fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 481
- Πόντοι
- 21
Απλά μάγκες ψάχνετε λίγο.. επειδή όμως είπα ότι θα τη βρω κ θα την ανεβάσω ,την ανέβασα...
Αν δεν κανω λαθος ηταν με αλλο ονομα παλια....πιθανον να το αλλαξε...Απλά μάγκες ψάχνετε λίγο.. επειδή όμως είπα ότι θα τη βρω κ θα την ανεβάσω ,την ανέβασα...
Εννοείς την Μαρκέλλα που λεγόταν παλιότερα Αιμιλία.Πριν από 4 χρόνια πάντως δεν πρέπει να ήταν πάνω από 25.Εντάξει,μόνο φωτό ζητούσε,μήπως πέσει και αυτή σε γνωστό.Δεν έβαζε όμως ηλικιακό όριο όπως η Βίκυ που δεν θέλει κάτω από 40 ή η Αλεξία που δεν θέλει 25αρηδες.Βέβαια όλες αυτές ανήκουν σε άλλο νήμα.Που να γνώριζες κ την Αιμιλία αυτή π ήταν μόνιμα 21 χρόνων κ μόνο ε9 δε ζητούσε
Αλήθεια τι έγινε αυτή η ψυχή τελευταία ήταν τούμπα κοντά στην αγία Βαρβάρα
Η Βίκυ όντως είναι καλή κ οικονομική περίπτωσή απλά οπως να το κάνουμε ένα μεγάλο χωρίο είμαστε κ φοβάται να μη πέσει σε γνωστό
Ναι αυτή λέω την μαρκελαΕννοείς την Μαρκέλλα που λεγόταν παλιότερα Αιμιλία.Πριν από 4 χρόνια πάντως δεν πρέπει να ήταν πάνω από 25.Εντάξει,μόνο φωτό ζητούσε,μήπως πέσει και αυτή σε γνωστό.Δεν έβαζε όμως ηλικιακό όριο όπως η Βίκυ που δεν θέλει κάτω από 40 ή η Αλεξία που δεν θέλει 25αρηδες.Βέβαια όλες αυτές ανήκουν σε άλλο νήμα.
Πριν λίγο καιρό που ψάχτηκα τα πάντα κλειστά. Τηλ. Βαιμπερ wa. Και τώρα αν κάνεις αναζήτηση το νούμερο δεν βγάζει τίποτα ο γκουγκληςΝαι
Ναι αυτή λέω την μαρκελα
Π βρίσκεται γνωρίζεις τίποτε δουλεύει σταμάτησε δε θέλω να την στείλω γιατί πρέπει κ να πάω μετά
Δεν ξέρω.Μάλλον έχει σταματήσει,επειδή έχει κατεβάσει όλες τις αγγελίες της.Εκτός και αν συνεχίζει σε κλειστό κύκλοΝαι
Ναι αυτή λέω την μαρκελα
Π βρίσκεται γνωρίζεις τίποτε δουλεύει σταμάτησε δε θέλω να την στείλω γιατί πρέπει κ να πάω μετά
Αν έχει κάμερες, να ψαχτώ να πάω περιποιημένος. Μη βγω σαν λετσος...Πολύ Για την Βίκυ μιλάμε κ θα σκάσει μύτη ο gaker πως τον λένε κ θα μας τα κάνει τσουρέκια πάλι με της κάμερες
Εξαρτάται σε ποιο site θα μας ανεβάσουν, αν είναι το πορνχαμπ θα ντυθώ στην πένα... αν στο μέλλον να με φωνάξουν να παίξω σε ταινία....αυτό μπορεί να είναι το δοκιμαστικό μου... Να πάω απεριποίητος δε λέει......Αν έχει κάμερες, να ψαχτώ να πάω περιποιημένος. Μη βγω σαν λετσος...![]()
Ψάξε τον γακερΜπορούμε να έχουμε πληροφορίες για επικοινωνία με την Βίκυ;
Τηλέφωνο θέλω όχι τα αρχεία από τα βίντεοΨάξε τον γακερ
ΜασάςΠριν κάτι μέρες είχε αναφερθεί η συγκεκριμένη αγγελία και είπα να ρωτήσω τι παίζει!!!!
Πήρα και μίλησα μαζί τισ και αυτό με απάντησε
Ρε μασάς ρεΠήρα και μίλησα μαζί τισ και αυτό με απάντησε
Πάνε,μη μασάς!Ρε μασάς ρε
Εσύ μασάς?Πάνε,μη μασάς!
Η ζωή είναι ένα ρισκο.....εάν δεν ρισκάρεις τότε δεν ζεις.........Πήρα και μίλησα μαζί τισ και αυτό με απάντησε
Μασας η μασαζ?Ρε μασάς ρε
Χωρίς μασάζ δε σαζΜασας η μασαζ?