Καλή είπε αλλά αυτός γαμαει και ιπποπόταμο δεν μετράειΤο φιλαράκι σου που την πήρε την Έλενα Ραΐσα τι σου είπε;;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλή είπε αλλά αυτός γαμαει και ιπποπόταμο δεν μετράειΤο φιλαράκι σου που την πήρε την Έλενα Ραΐσα τι σου είπε;;
1. Είναι και καλά? ΤσέχαΚαλημέρα παίχτες, για την Ιζαμπέλα στο freehouse που την πέτυχα στη πρωινή , δώστε τα φώτα σας, είναι gfe γλωσσοφιλα ? Μπέρδεψα το freehouse με venus2 (ήμουνα κλειδομενος να δοκιμάσω την Σουζι) και εμφανισιακά με τσιγκλισε. Βέβαια όταν τη ρώτησα αν είναι εκεί η Σουζι τα ψιλοπηρε στο κρανίο και άρχισε να μουρμουραει στα ρωσικά :-) Ευχαριστώ...
οντως,κατι τετοιο θυμιζει...Λοιπόν επίσκεψη στην Ειρήνη ή Ειρηνουλα όπως την είπε η τσατσά στην Π. Ερημιτη. Είχα διαβάσει και θετικά και αρνητικά σχόλια. Πεσμένος ψυχολογικά πήγα να ανεβάσω λίγο τη διάθεση μου κρατώντας στο μυαλό τις θετικές κριτικές. Πάτησα μπαναφλουδα κσι ακόμα σέρνομαι. Εμφανισιακά η κοπέλα είναι πετιτ αλλά θυμίζει γυφτάκι πρεζάκια κτλ. Πιπα βιαστική και χωρίς κάτι ξεχωριστό όσο για συμμετοχή στο σεξ από μηδέν και κάτω.
Τα έκλαψα πραγματικά ίσως από τις χειρότερες που έχω δοκιμάσει, μακριά.
προσφερεται παντως για ενα δυνατο πισωκολλητο (κωλο)ξεσκισμα.Την 1η φορα μου αρεσε,φοβερη ευλυγισια.Οι αστραγαλοι στα αυτια.Την επομενη με το που μπηκε τι μου λεει η μαλακω!!Να κανουμε γρηγορα γιατι περιμενει στο αλλο δωματιο καποιος με προγραμμα,Στα παπαρια μου μωρη σαυρα,κι εγω λεφτα σου δινω!Απο τοτε δεν ξαναπερασαΚαλά πρεζονι ρε παιδια δεν θυμίζει η Ειρήνη. Γυφτάκι του λεκανοπέδιου σίγουρα με όρεξη για κόκα 100%.
Εγω πάντως την πειρα 1 φορά πριν μήνες και δεν εκλαψα τα λεφτα μου. Μάλλον την πετυχα σε καλό φεγγάρι. Είχα γράψει και εδώ στο νημα.
Σίγουρα δεν θα την ξανά επερνα γτ όντως βγάζει κάτι αρνητικό πλέον στο σαλόνι.
Για όσους δεν δοκίμασαν το λεω εγω το έχουν πει και άλλα. Μην έρθετε αύριο μεθαύριο και γράφετε την κλαψα σας.
σε ποιο στην Π ερημιτη ειναι; δεν μπορω να την θυμηθωΛοιπόν επίσκεψη στην Ειρήνη ή Ειρηνουλα όπως την είπε η τσατσά στην Π. Ερημιτη. Είχα διαβάσει και θετικά και αρνητικά σχόλια. Πεσμένος ψυχολογικά πήγα να ανεβάσω λίγο τη διάθεση μου κρατώντας στο μυαλό τις θετικές κριτικές. Πάτησα μπαναφλουδα κσι ακόμα σέρνομαι. Εμφανισιακά η κοπέλα είναι πετιτ αλλά θυμίζει γυφτάκι πρεζάκια κτλ. Πιπα βιαστική και χωρίς κάτι ξεχωριστό όσο για συμμετοχή στο σεξ από μηδέν και κάτω.
Τα έκλαψα πραγματικά ίσως από τις χειρότερες που έχω δοκιμάσει, μακριά.
Δηλαδή; Γίνε πιο αναλυτικόςΧθεσινή κατάθεση σε Σάντρα, όλα καλά, όλα ανθηρά, μην τα αναλύουμε ξανά.
Στον Ξαπλοπουλο!Η χριστινα που ηταν μινωταυρου τα πρωινα στο σπιτι της καρινας ξερει κανεις που εχει παει;
Σταματησε;Στον Ξαπλοπουλο!
Προς το παρόν είναι off.Σταματησε;
Προσπαθω να βρω μια τετοια δυνατη μιλφ γιατι η ναταλια απο γκοντιβα δεν ειναι ποτε διαθεσιμηΠρος το παρόν είναι off.
Δε γουστάρω ρε μεγάλε να γίνω πιο αναλυτικός σε τύπους οπως εσύ που μόνο ρωτάνε.Δηλαδή; Γίνε πιο αναλυτικός
Όπως κοιτάς τα καινούργια τα σπίτια το 1 αριστερά, είναι το ξύλινο τα 2 στούντιο και μετά αυτό..σε ποιο στην Π ερημιτη ειναι; δεν μπορω να την θυμηθω
Εμένα πρεζόνι δεν κου φάνηκε ,γυφτάκι ίσως και εγώ πέρασα πολύ καλά με ωραία πιπα ωραίο στήσιμο όλα καλά ήταν, ίσως να ήταν μια ωραία μέρα για την κοπέλα καινπερασα καλαοντως,κατι τετοιο θυμιζει...