Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.853
- Πόντοι
- 456
Το vip beauty είναι....μασάζ με εκτόνωση....πσνορμου 81Παιζει τιποτε εκει? Ή πρεπει να πας 10 φορες πριν γαμησεις?
Το vip beauty είναι....μασάζ με εκτόνωση....πσνορμου 81Παιζει τιποτε εκει? Ή πρεπει να πας 10 φορες πριν γαμησεις?
Παλια επαιζε κ γαμησι με κατι παραπανω. Ειναι ακομη η ξανθια σεριφισσα?Το vip beauty είναι....μασάζ με εκτόνωση....πσνορμου 81
Ναι βέβαια....αυτο το τσουλι....αυτό γινόταν όταν είχε την Ελένη (που είναι στον Άγιο Παντελεήμονα)...Παλια επαιζε κ γαμησι με κατι παραπανω. Ειναι ακομη η ξανθια σεριφισσα?
Αυτή μόνη της δεν κάνει? Μόνο ντουέτο?Τοπ εργαλείο, αλλα δεν έχει δικο της χωρο που εμενα με δυσκολεύει.. Και λογω budget δεν ειμαι για διπλο..
Παλιότερα έπαιρνε 40+20....μέτριο μασάζ...μλκια μλκιαKauma ήρθε Αθήνα μέχρι μεθαύριο, αλλά αξίζει το 70αρι;;
Κάτι τέτοιες χαλάνε την πιάτσα τελικάΠαλιότερα έπαιρνε 40+20....μέτριο μασάζ...μλκια μλκια
Ηξερα μονο ντουετο με θεια ελενη. Μονη της σε κλειστό κυκλο σε χοτελ. Τώρα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.Αυτή μόνη της δεν κάνει? Μόνο ντουέτο?
Να εχεις πετσετα και σαγιοναρες επειδη θα σου τις ζητησει.Βγαζει λεφτα με μηδεν εξοδα.Σπιτι δανεικο απο φιλη.Μαλακια.Kauma ήρθε Αθήνα μέχρι μεθαύριο, αλλά αξίζει το 70αρι;;
Δυστυχως ετσι ειναι μου ειπε οτι δεν αφηνει ουτε να την αγγιξεις ,οποτε δεν συμφερει .Να εχεις πετσετα και σαγιοναρες επειδη θα σου τις ζητησει.Βγαζει λεφτα με μηδεν εξοδα.Σπιτι δανεικο απο φιλη.Μαλακια.
Δυστυχως ετσι ειναι μου ειπε οτι δεν αφηνει ουτε να την αγγιξεις ,οποτε δεν συμφερει .Πρεπε
Πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν πρεπει να ασχολουμαστε με αυτες παιρνουν 40 με 50 ευρω και θελουν και αλλα 20 για φραπε και δεν ακουμπας.Αλλα δυστυχως υπαρχουν αρκετοι που ασχολουνται με αυτες και γιαυτο βαρανε.Και η πλακα ειναι οτι ανεβαζουν βιντεο και φωτο απο τα ταξιδια που κανουν με τα λεφτα μας.Πρεπει να βαλουμε μυαλο .Ειδαλλως αξιοι της μοιρας μας.Δυστυχως ετσι ειναι μου ειπε οτι δεν αφηνει ουτε να την αγγιξεις ,οποτε δεν συμφερει .
Τσουλί;Ναι βέβαια....αυτο το τσουλι....αυτό γινόταν όταν είχε την Ελένη (που είναι στον Άγιο Παντελεήμονα)...
Συμφωνώ. Σε εμένα μια μέρα που έλειπαν οι λαδοκόρες μου έκανε καταπληκτικό μασάζ και φοβερό φραπέΤσουλί;
Εγώ τη βρίσκω ευγενέστατη και εξτρα-κάβλα..Άσχετα που δεν το δίνει..
Τσουλι στο χαρακτήρα....γκαυλα είναι και καλή στο μασάζ αλλά κακή εργοδοτριαΤσουλί;
Εγώ τη βρίσκω ευγενέστατη και εξτρα-κάβλα..Άσχετα που δεν το δίνει..
Μόνο από τη φωνή της ψυχακιαςΠρο μηνός συνάντηση που δεν κράτησε πάνω από 15' . Δικό της χώρο δεν έχει. Μάτι που γυαλίζει, επιθετική συμπεριφορά, και σχεδόν καμια σχέση με τις μικρές φωτο που είχε. Είπαμε αντίο με συνοπτικές διαδικασίες...
Αμάν πια με την ορθογραφία και τον βιασμό των ματιών μας. Φτάνει με το κατοίκων... Να φωνάξουμε όλους τους κατοίκους της περιοχής. Κατ' οίκον ρε γμτ... Δηλαδή μπορεί να γίνει και στο σπίτι!!!Καλημέρα σε όλους
Έχει κάποιος επισκεφτεί τον συγκεκριμένο χώρο στη Καλλιθέα relax massage spa?
Δεν εχω διεύθυνση, δεν τον έχω επισκεφτεί, το τηλέφωνο τελειώνει σε. ....1569