Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.099
Πόντοι
1.436
Εμείς που δεν την έχουμε γνωρίσει στον στίβο μάχης παλιότερα πως μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού είναι το ζητούμενο. Το πως είναι ξέρουμε γιατί κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει κάποια σοσιαλ. Τηλέφωνα και μηνύματα από σοσιαλ δεν απαντάει.
Αν περιμένεις να δεις ότι βλέπεις στα social καλύτερα τράβα μια μαλακια φίλε

Γενικά με την Εύα υπάρχει ένα θέμα υγιεινής του χώρου.

Έχω πάει μαζί της αλλά πριν 18 χρόνια τελευταία φορά. Το έχω γράψει ξανά, σχετικά πρόσφατα πέρασα με το αυτοκίνητο εκείνη την ώρα έβγαινε να Κάνει κάτι στο αυτοκίνητο της.. Σταμάτησα και μιλήσαμε και αηδίασα με τα νύχια της

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.099
Πόντοι
1.436
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Όμως η έκφραση "φάλαινες" για ανθρώπους είναι απαράδεκτη.Θα ήθελες να σε αποκαλούν ιπποπόταμο αν πάχαινες ξαφνικά από κάποιο πρόβλημα;.Υπάρχουν ένα σωρό κορμάρες στα μασατζίδικα.Και οι χοντρούλες όμως έχουν το κοινό τους και ας μην είναι η επιλογή μου.
Συμφωνώ μαζί σου φίλε! Είναι απαράδεκτο να χαρακτηρίζουμε έτσι μία κοπέλα. Μπορούμε να αξιολογήσουμε τις υπηρεσίες της, να αξιολογήσουμε την εμφάνιση της με κόσμιο τρόπο αλλά όχι με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο. Και επειδή κάποιος τους τις προηγούμενες μέρες έγραψε ότι καλό είναι να μη γράφουμε ημέρα και ώρα επισκέψης

Κάποτε είχα γράψει να μη λέμε μαλακίες και πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια γιατί οι κοπέλες που δουλεύουν μπορούν να καταλάβουν ποιοι είμαστε. Και μεταξύ μας το πιο δίκαιο θα ήταν να ξέρουν ποιοι είμαστε γιατί εμείς τις δείχνουμε με το δάχτυλο όλες

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
21
Έτσι κάνουν άμα είσαι παπαροβιολης ή άπλυτος . Τυπικά και μετριότης μετριοτήτων
Εξαρτάται τι υπηρεσίες έχεις λάβει κατά καιρούς.Αν το επιχείρημα σου είναι ότι ο άλλος είναι βρωμιάρης ακούγεσαι αβανταδορος ή ολιγαρκής. Που να συγκρινεις πχ Κρίστι του ίδιου χώρου ή Νικόλ από elegance που ήταν σουπερ

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.769
Πόντοι
3.846
Εξαρτάται τι υπηρεσίες έχεις λάβει κατά καιρούς.Αν το επιχείρημα σου είναι ότι ο άλλος είναι βρωμιάρης ακούγεσαι αβανταδορος ή ολιγαρκής. Που να συγκρινεις πχ Κρίστι του ίδιου χώρου ή Νικόλ από elegance που ήταν σουπερ
Δεν είναι άσπρο ή μαύρο.Όντως κάποιοι είναι μαλωμένοι με το μπάνιο,οπότε δεν γίνεται π.χ. να περιμένουν η κοπέλα να τρίβεται στο σώμα τους.Από την άλλη όμως δεν είναι όλες σωστές επαγγελματίες και αποδίδουν κατά το δοκούν.Δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα και τα πενηντάρικα βγαίνουν με κόπο.

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
883
Πόντοι
81
Έτσι κάνουν άμα είσαι παπαροβιολης ή άπλυτος . Τυπικά και μετριότης μετριοτήτων
Μια χαρά πλυμένος είμαι Κωλομπουρδα κ έχω ξανά περάσει άλλες 3 φορές με Νεφέλη…Μασάζ καλό στο 2ο μέρος έκανε αγγαρεία …Τώρα αν εσύ είσαι φωτεινός αγκαλίτσας….

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.480
Πόντοι
7.095
Μια χαρά πλυμένος είμαι Κωλομπουρδα κ έχω ξανά περάσει άλλες 3 φορές με Νεφέλη…Μασάζ καλό στο 2ο μέρος έκανε αγγαρεία …Τώρα αν εσύ είσαι φωτεινός αγκαλίτσας….
Κλαιω με το Κολομπουρδα...τεράστιο στόπερ

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Δέν το κατάλαβες την πρώτη φορά ; Ήθελες και τρίτη; Τι περίμενες δηλαδή. Μπορεί με εσένα να μην είχε χημεία άλλοι μπορεί να περνάνε καλά .

PipaKwloEmploki

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2023
Like
22
Πόντοι
0

Δέν το κατάλαβες την πρώτη φορά ; Ήθελες και τρίτη; Τι περίμενες δηλαδή. Μπορεί με εσένα να μην είχε χημεία άλλοι μπορεί να περνάνε καλά .
Διάβασε τα μυνηματα του να καταλάβεις , πριν κάποιες κρητικές μια χαρά περνούσε με τη νεφέλη ! Τώρα θα έφαγε άκυρο για καλαμάκι και ξεκίνησε τα μα και τα μου !

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
883
Πόντοι
81
Όπως ξανά είπα πέρασα καλά 3 φορές με Νεφέλη…Για την συγκεκριμένη φορά είπα αγαπούλες και προμοτορες σας θίξαμε την δεσποινίδα

PipaKwloEmploki

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Όπως ξανά είπα πέρασα καλά 3 φορές με Νεφέλη…Για την συγκεκριμένη φορά είπα αγαπούλες και προμοτορες σας θίξαμε την δεσποινίδα
Εγώ στα αρχιδια μου έχω κάνει και δεν ταίριαξα, αντικειμενικά μιλάω όταν πέφτει χολή κούρασε το νήμα γενικά και μαλάκια μου που πήρα και θέση ! Κράξτε βρίστε υποτιμήστε , αυτοί είμαστε

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Εγώ στα αρχιδια μου έχω κάνει και δεν ταίριαξα, αντικειμενικά μιλάω όταν πέφτει χολή κούρασε το νήμα γενικά και μαλάκια μου που πήρα και θέση ! Κράξτε βρίστε υποτιμήστε , αυτοί είμαστε
Οι μισοί κράζουν γιατί δεν τους θέλουν οι κορασίδες οι άλλοι κράζουν γιατί δεν παίρνουν αυτό που θέλουν με χαμηλό αντίτιμο και λίγοι ελάχιστοι έχω καταλάβει ότι ενημερώνουν με βάση την πραγματικότητα .

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Κάνε μια περιγραφή πως είναι το σούπερ πέρασμα
Γούστα είναι αυτά ότι αρέσει σε εμένα μπορεί να μην αρέσει σε κάποιον άλλον δεν είμαστε εδώ να λέμε τις απόψεις μας παρά μόνο να ενημερώνουμε αντικειμενικά. Αυτός είναι ο σκοπός του νήματος αδερφέ.

PipaKwloEmploki

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Κάνε μια περιγραφή πως είναι το σούπερ πέρασμα
IMG_0762.jpeg

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.429
Πόντοι
446
Συμφωνώ μαζί σου φίλε! Είναι απαράδεκτο να χαρακτηρίζουμε έτσι μία κοπέλα. Μπορούμε να αξιολογήσουμε τις υπηρεσίες της, να αξιολογήσουμε την εμφάνιση της με κόσμιο τρόπο αλλά όχι με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο. Και επειδή κάποιος τους τις προηγούμενες μέρες έγραψε ότι καλό είναι να μη γράφουμε ημέρα και ώρα επισκέψης

Κάποτε είχα γράψει να μη λέμε μαλακίες και πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια γιατί οι κοπέλες που δουλεύουν μπορούν να καταλάβουν ποιοι είμαστε. Και μεταξύ μας το πιο δίκαιο θα ήταν να ξέρουν ποιοι είμαστε γιατί εμείς τις δείχνουμε με το δάχτυλο όλες
Σιγά να μη δώσουμε και αφμ ρε. Ε ρε 50ρικο και τέταρτο που θέλετε μερικοί

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.429
Πόντοι
446
Μάγκες προχθεσινή επίσκεψη στο καινούργιο crystal πρώτη φόρα στην νέα διεύθυνση η αλήθεια είναι ότι έκλεισα διστακτικά με αυτά που διάβασα ότι σε βλέπουμε είναι κεντρικά κ.τ.λ είναι μια χαρά πιστεύω η τοποθεσία για εμένα, ο χώρος μέσα εννοείται πολύ καλύτερος από πριν το δωμάτιο άνετο και καθαρό. Επέλεξα την Μπέλα είχα καιρό να περάσω μαζί της στο σαλόνι ήταν επίσης η Ραφαέλα, Ίριδα και μία ακόμα δεν θυμάμαι τ όνομα. Μέσα τώρα μασαζ δεν κάνει το κορίτσι απλά χάιδεμα απλά εμένα δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν πάω για το μασαζ στο 20 λέπτο γυρίσαμε για να περάσουμε στο δεύτερο μέρος που η κοπέλα το δουλεύει πολύ καλά το κομμάτιι αυτό αλλά μέχρι εκεί, πρότεινε +20 να βγάλει κάτω εσωρούχο προφανώς και δεν τα πήρε. 30 & 20. Μπέλα, Ίριδα, είναι μια τίμια επιλογη να χαλαρώσεις και να περάσεις αυτήν την στιγμή στο κρισταλ.
Αρα στο 35 λεπτό σε είχε ξεπετάξει

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21

και που να ήξερες εμάς πως μας χαρακτηρίζουν που πάμε εκεί δίνουμε λεφτά για να μας τον παίζουν μακάρι να ήξερες

Morfeas38

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
1.138
Πόντοι
206

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom