- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 208
- Like
- 68.434
- Πόντοι
- 48.917
Καλησπέρα κουμπαρεΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
Καλησπέρα κουμπαρεΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
Φάουλ ήταν στον Grant!Συγνώμη, δεν ήταν φάουλ αυτό στον Grant?
Το αφήνουν και φάγαμε και τρίποντο, γαμώ το μουνί μου μέσα.
Προς το παρόν κατάπιε την πρώτη φάπα....και μην σχολιάζεις τον γαμια σας...το αφηνω εδω για συζητηση...
κυριως την αλλη εβδομαδα
![]()
ΒαρύΠρος το παρόν κατάπιε την πρώτη φάπα....και μην σχολιάζεις τον γαμια σας...
. Ο ντίμι εθεάθη στο ανέβασμα από μικρολίμανο σε πασαλιμάνι με βλέμα απλανές και πέτρα στο λαιμό-σχοινί βαπορίσιο.μηπως εμφανισθηκε απο εδω??
![]()
Θα έρθεις στο γάμο του δεξιού βαζελου @athinaios44Ο ντίμι εθεάθη στο ανέβασμα από μικρολίμανο σε πασαλιμάνι με βλέμα απλανές και πέτρα στο λαιμό-σχοινί βαπορίσιο.
Έχω ήδη στείλει φίλους εκλεκτούς να σώσουν αγαπημένο κόκκινο μέλος, πριν το απευκταίο...
μην το κουραζουμε ..κωλο γαυρικο ...σημαινει δικο μας χρονια τωρα ..ποιος τολμησε να μπει στα χωραφια μας? θα γαμηθει...στειλε πινεζα να το κλεισω το μαντριΟ ντίμι εθεάθη στο ανέβασμα από μικρολίμανο σε πασαλιμάνι με βλέμα απλανές και πέτρα στο λαιμό-σχοινί βαπορίσιο.
Έχω ήδη στείλει φίλους εκλεκτούς να σώσουν αγαπημένο κόκκινο μέλος, πριν το απευκταίο...

Μη δω τίποτα τσίπικα της λαικής από αυτα που συνηθίζετε οι γαυροι...Ίσως έρθει κ.ο.dpg...
Σε αφήνω ψάχνω να βρω στεφανα

για ποια χρονια μιλας ?? δεν πιστευω να ειναι την χρονια που θα βγει πορδηπουργος ο κασσελακης
Αυτή τη στιγμή ένα ολόκληρο επιτελείο ψάχνει διαμάντια στη Σιέρα Λεόνε Λιβερία Μποτσουάνα για να μπουν στα στέφανα του δεξιού βαζελου φίλου μας ...Μη δω τίποτα τσίπικα της λαικής από αυτα που συνηθίζετε οι γαυροι...![]()
Πες τους να ξεκινήσουν να σκάβουν πολύ βαθειά.Αυτή τη στιγμή ένα ολόκληρο επιτελείο ψάχνει διαμάντια στη Σιέρα Λεόνε Λιβερία Μποτσουάνα για να μπουν στα στέφανα του δεξιού βαζελου φίλου μας ...
Θα παντρέψω κ εσένα μετέπειτα
Τι νέα ; Δέκα χρόνια αστεφανωτη την έχει ..κοκοβικου την κατάντησε ..ντροπής πράματα για δεξιόΠες τους να ξεκινήσουν να σκάβουν πολύ βαθειά.
Η νέα ειναι ΠΟΛΥ ΕΚΛΕΚΤΙΚΗ !!