρή δουλειά. Επίσης πιστεύω πως το ίδιο γίνεται σε όλα τα ιδρύματα

PipaKwloEmploki

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Ο φίλος πως το ξέρει. Λογικό το βλέπω να σχολιάζουν αν ήταν σοβαρές θα έκαναν και πιο σοβαρή δουλειά. Επίσης πιστεύω πως το ίδιο γίνεται σε όλα τα ιδρύματα
Εμείς δηλαδή ρε φίλε εδώ δημόσια τι κάνουμε ; Πενευουμε ; Για το σχήμα του μουνιού και την κωλοχαραδρα της καθεμιάς ξέρουμε, αυτές που ψιθυρίζουν είναι οι ασοβαρες

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.860
Πόντοι
3.506
Εμείς δηλαδή ρε φίλε εδώ δημόσια τι κάνουμε ; Πενευουμε ; Για το σχήμα του μουνιού και την κωλοχαραδρα της καθεμιάς ξέρουμε, αυτές που ψιθυρίζουν είναι οι ασοβαρες
Είναι σωστό να κακολογώ και να λέω μαλακίες για έναν που με πληρώνει;

PipaKwloEmploki

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Όχι ρε φίλε δεν λέω αυτό , όμως εδώ τι διαφορετικό κάνεις εσύ που θες να σε σέβεται η εκάστοτε κοπέλα που ξέρεις ότι διαβάζει μπου και ξέρει ποιος είσαι

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Μα και εμείς τις βρίζουμε τις λέμε χοντρές άσχημες κοντές ψηλές και εννοείται ξέρουν ποιος είναι ο καθένας γι'αυτό παίρνουμε και την ανάλογη συμπεριφορά μετά, ισχύει και για εμένα που έχω κακό χαρακτηρίσει πολλές φορές.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.860
Πόντοι
3.506
Όχι ρε φίλε δεν λέω αυτό , όμως εδώ τι διαφορετικό κάνεις εσύ που θες να σε σέβεται η εκάστοτε κοπέλα που ξέρεις ότι διαβάζει μπου και ξέρει ποιος είσαι
Μπορεί να έχω κράξει για κακές υπηρεσίες και για ασέβεια και κορόιδια ποτέ για το πως είναι. Και αν υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν υπάρχουν μέλη που τους λένε να είναι πιο κόσμιοι.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.860
Πόντοι
3.506
Μα και εμείς τις βρίζουμε τις λέμε χοντρές άσχημες κοντές ψηλές και εννοείται ξέρουν ποιος είναι ο καθένας γι'αυτό παίρνουμε και την ανάλογη συμπεριφορά μετά, ισχύει και για εμένα που έχω κακό χαρακτηρίσει πολλές φορές.
Εγω σου λέω ότι κάνουν λάθος. Εμένα της προάλλες με είχε περάσει κορασίδα για άλλον. Της λέω έχω προφίλ στο bou αλλά δεν είναι αυτός που νομίζεις. Γενικότερο με πειράζει να την πληρώνω ενώ δεν φταίω. Όπως με πειράζει να με αντιμετωπίζουν διαφορετικά ενώ πληρώνω τα ίδια λεφτά με κάποιον άλλο.

PipaKwloEmploki

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Εγω σου λέω ότι κάνουν λάθος. Εμένα της προάλλες με είχε περάσει κορασίδα για άλλον. Της λέω έχω προφίλ στο bou αλλά δεν είναι αυτός που νομίζεις. Γενικότερο με πειράζει να την πληρώνω ενώ δεν φταίω. Όπως με πειράζει να με αντιμετωπίζουν διαφορετικά ενώ πληρώνω τα ίδια λεφτά με κάποιον άλλο.
Ε τώρα άμα είσαι εσύ κομπλέ και η άλλη σε κράζει χωρίς λόγο έχεις δίκιο αλλά αυτό είναι η εξαίρεση

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Χαχαχα την πλήρωσες εσύ για τον μαλακα δηλαδή. Οι μασατζουδες όλους ίδιους μας βλέπουν μόνο την τσέπη κοιτάνε όσα πιο πολλά δώσεις τόσο περισσότερο γουστάρουν και στο λέω εγώ που δεν είμαι και κανένας όμορφος οπότε η αντιμετώπιση πάει έτσι ανάλογα το τι δίνεις.

privatepilot

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2024
Like
40
Πόντοι
0
Καλο μήνα στη παρέα.Εχει παει κάποιος με τη Πέρσα απ το κρυστάλ? Εψαξα και δε βρήκα κάποια αναφορά εδω . Εννοω για το 2 μέρος παροχή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom