Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
640
Πόντοι
81
Αυτή είναι στην Παναγία φανερωμένη ; Επερνε 70€ τώρα το πήγε 150€ massasss

alex#

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
48
Πόντοι
0
Μάγκες προχθεσινή επίσκεψη στο καινούργιο crystal πρώτη φόρα στην νέα διεύθυνση η αλήθεια είναι ότι έκλεισα διστακτικά με αυτά που διάβασα ότι σε βλέπουμε είναι κεντρικά κ.τ.λ είναι μια χαρά πιστεύω η τοποθεσία για εμένα, ο χώρος μέσα εννοείται πολύ καλύτερος από πριν το δωμάτιο άνετο και καθαρό. Επέλεξα την Μπέλα είχα καιρό να περάσω μαζί της στο σαλόνι ήταν επίσης η Ραφαέλα, Ίριδα και μία ακόμα δεν θυμάμαι τ όνομα. Μέσα τώρα μασαζ δεν κάνει το κορίτσι απλά χάιδεμα απλά εμένα δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν πάω για το μασαζ στο 20 λέπτο γυρίσαμε για να περάσουμε στο δεύτερο μέρος που η κοπέλα το δουλεύει πολύ καλά το κομμάτιι αυτό αλλά μέχρι εκεί, πρότεινε +20 να βγάλει κάτω εσωρούχο προφανώς και δεν τα πήρε. 30 & 20. Μπέλα, Ίριδα, είναι μια τίμια επιλογη να χαλαρώσεις και να περάσεις αυτήν την στιγμή στο κρισταλ.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.998
Πόντοι
3.506
Μάγκες προχθεσινή επίσκεψη στο καινούργιο crystal πρώτη φόρα στην νέα διεύθυνση η αλήθεια είναι ότι έκλεισα διστακτικά με αυτά που διάβασα ότι σε βλέπουμε είναι κεντρικά κ.τ.λ είναι μια χαρά πιστεύω η τοποθεσία για εμένα, ο χώρος μέσα εννοείται πολύ καλύτερος από πριν το δωμάτιο άνετο και καθαρό. Επέλεξα την Μπέλα είχα καιρό να περάσω μαζί της στο σαλόνι ήταν επίσης η Ραφαέλα, Ίριδα και μία ακόμα δεν θυμάμαι τ όνομα. Μέσα τώρα μασαζ δεν κάνει το κορίτσι απλά χάιδεμα απλά εμένα δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν πάω για το μασαζ στο 20 λέπτο γυρίσαμε για να περάσουμε στο δεύτερο μέρος που η κοπέλα το δουλεύει πολύ καλά το κομμάτιι αυτό αλλά μέχρι εκεί, πρότεινε +20 να βγάλει κάτω εσωρούχο προφανώς και δεν τα πήρε. 30 & 20. Μπέλα, Ίριδα, είναι μια τίμια επιλογη να χαλαρώσεις και να περάσεις αυτήν την στιγμή στο κρισταλ.
Μπράβο Φαίδων για την ενημέρωση. Να επιβραβεύουμε καμιά φορά τον συνάδελφο που κάνει τον κόπο να ενημερώσει.

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21
Ρε φίλε θα μας τρελάνεις η στελιτσα που βαριέται να κουνηθεί και είναι σαν χαπακομενη αναβάθμιση?
Για πέταμα το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε από έξω.
εγώ περνάω πολύ καλά μαζί της μου κάνει και τα γούστα που θέλω τώρα αν εσένα δεν πρόβλημα σου μην ξαναπάς

alex#

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
48
Πόντοι
0
Μπράβο Φαίδων για την ενημέρωση. Να επιβραβεύουμε καμιά φορά τον συνάδελφο που κάνει τον κόπο να ενημερώσει.
Είναι τα αυτονόητα αυτά δεν νομίζω χρειάζεται το μπράβο οπουδήποτε κάποιος πάει και δοκιμάζει καλό είναι να καταθέτη την εμπειρία του καλή ή κακή ας είναι και μία φορά τον χρόνο ή όσο αντέχει η τσέπη και ο χρόνος του καθενός γιατί είμαι σίγουρος ότι είναι πάρα πόλυ που διαβάζουν την κατηγορία αυτή και δεν γράφουν την εμπειρία τους.

popyouuuuuuuuuuup

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2015
Like
58
Πόντοι
0
Θραύση βλέπω το crystal..... τηλέφωνο για ραντεβού στις 6 όλες οι κοπέλες διαθέσιμες μετα τις 9!

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.998
Πόντοι
3.506
Θραύση βλέπω το crystal..... τηλέφωνο για ραντεβού στις 6 όλες οι κοπέλες διαθέσιμες μετα τις 9!
Και ένας ενημέρωση δεν θα κάνει. Θυμάσαι ποιες σου είπαν οτι δουλεύουν σήμερα; Μέχρι τι ώρα τον παίζουν τα κορίτσια;

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
893
Πόντοι
81
Και ένας ενημέρωση δεν θα κάνει. Θυμάσαι ποιες σου είπαν οτι δουλεύουν σήμερα; Μέχρι τι ώρα τον παίζουν τα κορίτσια;
Μέχρι τις 10 από όσο ξέρω…Μπελλα,Ίριδα,Νεφέλη και μια ξανθιά κλώνος της Ίριδας δούλευαν …Πέρασμα με Νεφέλη λογικά και το τελευταίο …Αγγαρεία κάνει

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
21
Περασμα με Κασσάνδρα.ικανοποιητικο πρώτο μέρος.ως εκεί.μετριοτης μετριοτητων.

PipaKwloEmploki

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Μέχρι τις 10 από όσο ξέρω…Μπελλα,Ίριδα,Νεφέλη και μια ξανθιά κλώνος της Ίριδας δούλευαν …Πέρασμα με Νεφέλη λογικά και το τελευταίο …Αγγαρεία κάνει
Έτσι κάνουν άμα είσαι παπαροβιολης ή άπλυτος . Τυπικά και μετριότης μετριοτήτων

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Έτσι κάνουν άμα είσαι παπαροβιολης ή άπλυτος . Τυπικά και μετριότης μετριοτήτων
Έτσι είναι φίλε εγώ περνάω σούπερ όταν πάω με τα περισσότερα κορίτσια, μετά διαβάζω εδώ και απορώ.

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21
με αφορμή μια φωτογραφία που είδα από το χαρμονι εδώ με δυο πιτσιρίκες έκανα τον κόπο και πήγα γιατί την πρώτη φορά που πήγα ήταν τρεις φάλαινες και εξαφανίστηκα . τα πιτσιρίκια λοιπόν μεγάλα καβλακια και τα δυο πείρα την ξανθούλα την ελλι και πέρασα σπέσιαλ μεγάλο καβλακι με τέλειο σώμα κόλο από πέτρα και στήθος πολύ καλό . κόστος 50. και για τους μερακλήδες κάτι μπορεί να γίνει παραπάνω

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.802
Πόντοι
3.846
με αφορμή μια φωτογραφία που είδα από το χαρμονι εδώ με δυο πιτσιρίκες έκανα τον κόπο και πήγα γιατί την πρώτη φορά που πήγα ήταν τρεις φάλαινες και εξαφανίστηκα . τα πιτσιρίκια λοιπόν μεγάλα καβλακια και τα δυο πείρα την ξανθούλα την ελλι και πέρασα σπέσιαλ μεγάλο καβλακι με τέλειο σώμα κόλο από πέτρα και στήθος πολύ καλό . κόστος 50. και για τους μερακλήδες κάτι μπορεί να γίνει παραπάνω
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Όμως η έκφραση "φάλαινες" για ανθρώπους είναι απαράδεκτη.Θα ήθελες να σε αποκαλούν ιπποπόταμο αν πάχαινες ξαφνικά από κάποιο πρόβλημα;.Υπάρχουν ένα σωρό κορμάρες στα μασατζίδικα.Και οι χοντρούλες όμως έχουν το κοινό τους και ας μην είναι η επιλογή μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom